Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A fénynél sebesebben

2011.09.25. 07:07 Kadarka Jánoska

Nem csak kutatunk, felfedezünk és publikálunk, de követjük a világ tudományos életét, legalábbis a jelentős műhelyeket és eredményeiket. Így figyeltünk fel a CERN bejelentésére, miszerint a fénysebességnél gyorsabban mozgó neutrínókat mértek.

A CERN tőlük független kísérletekkel szeretné igazolni – esetleg cáfolni, mindenesetre kideríteni –, hogy létezhet-e fénysebesség feletti sebesség. Álltunk rendelkezésükre, igazoltuk.

Tegnap éjjel a Kigondoltam! tudós közössége bebizonyította, hogy van gyorsabb, mint a fény. A kísérletünk teljes dokumentációját most közzéteszem, ismételje meg az egész világ, legyen hitelesítve, és végre kapjunk már egy Nobelt.

Műhelyünk alagsorában végeztük el a kísérletet, mivel ott nincsenek ablakok, így könnyen biztosítható a kísérlethez szükséges teljes sötétség. A fény sebessége igen nagy, a méréseket rendkívüli pontossággal kellett végezni, ezért a próba idejére az alkoholfogyasztást visszavettük, csak sört és bort ihattak a kollégák, töményt nem. A kísérletet végző két tudós (szánalmas és dragon) végig fehér köpenyt, hajhálót és cipővédő zacskót viselt, hogy a laboratóriumi tisztaság biztosítva legyen. A méréseket Zsit végezte, kockás füzetbe vezette az eredményeket, volt tartalék ceruzája is (disaster recovery), de szerencsére nem kellett használnia.

Mielőtt a kísérlet részleteiről írok, álljon itt egy kis áttekintés az elméleti fizikából, mert tudományos alapok nélkül nehéz lenne megérteni az eredményeinket.

Albert Einstein: minden relatív (általános relativitáselmélet).

És akkor folytatom a kísérletünk leírását, amivel maximálisan megerősítettük a CERN eredményeit: van gyorsabb a fénynél.

A kísérletet végző két kolléga, szánalmas és dragon egymásnak háttal állt a lesötétített alagsorban. Mindketten elemlámpát fogtak a kezükbe, amelyet egyazon pillanatban kapcsoltak fel. A jelet Zsit adta. Szánalmas és dragon a lámpájukat előre irányították, és mivel egymásnak háttal álltak, a két fénysugár – ahogy kiindultak a zseblámpa izzójából, átkeltek az alagsor fülledt levegőjén, és végül a falra vetültek –, egymástól távolodott. Mindkét fénysugár fotonjai fénysebességgel haladtak egymástól távolodva (nem volt vákuum, mert azt csak külön pénzért vállalták volna a kollégák, de a levegőben is gyors ám a fény!), ezért az egymáshoz viszonyított sebességük a fénysebesség kétszerese volt, azt Zsit stopperes mérése is igazolta, a füzetet archiváltuk, meg lehet nézni bármikor.

Emlékezzünk: minden relatív! Ha egy ember az egyik zseblámpa kibocsátott fotonján ülne, akkor azt látná, hogy a másik, ellenkező irányba világító lámpa fotonja kétszeres fénysebességgel távolodik tőle. Azaz van a fénysebességnél nagyobb sebesség, a relatív fénysebesség (azért írom ilyen szájbarágósan, hogy megértsék a globálosok is).

Jövőre megpróbálunk továbblépni, bebizonyítjuk, ha egy fénysebességgel haladó fotonon ül egy ember, és elkiáltja magát, akkor a hang fénysebességgel megy. De ez már egy másik történet, most kapcsoljátok le a villanyt, és aludjatok gyerekek.

126 komment

Címkék: nobel fizika kémia fényevés garantált minőségű legkiválóbb poszt a címke kizárólagos használója levéltáros az illegális címkehasználat büntetendő

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr23254044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.26. 10:44:20

@LadyCarambole:

Konkrétan erre a Don Gattora gondoltam:
www.youtube.com/watch?v=IqKKS_JP164

De hogy ne térjünk el a tárgytól, egy fénysebességel haladó fononon ülő ember elkiabálja magát, akkor a hangja nem fénysebességgel, hanem hang+fénysebességgel megy. Arról nem is beszélve, hogy mi van akkor, ha még a zseblámpáját is felkapcsolja...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.09.26. 12:37:12

@21méter:

Én a helyedben nem vitatkoznék Karalábéval, elvégre saját bevallása szerint kedvenc hobbija az archaikus csillagászat!

(Mondjuk én nem tudom, hogy mi fán terem az archaikus csillagászat, de Karalábé öregnek öreg, az egyszer biztos.)

Frick László Emlékzenekar 2011.09.26. 12:44:49

Hiányolom valamilyen formában Dr Galántai Zoltán jövőkutató, egykori Móricz-ösztöndíjas írónk [bérblogger volt a Blogter_en, a szerk kieg] valamilyen formában (hósgombóc, kvarkdara, neutrínóliszt) belekeverését a szövegbe. Akár a hajánál fogva berántvást is.
www.youtube.com/watch?v=lp5F6QSCgE8

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.09.26. 13:51:09

@21méter:

Apákám, a fény csak vákuumban megy fénysebességgel, és ha ott kiabál az ember, akkor a hang nem terjed fény+hangsebességgel, mert nincs hordozóközeg, csupán a hangforrás megy fénysebességgel ergo a hang is fénysebességgel megy, se gyorsabban, se lassabban. Nem tudom, mindek akarod égetni magad a tudományos közvélemény előtt, menj csak vissza a VV villába.

@Frick László Emlékzenekar:

Én elég szaktekintély vagyok a jövőkutatásban, nem kell ide berángatni senki, különösen azt nem, akinek ilyenekhez van köze:

Kocsi Noémi (interjú): Ha létezik virtuális szex, lesz virtuális házasság is? Fejér Megyei Hírlap, 2011. január. 29.

Na de kérem, ez itt a tudomány szentélye, nem a bulvár!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.26. 14:02:02

@Levéltáros:

Vákuumban beszélhetünk hangról, kecsege? Legfeljebb jelbeszéddel, mert ott hang, mint olyan nem létezik. Tehát hang híján hangforrás sincs, csak a némán rezgő gőgös gigád. Az meg a másik, hogy vákuumban még égetni sem tudom magam, úgyhogy vizesnyolcas!

bogancs · http://nivo.blog.hu 2011.09.26. 15:08:20

@21méter:

Nekem is beindult a fantáziám:

Képzeld, hogy ülök a fotonon, elindítom a kazettára felvett hangüzenetemet a magnón, majd a magnót nagy erővel előre eldobom.

Így a sebesség: fénysebesség+hangsebesség+nagyerejű dobásom sebessége (mínusz amennyit a légellenállás tompít a sebességen)

Szerintem ez így még gyorsabb!

Frick László Emlékzenekar 2011.09.26. 15:17:32

@Levéltáros: Már van virtuális házasság. Lehet kapni faszrahúzható és vaginábatocsogtatható ketyeréket, amikkel plug & play lehet.
Nemrég nyaltam ki Scarlett Johannson édes pinkolettáját, pedig nyolc éves felvételről, mégse járt le a szavatossága. Nekem majd az teszi be a kaput, amikor már nem lehet billentyűzetet kapni. Az ember befekszikegy tuba és lenyeli azt, hogy Lady Karfiol gusztustalannak tartja úőtet, de pl milyen jólérezte magát a Kigondoltam Hőskorában, amikor ánusz, segglyuk buzik, seggbekúrja szaros fasza s hasonló magas röptékben társalogtak itt az alapítóatyák.

Frick László Emlékzenekar 2011.09.26. 15:18:41

@Levéltáros: Galántait nem szerzőnek kell berángatni, hanem témaként

spájdernecc 2011.09.26. 15:27:58

@bogancs:
ahogy ezt a társaságot ismerem, az általad vázolt kísérlet idejére beruháznának a vákuumkamrára.
persze csakis a tudomány oltárán áldozva ezzel

bogancs · http://nivo.blog.hu 2011.09.26. 15:39:24

@spájdernecc:

Tegyük tisztába a dolgokat!

Ha beruháznak, én beleülök.

Kérdés, hogy mennyit fizetnek a szolgáltatásaimért. Én ugyanis amolyan magányos farkas típus vagyok. Nem hiszek az ilyen kollektív/közös lovas/munkacsoportos kutatásokban. Max úgy, ha én vagyok a főnök.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.26. 15:46:42

@bogancs:
Az a baj Bogi, hogy a fantáziád ide olyan édeskevés, mint vákuumban a légellenállás.

@Frick László Emlékzenekar:
Akkor most szólok, hogy aljas rágalom-hadjáratod nem fog célt érni, te szarosfaszú buzi!

szanalmas 2011.09.26. 16:09:39

@bogancs:

Kevés olyan dolgot tudok elképzelni amibe te ne ülnél bele!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.09.26. 17:35:12

@21méter:

Ezt mondtam, pontyfejű, csak normálisan! Be foglak perelni plágiumért.

@Frick László Emlékzenekar:

Témaként viszont nem elég ütős, sehol nincs pl. Molnár F. Árpádhoz képest.
molnarfarpad.wordpress.com/

@bogancs:

Mi meg abban nem hiszünk, hogy te főnök vagy bármikor is. Még magányos farkasként is max. helyettes lehetsz, a főnöki helyet nem lehet betölteni alkalmatlanság címén a te egyfős csoportodban.

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.26. 18:09:40

Micsoda felfedezések! Meg vagyok illetõdve!

bogancs · http://nivo.blog.hu 2011.09.26. 22:40:09

@szanalmas:

Lám ismét bizonyságot nyerhettünk legendás pozitivizmusodról.

@LadyCarambole:

A képre célzol a nicked mellett? Ne álmodozz!

@Levéltáros:

Ez az abszolút megoldás arra, hogy az ember függetlenítse magát és ne függjön mindenféle főnököktől. Nézem az avataroda, gondolom nem kell sokat magyaráznom a többes személyiségről.

Frick László Emlékzenekar 2011.09.27. 04:19:26

@LadyCarambole: Ilyen hosszúmondatokat se írtatok a Ki'tam! hőskorában, mártogassa a rücskös kékeres-méteres nagybunkós vonóit hattalyiga kanmajpom a fejinemiszervedbe, töeaaa!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.27. 13:36:55

@Frick László Emlékzenekar:
A kanmajomsperma biztos fincsi a sok gyümitől - látom szeretsz, pubi!

Frick László Emlékzenekar 2011.09.28. 05:44:14

@LadyCarambole: A nőstény spaiensek, pl a sohasemszopó magyar háziasszonyok mimindent összeolvasnak a neten, azt is, hogy a sperma a grapefruittól, a Legnépszerűtlenebb Gyümölcs a Magyar Halpiacon-tól is lesz jóízű, plusz osztriga. Banánturmix Aztán, amikor az irattárban hálából, mert négyujjal tucskolta meg a lányosan szaftos punciját, végig kiszopja a munkatársát, csudálkozik is, hogy tényleg így van, majd a cseten panaszkodik neki az ura spermájára, ami sárgás, zselés, ikrás, ragadós és rosszízű. Namost ki az a Kaszanova kanszapiensz, aki elárulja a titkot, hogy a sperma jóízét az adja meg, ha naponta többször is újratermelődvén ömöl kifelé.. nem pedig pang a szexuáli nyomorban, ahogy ez fejlett mélymagyar szapienszféléknél szokás... A munkatársnőnek konkrétan a vesszeje íze is ízlik, mármint a munkatárs kanmajomé, ennek pedig az az oka, hogy a magyar nők nem maszturbálnak, ha esetleg, akkor sem kóstolják meg a saját nedvüket és így nem tudják, hogy az milyen finom éshogy a munkatársuk azt a farkát adta a szájukba délben, amit reggel a kiskölyke óvónénije zaftos puncijából gondosan az ejakuláció előtt húzott ki (mert a magányos nő nem szed gyógyszert azért a havi 2-3 digidugiért) Ezért is van jó híre a Casanova Sapiens-eknek, ugyanis a napi többszörösséggel használt fickstange vérbőbb, érettfügeszínű, állékonyabb, alapjáraton is diákcsemege size... Míg a szexuálisnyomorban pangó (és amúgy nagyonbuta) magyar férjek bulgárparizer színű pöcörője schupfßNudl bár a zacskója meg teniszlabdaszerű és feszes.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.28. 08:41:27

@Frick László Emlékzenekar:
A Zananász hogy maradhatott ki?!
A diákcsemege size-t máris beépítettem verbális készségembe, dánkesön!
Megjegyzem, van igazság a vega/nem vega vonalon, hiába is próbálsz a cerkaverésre központozni, mert egy fehérjetúltengéses, elsavasodott, húst-hússal zabáló férfinak, akinek a belébe faszán berohad a kaja, és az utána bizonyára leküldött sör is, és alul felül jön belőle a pöffeteg, hát neki nem annyira fincsácsi a produktuma, bár az is igaz, hogy a legtöbb igazmagyar férfi szeretkezni nem, max nőben maszturbálni tud, és hogy a pangás nagy úr.
És noha jól aknáztál, azért se árulom el, milyen ízű a puddingocskám!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.09.28. 18:58:48

@LadyCarambole:

Hűha, úgy tűnik, ismét jócskán megelőztem a méjnsztrímet!

A velvet ugyanis épp ma nevezte a VV Szűzét Sváby-hasonmásnak... Márpedig Svábyról mindenki tudja, hogy 21méter-hasonmás! A kör bezárult.

velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/09/28/a_vv_szoros_szuzenek_fel_perc_alatt_felall/

szanalmas 2011.09.28. 19:06:58

@"the dragon":

Inkább Mészáros Zsófiról tennél be egy képet, mert nagyon nem találtam sehol!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.28. 19:13:13

@"the dragon":
Azt már meg sem merem említeni, hogy Kóka Jánosra is hajaz erősen!

szanalmas 2011.09.28. 19:18:20

Persze csak akkor kérek képet ha Uj Péternél nem randább!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.09.28. 19:21:06

@szanalmas:

Én is kerestem tegnap... Beszarás basszameg, hogy egy nő lett a főszerkesztő! Talán megússzuk, hogy az index innentől csak a szépségápolásról és Jamie Oliver pörsenéses faszáról cikkezzen, de az már biztos, hogy a blogketrecbe legfeljebb epilálással kapcsolatos posztokkal kerülhetünk eztán!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.28. 19:27:56

Azt kéne tán beírni, hogy Mészáros Zsófia index...

szanalmas 2011.09.28. 19:28:25

@"the dragon":

Haha, megvan, majd ráhajtok a csajra, mert te szerencsére kiestél, ahogy elnézem!

plastik.hu/2011/09/27/meszaros-zsofi-lesz-az-index-foszerkesztoje/

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.09.28. 19:32:12

@21méter:

Ehh, ezek szerint csak 21 perccel járok a világ előtt?! Még szerencse, hogy nem 21méterrel!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.09.28. 19:35:15

@szanalmas:

Engem csak az érdekel, hogy a neve Zsófi, vagy pediglen Zsófia. Ha utóbbi, és mégis becézteti magát, akkor szájbarúgnám!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.28. 19:36:06

@21méter:
Szavadba kerül, és még segítek is Dragit ráhúzni!

szanalmas 2011.09.28. 19:36:43

@21méter:

Hahaha, szóval te vagy mindkettő, és ez azért is igaz lehet, mert sosem látták még őket egyszerre sehol! Ne is hozz bizonyítékot ellene, mert fotosop!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.28. 19:40:34

@"the dragon":

Öröm, hogy olyan kutatótársa lehet az embernek, akinek a velvet a világ.

@LadyCarambole:

Szerinted nem menne egyedül?

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.28. 19:43:51

@21méter:
Dehogynem, de barátokkal megosztva minden közös élmény nagyszerűbb!
Persze, ha túl intim...

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.28. 19:44:29

@szanalmas:

Kussoljál, ha nem akarod, hogy holnap vérbe és nem gecibe fagyva ébredj, mint egyébként ahogy szoktál!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.28. 19:53:09

@21méter:
Oh, egészen ellágyultam!
És remek ötletem támadt máris a fenyőfatalppal!

szanalmas 2011.09.28. 20:25:50

@21méter:

Jó, hogy nem elküldesz a véres gecibe!

szanalmas 2011.09.28. 21:05:59

@"the dragon":

"Mészáros Zsófi szándéka, hogy az Index – több mint tízéves hagyományához hűen – továbbra is független, kritikus és szórakoztató újság legyen."

Ilyen "belépővel" (LOLBAZMEG!) sokáig jó főszerkesztő lesz, de az is lehet, hamarosan valamelyik tévét fogja irányítani, vagy a kultminisztériumot!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.09.29. 01:23:08

@21méter:

Természetesen nem olvasok velvetet, most is csak a cím miatt, tehát miattad! Követünk a sztárrá válás rögös útján...

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.29. 09:24:22

@bogancs:

Igazi multidiszciplináris értekezés, az orvos-, a jogtudomány és a gyakorlati fizika meglepő fúziója!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.29. 09:26:38

@"the dragon":

Rögtön segíthetnél is, szerintem hatalmas szenzáció lehetne, ha a száddal vennéd el a szüzességemet!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.29. 09:30:25

@21méter:
Neeem, dehogy!
Igazából eredetileg a fenyőfát akartam mondani, de az még nekem is a szakrális elveimbe ütközik, így marad a talp, mint plug. Esetleg utána küldünk még néhány szaloncukrot. Vagy azokat a helyes, szegfűszeggel spékelt narancsokat!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.09.29. 09:35:06

@21méter:

Világ éltemben távol álltak tőlem az efféle hatásvadász praktikák, és a te kedvedért sem vagyok hajlandó lemenni kutyába! Kutyába, gondolom velük azért csak csináltad már...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.09.29. 09:38:23

@LadyCarambole: Szerintem Blekkdzsekkméter inkább a tojáslikőrre vágyna...

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.29. 10:47:56

@LadyCarambole:

Jó, hogy azzal nem jössz, hogy helyezzek fel a húgycsövembe egy csillagszórót, te gusztustalan némber!

@"the dragon":

Akkor meg minek ugatsz, Dzsaszper!

@ripők:

Mifelénk inkább a pálinka dívik. Bár megértem, hogy te kedveled az efféle buzivizeket!

szanalmas 2011.09.29. 10:59:09

@21méter:

Sportosan! Tegnap pókeren aludtam el, tegnapelőtt NFL-en. Ma már majd a pornóra kapcsolok!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.29. 11:02:16

@ripők:
Nem bánom, ő kaphat házi tojáslikőrt, mégiscsak karácsony, de Draginál muszáj ragaszkodnom a többihez!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.29. 11:25:50

@szanalmas:

Ha úgy nézzük, akkor a hoki is egy sport...

@LadyCarambole:

Na azért!

szanalmas 2011.09.29. 15:42:09

@21méter:

A topikhoz híven én nagyon gyors vagyok, a becenevem Mika Hokimen!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.29. 16:06:27

@szanalmas:

A cím szerint nem gyorsnak, hanem sebesnek kéne lenned. Ha valóban sebes, akkor sürgősen menj el a legközelebbi nemibeteggondozóba, nem szeretném, ha valami komolyabb bajod lenne!

szanalmas 2011.09.29. 18:46:31

@21méter:

Mivel nem fogazol, ezért nem sebes, ne aggódj! Cicafiú!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.29. 19:03:29

@szanalmas:

Olyan gyors vagy, hogy még ha akarnék se lenne rá időm!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.09.29. 21:15:01

@Zsit (nyau és rémizé):

Hú micsoda leleplező cikk, főleg a végkövetkeztetés tetszik, miután egy oldalon mondta a férfi az okait:

"Nincs elfogadható oka annak, hogy egy kapcsolatban élő férfi prostituálthoz járjon."

Akkor most jól semmibe vették a szegény fickó problémáit. Ez már nem feminizmus, hanem felsőbbrendűség-tudat!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.29. 21:25:19

@Levéltáros:
Végül is, az nlcafe olvasói és szerkesztői rétegétől ne várjunk túl sokat, azt mondom.
Remélem, Zsit is csak véletlenül került oda!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.09.29. 22:00:14

@Levéltáros:
kevés ennyire gondolattalan hím van, de ez egy minősített eset, pláne, ahogy önigazol - én lájkolom, annyira buta, hogy nem is tudja, hogy neki milyen szar

@LadyCarambole:
szeretem a horrort, mondtam már?

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.09.29. 22:43:13

@"the dragon":
nézd: két agysejtem van, nő is vagyok
Most őszintén: mást vártál?
Mer akkor hülyébb vagy, mint én .... (pedig... lsd: fenti 2 sor)

Frick László Emlékzenekar 2011.09.30. 05:09:37

@LadyCarambole: Tehát van remény, egy egész (üveg) sört több, mint egy évtizede ittam, azt se önszántamból, nem sörözöm. Étkezni pedig majommód, azaz félvegán hal és mediterrano növényien, bár tészta semmi. Egyedül a lapszoknyaszerű rojtos batikolt izét, amiben az ibizai őshippi vén faszik járnak, hogy a 22-78 éves csitrikből álló háremükben a napi 6-8 pauzát lenyomhassák, a lógó, szabadon lóbálódó fasz vérkeringése a legegészségesebb (az ősi Skócia ereje, ugye... )
Namost az a nő, aki a szeretkezéskori örömnedvét pudingocskának nevezi és nem hiszi azt, hogy az üdeillata ellenére gombás hüvelyifolyása van, öö.. ez már ugye eleve az intellgincia bizonyos foka, hogy is jöhetnék én ahhoz. Az ilyesmi a gótikus területek férfijainak előjoga, akik olyan szót, hogy fasz, nem is használnak, a baszóbot a legdurvább... ésbár létezik a Fotzen, de azért a gyakorlatban a muschili a használatos... (mit saft)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.30. 08:38:50

@Frick László Emlékzenekar:
Még mindig abban a tévedésben leledzel, hogy beszélnék németül, de azért úgy nagyjából sejtem, mit akarnál mondani.
Sajnos láb- és egyéb fetisisztákkal majd csak a következő életemben fogok tudni foglalkozni, reklamációjával kérem forduljon a Nagy Tervezőhöz, aki szerint gnómokkal mindenképp színesebb a világ!

Azért egy batikolt kendővel akár már most is meg tudlak lepni! *kacsint*

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.30. 09:23:55

@Frick László Emlékzenekar:

Csak azt ne mond, hogy farokgyűrűd is van, mert akkor aztán kénytelen leszek Benyovszky Móricra inni magam. Talán akkor képes lennék megérteni egy gyűrűsfarkú félmajmot is.

Frick László Emlékzenekar 2011.09.30. 13:41:56

@LadyCarambole: Majd beszélgetünk erről bébi, erről a "fetisizmus"-ról, ha 54 éves leszel és ríva harapdálod a napszemcsid szárát a strandon, amikor meglátod elfutni a homokban a sok vékonylábú calábriai fiút. hogy még miért is hálás lennél, ha csak azt a szádba kaphatnád, csak mégegyszer a zsenge bőr ízét érezhesd.. hihihi! 18 éves koromban , én kishülye, még én is azt hittem, hogy a lánylábszag bűze az, ami nagy pókhálós szalonnatömbszerűen dübörgött alá a leány tornaöltöző galériájáról... MAjd ha az elfekvőben 92 éves korodban az ápolócsajszi a szádba adja a a gyóccert s megérzed az ujjain a jó kesernyés ízt, eszedbe jut az öreg Frikk és azt kívánnád, bár kísértene és dúlna meg, csak ne ásítana az a mélysötét verem oly hidegen már

Frick László Emlékzenekar 2011.09.30. 13:43:48

@21méter: A majmok az embertől származnak, a devolúció útján

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.30. 17:40:17

@Frick László Emlékzenekar:
Addig még van egy pár évem...remélem azért, hogy azt még te is megéred, te férfiállat!

Frick László Emlékzenekar 2011.10.01. 04:04:45

@LadyCarambole: Hogyan is érthetnéd ezt, de azért nekivágok: Szerelmes vagyok egy nőbe, akinek van szerelmese, egy állandó pasi, aki jóformán az egész testét a nőnek öszenyálazza és a vaginájába spermáját frecskeli. Milyen porcikáját imádjam ennek a nőnek, nyilván egy 30 ves pasinak nem lehet annyi esze, hogy amikor a szerelmese a két lábát a vállához feltámassza, megszopogálja a lábujjait. Tehát akkor eziránt a testrész iránt rajong a hiábavalóan és seggfejszerűen, lényegében zsigerileg szerelmes férfi, aki KONKRÉTAN (tudod, fizikailag..) nem is szeretné.. úgy érezné, beszennyezné csak azt a drága testet, ami annyit ázik kádban, zuhany alatt, ki van mosva [ a pasijával érrendszeri okok miatt csak gumiban dug! -a szerk. megj.] . Azért mesélem el neked ezt az intimitást, mert a nők nem szoktak így gernyózni, ősi majomszokás szerint adnak valami jelet, hogy pl majd ebédszüncsikében kimencsiznek az irrattárcsiban és ott lehet pucsogtatni... A nők sokkal praktikusabbak, mint a férfiak. Más nők a kéznek semmit nem engednek és a pucsogó puncijukat a férjüknek tartogatják, akik el nem képzelhetik aztán, mitől az a sok lucsok... ha nem így lenne, akkor a Föld népessége mára sem haladná meg a másfél milliárdcsit.

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.01. 07:48:29

@Frick László Emlékzenekar:

Véleményem szerint rendszeres nemi élettel kevésbé lennél ilyen plasztikus verbálisan.
Ráadásul ez a más gecije is ott volt akkor undorító című megközelítés kb. 18 - 20 éves korig létjogosult, utána érdemes elvonatkoztatni, hiszen a dolog elkezd mindkét irányba érvényes lenni ha érted, tehát a hőgy is mondhatja, hogy bezzeg neked még hol járt a szád, amivel engem csókolt, és hol járt az örömrúd vajon még, mely sötét lyukakba hatolt az egyszemű kelgyó és ott miket látott és szagolt.

Lényegében a testiséggel kapcsolatos iszonyod azt árulja el, hogy titokban a nyúlketrec hátuljába magyányába örömet lelő, beszorult kis szőrös állat, mely csak akkor jön elő, mikor salátát nyújtasz felé fejezi ki számodra a szexuális vágyad végső tárgyát, hiszen a nyúl mindenképp ájurvédikus - vegán és bijó, valamint a kis hercig, felpenderülő nyúlfark alatt oly végbél található, mely spermától biztos mentes, és vegán, ergo megfelel számodra, mint szerelmed kifejezésének célpontja.

Frick László Emlékzenekar 2011.10.01. 08:19:18

@-=büdösmackó=-: Minden héten megtekintem Günter Otto valamely filmművészeti alkotását és Marok Marcsám olyan hygienicus, pl szemben a magyar nőiszegmenssel én WC után is mindig mosok kezet, nem csak előtte. Szóval utána Marok Marcsámba dőlök, ez heti egy, ez rendszresség, nem? Pl. Marok Marcsám úgy tudd masszírozni kontírozásban meg beírásban megmacskásodott nőivállakat, hogy ihaj és ahogy ő cicit söndörget az ujjaival, arra max csak egy másik nő képes megfelelő beleérzéssel.

Ennekmegfelelően a kommented jó poén volt, de lelőttem és bucskázik tehát vadkacsaként alá a végtelenűrbe...

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.10.01. 08:23:29

@Frick László Emlékzenekar:

Nyuszómuszó, ezt már hiába lövöldözöd, beégett az olvasók agyába!

Frick László Emlékzenekar 2011.10.01. 08:26:56

@21méter: Egy vaknak minden töltény vak, ami nem a belét ontja ki

Frick László Emlékzenekar 2011.10.01. 08:32:05

@21méter: @Levéltáros: És százéves Hahotá-kból kikupírozott ócssópoenkodástok szakszerű lepunnyasztása után valami komoly is: Emlékeztetlek titeket is, hogy Büdösmackó barátunk elégtelen nemiélet miatt, mert harmincennyihányéves fejjel szégyell rejszolni, milyen nőihisztiket vágott itt le a koratavasszal...

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.10.01. 08:35:22

@Frick László Emlékzenekar:

Nem szégyell rejszolni, csupán nem tud, nem éri el a szerszámát. A nőket csak ezért használja.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.01. 08:36:42

@Frick László Emlékzenekar:

Azt szerintem nyugodtan leszögezhetjük, hogy mindenki veri a faszát. Attól függetlenül, hogy van-e felesége, barátnője, vagy netán nincs. A hiszti az teljesen más, ha az onanizálástól szebb lenne a világ, akkor hidd el, a paradicsomban élnénk.

Frick László Emlékzenekar 2011.10.01. 08:38:22

@21méter: Soha nem szabad föladni a fogyatékkal élők felzárkóztatását, pl csörgőlabdajátékkal is lehet erősíteni a vakok és gyöngénlátók egyébérzékeit.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.01. 08:43:19

@Frick László Emlékzenekar:

Én is ezt mondom. Például tegnap este egy kb. hatfős vak társaság utazott az egyes villamosom, én meg jól befingottam közéjük pusztán pedagógiai célzattal, hadd fejődjön a szaglásuk.

Frick László Emlékzenekar 2011.10.01. 08:46:06

@21méter: Krúdy sötét szobában játszott árnyékbokszot, ezzel erősítette magáőt és le is vert egy fényes ivóhelységben valami huszártisztet, mint vak a poharat.

Nem az onanizálással van baj, hanem a MINŐSÉGGEL. Sok teljesen kifejlődött hím sapiens még a gyermekkori bűntudatos kapkodással rejszol. Viszont pl a cigány szegmensnél a rejszolás elképzelhetetlen. Gyakorlatilag azzal, hogy rejszol, kimondja a válást, egy igazi cigányasszony (tehát nem Palácsik művésznő) nem élne túl olyant. Úgy látszik, nem tanulmányozzátok a külföldi, a Kigondoltamhoz hasnlóan tudományos társ-szaklapokat így nem értesültök arról, hogy ma már több világsztár hal meg maszturbációs balesetben, mint pl heroin túladagolásban. Ez a trend. Igen sok XXI. századi matematikus kiszámolja, hogy otthponmaradni anyuéknál és tökélyre fejlsezteni a masztit, a legolcsóbb megoldás. Mivel gyakorlatilag minden genitália sterilre van mosva, antibakteriális balzsamok, dezodorálók, teljesen mindegy, hogy egy gumibabát nyal az ember vagy egy biodinamuikus természetazonos hatásút. Bár állítólag Karafiáth Orsolyának archaikusan sajtszagúak a halálfejes zoknijai, de ezt a tényt egyre kevesebben igazolják.

Frick László Emlékzenekar 2011.10.01. 08:51:04

@21méter: Budapest olyan elképesztően bűzlő gennyes város, hogy a humanfing ózonterápiának számít a maga bioalapú természeteskénhidrogénjaival. Egy fingó macska lukára meg szinte ráhajolnak a cicarajongó nénik, mert ez az új trend a lósitállóaszagot követően a parfőmgyártásban. EEgy pinanyaló kutya viszon SOHA nem fingik, ha meggyomrozzák és gáztereszt, az pukika (ezt Steiner Kristóf néni dialektusában kéne ám hallani)

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.01. 09:15:37

@Frick László Emlékzenekar:

Ugye most nem azt akarod mondani, hogy a végén még kezet is csókolsz magadnak!

A pinanyaló kutyáknak viszont kemény szájszaguk van, közel van a gyomruk a szájukhoz és emiatt érzed a félig emésztett kutyatáp szagát állandóan. Ezt a korábbi fodrászom Popsi nevű yorkie-ja miatt tudom. (most már le sem moshatom magamról, hogy buzi vagyok:))

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.10.01. 16:16:13

@21méter:
És szmájliztál is, szóval valóban semmi esélyed!

@Frick László Emlékzenekar:
Mivel mi olyan kíméletlenül őszinték lehetünk egymáshoz, az a véleményem, hogy.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.10.01. 17:43:46

@Frick László Emlékzenekar:lól! és én még a jóléti rettegés idült elgennyesedésének diagnosztizáltam magamban...

Frick László Emlékzenekar 2011.10.02. 05:38:33

@LadyCarambole: Bizonyos típusú hím humanoidok, akik ipariszakmunkásképzőben tisztafiúosztályokban szocializálódva NEM a textiliparban folytatták a karrerjüket csupa-csupa nő között, néha arra gondolnak, milyen izgalmas lehet egy magányos nő lakása vagy egy tüchtige hausfrau titokfiókjai. Ezen hím humanoid szegmens százezreléke aztán a költöztetőiparba sodródik hórukklegénynek vagy sofőrnek (aki az ÉSZ kombájnja a csapatban, nagyjából mint itt Levéltáros úr főmajom őszencsége) . Egyre több a kulcsleadásos költöztetés, a magasfokú értelmiseggi nő bájos mozdulattal beadja a kulcsokat és majd este visszanéz, a fiúk pedig lemennek sörözni addig, amíg a sofőr felméri a terepet. És ekkor sokminden kiderül, pl az, hogy számtalan nőnek bár vannak titkai, ha elhúzod az ágyát a faltól, rögtön ki is derül, hengergucskázik stb. De nagyon sokszor a sofőr egy sivatagba megy gyre beljebb és beljebb. Mindenütt rend és tisztaság, minden gondoan leürítve a hűtők eleve az ilyen típusú nőilakásokban tárt ajtókkal steril állapotban és szagtalanítva várják a csürheállatokat. Mire menni egy nőibugyikészlettel a tisztaságibetétek korában. Segho semmni. Régesrégen legalább ilyen esetekben a könyvespolcok adtak támpontot, de egy ilyen lakásban csak az ajándékba kapott 35 cm-s kovácsoltvas "könyvespolc" fantázianevű iparcikkebn vn négy darab jót mutató könyv. Jó, akkor a számítógép, begépeli a szokásos 123456789 jelszót és körülnéz, hátha talál legalább egy félmeztelen fotót George Michaelről vagy Harrisonról, de nem. Filmek: Csupa Jennifer Annistonos Richard Gerés, idősebb nőknél Julia Robertsesek is. A cipők is teljesen bélésbőrillatúak. Sehol semmi. Ismerek olyan elvetemült állatot, aki képes volt elvenni feleségül egy ilyen nőt dühében. Folytatta a kutatást és kiderült, hogy a nő egész élete ilyen, tisztakitűnő és jeles középiskolai bizonyítvaány, valamilyen tanárképző, pár kiegészítő diploma, 30 éves korában kapta a garzont anyuéktól azzal, hogy most már onokázni szeretnének, majd egy Nissan Micrát is, majdnemúj, a keresztapu szerezte neki, jahreswagen. Egyszerűen sehol semmi, rend és tisztaság mindenütt, semmi érdekes, mert a tanárképzőbemn részegen, ahogy szokás, odalett a szüzessége is, csak nem emlékszik, csak a sok alvadtvér és a kellemetlenillatok. A csajok mutattak ugyan valakit, de aztán kiderült, hpogy az sem emlékszik és az is kiderül később, hogy el se jutott a buliban mert még az előző buliban beszállt a Kóma c. film forgatásába. Szerencsére nem lett terhes. Elmennek a tengerpartra, a víz nagyon hideg, a part meleg, a homok szúrós. Eeleinte naponta, később, a házaság 3-4. évétől heti 2-3 majd havi 2-3 alkalommal dugnak, amíg aztán egyszer nyiltan ki nem tárgyalják az érzéseiket, miszerint, na mnem, azért a pasi nem meri elárulni, hogy korai Cicvciolina jelenetekre kell gondolnia az erekciója fenntartására s a nő se tudna olyat elárulni, hogy ő meg a tornatanár seggére a sötétkék selyemdzsoggban ahogy... Egyszerű szavakba öntve sok nő olyan tiszta, mint egy bútoráruház ahol még vásárlóiWC sincsen.
@21méter: Egy nőnek se mindegy, milyen pofa nyalja a pináját, ezért találta föl Edizon a fogtísztító műcsontcsikót.Szerinted a kurvák mért nem engedik meg a fejinemiszervük nyalását [réginevén csók] se?

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: Miről beszélsz öcsém, a rejszolást gondolod?

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.10.02. 12:28:42

@Frick László Emlékzenekar: Nem, nem válaszolok, mert Szörnycsi még megsértődne.

(tudtátok, hogy kurvázik, de csak simizi őket, meg dumál velük, mint egy középkorú, vágósúlyba ért Holden Caulfield!? Muhhahahaha!)

Frick László Emlékzenekar 2011.10.03. 05:50:25

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: válasz a szerkesztőségi fiókban október 6-ra dátumozva
süti beállítások módosítása