Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Kellemetlen Illat -bizniléksz

2011.10.15. 06:53 Frick László Emlékzenekar

 

A kellemetlen illat kifejezést a reklámipar használja a penetráns bűz szinonimjeként.
KÉPÜNK NEM ILLUISZTRÁCIÓ!!
 
 
 
Szexuális nyomorba áporodott joghurtszagú-puncis rabszolga bloggerinák irkálnak ilyesmit a portfólióblogjukba á provokkatívicce, és ezzel lesz nekik összesen 24 óra alatt belsőcímlposként négy kommentelőjük, mind férfi.
 Persze éddybabba fotóval.
 
egyszerű, bárki által elvégezhető Öveges-kisérlet a kellemetlen illat vizsgálatára: Látogassuk meg magányos nőismerősünket vagy a diáklány barátcsajszinkat. Egy óvatlan pillanatban egyetlen határozott mozdulattal  rántsuk el a faltól az ágyát, vegyük föl az egyik begyűrt semmiséget, de nem azt, ami zöld fóliahurka, és ne azt, ami nagyot koppan és ettől elkezd villanyborotvahangot hallatni hanem egy használt lyukas harisnyát vagy zoknit, persze ez is afféle, mint a  sajt, a régebbi érettebb kellemetlen illatot áraszt.
 
 
Arra kérem olvasóimat, csak az olvassa el ezt a biznilékszet, aki pl már végig tudott nézni egy otthonszüléses videót, amin Geréb művésznő a sívatáncra becsalizott  kimmamucillika alteste nyílásaiba   föl kéjsóvár őrülettel néz. Snitt: ugyanilyen kéjelegve törli ki a mamikakit a szülőúti célkörnyezetből. Ha akkor nem hányta el magát, azért most a hányás-zacsi kéznél legyen ám!
 
Herr Müller (a színész Falco modorában hangsúlyozzon!)Also! Nézzük a következő napirendi pontot! Zoknitolvaj kommandónk újabb tejsavfaló baktérium kolóniát fedezett föl -most Treptow homeless-ei körében. Köztudomású hogy az érettnő kategóriás berliniek kis éji szórakozásaikhoz, mint ama unkoorzigeuner császár és király Sigismund aus Luxembourg is tette gyakran, hozatnak föl maguknak ilyen hajléktalanokat: Fennáll a veszélye tehát, hogy magasabb körök szőnyegjeire is kerülnek tejsavfaló baktériumok...
 
Frau Kovach .... etschuldig pite Herr Müller, de rövidítsünk már! Két órája pang a javaslatom az Ön palmtopjában arról, hogy nem a pármilliárdocskára zsugorodott német tejsavfalóbaktérium hordák ellen kell  küzdeni, elég a lábgombatenyésztést génmaipulatíve annyira fokozni, hogy a lábdezodorjainkba csempészett lábgombatenyészetek falják föl a maradék tejsavfalóbaktériumokat, ez kész endlösung: semmi nem fenyegetheti már a Kellemetlen Láb Illat ellen gyártott termékeink piacnyerését. Még a kínaiakkal kell kiegyeznünk a csirketollpor piacon és milyenk a pálya Eu...
 
Herr Müller Ruich! So... hol is tartottam.
 
Frau Stirlitz …Egyszerű, a zoknikommandó szedje össze Treptowban az összes hajléktalant és irány velük a Flughafen Franz von Liszt-re. Ez kellően bio eljárás, környezetkímélő és a zöldvendéglős pirosmuskátlis Wien-ben föl se tűnne az néhány madjhar emigráns pedagógusra emlékeztető toprongy figura…
Herr Müller: Rendben (fejével int a zoknikommandó zugsführeré-nek) … a következő napirendi pont
(függöny, taps)
Frau Kovach (elhúzza a függönyt s a résből kikiáltja a poent) Elnézést, az nem Ferihedj repuloter aus Budapest?

51 komment

Címkék: bizniléksz

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr723299069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bogancs · http://nivo.blog.hu 2011.10.15. 09:24:15

Idővel megoldja a dolgot az allergia. Eljön az idő, mikor a kozmetikaipar érdekelté válik gyógymódokat kikutatni a témában.

-Tom- 2011.10.15. 09:46:46

15 éve párkapcsolatban élő nőknek steril a lábuk? Nem szaglik? Érzésem szerint csúsztatás azt gondolni, hogy csak a leszbikus diáklányok, és a szinglik nejlonharisnyája pálpusztai illatú.

Nem kell magányosnak lenni, hogy kiderüljön, nem megfelelően hintőporozza a talpát az illető. Egyébként ha hónaljat lehet botoxoltatni, hogy ne izzadjon mint állat az ember, gondolom a lábat is lehet. Lehet egy hétig hordani utána a kárómintás-kisvirágos Calcedonia nejlonzoknit.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.10.15. 10:22:48

@-=büdösmackó=-:

Nem merted már azt írni, hogy zseniális poszt, te kis megalkuvó!

@tomsawyer:

Van láb-botoxolás valóban.

Frikk, a megoldásod egy további problémát felvet: a gombateszészetek miatt mindenkinek egy számmal nagyobb lesz a lába, le kell cserélni a cipőket, ami egy jómódú negyvenes nő esetében nagyon nagy kiadás is lehet, és perek sokaságát vetíti előre.

Commandante Jayasuriya 2011.10.15. 11:45:22

@-=büdösmackó=-:
@Levéltáros:

Dobjuk össze a pénzt, és a Kigondoltamon megjelent írásokat adjuk ki egy kis papírfedeles válogatásban.
Természetesen fricklaci egy külön fejezetet.

-Tom- 2011.10.15. 12:51:29

Amúgy nekem tetszik ez a biznilékszes dolog.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.15. 16:13:51

Nem is tudtam, hogy a híres büntetőjogász Franz von Lisztről repteret neveztek el!

Frick László Emlékzenekar 2011.10.16. 04:45:55

@tomsawyer: 15 éve párkapcsolatban élők fordított kifliben }{ alszanak és ha az egyik a másikat gondosan betakargatja (kitakarni? még csak azt kéne) annak az az oka, hogy a fingfelhőket paplanba akarja katalizáltatni... A nők természetesen kellemetlen illatút finganak, míg a férfiak bűzlőt...
Persze koitálnak is az ilyen kapcsolatokban, a mintegy 3 mp hosszú eljáték során a férj a tenyerébe köpött nyállal síkosít, a nő pedig szétsimiz nyálas ujjal és KA'MA!!! (ez osztrákul van, az osztrák hausfrau így ingerli az osztrák férfit koitálásba)

Frick László Emlékzenekar 2011.10.16. 04:53:41

@tomsawyer: Egy átlag nőnek kb 30 pár lábbelije van, ebből tudomása van (tehát ha megkérdezik, hány lábbelije van) 6 párról és munkába eljár kb 8-12 pár lábbeliben. Két egymást követő nap nem veszi föl ugyanazt a lábbelit. Mivel a nők lába nem büdös, ezért este megszagolja a nejlonharisnyáját (ez fiatal nőknél 4-5 cm távolságról egyszippantás, a kor előrehaladtával egyre közelebb az orrnyílásokhoz egyre hosszasabban... (Fiatal házaas nők a harisnyanadrág lábközi részét olajoshal szag ellen lefújják valamivel elő-szaglás nélkül érett ill védettkorú nők azonban egészen hosszasan szaglásszák
A Kellemetlen Illatok felmérése után következik a döntés, a szennyeskosárba kerül e az intimebb ruuhadarab vagy egy24 órát szellőzik és holnapután jó lesz. namost így a nő lábbelik kiszáradnak, ami nem kedvez a gombáknak és a tejsav meg gomba faló baktériumok tombolhatnak valóságos zabálásokban orgiáznak.
A férfiaknak viszont -és ez általános női panasz, elég 2-3 pár lábbeli, ebből 1-2 pár alkalmi jellegű. Hétszám ugyanabban a pár cipőben rohad a lábuk és így persze előbb utóbb a gombák győzedelmeskednek és baktériumrtetemek milliárdjaiba verik bele szivornyáikat. )

Ez az oka annak, hogy a férfiak a bűzlő lábaik miatt a nők sokkal enyhébb kellemetlenillatú lábacskáit szinte sajtillatúnak (pl éretlen Camambert)érzik.

Frick László Emlékzenekar 2011.10.16. 04:55:06

@21méter: Ich glób, ti unkórzigeuner nem merészelje ájszterájhisse komponantról elnevezze scheiße kis reptere.

Frick László Emlékzenekar 2011.10.16. 05:02:35

@Commandante Jayasuriya: He lehet egy szerkesztési tanácsom, akkor a fejezeteket keverjük. Minden íráshoz a jobb kommentekből válogassunk föl.
A kötet kronológiai sorrendben tartalmazza a műveket azért, hogy a bele-bele olvasgatót ne riaszák el a Frikk Zenkar túlhosszú, olvashatatlan és helyesírási hibáktól hemzsegő szarságai. Mint az Ótestamentum is, az atyák részeivel kedődjön, tehát:
buzik
segglyuk
Dragi buzi
mikor baszod má meg Dragi ánuszát
ánusz
gecik!

szar
fos
buzik
seggbaszó
Dragi Love NYunyi

A nők ugyanis nagyon szeretik a gay pornót, de persze finoman, tehát főleg a koczkás hasú fiúk maszturbációs videóit, egymást szopó izmos fériak és a seggbedugás jeleneteit nézik szivesen.
Nyugaton, ahol a pornó fogysztó nők mintegy 30%-a névtelen lekérdezésben bevallja, hogy szokott pornót nézni, azt írja be, hogy őt magát ugyan a gay pornó nem érdekli, de a papíron férfi barátja kedvére viszi, hogy valamitől fel is álljon a fickónak, ha dugnak (Imeg persze ő is arra nedvesedik s ezzel 3-3 kemény júrókat spórolnak meg szeretkezésenként, tudom, hogy a spórolás a magyar háziasszonyok számára ismeretlen, de egy osztrák háziasszony minden groschent is megfog még ma is, nemhogy egész jurókat!)

A Frikk zenekar írásahoz Zsanett ura és a Lady írjon kommenteket, hogy az olvasó nők annyi frusztráció után vigaszt leljenek a női frenetikus szellemeskedésekben.

Frick László Emlékzenekar 2011.10.16. 05:06:15

@tomsawyer: Hú, kurvajó biznilékszek vannak, olyanok, hogy ahhoz képest a politikai vikiléksz mackósajtban a brummogás. Gyógyszergyárak emberkisérletei afrikában. Az ukrán húsipar emberhússzalámitermelése. Az Orosz Gyurcsány élete - ott nem kellett a vállalkozóknak poolitikával foglalkozniuk, hogy koncepcióspör áldozatai lehessenek...) A kínaiak biznilékszei!
A Budget , mint barkácszserszámipari márkacimke (ez csak 40 éven felülieknek!)

Rosszindulatú Vászka 2011.10.16. 10:28:47

Én nem értem mi a baja testszagokkal. Ez most ojan velvetesen trendi, hogy a szőrhöz hasonlatosan a szag ls az Ördögtűl való. No nem mintha Gyuri volnák, de állítólag csak a Sátán tejjesen szagtalan (lsd. írta Süskind úr szagoskönyve). A szagtalan nőstény a Gumirozival van pariban, hátmég, ha angol is. Vagy német.

Commandante Jayasuriya 2011.10.16. 11:11:21

@Frick László Emlékzenekar:

Ez a biztos siker titka!
Még ki sem kerülne a nyomdából, máris mehetne a zúzdába a kiadvány, mint a régi szép időkben.

Ahogyan az a hetvenes évek elején, az akkor Petőfi, és József Attila utódának kikiáltott ifjú cigány származású költő kb. 1500 példányban kiadott könyvecskéjével történt.
A drákóian szigorú intézkedést az váltotta ki a Kiadói Főigazgatóság prűdügyi főmegbízott cenzorából, hogy a könyv külső borítóján egy levegőben lebegő parasztházat, s néhány körülötte repkedő emberkét ábrázoló, Chagall stílusában készült grafika pompázott. Kissé megkésve ugyan, de valahogyan mégiscsak sikerült a ház kéményét egy férfi nemzőszervének látni a hatóságnak, ezért kimondatott a verdikt. Az összes kiszállított könyvet visszahívták a polcokról, és a sikeres begyűjtés után mehetett a zúzdába.

Rosszindulatú Vászka 2011.10.16. 11:28:14

@Commandante Jayasuriya: sok ijen volt. Sokminden meg átcsúszott. Ami nekem nagy talány az Gyűrűk Ura, hogy aztat mér zúzták be. Vagy a Szégyent Rushdie úr tollábúl. vagy a Tréfát. Értemén, hogy 68 meg minden, de akkor senem.

Commandante Jayasuriya 2011.10.16. 11:50:45

@Rosszindulatú Vászka:

Azoknál is nyilván mondén volt a borító grafikája. Arra gondolni sem merek, hogy a mondanivalóban találtatott valami kivetnivaló.
Bár a Kósa Ferenc Ítélet címen megjelent könyve szintén ment a levesbe, pedig annak igen puritán volt a borítója.

Frick László Emlékzenekar 2011.10.17. 07:21:00

@Rosszindulatú Vászka: A mesterséges szagokat alkalmazó nőstény homo egyre büdösebb lesz. A nem illusztráció gyanánt szolgáló képről ide érzem a mosdás és szerek ellenére párálló hónaljbűzt. Egyszer az ALDI-ban nem kaptam mást, csak nőidezpodort, egyszer kibirom, mondtam.. de már 2 óra múlva mintha meg se mostam volna a hónaljam (vagyis a hónaljat soha nem mosó nőiszegmensére emlékeztetett a szagom, akik dezodoral helyttesítik a reggeli hónalj kimosást) H hónaljmosás után nem "dezodoráltam" volna , nem leszek izgalmiizzadságszagú. UIlyenkor persze a nő ráspréz a blúzára is a ritikülből kikapván

Commandante Jayasuriya 2011.10.17. 09:13:27

@Frick László Emlékzenekar:

Pedig a PITRALON, vagy BARBON kölni férfiasságot árasztó illatfelhővel vonta volna be az urat egy egész álló nap hosszára.
Nem az ALDI-ban kellett volna a megfelelő szert keresni, hiszen azok a régi jó csodaszerek még a legkisebb olajospadló burkolatú falusi vegyesbolt polcain is megtalálhatóak voltak, direkt a légypapír, és a petróleumlámpabél között elhelyezve.

-Tom- 2011.10.17. 10:17:15

@Frick László Emlékzenekar: Bazmeg Frikk. Azért 3 pár cipőnél csak több van a férfiaknak is! Nekem van vagy 30. Pedig nem vagyok egy cipőfetisiszta.
Egyébként az jutott erről a nejlonzokni-szaglászásról eszembe, hogy lehet benne valami. Egyik női ismerősöm elment a Westendbe, hogy vegyen egy krémszínű, apró rózsákkal borított, Calcedonia nejlonzoknit a balerina cipőbe. Mert az jól néz ki benne. Vágod. Na, bement, szétvizslatott, majd odavitte a pulthoz a választott darabot.
Mondta neki a pultos-kisasszony, hogy mért nem használja ki az akciót? 4-et fizet, 5-öt vihet! Egész hétre van zokni! Setétkék sormintás, setétbarna pettyes, középbarna nagyrózsás, bőrszínű csíkos-nonfiguratív, meg a faszom tudja milyen, de bájos.
Szóval 3960-ért csoda.
És persze a krémszínű rózsabimbós... Az még az ötödik.
Egy ára 990-Ft. Nagyon megéri az akció.
Erre a csaj: minek? Ezt felveszem 3x a héten, van még otthon egy kék, pénteken meg nem dolgozom.
Fain!
Mondom neki: jól hangzott! És milyen igaz! EGyébként milyen arcot vágott zoknibótos hölgyike?
Erre ő: leszarom, az én lábam nem izzad, nem büdös, ne magából induljon ki!
Úgy éreztem ez a történet idevág.

Frick László Emlékzenekar 2011.10.17. 13:06:54

@tomsawyer: Nyilván nem a magasfokú budapesti értelmiseggi férfiakból indulok ki , akik akár 6 pár cipőt is használnak és majdnem minden harmad-negyednap másmilyent vesznek föl. Nekem is van egy fasza makkoscipőm meg egy antilop is. Bruttó 12 pár lábbelim van... plusz egy 65M katonai surranóm, szűz, még nem volt lábon...

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.10.18. 00:20:13

@Frick László Emlékzenekar: nemtom, strandpapucs beleszámít-e
meg az, hogy nyáron (nálam uszkve az év fele) zokni nélkül járok

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.10.18. 00:27:21

@Frick László Emlékzenekar:

Apákám, rendes férfi nem veszi fel másnap az előző napi cipőjét, művészembernek viszont csak egy pár cipője van, lehetőleg a téli időjárásra optimalizálva. Akkor most te mi vagy, se nem művész, se nem igazi férfi?

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

Ha lesz pár jó kommented októberben (nem fikázó!!!), akkor összedobunk neked egy pár zoknira valót, és akkor egész évben lehetsz européer.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.10.18. 11:28:22

@Levéltáros: szerinted zoknit venni papucshoz vagy szandálhoz az européer?

horngyulai értelemben ójró púnió

szerintem taplóság és még kényelmetlen is

-Tom- 2011.10.18. 14:27:29

européer módon hülyék vagytok papuccsal vagy anélkül. Zoknit nyalni szokás, - ezt már Frikk is megmondta.

-Tom- 2011.10.18. 18:05:48

Ilyenkor úgy egyébként hová tűnnek innen az emberek? Egész nap senki ide nem téved, én üldögélek itt egyedül. Nem zaklatásból, csak érdekelne, hogy mi van. Máshol van a titkos bunkerközpont, felrobbant a blogmotor és azt mentetek oltani...mindenki a Hírcsárdát olvassa, (erre tippelek amúgy leginkább)...na mindegy.

Commandante Jayasuriya 2011.10.18. 18:26:46

@tomsawyer:

Ember nem sok van itt, legfeljebb én, ha benézek olykor.
A többi vagy troll, vagy droid.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.10.18. 18:29:16

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

El tudsz képzelni például egy sikeres zenészt, aki szandálban gitározik a színpadon?

-Tom- 2011.10.18. 18:49:55

A droidokat hiányolom. A trollokat is. És hol a bálnás ember? Az egész olyan szomorú, mint az őszi avarra szarás.

-Tom- 2011.10.18. 21:48:44

@-=büdösmackó=-: Ez máris több információ, mint amire szükségem volt. Hála az égnek, hogy élsz. Már aggódtam.

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.18. 21:59:00

@tomsawyer:

TERMELEK BAZDMEG TERMELEK, EMELEM A DZSÍDÍPÍT!

-Tom- 2011.10.18. 22:04:50

@-=büdösmackó=-: A te szíveddel nem kéne ennyire felizgatnod magadat, megárthat, mint a naponta kilószámra fogyasztott tokaszalonna.

Érthető, hogy dolgozol, az ember próbál boldogulni. Jól teszed, ha szorgos hangyaként igyekszel, a kínai hűbérurunk örülni fog, hogy jó rabszolgákat vett.

Hogy áll a Nasdaq?

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.10.18. 22:40:27

@-=büdösmackó=-:

Milyen GDP-t, baszod?! Kétlem, hogy az állam sokat profitálna a kanári-szigeteki bankszámládból!

Frick László Emlékzenekar 2011.10.19. 07:21:58

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Én is szeretek zokni nélkül járni, csak itt az alföldi porfészkekben az embernek 3 tapodtat után majomlába lesz, csak úgy fehérlik a fekete lábujjai fehér köze, fekete RETKES lesz (látszik) annak az a láb.

Frick László Emlékzenekar 2011.10.19. 07:25:12

@Levéltáros: A gitár szexuális szimbólum. Amikor az ember gitárrl kiál a szinpadra, a csajok ( mondjuk a nézők 75 %-a, azaz 3 csaj) már tudják hol keressék a Phallus-t. Neked, mint haladóan korszerű matulista fikaista indexiánus relativistának, tudnod kell a legjobban, hogy aztán a gitáros hátul az egykori céllövöélde rozsdás bádogbődéja mögött az orgonabokorban milyen jutalmakban részesül egy gitáron felizgult nimfácskától.

Mondjuk pesti gitárosoknak fajborokat is kell szürcsikéltetnie a nimfácskákkal...

Frick László Emlékzenekar 2011.10.19. 07:50:47

@Levéltáros: @A Hannibal Lektűr-attitűd:
Kedvencem az az enyhén kopaszodó ésvagyőszülő (de jól fésülködő vagy ördögfiókakócos) [szóló]gitáros, aki miután a nagy lábról-levevős dumájával lucskosra áztatta el a leánykák bugyijait és a núnúcskájuk már éhében föl egészen a méhizomzatig hatóan görcsölteti alhasikójukat, a didikéjeiket meg sebesre dörmicélte a pólójuk, egyszer csak elkezd a fiairól beszélni, mélyen édesen legóznak a vidékiparasztház műhelyében a fénykorában összetördelt taiwani Statocaster másolatok darabjaival és a felesége olyan pörköltöket főz meg vastag teháőnhúsokból aranykarikás levest és tesz bele velőscsontot rendesen, hogy. és akkor a lányok Arthur Rimbaud Kenyérleső-i módján kerekded s könnybelábadó szemeket meriszgélnek.
(közben a fickó előkapta a gyakorló féllapgitárját és pendített pár taktust Santana Moonflover-éből... )

Frick László Emlékzenekar 2011.10.19. 07:55:27

@-=büdösmackó=-: Megnéztem bazdmeg a "termelés"-t, de bezzeg ha én írnék valamit, akkor az lenne a baj, hogy már megint. Nem akarok újjal mutogatni a bvezért majom úrra, aki a főokos itt és Mohamed próféta magjafolyatássa mennyiségében kéne ugye neki, mint FŐVEZÉRMAJOMNAK (Juci kipipálva de a többi nő is feszt neki vakuz a szemecskéivel) ÖMÖLNIE kéne. (-> Mohamed egyik teljesítményét jegyezték föl a sógornők: egyhuszonnágy óra alatt 30 különböző menyecskébe ömleszette a magját és a sógornők azt is feljegyezték, hogy mind a 30 menyecske rendesen ki is elégült...)

-Tom- 2011.10.19. 11:04:59

Egyébként ami a termelést illeti: Négy napja volt utoljára poszt.(nem zavarólag, vagy valami, csak óvatosan mondom) Ha ma se lesz, nem kaptok piros kakasos nyalókát Zsófitól, attól félek...(már láttam, hogy a Dívány.hu-nak készíti be az ínyencségeket, nyalhatják orrvérzésig) Ti meg rághatjátok a száraz kenyérvéget.

A Nikkei és a Nasdaq viszont virul.

Frick László Emlékzenekar 2011.10.19. 13:05:17

@tomsawyer: Jelentem termeltem -de nem fogja kitenni a Ladi Karfiol a hangfalakat az ablakba, o'at szól!

Frick László Emlékzenekar 2011.10.19. 16:49:30

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Hát nem is Tschajaga-und-Roetzschoegé-n van a Kékgolyó utca. A vidéki rákosok mehetnek egyenesen a biohazardba...
süti beállítások módosítása