Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

ARCulatváltás [bizniléksz 2009.]

2012.01.09. 17:15 Frick László Emlékzenekar

 

Színhely a francia P.S.A. [Peugeot Société Anonyme] konszern igazgatótanácsi meghallgatása, szőnyegszélén a „Citroën” és a „Peugeot” fantázianéven gyártott két főtermék menedzsmentje. Az időpont 2009.   A Válság első évének végefelé.
Laikusok számára talán érdekes lehet az, hogy a két márkanév, a „Citroën” és a „Peugeot” ugyanannak a műszakilényegnek (motor, hajtáslánc, elektronika és fékek meg minden, ami nem látszik) a kétféle kicsomagolása és tálalása. A két márka menedzsmentje eddig úgy tudta, hogy a termékmarketingben csak a piacon vesznek egymástól búcsút a két márkanven forgalmazott termékek és ott ádázul csatázva csak a szervizekben találkozhatnak , hiszen a szerelők képtelenek bármi különbséget látni P.S.A. és P.S.A. termék között.
 
Sajnos szennyesfeltáró gépezetünkben kikapcsolódott a videófelvevő, amit én, mint a Magyar Assange címre teljes joggal pályázó (a koszosfarmeres nyúlt büdöspulcsis szociológushallgató lányok jelentkezését ímélben várom és elöljáróban annyit, hogy én is zokni nélkül mosok lábat…) közreadó csak annyival egészítenék ki, hogy a bőrtangában felvonuló bisex hostok és hostessek a korbácsaikkal csak úgyis bezavartak volna az összképbe.
 
Mme Vieux : Jó estét uraim, hagyjuk a formaságokat, gondolom sejtik, miért hívattuk Önöket.
(szőnyegszélén némán bólogatnak)
Mme Vieux : Tessék a kivetítőre nézni, látják ezt a két figurát?
(szőnyegszélén némán bólogatnak)
 
Mme Vieux Gondolom, fingjuk nincsen, ki ez a két faszi, nos ők az Osztrák-Ungur Monarchia ismert politikusai afféle náluk szokásos vezető pozíciókban , ami ott nem elnöki
Msr Fâcheux (a szőnyeg széléről) Gondolom, az egyik szocialista. Ezek a fickók a Szarkó fajtájából valók, nem?
Mme Vieux Kuss, magának nem osztottam lapot, egyébként egyik sem az. Bármilyen furcsa, de nincsen különösebb politikai irányultságuk, magunkfajta egzakt és decens gazdasági szakemberek, az ő példájukból fognak most okulni. Ám valószínű. mint Szarkó, ők is cigányok lehetnek, hiszen Unguriát ma ezek a cigányfélék lakják le jórészt.
Mme Incrédule Szakemberek? –nem ezt írja az újság Osztrákiáról, hogy ott szakemberek lennének!
Mme Vieux (némán int, sikolyok, korbácsok suhogása, cuppogás, zokogó könyörgés elhalóan) Nos, uraim és Mme Incrédule, a képeken látható férfiak szimbolizálják cégünk jövőjét! Ez a két ember egy cég társtulajdonosaiként került Osztrákiában az állam legfelsőbb vezetésébe. Anélkül, hogy jóslásokba bocsátkoznék, elárulom: az egyik a másik javára le fog lépni.
(sikoltozás, rémült hangok, tiltakozás, könyörgés)
Mme Vieux (ellentmondást nem tűrően) Nos, ezentúl a versenyt már a termékmarketing elejére kiterjesztjük, márkánként kettéköltözik a K+F osztály. Pénzügyileg minden megengedett, hiszen a vesztes márka felszámolásából fedezzük a győztes márka költségeit. Amelyik márkanév alatt inkább veszik ezeket a szar fostalyigákat, amiket  összekókányolunk gondolomra, az nyer és ebből következően a másik lesz a vesztes. A sok buzi, akik megveszik ezket a szarokat, amiket gyártunk, még lelkesedni is fog, ha eddig is a győztes márkát választotta és majd csak gyárt magának valami ideológiát, ha eddig a majdani vesztest preferálta.  Most pedig menjen mindenki a jó kurva nénikéjébe és jó szórakozást, persze a cég költségén, ne sajnálják maguktól az élvezeteket, a fele banda úgyis repülni fog, például külföldi leányvállalataink menedzsmentjeibe.  
(taps, sikolyok, hörgés, recsegés, csönd)

A cikk továbbkopizására alkalmas bizniléksz botránymondata: A PSA valóságos titkos belső elnökasszonya Mme Vieux szerint Szarkozi elnök cigány.

13 komment

Címkék: bizniléksz

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr613279273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Commandante Jayasuriya 2012.01.10. 16:10:30

Bravó, és újra bravó!
Hozsanna, és Vivát!
Az utóbbi évek legzseniálisabb írásából egyedülálló módon, elsökézböl, magától a szerzötöl értesülhetünk affól a releváció erejével ható tényröl, hogy a Mester szokott lábat mosni! Söt, mindezt zokni nélkül teszi.
Ezekben a nehéz idökben, ilyen bátor tettekre van szüksége ezer sebböl vérzö hazánknak!

spájdernecc 2012.01.10. 17:31:33

dögvész rád Frick !
a citroen sokkal jobb
szorgos népünk győzni fog
netudgi

kiraaaaa 2012.01.10. 19:24:29

HA ez egy Peugeot ott a barnában, no azt nem kérem. inkább valami fekete árnyalatot, ha lehetne. Fotosopolja át valaki!

Commandante Jayasuriya 2012.01.11. 17:34:49

@kiraaaaa:

Párizsban, a Champs Elysées-n van egy Peugeot szalon. Ott áll az autó, ami neked tetszik.
Azaz nemrégen még ott volt.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.01.14. 00:08:12

@Levéltáros: Francia autót csak olyan vesz, akinek nem fáj Trianon. Több sem kell ennél.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2012.01.14. 00:18:42

@ripők:

Nekem volt, és pont fele annyiba került ugyanaz a javítás, mint a németnél. Nem hülyeség a francia autó, csak lötyög minden benne, mert nem férfiakra méretezték a pedálokat és a sebváltót.

Trianon helyett javaslom a Pintér Béla féle Kaisers Tv, Ungarn előadás megtekintését mindenkinek, nem csak, hogy a legmagasabb művészet és szórakoztató és vicces, de még növeli a magyaröntudatot is.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.01.14. 00:20:26

@Levéltáros: Jappán a tuti. A tévésókról már nem is beszélve.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2012.01.14. 00:22:21

@ripők:

Ja, ahogy hiszi egy hozzád hasonló ferdeszemú laposfej. A japánok a múlt, a jövő a vietnámok.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.01.14. 00:24:45

@Levéltáros: Jóvan bazmeg, úgy legyorsullak majd a riksámmal a lámpánál, hogy csak lesel, mint Rozi a moziban!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2012.01.14. 00:28:21

@ripők:

Haha, korszerű gépjárműben nagy tűzerejű fegyver van, hogy a motorikus hátrányt kiegyenlítsük. Majd az orrod alá pörkölök, te pernahajder!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2012.01.14. 00:38:07

@Levéltáros: Mondjuk a globális felmelegedésről alaposan elfelejtkeztél barátocskám. Kajak-kenuban pedig a magamfajta szittyák akkor is kenterbe verik a világot, ha a fene fenét eszik.
süti beállítások módosítása