Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Zöld Pardon

2011.09.23. 18:30 Commandante Jayasuriya

Tegnapi zárt ülésén úgy döntött a XI. kerületi önkormányzat képviselő testülete, hogy végleg bezáratja a magyar fiatalok közkedvelt szabadtéri szórakozóhelyét, a Petőfi - híd budai hídfőjénél lévő Zöld Pardont.

Régóta lebegett Damoklész kardjaként a bezárás lehetősége a népszerű kerthelyiség felett. Nos, öntsünk tiszta vizet a pohárba, hogy lássuk mi is történt valójában! Mindenki által ismert tény, hogy az idei nyári szezon előtt, október 31.-ig kötött szerződést az önkormányzat az üzemeltetőkkel, akik azt annak rendje, és módja szerint tudomásul vették a szerződésben foglaltakat. Ám ahogy telt, múlt az idő, úgy változott a Zöld Pardon minden kétséget kizáróan, teljességgel önzetlen tulajdonosainak véleménye, akiket nyilvánvaló, hogy a mostani nehéz gazdasági helyzetben a fiatalságért érzett nagyfokú felelősségtudat mozgat. A nyár folyamán rájöttek arra, hogy csak a jelenlegi parkocska alkalmas a hajnali háromig tartó bulik, koncertek rendezésére.

E relevációként ható megvilágosulás nyomán, az elmúlt hónapokban mindent követ megmozgattak a szórakozóhely fennmaradásának érdekében. Megragadtak minden lehetőséget, hogy meggyőzzék a vaskalapos rendpártiakat arról, miért is oly fontos társadalmunknak a felhőtlen berúgás eme nagyszerű terepének fennmaradása. Sok más tekintélyes médiaszemélyiséggel karöltve, ügyük támogatójaként megszólaltatták a nagyszerű Pataki Attila sámántáltost, és Ganxta Zolee döglégy, egyben devizahitel károsultakat is. A hiteles tájékoztatás kedvéért el kell mondani, hogy meg nem erősített hírek szerint Fekete Pákó, VV Alekosz, Hajdú Peti, Fásy Ádám, Fásy Zsülyke, Kozsó, Bíró Ica és Kiszel Tünde csendes szeánszon, karmikus meditációval támogatta az össztársadalmivá növekvő Zöld Pardon ügyet.

Az önkormányzat illetékeseit meggyőzendő, végső érvként nagyszabású ingyen koncertet rendeztek Budán, a Műegyetem - rakparton, melyen hazánkban világhíres zenekarok lépek fel. A különböző médiákban közreadott híradások szerint, a több tízezer fiatal mellett részt vett pártállástól függetlenül hazánk politikai elitjének krémje, csak két kimagasló prominens Deutsch Tamás, és Gyurcsány Ferenc nevét említem a spontán demonstrációvá vált összejövetelen megjelentek közül. Mert demonstráció volt ez kérem a javából, amelyen együtt dobbant több ezer ifjú szív, demonstrálva egy egységes akaratot, kifejezve azt hogy  az önkormányzat ne vegye semmibe a választói akaratot, ne szüntesse meg egy könnyed tollvonással a kedvelt szórakozóhelyet. Azt a helyet, ahol a magyar ifjúság színe - java találkozhat, természetesen a szülők beleegyezésével, fényképes igazolvánnyal ellátva, biztonsági kamerák kereszttüzében, kigyúrt kopasz szekuritisek árnyékában a legnagyobb biztonságban, kedvező áron leihatta magát a sárga földig, vagy betolhatta valamelyik kedvelt partidrog adagját. Biztonságban tivornyázhattak, hiszen a fiatalok elmondása szerint a Zöld Pardonban még senkinek nem lopták el egy veséjét sem, csak néhány, a tinédzsereknél ma már ritkaságszámba menő szűzhártya esett áldozatul a Pázmány Péter sétány cserjéi alatt.

De ahogy ez nálunk szinte törvényszerű, a nagy sikert látván megjelentek a gáncsoskodók, és a koncra éhes hiénák seregei. A csápjaival mindent behálózva fojtogató nyugdíjas maffia, és a velük titokban együttműködő szervkereskedők nyomása elől szégyenszemre meghátráló önkormányzat felszámolta azt a helyet, amely az augusztusi SZIGET, és a nagy nyári fesztiválok közt tátongó űrt töltötte ki a kies fővárosba tanulásra kényszerített fiatalok életében. Joggal kérdezheti mindenki, hogy ezért választották meg ezeket ilyen nagy többséggel? Kit is képviselnek ezek valójában?

Hiába gyűlt össze 111 000, a bezárás ellen tiltakozó aláírás, a környéken lakókat is megfosztják az éjszakai szórakozástól. Tűrhetetlen, hogy csendre és nyugalomra ítélik a környék lakóit! Elfogadhatatlan, hogy nem kell a továbbiakban hányástócsák, és törött palackok cserepei között lavírozni az arra közlekedőknek! Elviselhetetlen a környéken lakók számára az életkörülmények ilyen váratlan, és nagyfokú javulása! Milyen jogon fosztják meg az arra járókat az úttesten részegen tántorogva kötözködőktől, és a minden talpalatnyi helyet elfoglaló taxisoktól? Kétharmad ide, kétharmad oda, erre még a fülkeforradalom sem adott felhatalmazást!

De ha most el is bukik az önkény uralma alatt a Zöld Pardon bástyája, közel az idő amikor dacolva a mindent felülíró önkénnyel fellázad a kulturált szórakozás lehetőségétől megfosztott nép, és a fülledt nyári éjszakákon hangosan a Kvantanamerát gajdoló nyugdíjas kommandók fogják kifosztani a környék olcsó piát áruló kisboltjait, a meghülés ellen használt sósborszesztől elbódulva üvegcseréppel szórják tele a néhai Zöld Pardon környékén az úttestet, és kerekes bevásárlókocsijaikkal a síneken hatalmas torlaszokat képezve akadályozzák meg a sok vihart látott Petőfi - hídon csilingelve tovahaladni akaró sárga Combínó villamosok útját.

 

20 komment · 1 trackback

Címkék: szórakozás szex drog fesztivál sziget alkohol buli önkormányzat nyugger nők nyár pia hányás zp önkény rákkendroll fülkeforradalom

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr423247736

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nincs pardon 2011.09.24. 17:06:48

Nem sokat tudok a Zöld Pardonról, közös ismeretségünk a Kiscsillag együttes Van-e szándék című slágerének egy félsorával kezdődik, és ott egyben véget is ér. De valahogy mégis zavar, hogy bezárják. Kevésbé érdekes lesz tőle világ. De persze lehet, ho...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_nyuszi_ 2011.09.23. 21:44:52

nem árt, nem használ.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.09.23. 22:02:36

Esztétikai gyöngyszem ez a poszt, a Zöld Pardon mindenhol zölddel írva! Szerintem ötöst kapnál a külalakra az általános iskolában. DE EZ EGY TUDOMÁNYOS MŰHELY, NEM BULVÁRMOCSOK ÉS DEDÓ KELL IDE!!!!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.09.23. 23:23:22

Ezt a posztot akár én is írhattam volna, olyannyira igaz minden szava! Persze akkor sokkal jobb lett volna, de így is tűrhető.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.09.23. 23:57:05

@"the dragon":

Szerencsére nem te írtad, így elolvastam, és mások is el fogják.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.09.24. 10:41:56

@Levéltáros:

Churchillt parafrálva, én csak abban a statisztikában hiszek, amit a blog.hu rendszergazdái hamisítanak, márpedig az engem igazol!

szanalmas 2011.09.24. 12:30:44

A képeket elnézve ez egy Isten elleni fertő volt, nem is csoda, hogy Orbán Viktor bezáratta!

Commandante Jayasuriya 2011.09.25. 06:16:15

@Panther_V:

Ez egy Unikum. De leszarom.

@szanalmas:

Inkább templomba járnának, mint a rendes emberek.

Commandante Jayasuriya 2011.09.25. 06:32:25

@Levéltáros:

Azt most elárultad magadról, hogy fingod nincs a nagy műalkotások jellemző alapkövetelményeiről, így természetesen lövésed sincs a bejegyzésemben megvalósuló tartalmi, és formai egység kohéziójáról.

De annyi legalább bebizonyosodott rólad, hogy nem vagy színvak!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.09.25. 08:20:46

@Commandante Jayasuriya:

Kohézióba kéne vetni az egész munkásságodat, és ott elégne rendesen!

szanalmas 2011.09.25. 11:41:25

@Commandante Jayasuriya:

Csak attól félek, hogy hamarosan ugyanott megnyílik a Narancssárga Elnézést Presszó. A NEP. Nem lesz ennek jó vége, az Úr sem egy Bálám szamara, és elfogy a türelme hamarost!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.25. 12:13:36

Ne fossatok már, hiszen csinálnak a deviáns fertő helyére egy szép parkot, lesz benne egy nemzeti érdekgyezető kerekasztal a gyerekeknek, minden fára ki lesz függesztve a nyenyi, és középen fog állni az alkotmány asztala installáció, nemzetiszín gurtnira kötött golyóstollal!

szanalmas 2011.09.25. 13:10:45

@LadyCarambole:

Te egy világhírű scifihorror író lehetnél, mert erre a férfagyasztó képre még Stephen King is megnyalhatja mind a tíz ujját!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.09.25. 20:48:03

@LadyCarambole:

Igen, ez a park jó ötlet, de az ilyen deviánsok, zöldpardonos terroristák visszajárnak majd, és a kutyájukkal lepisiltetik a nemzeti zászlónk tartóoszlopát.

Frick László Emlékzenekar 2011.09.26. 04:41:28

egyetértek, vállalom. Títagozzúng!

Frick László Emlékzenekar 2011.09.26. 04:44:52

@Levéltáros: Egy olyan országban, ahol megbüntetnek a Korányi utcában, ha a szabadparkolás sávjában a kereked 1cm leér a ZÖLD be (területhasználat) könnyekig meg kell hatódni azon, mekkora civilbátorság kellett a Zöld partont megalkotó művészeknek az ingyenes területhasználathoz. Egy olyan országban, ahol egy cég előtt, mert a szembeni üres telken néha megáll egy kibaszott autó, a telek tulajdonosa 40ezer Ft-ért hozat árokásót, hogy ezt az illetéktelen használatot megakadályozván a parlgfűnek adjon szabadteret. A magántulajdon és kurvannya

Commandante Jayasuriya 2011.09.26. 09:16:42

@Levéltáros:

Korábbi ténykedésed nyomán nem lep meg, hogy te is a történelemben nagy számmal megjelenő könyvégetők nyomdokaiba lépnél.
De figyelmeztetlek, napnál is fényesebben világító elmém ragyogása elhomályosítja aljas mesterkedésedet!

Commandante Jayasuriya 2011.09.26. 09:22:16

@szanalmas:

Tévedsz, ugyanis a narancssárgák soha nem kérnek elnézést! A kétharmados felhatalmazással készülő új értelmező szótárban sem ez a szó, sem szinonimái nem szerepelnek.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.09.26. 12:30:00

@Commandante Jayasuriya:

Ha láttad volna a Holnapután c. filmet, pontosan tudnád, hogy a könyvégetés néha életeket menthet!

Máskor meg csak a jószándék és a szépérzék vezérli.
süti beállítások módosítása