Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Bizniléksz

2011.09.27. 15:01 Frick László Emlékzenekar

Vállalatunk [Kigondoltam GMBH und Ko. KG]  elhatározta, a mai világban nagyon fontosak az eredeti ötletek (pl a Facebook is ilyen, szeva' szopsz is iwiw?) szóval kipuruttyant a kútfőnkből az eredeti gondolat, már megint, miszerint vállalati szennyeseket fogunk a világ elé tárni, de nem ám holmi Fábry Féle Vonalkód méretben, fislinges bugyingók meg tojásfehérjefótoktól pacsétás gatya elekek! Hanem töményen és keményen, hogy megtudjátok a mocskot az ützeltiéletből.

Első gyöngyszemmönket a Peter North Vállalat-tól oroztuk, íme. A beszélgetők: Ms* Christine és egy neve elhallgatását kérő (de cumit, azt! ilyen nincs!) hölgy valahonnan a Balkánról ( Mágó Elvira, Budapest, Tömő utca 10. telefon +36 06 90 201 201 )  

MsCh.: Jó napot. Akkor megkapta a levelünket.

Elvira: Persze.

MsCh.: Tanulmányozta a mellékelt videókat. Tisztában van vállalatunk profiljával.

Elvira: Minek néz engem? Elhánynám magam, ha a számba oolyan kerülne! Blöeaa! Ilyeneket lessek? hány éves vagyok én, mit gondol, hét? Azt hiszik, hogy csak a maguk vállalata van? Nem Magyarországon lakok én, hét éve Svejcbaan tevékenykedek. Rerferenciáim vannak a Matthew Higgins Vállalattól. Hogyne tudnám a vállalatuk profilját!

MsCh.: Nem is érdekel, hány éves, amennyiben több, mint 18, a lényeg az, hogy áttanulmányozta-e a szerződés mellékletében a 44 pontot és megértette-e az abban foglaltakat. Kérem, ha van kérdése MOST [NOW!!] tegye föl, esetleg segítek értelmezni, ha valami nem tiszta.

Elvira: Én csak aztat nem értem, mi a közöm nekem a művész úr teljesítményéhez? Én etetem-itatom a művészurat? Ő a szakember, én közreműködő vagyok! Nem mondom, ha éncsinálok neki borsos tojássrántottát békönnel az előző este ... Nekem referenciáim vannak Ungarnbee, például gumi  nfvsz szaxiztam Dopemannak, aki ott ismert sztár, benne leszek a következő évadban a Dopeman-tévében, ha megkapják a szükséges alapítványi támogatásokat... 

MsCh.: Ezért kellett volna tanulmányoznia a videókat egy szép és egy intő példát mellékeltünk. Vállalatunk jogi nyilatkozatot fog adni Önnek, amennyiben szerződik velünk, a Jogi Nyilatkozatot a legnevesebb urológusok és férfigyógyász klinikavezetők igazolták. A 37. pont 4. szakasz rendkívül ponton meghatározza a szükséges minimumot. Precedens pereink vannak olyan esetekre, amikor a nemmegfelelő teljesítés miatt Vállalatunk Arca csak egy átlagos mennyiséget produkálhatott.  Teljesítetlenség esetén ugyanis vállalatunknak az ingyenvideók között kell elpazarolnia fölvett anyagot. Ön igénybe veszi a Vállalat drága idejét anélkül, hogy a termék piacképes lenne. 

Elvira: É... 

MsCh Kérem, ne hivatkozzon a Matthew Higgins Vállatra, mi sokkal korábban és úttörők vagyunk a piacon. Valamint országunkban szűz metodista katolikus** lányok szopnak, ha a sorsolás úgy hozza, Halloween party-n, a hányinger legkisebb jele nélkül, végig.  Hajlandó szerződni, igen, nem.

Elvira: Én tank...

MsCh: Igen, nem.

Elvira: Jesssz!

MsCh.: Köszönöm a türelmét, ennyit akartam, azonnal küldöm elektronikusaláírásra a pakettet.

(klatty)

Jó éjszakát gyerekek, a következő alkalommal a PE-csészés ízfokozott, természetazonos kinézetű  tejberizsáról mesélünk, majd jól megtudjátok!

 *feminista politicaicorrect-ségben így jelöljük a nemet, ne tűnjön ki, Miss vagy Mrs.

** Azért javítottam át a metodistát katolikusra, mert Magyarországon ezt az egyházat ismerik.

Ms Christine

47 komment

Címkék: amerika szex férfiak művészet pszichológia hellókarácsony férfiasság igazságbeszéd asszonyállatok geci frikk geci frikk nem posztol bizniléksz

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr273256848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.27. 17:34:53

Teállat! Most 2 napig nem lesz étvágyam ettől a képtől! Pedig láttam én már rusnya mámit.

szanalmas 2011.09.27. 19:44:10

Inkább a cepteres mindentgyógyító nyugdíjasátverő lófaszt lepleznéd le, de te csak virágnyelven basztatod inkább a MÁV-ot!

Frick László Emlékzenekar 2011.09.28. 05:48:30

@szanalmas: Az majd a fundarókás biznilékszekben lesz benne, a Magyar Fundaróka aranybánya, a zepter csak mkullog a Magyar Fundaróka mögött a nagycenki fasorba se nincsen ahhoz, amihez képest a Magyar Fundaróka már Bucuresti főbb utcáin menetel, miközben azt hazudják a torkosanszopatott rabszógáiknak, hogy NSZK-ban mégdurvábban megy így...

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.28. 08:45:15

A tejberizsa remélem rövidebb lesz...amúgy MsCh möszijö Woodman asszisztense volt álnéven, ezt már kigondoltam!

-Tom- 2011.09.28. 11:44:16

Nem túlzottan értem a posztot, de a véges intelligencia-kvóciensem az oka, tudom.
Amúgy remek.
Imbecillis félanalfabétaként örülök, hogy élek.

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.28. 14:51:35

Hihetetlen leleplezés, őszinte gratulációm!

Frick László Emlékzenekar 2011.09.30. 13:31:27

@tomsawyer: Sokak csudálkoznak Möszjő Woodman 13 évvel ezelőtti magyar casting-jain, hogy ti. ki az az imbecillis, aki bekajálja, hogy a teljesen szűz lány negyedóraműlva torkosborzmódjára csummáz és velőtrázóan sikoltoz, ha seggbedugja a művészúr. De ha te eztet nem értetted, ez a szöveget, akkor tényleg nagy a baj, még nagyobb.

@LadyCarambole: Érdemes lenne egy 13 Years After riportsorozatot készíteni a Woodman vállalat akkori magyar castingosairól, hogy jött nekik össze az élet, egy nagyobb teremben készülnének a riportok, miközben a háttérben általam speciálisan kiszemelt cigány kurvafuttatók csicskái vágnák partiba a két tolmácslányt, akik azóta gondolom, praeklimakteriális donnák... És természetesen nem kaphatnának beöntést az anális részek előtt.
Ennek a Krisztinának azóta Oscar-díjas színésznőnek kéne lennie
vp7.com/christina+bella++woodman+casting-sex787373.html

-Tom- 2011.09.30. 20:24:26

@Frick László Emlékzenekar: És nem ezt írtam én is? De.
Egyszerű ember vagyok, ma pl elírtam a születésnapomat, egy irat kitöltése során. Nem jutott eszembe a napja.
Sajnálatosan rontom itt az olvasói statisztikát, ami 17 és 49 év közötti fehér, heteroszexuális, kétdiplomás, hitetetlen, liberális, bölcsész attitűdű értelmiségiek jól összeszokott halmazából áll.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.09.30. 20:33:10

@tomsawyer:

Most komolyan, ki tűnik közülünk liberálisnak? Csak mert örökre kitiltom a gecibe...

-Tom- 2011.09.30. 20:37:50

@"the dragon": Rád gondoltam.
Nyomj rá nyugodtan a gombra.

szanalmas 2011.09.30. 20:46:19

@"the dragon":

Hibáztál, bazmeg, hibáztál, hahaha! Olvasói statisztikáról beszélt!
Ki vagy tiltva!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.09.30. 20:48:06

@tomsawyer:

Remélem, hogy csak viccelsz... Ennél kevesebbért is rúgtam már szájba köcsögöt!

@szanalmas:

Veled ellentétben én nem csak írok, olvasok is... Sőt, előbb olvasok, és csak aztán írok! Te béna fasz.

-Tom- 2011.09.30. 21:36:26

@"the dragon":Idegesnek tűnsz. Ma jártam az Lb-n. Ott voltak ilyen vibráló személyiségű emberek. Őket valahol megértettem. Mégis csak utolsó esély ("Strasbourg" előtt persze, amit a szent Grállal egyenértékű legenda övez, mindenki mentsvára...úgy járnának már oda mint a Szentkútra... Pedig lófasszal egyenlő de mindegy). Szóval, vibrált bennük valami furcsa, kegyetlen szépség.
Ők is állították, nem azok, aminek definiálta őket a nagy csúnya tanács (bírói tanácsra gondolok, nem a szocialista faszomra)ők tisztes polgárai a harmadik köztársaságnak. De az igazság az, hogy mindenki tudta róluk, hogy önáltatnak.
Amúgy jól áll. Mármint ez a vibrálás neked.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.09.30. 21:42:53

@tomsawyer:

Nyílt nap volt arrafelé, vagy mi a szösz? A bókod persze lenyűgöz, de még a kedvedért sem fogom hátratűrni a farkam!

-Tom- 2011.09.30. 22:00:05

@"the dragon": Az persze. Tudod, javasoltam, hogy mint a színházban, rendezzenek már körbe vezést- nyílt napot az indexen-velveten is, de az LB lenyúlta az ötletet, és lám, máris megcsinálták.
Elsőként rohantam persze farok felvágva a Markóba, és lám bazmeg, be is jutottam rögtön a reggeli turnussal. Bemehettem a tárgyalótermekbe, még a bírói székekbe is beültem, felvettem a talárját a Mészáros Matyi bá'-nak, abban lekapott Rózsika (a szomszédom, ő is jött, amikor beszóltak reggel, hogy "Rózsi, hallottad? LB tárlatvezetés lesz baszod! Pogit meg narancsszörpöt is adnak, gyere te is!" Jött is első szóra, bár a kaját illetően kicsit szkeptikus volt, csomagolt hát uzsidobozba ubis-vajaskenyeret meg túró rudit párat, ha megéheznénk, legyen.) Kicsit pózolgattam is a talárban, parádéztam, ha már...vágod. Egyszer kerül helyzetbe az ember, akkor kihasználja, legyen mit mesélni az onokáknak. Na, ezután beszóltam még játszásiból a mikrofonba is, hogy "megnyitom a tárgyalást" (itt kitaláltam egy nevet: "Önbíráskodás és hirtelen felindulásból elkövetett erőszakos blogírás tárgyában Sárkány Pista vádlott ügyében kérem a megidézetteket fáradjanak a tárgyalóterembe" - hát annyira tetszett a tárlatvezetőnek, hogy kaptam érte egy oklevelet, hogy a nap megnyitása volt. (mondjuk másoknak is adtak) Be is rámáztattam, itt van a klozet felett) aztán kihirdettem a határozatomat, mindenki állva hallgatta, odavoltak tisztára. A csodálatos nap végén, a jól végzett munka- szórakozás örömére meg akartam osztani veled az élményt, és javasolni, hogy te is menjél, jövő hónapban is lesz egy nyílt nap, ki ne hagyd! Lehet rabosat is játszani, baszki. Az még jobb. Ott kapsz vezetőszárat és bilincset, amit haza is vihetsz, tök ingyen - szóval megéri.

Frick László Emlékzenekar 2011.10.01. 04:15:02

@"the dragon": Nem karlak elkeseríteni, de a Kigondoltam a magyarliberális sztenderd alapeseteinek egyike (ez olyan képzetes dolog, mint Einstein kozmikusállandója) Annyira tökéletes, hogy ha a magyarliberalizmusnak lenne Pázmány Péter (akarom mondani Alvinczi Péter) egyeteme, akkor ott a Klauszmann Viktor mv tanítaná a Kigondoltamon szemléltetve a jógyerekeknek, hogy kell a fejlett matulista fikaizmusnak megfelelni. A Kigondoltam olyan mélyen magyarliberális, hogy állandó standja kéne legyen a Váci utcában most, hogy úgy látszik a tschikoschok elfogytanak a hosszúharc alatt... Ott van az levágottkispolszkifarú riksás fazon, oda kéne települni, természetesen Gideon atya lenne a főszám.

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.01. 07:35:51

Jó lenne, ha nem liberálisoznál le minket! Most hogy október elseje van, rendkívül érzékenyen érintenek az eféle alaptalan vádak!

Frick László Emlékzenekar 2011.10.01. 08:23:00

@-=büdösmackó=-: Tényszerűen állapítottam meg, hogy médabölcsiben a Kigondoltamon lehetne szemléltetni, különös tekintettel Levéltáros úr művészetére, a politikailag megfelelő magyarliberális újságírást, mint olyant. Sajnos pillanatnyilag az index a züllés állapotában van és a Matula magazin is sünetel betiltása miatt ugye (akkor azt hazudták Bedéék, most meg ezt) Inkább ne menjünk bele tételszerűen a bizonyításba, mert nagyon idegesek lesztek, különösen 21 méter úr és Száncsi szan háborgását nem venném a lelkemre...

Frick László Emlékzenekar 2011.10.01. 08:25:31

Mindamelett Levéltáros Gedeon műve, a Kádár vére irodalmi tanszékeken is sikerrel használható szemináriumokon. Nyúltpulcsis koszos [esp. büdös]farmeros bölcsészlányokat lehet az oktató (mesterfokozatú) úrnak meghódítani vele anélkül, hogy valami Keresztesy József féle nejlonpank idétlenkedésbe törne ki...

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.10.01. 08:27:13

@Frick László Emlékzenekar:

Ha sokat magyarázol még, lecsap rád a Liberális Ököl!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.10.01. 08:29:15

@Frick László Emlékzenekar:

Istenem, vennék nekik csinos ruhát, megfürdetném őket és lenne egy háremem! De nem jutok el hozzájuk sajnos.

Frick László Emlékzenekar 2011.10.01. 08:36:05

@Levéltáros: Háremépítésben pedig jó vagy, hiszen a Kigondoltam nőikara Fő Vezérhím [kanmajom]ként imád! Egyszerűen csak be kéne iratkoznod a bölcsészkarra, pl "A pedig Csuhai ifjútörökmozgalmából bezzeg, ámde mégis Háy János búcsúja a posztmodernizmustól avagy a Gézagyerek" címmel megcélozni egy PhD-t oszt tavasz!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.10.01. 08:48:01

@Frick László Emlékzenekar:

OK, megpróbálom, a témaötleted pont érdekel is, ragyogó! Köszönöm, Bölcs Pávián Barátom!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.10.01. 09:18:45

@tomsawyer:

Én az AB-n jártam ilyen bulinapon! Tulajdonképpen nem sok mindenre emlékszem, csak arra, hogy Kiss László titkárnője - akarom mondani jogi asszisztense - mennyire bekaphatta volna a faszomat! Már elnézést.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.10.01. 09:24:42

@Frick László Emlékzenekar:

Márpedig szörnyen elkeserítesz, mivel a valóságban hozzám képest még Mindszenty hercegprímás úr is liberálisnak mondható...

Az egyetlen ami vigasztal, hogy értékítéleted nem szentírás, mivel aligha látsz tovább az indexmatulizmus-pinanyaláslábujjszopkodás tengelynél. És akkor már inkább nevezz liberónak, mint pinanyalónak!

-Tom- 2011.10.01. 12:35:03

Kicsit (de alig érzékelhetően) visszatetsző az öndicséret himalája-spawellnesz fokozata, de ha bele gondolok mégiscsak építőjellegű ötlet, eztán magam is átveszem a szisztemet.
Haverom, Zoli beregisztrál, és aztán beszélgetünk arról, miért vagyok zseni. Bár jelzem, sajnos szerény is vagyok, így pironkodva hárítani fogok.

@"the dragon":
Ne beszélj mellé. Tudom, hogy ezerszer lerágott csont, de aki pandamackókat rak az avatarjába, amelyek köztudottan már csak petricsészében szaporodnak, és hetente Pamela Anderson vagy Sting kampányol értük meztelenül vagy/és fejhangon danólva, az bazmeg liberális. Az hisz az emberi szabadságjogokban és a mackók jogát is védeni akarja, bár kétfedelűen csinálja, azt írja, mackópörköltet ennék vacsorára, verjék agyon egymást előtte, akkor édesebb a húsuk, de aztán titokban kétes bankszámlákra utal havi apanázst a medvékének és az éhező etióp gyerekeknek és közben könnyezik, de boldog, hogy tett valamit. Az meghallgatta Netanjahu beszédét az ENSZ-ben, és aztán reménykedik a békében ami pedig sose jön el.
Igen, az olvasatomban az liberális egyenlő a naiv, utópista álmodozó és egy pánpéter-szindrómás kamasz különös keverékével.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.10.01. 12:54:04

@tomsawyer:

Most nem azér' mondom, de szerintem kettőnk közül inkább te hiszel az emberi szabadságjogokban, te Nelson Mandela-imitátor! A közel-keleti békében persze én is, csak az a kár, hogy Izrael azt már nem éri meg...

-Tom- 2011.10.01. 13:23:17

@"the dragon": Azt sose tagadtam. De béke, az nem lesz. Nem olyan fajta a populáció arrafelé, ami szeretné a békét.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.01. 15:32:43

@Frick László Emlékzenekar:
Teljesen felháborító, amit a Kigondoltam női kara alatt értesz, így a Kigondoltam női karának nevében azonnal ki kell kérnem ezt a impertinenciát, te tuskóhopkins!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.10.01. 15:45:56

@LadyCarambole:

Te se tudod, hogy imádsz, ehhez Frikk éleslátása kell, picinyem! Fogadd el, ne küzd ellenem!

szanalmas 2011.10.01. 16:12:47

@Levéltáros:

Te csak kezd el írni a könyvedet, az 1001 éjszaka a fidesz börtönében címmel, Ferike, abban álmodozhatsz nőkről!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.01. 16:17:57

@Levéltáros:
Hát ja, annyira élesen lát, hogy még a végén megvágja magát vele!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.10.01. 21:33:12

@szanalmas:

Ha én egyszer megírom a leleplező könyvemet, nem marad senki szabadlábon, aki le tudna csukatni!

Frick László Emlékzenekar 2011.10.02. 05:47:06

@"the dragon": Magyarliberális vagy. Honnan a faszomból szíttad, hogy a magyarliberális az liberális. Hát neked a magyar előtag smafu? A magyarliberális minden , csak nem liberális. Statisztikailag a magyarliberálisok 87%-a gondolomra[exhas] liberális 1,7%-uk posztmaóista, 0,0049%-uk LMP-s [antagonisztikus ellentét] kerek 2%-uk gyakorló katpolikus pap (Feri atya A Tizenháromkerületbeee pl) kettő szerzetes (Csaba atya és Imre atya) egy Djatszo úr, a dalai láma, aztán ott van még Esztergályos Cecília és lassan kezd kifújni. Te, Daron, aztán a magyarliberális etalonja levéltáros és a Kigondoltam rajtam kívülálló szegmense valamint bizonyos nyugatihatárszéli háziasszonyok sem magyarliberálisok.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.10.02. 09:09:44

@Frick László Emlékzenekar:

A magyar nyelv kellően kifejező, így nem látom feltétlen szükségét, hogy új szavakat találj ki, melyeket aztán úgy definiálj, hogy "hja, hát az pont olyan, mint te".

Akkor már nevezz inkább oroszliberálisnak, vagy japánliberálisnak. Hirtelen nem tudom eldönteni, hogy Vlagyimir Zsirinovszkij, vagy Ichiro Hatoyama nagyobb király e!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.10.02. 11:04:47

@tomsawyer:
a bölcsész az fájt, nagyon
Ezért meghalsz!

@LadyCarambole:
csatlakozom (az impertinencia szó "hallatán" ráadásul azonnal izgalomba jöttem - de semmi buzulás!)

Frick László Emlékzenekar 2011.10.03. 05:54:40

@"the dragon": Márpedig a világon nincsen még egy ilyen jóformán külföldiekből álló, nép, ami ennyire magyar lenne, mint a miénk

úgyhogy a jellegzetesen indexes-jófiús szofisztikálásoddal elmehetsz kapálni. Elfelejted bazmeg, hogy rám naponta jönnek trolloskodni a politikailagmegfelelő jógyerekek pl LMP-sek és így edzett vagyok.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.10.03. 08:20:03

@Frick László Emlékzenekar:

Nem felejtettem el, soha nem is tudtam, ugyanis a legkevésbé sem érdekel. Ebből is látszik, hogy nagy művész vagy, egy megnemértett zseni...

(Félve teszem hozzá, hogy megértett zseninek lenni kábé ezerszer jobb! Nye-nyenye-nye-nyeeee!)

Frick László Emlékzenekar 2011.10.03. 08:22:48

@"the dragon": A mink ovinkba' bibít mon'tunk ilyenkor.

Frick László Emlékzenekar 2011.10.03. 08:26:37

@"the dragon": Mit szörpögöl. Olyant, mint a törpés, akármelyik hírcsárdás össze tud vérizzadni 2 hét alatt wördben, Levéltáros 3 hét alatt, bekapcsolt helyesírásellenőrzővel. Én meg, ha bekopipasztázom és kapcsolom a helyesírásellenőrzőt, azt írja ki, hogy túl sok a helyesírási hiba -és ennek kizárólag mondattani meg stilisztikai okai vannak. Így aztán klakk-flakk: a megnemértett zseni te vagy és csak megnemértett. Megint belehorultál a saját hajtűkanyarodba, te kis te!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.10.03. 08:28:22

@Frick László Emlékzenekar:

Bibi majd akkor lesz, ha megböklek, mint Kalányos Pistike az egyszeri IPhone-tulajdonost!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.10.03. 08:30:27

@Frick László Emlékzenekar:

Baszom a szád szélét, arról aztán már igazán nem tehetek, hogy a vidéki helyesírás-ellenőrzők nem értik az összetett mondatokat!

Frick László Emlékzenekar 2011.10.03. 08:35:28

@"the dragon": Főleg, mert némelyik többszörösenösszetett mondatomban olyan biciklicselek vannak, hogy én magam se tudom, melyik 16-oson bukkanok ki belőlük.

www.youtube.com/watch?v=Oe8uR7WHPRI&feature=related

Frick László Emlékzenekar 2011.10.03. 08:39:20

Zoláj Blekmedzsik Vóman egy Kíkszemű bráhminféle sárgalábú brámin sose tudna ilyent:
www.youtube.com/watch?v=A3LlZkdac6w&feature=related
süti beállítások módosítása