Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A magyar nők bugyinyergének ötven árnyalata

2013.02.24. 05:59 Frick László Emlékzenekar

IN MEMORIAM MESZAROS ZSOFI INDEX.HU

A Frick lászló Emlékzenekar új regénytreatmentje:


Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.02.23. 12:49:08
@Frick László Emlékzenekar:

Nyilatkozni, azt tudnék. Felszínesen, de szimpatikusan.

Szürke ötven árnyalatát nem tudnád megírni? Most döbbentem rá, mennyire menő a nőknél. Nem olyan, mint a Csalog szexkönyve volt, az bukta, hanem ezt tényleg minden nő imádja. Csernusnál jobb lenne

@Kadarka Jánoska: Elkészültem a talky-talky-angol nyelvű szövegalappal, még a google translate-tel le kell fordíttatni magyarra és kipincsizni a szvinger nőci írójának, Andunak a nyelvierejével. Te leszel a könyvbemutatón a moderátorom.AZ ÜZENETED TÍTOT  KIFEIEZÉST TARTALMAZ  FÓGALMASZT ÁT UJRA BAZD MEG A KURVA ANYÁDAT TE TROLL HOGYBESZÉLSZMÁ? MI VAGY TE ELTÉSHÖKÖS FASZ, TE GECI!

SPECIAL THX FOR LACI SZILY

HAL ASHBY

my buddy Smellybear

Peter A Newchellengeseeker

Spadla Z. Oblakov

Jitka Oblaková

and Ruth Gordon

Nem láttál még papírszopókás szivarkát, mi?-  bazdmeg!-Érted, amikor ez a kép készült, a legkomolyabb fogamzásgátló a pesszárium volt vagy az eseményutáni hypós klistélyozás! És nem találták még föl a vákuumosabortuszt se, szúrócskás göbicsek voltak a világháború után még kurvadrága vattában és a KOTEX PADS még gyerekcipőbe járt! 

Ön mire használná föl Kálmán Olgának a móccereivel csokorba fogott tipikus érveléseit?

See results

47 komment

Címkék: pina sex pornó prostitúció porno orvostudomány barna otthonszülés baszás baszom seggszáj amerikainyelv amerikaiszabadság ágybaszarás partnerválasztás zseniális poszt geiles muschiflutsch garantált minőségű legkiválóbb poszt a címke kizárólagos használója levéltáros az illegális címkehasználat büntetendő geci frikk nem posztol garantált főcímlap bizniléksz geci frikk garantáltan utolsóposztja a kigondoltamban apásabortusz 2013-at írunk bazdmeg! borotváltherezacskójú metroszexuális pinás szülés hungarian womanleaks free gereb agnes frikk a magyar nők szolgálatában

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr585101206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.02.24. 08:39:15

A illegális cimkehasználat buntetendő!

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.02.24. 08:41:56

Amúgy yessz, köszike a moderátori felkérést, tudnám folytatni az általad kijelölt irányt.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.02.24. 09:57:59

@Frick László Emlékzenekar: Esetleg működőre tudnám alakítani a szavazóládikát, ha akarod. Tegnap fél napot brékeltem, hogy ne olyan béna, olcsóhúsos legyen, mint Spadláé.

Frick László Emlékzenekar 2013.02.24. 11:26:34

@ripők: Köszönöm, de a szavazóláda nem véletlenül béna :D
Viszont azon agyalok, hogy az index és az E.On történetét egy forgatókönyvbe gyúrom, de Spéder lesz a balfasz tulajdonos, mert a németek túl sokan vannak. Meghintem azzal, ahogy a Népszabi'sok átbaszták jópárszor a Ringier-t meg még rinyáltak, hogy ők már nem is tudnak politikát csinálni a búrzsójjá tulaj miatt... és ezt eladom Quentin Tarantino-nak, lenyomja a Ponyvaregényt

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.02.24. 11:48:30

@Frick László Emlékzenekar: Figyelj, baszod, én vélukáppozok és pivottozok napi nyolc órában. Azért fizetnek, mert tudom mit, hol keressek és miből mit lehet kihozni. Számok kellenek.
A másik fontos, hogy proaktívnak kell lenni. Ne várd meg, amíg megkérdezik, prezentáld a javaslataidat idejekorán, hiszen az a pöcs, aki brutto 3 milláért bírja azt a fajta magabiztosságot (ti: átlát minden szituációt, mint Te), ami a vállalat prosperitásának záloga, de nem tudja mit miért, hát szó nélkül kibaszhat. Majd megoldják a kollegák.
Ez az E.On-os dolog meg szerintem öntökönrúgás. Következő a kenyér 3,60-ért.

Frick László Emlékzenekar 2013.02.24. 12:50:18

@ripők: Baszogatsz a magabiztosságommal? -annyi éven át olvastam Népszabadságot, ahányéves te vagy. és a korai népszabadságok úgy voltak megírva, hogy analóg [szövegfelszínen] megfelelt A Párt KB irányelveinek, digitálisan meg pl a nyersisták és fockjenőiánusok lezúzására uszított. Máma alig találsz bonyolult kódolású üzeneteket, a legtitokzatosabb szövegfelszín alatt is a pina, kurva anyád, basszátok meg meg a szopjatok le és a nyaljátok ki a "mögöttestartalom". Máma ki nem nyalja be azt, hogy egy Samsung Fluence az Renault? A múlt század 70-es éveiben a szocialista országokban az olasz gyártású [narancs cimkés] Levi's-eket ki vette komolyan? Nektek meg beadnak valamit, csak a prezentációra gyúr az a sok geci, fölemblémázták, megeszitek. Mint a Caterpillar fesön-t.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.02.24. 17:01:49

@Frick László Emlékzenekar: Baszogatsz a korommal?! Kábé annyi Népszabadságot olvastam tövirűl-hegyire, ahány éves te vagy. A bonyolult-twitteriánus szövegszembenállási témával kapcsolatban még egyet is értek veled, azzal a kikötéssel, hogy a szövegbonyolultsági és nyelvierős szöveg még nem feltétlenül kamón, iszapszemű ráják felhasználhatják csupán álcahálónak, saját oktondipocokságuk leplezésére; sok rózsavíz-illatú bábanéni közt tán senki nem figyel, mi a helyzet a kisklambóval.
A múlt század 70-es éveiben én teljes magabiztossággal szartam bele a kisnadrágba, nem szégyellem, de ettől függetlenül mára megtanultam, hogy mit jelent a hatósági ár, a centralizáció, a befektetési hajlandóság, az államháztartás-finanszírozás és a krumplileves szóval megköszönném, ha nem egyik kezeddel a seggedben oktatnál ki a jelenvalóról, hanem elmesélnéd egy hétköznapodat 2019-ben, amikor az átkozott leisztingerista netokraták kétharmadukkal fékeket és ellensúlyokat reggeliznek vérbenforgó szemekkel.

Kekszemu 2013.02.24. 17:24:15

Helyes arca van és nagyon harmincas évekbeli a szemöldöke, érdekesen rekedtes presszós kurva hangja lehetett öregkorában :)

Frick László Emlékzenekar 2013.02.25. 08:30:08

@ripők:
7. kérdés: Te a Renault-nak hajtasz, hogy feszt pinázol?

309. É lesz szó máég a statisztikáról is, mint áltudományról. Ugye vegyük az étteremtulajdonos és a tolvaj főszakács meg a tolvaj (és kibaszott kurva) pultoslány esetét, ami kisérteties párhuzamot mutat az egykor az önkormányzatok tulajdonában álló vízművek eseteivel, amikor is sokkal több péz' víz folyt ki, mint vízdíj befelé. Akkor drágapénzen tudósokat fogadtak, akik Sík Endre módszereivel (hasraütés + nagyon meggyőző szakmaimúlt és interpretáció meg prezentáció) kimutatta egy bizonyos természetes elfolyást, de még ekkor is kurvasok volt a különbség a beszedett díjak után kalkulált vízfoigyás és a tényleges vízfogyás között, ezutóbbi javára persze.

Naés ez folyik kb ennek a tolvaj országnak költségvetésével is. Minden réteg rinyál meg aggyatok-aggyatok!-oz, de a havi fogyasztási adatokből (ezek még nem statisztikai adatok!.. ez csak olyan natúr szedés, ezt még tudós, okleveles statisztikus nem kumulálta meg) nagyjából kikövetkeztethető, hogy a nyugdíjosztás napján az energiaital, a benzin , a zsályafűvel fölitatott krumplibogárméreg (ez ilyen vidéki drog proletároknak, nem olcsó, viszont nagyon vacak és rendesen egéyz nap okádik tőle a másnapossa félkómában)... meg a gumibogyószörp és pl a Barbie-felszerelések, a gyermekpirszing és megnő a 12 éves leánykaszegmens piacijelentkezésse a fodrászatokban meg pl a pinaborotvák fogyása is megugrik, ismétlem, nyugdíjosztás napján. Ez tehát az egyik bizonyíték arra, hogy a KSH tevékenysége = az EZO TV-jével.

Frick László Emlékzenekar 2013.02.25. 08:40:25

@ripők: BVazdmeg, a leisztingerizációban pont ez a lényeg, a nem-klasszikuskapitalista viselkedés, nem gyűjt, nem halmoz, csak a legkönnyebben és leggyorsabban pénzzétehetőt viszi, az aranytojástojó tyúknak a belét pl. Nem foglalkoztat, nem zsákmányol ki [de nem is foglalkoztat], nem tart meg fizikaikiterjedésű cégeket. Antikapitalista, erre harapnak a "liebrálisaink" meg a "baloldaliaink" de valójában enni, reggelire, keresztbetunkolván véreket testjeikkel, liberálist meg haladóbaloldalit esznek. Orbánékon csak röhögnek, ágyúval ködre,, ahogy puffogtatják az erejüket vakon a semmibe. orbánék még mindig a "kommunistákra" lőnek, értesz most már ugye? Fingja nincsen orbánélnak se, ki az ellenség, meg a szájjalliberális jótétlelkeinknek se, mint te. Oda vagy magadtól, hogy mennyire benne vagy a maimarketingben [de ügyikén lestipistopizod magadnak a vádat gyorsan reámfordítva, hogy ÉN képzelem magam okosnak, pedig te, de ám nagyon, hiszebn én ettől kezdve csak azt mondhatom óvoidásan, hogy nem is én, hanem teee...] , de a leisztingerizációnak az én nyelvi leleményeimen kívül [-> spekulalista netokraták] még megközelítő leírását se találod, ez a holnapután marketingje. Talán most, ahogy az indexgecik lehagyják a céget, mert már minek... ha ezt kielemzed magadnak, megsejthetsz valamit... De te csak majd 2019-ben fogod fölismerni a lényeget, fogol ríjjani, amikor rádübörögsz

szanalmas 2013.02.25. 11:29:01

A poszt címe alapján arra készültem, hogy komoly leleplező írást olvasok a japcsik autóipari kartellezéséről, de kurvára csalódtam most... Mondjuk legalább a videóban lezúztak egy ótót. Meg azt se tudtam meg, hogy mi lett Zsófia asszonnyal. Faszom!

Frick László Emlékzenekar 2013.02.26. 02:26:12

@szanalmas: A japánok össznemzeti kartellezés van, tehát mindenki mindenkinek beszállíthat -ha vágottszeme van. Illetve a japán nagybirodalmi álmoknak megfelelően a futottak még rovatban szóbajöhetnek sárgák vágottszemmel (Korea, Észak-Kína) és barnák (Dél-Kína, Taiwan Indokína) Tehát ha kibelezel egy National terméket, van abban Toshiba meg Mitsubishi és Sony meg Wei Li és Samsung alkatrész is is, de pl AEG soha. Egyedül a Volkswagennel folytat titkosviszonyta a toyota, ez odáig fajult, hogy Kínában a Toyotát a V.A.G. [kínaiul FAW] szereli össze.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.02.28. 05:05:27

@szanalmas: Elgondolkodtató! Már csak azt kéne világossá tenni, hogy 0:38-nál dörmicét vagy nyomi-nyomit látunk!

szanalmas 2013.02.28. 10:32:02

@ripők:

Frikk Úr ért ehhez, nekem nincs tapasztalatom a női masztúrbékolással!

Rosszindulatú Vászka 2013.02.28. 17:18:23

Már itt is csak a pornográfia meg az élvhajhászás?

Csak így tovább, legyen kékfény is!

szanalmas 2013.02.28. 20:59:36

Mi a pöcs van a csettopikkal, nem lehet hozzászólni?

szanalmas 2013.02.28. 21:00:05

@Rosszindulatú Vászka:

Lehetne benned egy kis jóindulat, bazmeg!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.02.28. 21:09:49

@szanalmas: A régi csettopikhoz sem lehet hozzászólni...

szanalmas 2013.02.28. 21:15:01

@ripők: Na de az le lett zárva, az új meg nyitott. A régibe meg 400-al több komment van. Köcsög gépház, gondolom, megint egy hibát javítottak, ami miatt 3 új hiba keletkezett!

szanalmas 2013.02.28. 21:16:19

Na mindegy, a konklúzió az, hogy Vászka buzi.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.02.28. 21:22:11

@szanalmas: Lehet, hogy gépházas is! Vagy szabotőr! Gyanús!

Rosszindulatú Vászka 2013.03.01. 06:50:52

Almarágás! Akár etikatanár is lehetnék, annyira toppon vagyok!

Megint buzizta a gépház a motort, a globálos csetszobák is elromlotta, csak az régi piros keretes politizés anyázó szoba műxik.

**büdösmackó** 2013.03.01. 09:41:37

@Rosszindulatú Vászka: kutatásaink bebizonyították, hogy ha nem működnek a belső laborok, akkor az adott blogban valaki buzi. Kézenfekvő, hogy az új iker idetolakodása óta történnek a dolgok, így Kadarka II. szerintem buzi.

**büdösmackó** 2013.03.01. 09:55:39

száni, nézzé csettopikot.

Rosszindulatú Vászka 2013.03.01. 10:55:38

@**büdösmackó**: nemsokára és rögvest üstvöllést publikálandó hosszú évek kutatómunkáját összegző tanulmányomból kiviléglik többek közt az Igasságnak azon szelete, hogy akik kiemelten foglalkoznak ezzel a buzgár kérdéssel, azok mind látens avagy méginkább gyakorló buzik. Lsd. továbbá ezügyben az egyenruhában falkásodó erőszakszervezet-imitátorok és tojásdobálók.

Rosszindulatú Vászka 2013.03.01. 11:27:54

Balsors akit régen tép.

Csaxólok.

szanalmas 2013.03.01. 11:28:37

@**büdösmackó**:

Ó, bazmeg, elfelejtettem a jelszót, de még a júzernevet is. :D Majd találgatok...

@LadyCarambole:

Like!

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.03.04. 22:35:03

@**büdösmackó**:

Micsoda éleslátás, micsoda logika! Gondolom már megkaptad az állásajánlatot Matolcsytól, pont jó leszel a balkezének ennyi ésszel.
süti beállítások módosítása