Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Referenciaposzt

2015.01.10. 22:22 Kadarka Jánoska

Én magam ellenzem a vendégposzt intézményét. Ha valaki meg akar jelenni a Kigondoltamon, az járja végig a szamárlétrát, fizesse milliós a tagdíjat, pucolja a szerkesztőségi kádat, kenje a reggeli piros aranyas vajas kenyereket. Bizonyítsa be, hogy méltó ránk.

Néha mégis kivételt teszünk, és külsős dolgozatot adunk közre. Vagy azért, mert olyan jó (ilyen még nem volt, de az elméleti lehetőség megvan), vagy azért, hogy megmérettessük magunkat a piacon, és bebizonyítsuk, hogy a Kigondoltam nem véletlenül a világ legjobb blogja (most a saját posztjaimra leszűrt válogatásra gondolok).

Itt egy benchmark poszt. Aki elolvassa, az majd megérti, miért külsős Gyuszó.

Mellbevágó kutatási eredmények a nőkről

Először is megragadom az alkalmat, hogy gratuláljak a Kigondoltam Tudományos Műhely mag(v)as színvonalú tanulmányaihoz. És persze köszönöm, hogy méltónak ítéltettem arra, hogy egy vendégposzt erejéig szerepelhessek a Tudományos Műhely szócsövén, a Kigondoltam blogon.

Nagy tisztesség ez a számomra!

(Elnézést ezért a nyálas első bekezdésért, de ha nem írom le ezeket így, akkor a Kadarka Jánoska nem rakja fel a posztomat a blogra.)

Angol tudósokA Gyuszó-féle Egyszemélyes Tudományos Műhely érdekfeszítő kutatási témát merített a barátaival folytatott korábbi  levelezésekből.

Hálás köszönet nekik a témáért! (Biztos olvassák ezt, hiszen a Kigondoltam blogot mindenki olvassa!)

Persze a felismerés, az Egyszemélyes Tudományos Műhely korszakalkotó zsenijét dicséri, de azért mégis megköszönöm nekik is, mert egyrészt így illik, másrészt meg a jó szívemből adódóan: hadd higgyék ők, az Egyszemélyes Tudományos Műhelytől intellektuálisan  messze-messze elmaradó egyedek, hogy részük volt a tudományos áttörésből.)

139_referenciaposzt_1.jpg

Természetesen hosszabb kutatás veszi kezdetét a témában, de bizonyos következtetéseket már levontam, és ezeket szeretném megosztani veletek. Ezzel kvázi röpke betekintést is engedek a Gyuszó-féle Egyszemélyes Tudományos Műhely modern módszereibe is.

A kutatási téma:

Férfitársaságunk egyes tagjaival fix kapcsolatban álló/élő nőnemű egyedek válasza a felmerülő „Jössz vízitúrázni?” illetve a „Jössz Lárpurlárra?” kérdésekre.

Figyelem!

Ez egy igen-igen komoly tudományos téma!

Mivel a fenti két kérdésre adott válaszok önmagukon túlmutatva, abba is betekintést engednek, hogy a női egyedek mennyire érzik nyeregben magukat a kapcsolaton belül, és mennyire kerültek közel a túlzott elbizakodottsághoz.

(Amitől egyébként én, személyes beszélgetéseink során óvva óvom őket, de csak nevetnek, azt gondolván, hogy viccelek. )

Szóval az  alaptézis:

A kapcsolat hosszától függően, a fenti két kérdésre adandó „nem” válasz valószínűsége növekszik.

Mivel rövid kutatással kimutattam (részletekkel nem untatnék senki, meg aztán amúgy se értenétek), hogy nem egyenesen arányos a kettő, ezért további tényezőket vezettem be a vizsgálatba.

Közbevetés a módszertanról:

Természetesen a társaságból referencia csoportokat lépeztem párosával, úgymint:

  • Gabóék
  • Lezék
  • Derbyék
  • Romék
  • Gyuszóék

Akkor tehát a további befolyásoló tényezők vizsgálata:

1,  Intellektus

2, Származás

3, Házasság megléte

4, Közös gyermekek megléte és száma

Megállapítások a befolyásoló tényezőkkel kapcsolatban:

- Intellektus: ezt a pontot, női egyedekről lévén szó, rögtön ki is zárhattam a vizsgálatból

- Származás: mint tudjuk, társaságunkban felülreprezentáltak a vidéki származású női egyedek (Ami nem véletlen! Röviden megvilágítom, hogy történelmileg miért is alakult így a dolog: Eme tudományos cikk szerzője, elsőként a társaságból, remek érzékről tanúbizonyságot téve választott magának egy vidéki barátnőt. Erre, az eredményeket látva, a társaság több tagja is kipróbálta az új módszert, de sajnos ők nem választottak olyan remek érzékkel, mint szerény személyem. Lényeg a lényeg: A származással kapcsolatban kimutatható összefüggés. Úgy, hogy a vidéki származás minimálisan csökkenti a vizsgált két kérdésre adott „nem” válasz esélyét.

- Házasság megléte:  Nem mutatható ki befolyás a vizsgált kérdésekre adott válaszokra. Ezzel kapcsolatban felállítottam egy teóriát: A sötét középkorban még tiltották a válást. Természetesen voltak, felvilágosult emberek, akik egyedi módszerekkel védték ki a tiltást (Pl: VIII. Henrik), de módszereik (sajnos) nem tudtak széles körben elterjedni. Az újkor viszont elhozta a megszabadulást a férfinemnek. Gond nélkül le lehet pattintani a túlzottan elsárkányosodó (Lásd részletesebben: Dr. Bartha András: Kézikönyv a nők elsárkányosodásáról) női egyedeket. Ez mára annyira triviális lett, hogy még a komoly intellektuális kihívással küzdő női nem is tényként kezeli, és nem ringatja magát a házasság intézményének hazug biztonságába.

- Közös gyermekek megléte és száma: Egyértelműen a legerősebben befolyásoló tényező. Ami érthető: Napjainkra ez az egyetlen fegyver maradt a nők kezében – egyelőre kicsavarhatatlanul. (Bár komoly tudományos kutatásokat folytatok ebben a témában is, és közeli áttörés kecsegtet, részleteket, érthető okokból,  (pl. nők a jelen cikk olvasó között!) nem árulhatok el. Ezen pontra a legjobb példa a Derby-féle referencia csoport. Ott, közös gyermek híján, a női egyed kénytelen tovább játszani a szerető társ szerepét, és fogcsikorgatva ugyan, de „igen”-t mondani a „Jössz lárpurlárra?” kérdésre.

A vizsgált befolyásoló tényezők pontos százalékos arányainak megállapítása folyamatban van.

Természetesen a kutatás befejezését követően legelőször a Kigondoltam blogon osztom meg a tudományos társadalommal a világraszóló felfedezéseket.

 

Tisztelettel:

Gyuszó-féle Egyszemélyes Tudományos Műhely

Lábjegyzet: ha valaki nem értené, miért ez a kép van itt illusztrációnak, akkor keressen rá arra, hogy "kellemetlen kötelesség". 

 

 

63 komment

Címkék: referencia kellemetlen kötelesség esküszöm nem én írtam

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr297057567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fogyasztói magastartás 2015.01.11. 10:44:02

Gyuszó, a kurva anyád!

Nem lép, ahanem kép

szanalmas 2015.01.11. 21:36:07

Ez mi a faszom már, kinek jutna eszébe kutatni a nőket. Hát minek. Eh!

nemkultúra 2015.01.12. 00:30:32

@szanalmas: Ó, kinek is.. Nem kutatni kéne édesem, csak mondjuk néha figyelni és amit akkor tapasztalsz, amikor nő van hozzád uszkve 30 centiméteres közelségben-ó, irgalomattyaneggyájel, mert olyan ugye nincs, mert faszacsávóblogíró nem tapasztal, csak kinyilatkoztatik - egyszóval, ha nő keül a közeledbe, akkor ne csak a melleit sasold, és ne csak a a bugyijában érzékelhető surlódási együtthatót teszteld, hanem néha beszélj. Kurva nehéz és nagy kihívás, de hid el, egyszecsak behozza az árát.
Ja, ez egyébként szól a többi kurvaokochsnak is itten. És én azé még hegyezem a ceruzát Charlie Hebdoilag is, meg minden, de nehogymá.

szanalmas 2015.01.12. 03:21:49

@nemkultúra: A második mondat értelmetlen! A harmadik is. A többi meg blablabla!

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2015.01.12. 09:10:07

az uram szerint ha fenti kutatásokat figeylembe vennénk akkor marha unalmas lenne élni, azt meg a magam nevében kikérem hogy a nőknek ne lenne intellektusa, csakhát sookal okosabbak anál hogy megmutassák a férfiaknak

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2015.01.12. 22:01:24

:(
ez a baj a tudománnyal
úgy hülyeség, ahogy van :x

Nem is csoda, hogy ma már gyermekeket kell kényszeríteni arra, hogy bemagolják a dogmáit, mert értelmes ember nem veszi komolyan...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2015.01.13. 20:17:55

@nemkultúra:

Az világos, hogy kicsi melleid vannak, amik még lógnak is, mint egy tacskó füle, de az nem fér a fejembe, hogy ezek után miért akarna bárki a 30 cm-es körzetedben tartózkodni... Bár engem fél méterről is le tudnál szopni, ha érted, hogy mondom!

Commandante Jayasuriya 2015.01.18. 11:44:53

@"the dragon":

Ez valami olyan új módszer lehet, mint a töltő nélküli mobilteló töltés, vagy gondolatátvitellel hajtod végre az aktust? Mert mint tudjuk a cerkád nem alkalmas ilyen gigászi távolságok áthidalására.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.01.20. 00:41:43

@Commandante Jayasuriya: Mindegy neki, ugyanazt érzi, mintha mínusz öt centi lenne a távolság!

nemkultúra 2015.01.21. 01:58:24

@szanalmas: Nem értelmetlen, csak nem vagy képes egy többszörösen bővített mondatot értelmezni. Oké, kimaradt három pont a közelségben szó után, de egy ilyen nethuszárnak, mint amilyen te vagy, lehetne már annyi tapasztalata, hogy oda- és/vagy kigondold.

nemkultúra 2015.01.21. 02:06:51

@"the dragon": Szopjon le téged a harapós kecske. 50 centi? Engedd meg, hogy kikacagjalak. Ha lesz egy kis szabadidőm, bízisten, meg is teszem. A magadfajtának 50 centi, ami uszkve és saccperkábé fél méter, értelmezhetetlen, mert se köpni, se látni se hugyozni nem bírsz már ilyen távolságra. A nemi aktuson belül ellátott szerepedre már ki sem óhajtanék térni, mert nem statiszkiailag értelmezhetetlen az a csonk, amivel firkálnál.

nemkultúra 2015.01.21. 02:07:54

@radairosseb: Tapasztalati filozófus vagy te is, látom..

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.01.21. 09:01:35

@nemkultúra: Tévedel, én tapasztalt piszhóanálitikus vagyok. De fikanikkekkel nem társalgok amúgy se.

nemkultúra 2015.01.22. 22:12:19

@radairosseb: Inkább pszihózavaritikus. Fikanikk a nénikéd fikája.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.01.23. 06:52:33

@nemkultúra: Legalább vicceset írnál, ha már okosat nem tudol!

fogyasztói magastartás 2015.01.23. 11:39:45

@nemkultúra: tényleg kibaszott égő minden kommented. kvázi lelki székrekedés, kínlódó, ötlettelen, ráadásul észre sem veszed, mekkora szar vagy.

fogyasztói magastartás 2015.01.23. 11:40:17

@radairosseb: se vicceset , se okosat nem tud. inkább termesztene zellert az ilyen!

Mégis találkoztak a hajóvonták 2015.01.23. 22:41:45

vöclőpéc kilép amocorog a mi mocc terelőbeton csekkhuzat alátapéta nemgól.

nemkultúra 2015.01.24. 22:35:04

@fogyasztói magastartás: Nem bír mindenki egyből erre a szellemi lapályra ereszkedni, amin ti maszatoltok, már megbocsáss.

nemkultúra 2015.01.24. 22:41:41

@fogyasztói magastartás: Brechtet nem nagyon interiorizáltál, mi? Érdemes lenne pótolni.
Kezdetnek ott van az, hogyaszonyga: Attól,hogy férfi vagy, még nem vagy sátán.
Ha -feltéve, de részedről nem megengedve-még tovább haladnál a brechti univerzumban-amire se sansz, se remény nincsen- olvashatnál utalást a nemileg gyengélkedő férfiak zellerfogyasztási szokásaival kapcsolatban is.
Molto impotenti, ugye..

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.01.24. 23:28:12

@nemkultúra:

Lapály? Amikor én posztolok, még ha mások szarát is rakom ki, az Himalája! Kérlek moderáld magad.

nemkultúra 2015.01.25. 00:38:52

@Kadarka Jánoska: Ajj, ajj, megint a látens cuccok. Hím alája..Hát, szombat van hombre, hegyezd a répád-tudod, ez az az a nap, amikor mindenkivel minden megtörténhet. hátha pörgethetsz rajta valami belevaló hímnemű ánuszt.

nemkultúra 2015.01.25. 00:39:48

@Kadarka Jánoska: Baszki, a Brecht-hez bezzeg nem tudtál hozzácsaholni.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2015.01.26. 09:26:20

halihó legyen mán valami újvaker mert már az uramon kezd elharapózdni ennek a télnek a semmijensége

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.01.26. 22:35:52

@Panther_V: Persze, hogy szar, de arról azért nem a posctholó tehet, hogy nem bírol olvasni!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.01.26. 22:37:06

Amúgy is van itt a bloggon pár posctholó, akiknek sose olvasom el a poschtjait, csak kommentolom, mert szart se érnek.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.01.26. 22:37:27

Most közben amúgy a kivételeken gondolkodtam, de egy se jut eszembe!

Gyuszó Egyszemélyes Tudományos Műhelye 2015.01.27. 10:10:33

@zsanett- a csillagkútról: Zsanikám! Legyen újvaker?
Hát nem lesz. Tönkretettem ezt a blogot is. :-(
Mindig ugyanaz a történet:
Írok egy posztot valahova, és azt olvasván, az összes többi posztoló rádöbben önnön kisszerűségére, és szögre akasztja a pennáját.
Ezt látva, direkt sokáig nem is posztoltam sehová, de ide írnom kellet, mert fel akartam tüntetni a cévémben a kigondoltam.hu-t a tudományos publikációk helyei rovatban.
Hidd el, hogy direkt 5 perc alatt gányoltam össze az egészet, hogy jó szar legyen, de úgy látszik nem tudok nem mesterművet alkotni.
Őszintén sajnálom!

Bögreőr 2015.01.27. 10:53:39

@Gyuszó Egyszemélyes Tudományos Műhelye: az ilyesminek mégis inkább a belvárosi romkocsmák közönsége előtt van a helye, mintsem itt, a munkaalapú társadalom kohóműhelyében!

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2015.01.27. 11:31:22

@Gyuszó Egyszemélyes Tudományos Műhelye: én magát nem ismerem az uram meg ugyanannyira nem és hát megmondom az őszintét én hangosan is felolvastam az uramnak de ő se hallott ebből olyat ki hogy ez egy remekbe szabott tudományos tézis mű vagy bármimás lenne: ez közhejek puffoktatása semmi más

Gyuszó Egyszemélyes Tudományos Műhelye 2015.01.27. 12:38:35

@zsanett- a csillagkútról: Hohó! Zsanett ma nett! Ha megfigyeli, én nem az egyszerű (!) olvasóra gondoltam, akinek egyébként a mintapéldánya pont Magácska.
Én a posztolókra gondoltam, akiknél, főleg a kigondoltam.hu-n, már elvárt az átlagot jócskán meghaladó intellektus és műveltség.
Éppen ezért Magától, a pusztán olvasó-hozzászóló státuszából adódóan, nem is vártam, hogy felismerje a posztom zsenialitását ( és persze az urától se, mert én hiszek a "hasonló hasonlónak örül" mondás igazában ).
De biztos vagyok benne, hogy nagyon helyes a pofikája. ( Az urának meg jól áll az izompóló. )

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2015.01.27. 13:02:43

@Gyuszó Egyszemélyes Tudományos Műhelye: pont erre csámpáztam számomra az hogy ilyen szinten értékeli egyszerűségemet nem okoz gondot műveltségem az inkább felejtős

levi7777 2015.01.27. 13:41:26

@zsanett- a csillagkútról: Zsanett! Ha az IQ-ja nem is, de Önnek az EQ-ja mindenféleképp magas. Ön egy igazi nő! Kisztihand!

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2015.01.27. 13:46:23

@levi7777: az meg mi, az IQ-ról hallottam már de azt az uram használja

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2015.01.27. 14:52:42

@levi7777: a fejba rúgást visszaszívom az uram azt mondja alacsony marmagaságuakat nem ildomos, hanem inkább képletesen sugallmazam hogy te meg szeretnél az lenni és az csak műtét kérdése a jelenkorban idegenként így beszólni egy kedves hölgynek faragatlan

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.01.27. 19:27:22

@Bögreőr: Nagy a pofád, krémsajthuszár! Várlak este az Ászokban, ott legénykedgyél! Megválaszthatod a fegyvernemet, bár én puszta kéz - harcikutya kombót javasolok, mert abban legalább van kihívás, hogy előbb öljem meg a pitbuládat, mint ahogy tégedet kinyír az ölebem!

Bögreőr 2015.01.27. 19:44:37

@radairosseb: buziknak, mint te is, a pincsi való, nem a harci kutya. De még a pincsidet se bántanám, az is csak egy állat.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.01.27. 19:58:27

@Bögreőr: Értem én, kímélled a saját fajtádat! De ne várd, hogy a kutyám is így legyen veled!

Bögreőr 2015.01.27. 22:44:14

@radairosseb: Akármilyen állatod van, biztosan sokkal szebbek, mint te vagy!

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2015.01.28. 08:16:06

@Gyuszó Egyszemélyes Tudományos Műhelye: kecses kedves féreértés a hasonlók meg örüljenek egymásnak

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.01.30. 23:02:17

@Gyuszó Egyszemélyes Tudományos Műhelye:

Kiraktam a posztodat Gyuszó, de arról nem volt szó, hogy kommentelsz. Ki vagy tiltva.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2015.01.31. 12:34:08

@radairosseb:

Igazság szerint arról te se tehetsz, hogy büdös kurva az.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.01.31. 17:06:12

@ripők: Tudod, nem az a baj veled, hogy egy undorító kis görény vagy. Hanem az, hogy vagy.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.01.31. 22:39:10

@ripők:

Sose bírtam az olyan fantáziaszegény véglényeket, akik valami eredetinek hitt mondatot ismételtek állandóan. Pláne, ha nem eredeti.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2015.02.01. 10:58:21

@Kadarka Jánoska: Magaddal versenyzel, így van esélyed a dobogóra!
süti beállítások módosítása