Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A csirkesegglyukvirsli fogyása fokozódásának időszerű kérdései

2011.10.07. 04:39 Frick László Emlékzenekar

Újabb biznilékszünk előtt egy kis nyelvénckedés: A magyar köztudomásúlag bizonyos tekintetben spórolós nép is, pl brókereink évente milliárdos Ft-értékeket spórolnak össze azon, hogy az Euró-t jurónak ejtik (ejtésenként 0,27 mp) . A mezőgazdaságiipar a buzákon spórol, míg a husipar a husokon. ennyit tehát elöljáróban.

 

Szereplők A Virslitermékszövetség elnöknője, mint cégtulajdonos és cégvezetője.

Krisztike: Klárikám, tudod akkor a programot, a cél az idén is a 222 Ft-os.

Klárika: Baj van a börökkel.

Krisztike: (súlyos gesztust tehet, mert:)

Klárika: Jaj ne, főnök, megint kijött az aranyerem vagy ne azt a korbácsot! Itt az enyém, a véknyabb... Tudom (sikolt) tudom, van még a piros nejlonbélből 47 tonna, nam arról van szó!

(sikoly, dübörgés, csattogások, csizmasarkak kurcanása a parketten, cuppanás, sikoly stb)

Klárika: Ja, drága, ne a számba, unokázósnapom lesz, ja ne.. oahrr.

(pocsogás, csobogás, csurrantások, tucsogás, sikolyok)

Klárika: (sírva könyörögve) Már tavaly a csirkesegglyuk végső határát elértük! Laborkisérletek folynak a csirkekloákára vonatkozóan, de egyelőre a laborok képtelenek teljesíteni a...

Krisztike (édelegve, bájosan) Nem magyarázkodást kérek, tényeket! A SüdFleisch tavaly elérte a 199 Ft-os álomhatárt! A teljes csirkebörszegmens 220 Ft-on tartása mellett!  És hozzá Kelet-Kínából roppanós füsliszínű nejlonbelet hozattak!

Klárika: Az élelmiszartanács előtt van az emészthető mübelünk...

(sikoly)

Krisztike (nagy nyugalommal) Az idei karácsonyi és szilveszteri boomról ugatnék, ha figyelnél, édes!

(sikoly)

Klárika: A teljes kloáka is...

Krisztike: A gálá*jával

Klárika: A gálájával!

Krisztike: lekötni a feldolgozókkal a jövőévit is! Értettem?

Klárika: Uhumm.

Krisztike: Mutcsi a képeket az onokákról! Már nagyok, mi?

Klárika: (nagy robaj, nyilván a kő a szívéről) ja. Ez itt Mihály, ő médiatagozatos bölcsibe jár, különangol, bébijóga. Meg van már a rózsaszínöve babacselgácsban.

Krisztike: Jó nagy pöcörője van! Régen ilyen volt a virslik vége!

Klárika: Jaj, azt is megmutatom, otthon már próbáltam , a tihanyi házam vegykonyháján sikerült és ráadásul vietnámi műbélbe! Sajnos az a fityma valószínűleg egészségügyi körülmetélés áldozata lesz!

Krisztike: jaj, egyem is meg, de édes!

Klárika: Én is gondoltam már erre, de NSZK-n kívül még az izraeli import jöhet szóba, nyilván genetikailag terroristák [úgymint palesztinok - a szerk. igazoló csekkolása] lakta országokból nem nagyon kéne...

Krisztike: A gondolkodásra itt vagyok én! - neked?

(cuppogás, lihegés, függöny, jótékonysötétség)

KÉPÜNK, hangsúlyoznám, NEM ILLUSZTRÁCIÓ!

Képünkben virtuális termékmegjelenítés lappang!

*A tyúk gálája az a tojóhüvely, ami a tojást védené a kloáűkában az összeszarozódástól... a csirkéknél még igen zsenge.

63 komment

Címkék: tudomány intelligencia hellókarácsony ánusz végbélnyílás bizniléksz

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr763269114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.10.06. 21:24:00

Csirkefelvágottat sosem eszem, mert a szelet lapján végigsimító ujjbegyemen apró kitüremkedések lenyomatait érzem. Meggyőződésem, hogy az tolldarálék. Inkább szójás marhaparizel basszameg!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.06. 23:00:52

@ripők:
Ha arra gondolsz, hogy porc, nem olyan rossz ám!
(Fújbazdmeg!)

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.10.06. 23:06:58

@LadyCarambole: Komolyan mondom, ezentúl csak házi parizelt eszek.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.10.06. 23:27:38

@ripők: Emlékszem, gyermekkoromban, bátortalanul leavászkodtam a Havanna lakótelep egyik kies parkolójába, ahol már nagyban ment az üzletelés. Nagybátyám - tagbaszakadt tornatanár - kilószám vásárolta az elgázolt fácánokat, a csirkehizlaldában megnyomorodott baromfikorpuszokat, hogy a kárpótlásban kapott alföldi telken, a tercia egy félreeső zugában Hajdu mosógép motorjával meghajtott SAJÁT őrlőberendezésével házi parizert készítsen a család apraja-nagyjának. Az volt csak az igazi! Konzisztenciáját és ízvilágát tekintve kenterbe verte a ma oly divatos multinacionális felvágottaspultokat!
CSipától pállott szemhéjamat, ha behúnyom, újra csikófrizurás gyermekként szaladok a libalegelőn glottnardágban, míg szájam padlatán elomlik a házi párizsi ízkavalkádjának bizsergése egy utolsó, szívfacsaró ekszplózióban. Hiába no, a régi jó dolgokból nem maradt semmi...

Frick László Emlékzenekar 2011.10.07. 05:04:46

@ripők: A csirketollat nem pazarolják azóta, mióta a csirketollport melaminnal összegarázsoltan el lehet adni kávétejszínként.

Frick László Emlékzenekar 2011.10.07. 05:07:43

@LadyCarambole: Mid gondolsz, én pl mért szeretnék inkább tisztaságmánoiás, szexuálisan elhanyagolt vidéki háziasszonyokat kinyalni, inkább őket, mint Liptay Claudiát? Ha sikerül szereznem egy jó Liptay Claudia címlapfotót, csak kotongumiban mernék rárejszolni, úgy meg minek.

Frick László Emlékzenekar 2011.10.07. 05:09:26

@ripők: Azért ezt lehet überelni a darált kacsahúsból készült töltöttkáposztával, de ilyent csak vidékitornatanárnők anyukája tudott anno-...

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.07. 10:14:47

@Frick László Emlékzenekar:
Nem akarnám biztosan tudni, de gondolom, összefügg azzal, hogy csirkeparizer!

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.10.07. 10:51:09

'Mondja marha, miért oly bús?
Olcsóbb a hal, mint a hús
Mondja Marha, miért oly víg?
Olcsó húsnak leve híg'

Mondja csirke,

Frick László Emlékzenekar 2011.10.07. 14:42:46

@A Hannibal Lektűr-attitűd: A disznósajt olyan, mint a pornófilm: jobb nem tudni, hogyan készül és miből és jobb nem színi a levegőt ott, amikor készül.
Ez most jött ki véletlenül a kis Montaigne-esztergámból, ha beindul 200ig meg se áll, úgyhogy szvasz

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.10.08. 00:01:54

Na komolyan mondom, ez valahol egy csúcsposzt, pár sorban annyi erő meg ötlet, hogy le a kalappal, még nevetni is elfelejtettem, annyira tetszett. Elképesztő.

Frick László Emlékzenekar 2011.10.08. 04:37:02

@Levéltáros: Nem csudálom, hogy a Hírcsárda állandó maksazoltáni szinvonalú frenetizmusa után ez már az ingerküszöböd fölött 300 méterrel húz el, mint a vadlibák...

TREX · http://polarmacko.blog.hu 2011.10.08. 05:03:26

@Frick László Emlékzenekar: Tehát festett hajú poratkák fulladoznak a reggelek üzemi kávéjában? Vagy ez olyan nekik, mint a termálfürdő?

Frick László Emlékzenekar 2011.10.08. 08:26:53

@TREX: csirketollatkamúmiák
a poratkamúmiák a papírmalmi munkások hörgőiben élednek meg, amikor darálják befelé a számítógépkorszakban hatványozottan termelődő irodapapírokat
egy 1984-ik évi Anyag tonnában az ötöde a 2006-ik évinek...
És pl a Világirodalom remekeinek soseolvasott lapjai az édenkertje a porfalóatkáknak...

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.10.08. 08:38:31

@Frick László Emlékzenekar:

Az én női lábujjam a Hírcsárda, mindig elő lehet venni, hehehe.

Frick László Emlékzenekar 2011.10.08. 08:50:20

@Levéltáros: Van magánvéleményem is a hírcsárdászokról, nem tehetnek ők arról, hogy a hírcsárda ilyen lett. Az ugyanis a probléma, hogy sokan nem képesek elkülönböztetni Hlatki és Kibédi módzserét, amit a hegedűvirtuózok vagy nagy zongoraművészek módszeréhez hasonlíthatnék. Cziffra GYörgynek volt egy zongorabillentyűzete, amivel szállodában, reptéri váróban és bárhol is gyakorolt. Kibédiék meg csak mondták, mondták, egy betúű se maradjon ki, snoitt.
A másik módszer a Narkos, Nádas, Bonc. SEMMI készülés SEMMI tervezettség, a tervezés a tett halála. Annyira meg van koncepcionálva a Hírcsárda, jól kimérve, hogy mi mire utaljon, keltsen (de nem ám mbizoníthatóan, ha valaki rámutat, majd széjjelszofisztikáljátok, hogy ááá, nem is úgy van)
Azzal van baj, hogy a diákkollégiumi humorheroldság, azaz a maksaizmus az tágabb körben nem elég. Nem üt. Töltelék és futottak még és átizadt hónaljú favágóing meg SZTK szemüvegkeret. Nem az SZTK szemüvegkeret teszi a a montipájtont és erről már szó is volt, hogy a Tango reklám miért bukott meg és hogy földrajzilag is figyelembe kell venni azt, hogy az angol konyha mibe számít hajdúhadháztégláson. Angliába nem azért megy az e,mber, hogy egyen és a Monti pájtonon nem azért nevet, mert jó.

Megint csak Ösz Ferenc humorára utalnék.
Tehát Kibédiék módszere a Hacsek és sajóra, Boncz módszere pedig a boczságokban jó. KIibédi is be voltt állva, hótkokirészegen, meg Boncz is, de ez se töltsön el senkit túlzottan merész álmokkal arról, hogy akkor neki is szabad berúgni. Egy átlag ember fellépés előtt enni semmit, esetleg egy nyerstojást lenyel végig, natúr.

egy kataszrófa a Hírcsárda, de ha nem ültök neki ősz9ntén, hanem mindig csak iylen indexes (bloggeres) fílingben kimagyarázzátok meg a lájkokra hivatkoztok
basz a gyerkszobablognak 3000 lájkja van, mert a sok lelkes kispapa meg kismama még nem ért rá el is olvasni, csak örül, hogy van ilyen!

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.08. 19:35:49

többször is voltam vágóhídon, csirke, marha és sertésvágóhídon is, láttam birkákat is vágni.
csak az első két látogatás sokkoló
de valóban a párizsirészleg meg a virslirészleg rohadt undorító.

szanalmas 2011.10.08. 20:09:07

@TREX:

Kezdjük ott, hogy te már rég kipusztultál, szóval ne okoskodj!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.08. 20:31:10

@Frick László Emlékzenekar:

Basszus, kellet egy másfél év a tök fejemnek, de mégeccermondom basszus, megérte. A teljes netprofilod a valóságban egy nagyobb célt, a humort szolgálja. Nagyon ütős vicc, de azt azért be kell látni, hogy hiába űberütős, azért összességében elég réteghumornak mondható. Mindenesetre le a kalappal. Ja, és a kedvencem, mikor a bibsi Glassék Frannyje azt kapja mantrának, hogy "Jézus Krisztus, könyörülj rajtam". Gondolom a csúcspont az lenne, ha lepippantanánk a lábujjait, aztán mind elmennénk skandináv lottózni!

Frick László Emlékzenekar 2011.10.09. 05:35:01

@21méter: A II-es Golf rétegautó. Az egész Golf -marketing így épül föl, a II-es Golf lényegében egy picit nagyobb I-es Golf, a III-as Golf az szointe semmiben nem különbözik a II-estől, drágább benne a szélvédő meg a kuplungbowden csere... a IV-es Golf meg abban különbözik a III-astól, hogy elbaszódik benne a sok elektronika, ha magyarmód megkókányolják.

Nem vagy készen a Glass Sagá-val, ha nem olvastad a Kilenc történet-et.

És az én történetemben is megvan a zárókő, csak ---
(ide tudod, mi a poen...)

Frick László Emlékzenekar 2011.10.09. 05:37:28

@-=büdösmackó=-: Ajánlott oolvasmány: Alfred Döblin: Berlin, Alexanderplatz
a kisborjúk szakszerű mészárlása

amikor elovastam, Friedmann Juci jutott eszembe azonnal és sírtam is

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.09. 22:18:21

@Frick László Emlékzenekar:

Ez most a bëlga gyaloglás vége akar lenni? Tényleg egyre öregszem, baszódjak meg. pedig erre még azt sem lehet mondani, hogy sok beszédnek sok az alja.

www.youtube.com/watch?v=0VnYZBhQIb0

TREX · http://polarmacko.blog.hu 2011.10.10. 00:11:32

@szanalmas: Olyan régen pusztultam ki, hogy már elévült.

@Frick László Emlékzenekar: Pontosan lehet tudni, hogy 2006-ban tízszer több fontos okosságot és lényegességet nyomtattak irodapapírra, mint 84-ben, ezért, ha csupán ötször annyi papírt paza... használtak el, az tulajdonképpen azt jelenti, hogy a felére csökkent a papírigény. Ezt mindenki tudja! A poratkák meg ezek szerint éhen vesznek, ha nem térnek át sietve a zsebkendőiparra, mert a világirodalom lassacskán elfér a tenyerünkben.

killercsiga 2011.10.11. 18:35:00

elég sok mustárral még a krisztikesegglyukvirlit is meg lehetne enni, de egyelőre marad orsika húsos nunája

Commandante Jayasuriya 2011.10.11. 18:40:05

@killercsiga:

Ne rontsd itt a levegőt, te maradi pöcs!
Már a Kovi is megmondta, hogy a nyalás kiment a divatból.

RomBold! (törölt) 2011.10.11. 18:48:07

@Commandante Jayasuriya: Ez csak azt jelenti, hogy Kovi már nyalni sem tud. Tinilányoknál még mindig az a divat hogy "kölcsönös orál Nóránál, anál mérettől függően" És most nem a sazkmunkásokról, hanem a hobbi kategóriáról beszéltem.

Commandante Jayasuriya 2011.10.11. 19:09:37

@RomBold!:

Meglep, hogy néhány sikoltozva nedvesedő tinilány szócsöveként, felelőtlen állításukat releváns véleményként visszhangozva veszed magadnak a bátorságot, és egy olyan megkérdőjelezhetetlen szaktekintély véleményét vonod kétségbe, aki korszakunkat meghatározó műveket alkotott, valamint számtalan kiváló előadóművészt indított el a siker rögös útján.

RomBold! (törölt) 2011.10.11. 19:31:57

Szaktekintély...
Csak hasra ne essek előtte! Csóri @killercsiga: feltételezésem szerint nem egy szexipari árucikket akar fényesre nyalni, hanem a szerelme nunusát. Kovi bácsi meg sosem értett a szerelemhez, sőt a szexhez se.

Pornós maradjon a kapcafánál!

Frick László Emlékzenekar 2011.10.12. 07:42:04

@killercsiga: Orsika núnája húsos? Nem mondod!- hogy zaftos is!?! Néger vagy valami authentic eredetiverziójú ethnic? Aboriginal ? Ha most még azt is elárulod, hogy bio módon is képes megtermékenyülni meg apa nélkül és a Szülés Házán kívül és nem fürdőkádban sívatáncot lejtve szülni, akor elveszem feleségül azt az orsit

Frick László Emlékzenekar 2011.10.12. 07:44:44

@RomBold!: Beszélnek itt a faluban egy 14és féléves szakiskolás lányról, akinek még nem mindegy a méret análban, de hát ez olyan istenhátamegetti falu, hogy itt még májfát is állítanak és tarkállik a fonyó parkolója a piros calibráktól

RomBold! (törölt) 2011.10.12. 10:48:15

@Frick László Emlékzenekar: Beszélnek a faluban... ezt ismerem. (igaz ugyan, hogy az ország túlfelén, de azért faluban nevelkedtem/neveletlenkedtem)

Beszélnek az irigyek is, a kislyányok is, az ifjú hímek is. Mindenki beszél. Tagadni meg minek? A tagadás is csak olaj a tűzre.

Van egy olyan érzésem, hogy ha elballagnék valamelyik faluba/mezővárosba a Te revíered közepibe, és csak úgy a statisztika kedvéért karóba húznék néhány öregedő (tehát már igen sokat tapasztalt) tinilányt (eszi fene, jöhetne 1-2 a kislányos huszasokból is) akkor bizony akadna köztük több olyan is, aki kézzel-lábbal tiltakozna az anális behatolás ellen. (pedig nem is vagyok Rocco Siffredi méretével megáldva/megátkozva) És ha megkérdezném a falut, akkor a falu TUDNÁ, hogy az a lány mindent bír, sőt mindent szeret... be van járatva már évek óta, és nincs is akkora vaskos sobribunkó a világon, amit ne tudna könnyedén magába fogadni (akár hidegindítással, körömreszelgetés közben is)

Az meg a dolog teljesen más oldalvesszeje, hogy valószínüleg találnék én ott is olyan rövidpórázon idomított (amúgy kívánatos is, sőt! és kéjsóvár is) tinilányt, aki alig várja már, hogy egyetemre mehessen, és majd a gólyatáborban elveszítse a szüzességét.

Aztán valószínüleg akadnak felétek is önként vártoronyba vonult, sőt vártornyot önként magasító/erősítő hercegnők, akiket hiába ostromolnak mindenféle fondorlattal a begerjedt ifjabb titánok és idősebb senor-Juanok (nem mindenki don, aki annak mondatja magát) Mert a kis hercegnők addig nem is akarnak tudomást venni a szexről, amíg csupanagybetűs SZERELMET meg nem tapasztalják. Aztán az ilyen hercegnők szoktak férjhezmenés után rájönni arra, hogy mekkora hülyék voltak, hogy fiatalon nem térdeltek/pucsítottak engedelmes cselédlányként minden valamirevaló lovag elé.

De minek is bogozzam? Tudod azt Te is, hogy a tinilányok úgy egyformák, hogy közben rettentően változatosak. Csak ahogy én szeretem hamarabb észrevenni a tinilányok egyik típusát, úgy Te szeretsz rögtön ellenfénnyel szembe vakuzni, hogy lám, rosszul látom, mert igazából olyanok (sőt! olyanabbak... elképzelni sem bírom... pedig dehogynem...)

Ja, és ha a troll teret enged a korpusznak, akkor lila fejjel, habzó szájjal üvöltök, hogy:
-Bazmeg, lányos apa vagyok! Igaz, hogy a lányom még messze van a tinilányságtól, de nekem kötelességem hinni abban, hogy létezik a ROMantikusBOLDogság túl korai szexuális durr-bele-de-mindent nélkül is.

Frick László Emlékzenekar 2011.10.12. 13:17:48

@RomBold!: Teljesen igazad van. Ez a komment olyan jellegzetesen indexes túlzásbaesés volt a részemről. Sok elmaradott kisfalusi lánynak ugyanis annyira jól szorít a nunája, hogy felnőtt férfiak is remegve látnának hozzá csak az ujjazásukhoz is. Ki az a barom, aki strandra fürdőkádat visz és az a hülye, aki egy vasmarok szoros, fejőmozdulatokkal hullámzó mégis szaftos pinácskából óhatatlanul is vastagbélszagot árasztó segglyukba tenné??

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.12. 15:41:03

@RomBold!: @Frick László Emlékzenekar:

Aztán végül először melyikőtök kúrja seggbe a másikat? Mert arra azért még kíváncsi lennék.

RomBold! (törölt) 2011.10.12. 17:20:23

@21méter: Elég kevés esélyt látok rá, hogy ez megtörténjen. Ha jól figyeltem, akkor Frick László emlékzenekar eleve ódzkodik az análszextől, én meg inkább nálam kicsit fiatalabb nőneműekkel gyakorolnám a dolgot, nem nálam idősebb hímnemüekkel. De ha van kölcsönbe egy jó csajod, akkor szívesen segglukon vágom. Sőt, vállalok divatjamúlt puncinyalást is. Ne aggódj, nem teszem tönkre! Amikor visszakapod jobb lesz mint új korában.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.12. 17:44:07

@RomBold!:

Ez a klasszikus "Válogatós fasznak lópicsában a helye"-helyzet, ha jól látom!

RomBold! (törölt) 2011.10.12. 17:49:40

@21méter: Rosszul látod. Bár ezért némiképp én vagyok a felelős, mert az előbb pontatlanul fogalmaztam, amikor jó csajról hablatyoltam. Ahhoz ragaszkodok, hogy a szexpartnerem nőnemű legyen, de igazad van, jöhetnek az átlagosak is, sőt néha a kicsit csúnyácskák is, nem csak a jó csajok.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.12. 18:00:16

@RomBold!:

Manapság túlértékelik a szexualitást. Az emberek csak az öncélú hedonizmus szemléletében élnek. Még a Dörmömögő Dömötör elején is címlaplány kacsint ránk, lassan oda jutunk, hogy a fogpiszkálót is pucér nővel akarják ránk sózni. Aztán akkor jönnek a magadfajta ébren álmodozó fejbenbaszók, akik otthon meg igenanyukámhaddhúzzamalábicsudraamamuszkákatédesbogaram módra viselkednek, és eldugítják a netet a szépen felhalmozódott, tenyerükbe patakban ontott spermával. Pfúj!

killercsiga 2011.10.12. 18:02:29

@Commandante Jayasuriya: @RomBold!: @Frick László Emlékzenekar:
nagyon elszaladt itt a ménes mindenfelé, hűtöm kicsit a kedélyeket cdn3.fotex.net/fes/pictures/9/29/product/5/big-product_picture_7505.jpg

Én nem értem, miért mindig a kúrás-nyalás a téma. Egyszer egy ismerősöm mesélte, hogy hallotta, hogy nem is olyan jó, mert eleinte csapkod a szárnyaival, aztán csak a toll hullik mindenfelé, na meg ki csinálna abból aztán paprikást.
Mondjuk virslinek még jó.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.12. 18:06:26

@killercsiga:

Aszexuális fridzsider. Legyen már benned egy kis spiritusz, langyoskám!

PfSz (törölt) 2011.10.12. 18:14:54

@21méter: :D Ez tetszik. Nem teljesen igaz, de akkor is tetszik.

killercsiga 2011.10.12. 18:57:55

@21méter:
nem is vagyok aszexuális, már az óvodában is dzsina trollolofridzsider sunája volt a jel(l)em

de ha már a nyalásnál tartunk megemlíteném, hogy a tisztelt frickegyüttes megint remekműt tetszett alkotni, ne hagyja abba, ez is olyan szép írás volt azokról a kurva segglyukakról

ja, és a kecsapos virsli se rossz, csak nem kell odanézni.

Frick László Emlékzenekar 2011.10.13. 06:27:27

@21méter: Annyira szomorú, hogy ahhoz képest, mennyire permanensen nagy a pofád és beképzelt is vagy ehhez képest méginkább, olvasni se tudol és nem jön le neked, hogy a-ASS-sexuális tehát SEGGLYUKBASZÁSELLENES vagyok vagy ötvenszer írtam már, hogy nem birom a segglyukszagot.

Olyan vagy, mint a Lady, aki saját lába kellemetlenillat-összetevői [Camambert, érett] alapján képzel engem a Juci lába iránti plátói [nem platói, Plátón-i]vonzalmam miatt lábfetisisztának. De ez egyben azt is jelenti, hogy a Lady lexikálisan tsiztában van azzal, hogy egy IGAZI [besser] lábfetisztinnak minimális sajtszag nélkül semmit se ér a lábujjszopás. A természetes nő vetélyizmus miatt persze képtelen azt feltételezni, hogy Juci lábának ha van valamilyen szaga, az esetleg a zoknijától, harisnyájártól avagy lábbelijétől származik VISSZA reá s nem ott terem [a tejsavfaló baktériumok kozmetikaiipari holocaustja miatt: több büdös láb, nagyobb fogyás lábdéodorant-okbólg, valamint Juci annyira tisztaságmániás, hogy inkább a halál, minthogy az én számba beletegye a cipőillatú lábaujját.Karinthy Gábor utolsó éveiben inkább gondolta azt a napi 500 kézmosás után, hogy elég tsizta a keze, mint juci gondolná a sajátlábát valaha is tökéletesen tisztának... .

Most veszem észre, BASS má' megin mennyit írtam és kinek, de már mindegy, az ilyen hosszúakat úgyis csak a női sohasemkommentelő kukkolóolvasók olvassák.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.13. 08:27:47

@Frick László Emlékzenekar:
Ez leginkább azért lehet, mert nem olvassuk el a kommentjeidet (sem), és én is csak maximum az első mondatot szoktam - az irántad érzett tiszteletből.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.13. 09:41:12

@Frick László Emlékzenekar:

Ki a faszom mondta, hogy szeretned kéne a fartúrást? Ezért tart itt az ország, mert mindenki csak azt csinálná, amit szeret. Sokkal inkább a feladatban rejlő hazafias kötelezettség teljesítésére kellene koncentrálnod!

Frick László Emlékzenekar 2011.10.13. 13:22:51

@21méter: 21méter · kigondoltam.blog.hu 2011.10.12. 15:41:03
@RomBold!: @Frick László Emlékzenekar:

Aztán végül először melyikőtök kúrja seggbe a másikat? Mert arra azért még kíváncsi lennék.

@Carambole: Most ezzel a kommenteddel olyan voltál, mint Lajosnéni, aki az asztalra tett hokedlire állva fejét a fürdőszobaablakba begyugva szokta nézni, hogy a 3 éve gyászruhás özvegy szomszédasszonya Pötyike (kicseréltette a kádat zsakuzzis sarokkádra és bevezettette a gázt, mióta megdöglött a Karesz bá' aki felfordulásáig és meggebedéséig venyigével fűtött a kazánházban. Persze amidőn Lajosnénit megvádolják, akkor ő ezt tagadja arra hivatkozva, hogy neki meghalni sincsen ideje és a pisiléseket is kettessével összespórolja, nem olyan, mint ezek a mai picsákl, akik minden kis jujujra rohannak csurikálni a budira, ő kemény, mint a Mojszejev együttes. Csak egyszer elszólta magát, hogy ti. Pötyike attól ahhog ordéjva a fürdőszobájában, mert négykézláb rá szokott farolni a zsakuzzi valamelyik sugarára az asszonyok veleszületettebben magasbbfokú testihygiénáéjére hivatkozvást.

Frick László Emlékzenekar 2011.10.13. 13:26:10

@Carambole: Sziveskedtem kihagyni egy rendkívül gusztustalan riposztot, miszerint olyan hosszú csíkokat szíjjon föl crack-ből a Jürgened, ahány cm-es csiganyomok keletkeztek már a bugyijaid nyergein a kommentjeim olvasásától!
[Ez a komment kb 21 méter "Mikor kúrjátok már egymást seggbe?" tartalmú ősKigondoltam!os kommentjével ér föl (vagyis le...), csak bő lére eresztve...]

Frick László Emlékzenekar 2011.10.13. 13:30:25

@21méter: Hazafi vaginába ejakulál, lehetőleg az ivarérett és termékenyíthető tulajnő ciklusának 14-ik napja táján, de jó a 13-ik, a kis spermiomok úgyis vagy 24 óráig tartóan küzdik föl magukat... 12 éves nőknek szülni dicsőség, 53-éveseknek jutalom.
Természetesen hazafi csupa magyar hazaffyasételen, úgymint osztriga, ananász, banánturmix, tej velőrózsa gombával, citrusgfélék és és naponta 3-szor ejakulál, hogy a mirigyeit formában tartsa

föltegyem posztba? Szerintem a címlaptüncsinek is teccene

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.13. 13:46:57

@Frick László Emlékzenekar:

Azzal kezdeném, hogy elvtárs ne lőj, én is Putyilov gyári munkás vagyok!

Másrészről próbálom gyakorolni a néma értő olvasást, de egyik kommentemben sem látom, hogy arra hívtalak volna föl, hogy leld örömed a seggbebaszásra, annak ellenére, hogy többször is nyomatékosítottad, hogy leginkább a Friedmann Juci lábára ujjainak szagára, de legalább a fuszeklijére gerjedsz. A fentiek mellett a gyakorlatban a tenyeredben leled örömed, evvel is tisztában vagyok. Pusztán érdeklődtem afelől, hogy mikor hajtjátok végre (tőlem akár érzelemmentesen vagy akár undorral) egymás hátulról történő penetrálását.

Tehát nem tudom értelmezni azt a felvetésedet, mely szerint olvasni sem tudok és ráadásul nem bírom megérteni, hogy a-ASS-sexuális tehát SEGGLYUKBASZÁSELLENES vagy vagy ötvenszer írtad már, hogy nem birod a segglyukszagot.

Kérlek segíts!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.13. 13:56:28

@Frick László Emlékzenekar:

Nem olvastam még az új Alaptörvényt, de lehet, hogy akkor megteszem.

A posztolással kapcsolatban kérdezd a levéltárost, úgyis ő a mi kis házi Aczél Gyurink.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.10.13. 21:18:36

@21méter:

Jobb szeretem, ha Kádárként gondolsz rám, nem csak egy szimpla Aczélként. Elvégre Kádár vére csörgedezik bennem.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.13. 21:38:55

@Levéltáros:

Szerénység, Levéltáros elvtárs, szerénység. Ha valamit szeretek magamban, akkor az a szerénység!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.13. 21:39:35

@Levéltáros:

Lehet is. Maradék nélkül eggyel, hárommal, héttel és huszoneggyel.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.10.13. 21:58:22

@21méter:

Ollé! Nem rossz riport, te kis mérőszalag.

Frick László Emlékzenekar 2011.10.14. 04:57:21

@21méter: Ha nem preferálom a seggbekukit, max egyujjpercnyire és akkor is fasztól szűz nőisegglyukban, éspersze előnedvesített kisujjal és nem hüvelykkel, akkor hogy is merülhet föl ötletként a valószínűleg férfi RomBold, ha egyébként meg az én segglyukamba nőiujjacskát pedig prosztatamasszázs erejéig sem engednék be?

Frick László Emlékzenekar 2011.10.17. 13:13:30

@Levéltáros: Nem tudom már, melyik posztnál érdeklődtél az ukrán emberhúskolbvász eránt ill biztattál, írjam meg. Kb 8 éve egy ukrán csávó mázsaszám árulta kijevi és harkivi piacokon. A jéghegy csúcsa szilánkjának minyurkája vót az ese
süti beállítások módosítása