Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Orbán – Csányi 1:1

2011.09.12. 07:07 Kadarka Jánoska

Bár kívülről úgy tűnik, hogy a magyar politika és a gazdaság két legbefolyásosabb alakja, Orbán Viktor és Csányi Sándor jól megvannak egymással, de ha a felszín alá pillantunk, akkor látható, hogy régóta háborúznak egymással, éppen a múlt héten vívtak vérre menő csatát egymással. A vért mi, egyszerű állampolgárok adtuk a háborúhoz.

Hétfőn jelent meg a hír, hogy Uj Péter távozik az Indextől, pénteken pedig Lázár jelentette be a kormányülés után, hogy 180 forintos árfolyamon lehet kiszállni a svájci frankos hitelből.

Orbán – Csányi 1:1, és most jó elemző módjára el is magyarázom, mi volt a két hír hátterében.

Az Indexet is tulajdonló CEMP egyik tulajdonosa Spéder Zoltán korábban az OTP Bank vezérigazgató-helyettese volt, 2006 elején hagyta ott a bankot. Szoros kapcsolata Csányival a válás után is megmaradt, egykori főnöke kérésére rúgta ki a múlt héten Uj Pétert, az Index főszerkesztőjét, azért, hogy Orbánnak keresztbe tegyenek. Egy nem kormánypárti – vagy legalábbis ezt a látszatot fenntartó – újság főszerkesztőjének eltávolítása elsőre nem tűnik támadásnak a kormány ellen, de tudni kell, hogy már most minden a 2014-es választások körül forog, és ez az elsietett lépés bőven hagy időt az ellenzéknek arra, hogy új médiabirodalmat építsen ki, ahogy pl. Gyurcsány el is kezdte az ATV-nél. A korai kirúgás valójában Orbán 2014-es esélyeit gyengíti, az Index óvatos kóstolgatása helyett már idén létrejön egy új ellenzéki média, ami támadni fogja a kormányt rendületlenül. Orbán – Csányi 0:1. Csányi pedig azért támadott, hogy 2014-ben Orbán, és vele együtt a bankadó is eltűnjön.

Pár napot kellett csak várni Orbán válaszcsapására: pénteken jött a Lázár-javaslat a lakáshitelekről. A magyar piacon az OTP helyezte ki messze a legtöbb svájci frank alapú hitelt, a rögzített árfolyamon való visszafizetés óriási veszteségeket okozna nekik. Az OTP részvények árfolyama esett is 15%-ot azonnal. Így mutatta meg Orbán, hogy a bankadó ugyan rossz, de lehet sokkal rosszabb is akár most rögtön, ha Csányi szarakodik vele. Orbán – Csányi 1:1.

A magyar részvénypiac lejtmenetbe kerül, Uj Péter hamarosan új lapot indít, és lesz még sok egyéb következménye ennek a háborúnak, mert abban biztos lehet mindenki, hogy a gigászok küzdelme még nem ért véget. És ahogy most, ezután is mi, egyszerű emberek leszünk a szívóágon.

64 komment

Címkék: politika pénz pénisz garantált minőségű legkiválóbb poszt a címke kizárólagos használója levéltáros az illegális címkehasználat büntetendő

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr263217077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Emlékzenekar 2011.09.12. 06:21:03

Ezt mondta tegnap Karcsi bá' is a daráló elótt, surcban-bűrcsimmában, csak nem ilyen szépen környűlírva. Az urak, az urak, a szegínyember meg csak daógozik. Például ugyanez a Karcsi bácsi azt hiszi, hogy ha egy káeftének cucjualissta tulajdonossai vannak, akkor az cucujalista is. Puitta bá szerint viszont a komenyisták az okai.

Ha jól számolom, azóta van FIDESZ-es tulajdonos az indexnek, mióta a Wallis a tunnigolás után visszavette a pénzét.

A Figyelőben pedig olvastam a riportot, amiből kiderül, hogy a Wallisnak egy tulajdonosa van és többek között kikéri magának azt, hogy őneki a MSZP-hez bármilyen kötődése lenne.

Az viszont, hogy az indexnek FIDESZES éstehát jobber tzulajdonosa van, bizonytott tény, meert a Népszabadság is megírta, hogy a tulajdonsonak egykor egy olyan cégtársa volt, aki ismert fideszközeli vállakozó 8azt , hogy fideszközeli, a Népszabadság írta róla.

Lapozzunk, 2007.:
Azt olvassuk a jobbos tulajdonosú Indexen, hogy Bajnai Gordonban bízik a Nyugat, csupa jót írnak Bajnairól. Jó,. és a Nyugat honnan vette az információoit? A NYugati hírportál dógozója a magyar Index nevű hírportál bajnai cimkés cikkeit kigyűjtötte és fordítomotoroztatván gyorsolvasásal átfutotta.

Az embernek már be kéne szarnia ettől a rémunalomtól. Ha tudna

Rosszindulatú Vászka 2011.09.12. 06:47:29

Én csak aszondom, hogy jobb így, hogy letisztázódnak ezek a zújságos kérdések, mert mostan már csak a Magyar Horgász ad nékünk megbízható tartalomt. Meg a Népszabi.

Nem jó az, ha megint a sorok közt köl olvasni, meg örökké szótárazni azokat a mitológiai meg történelmi példákat, mint a Karnevál-ba. Most már, szépen lehet válogatni a tematikus hírekbe, kinek kedve szerint. Ha egy jott komancsoznák, vagy hibáztatnám azoakt a kutyákat, ojat olvasok, szépen rendszerezve, ha etnikáznák, ojat. Ha meg épp nosztalgiáznák egy jót az kettőnegyvens kenyérre meg a bajtársiasságra, akkor oljat. Így van ez mindenhol a fejlett nyugaton is, nem jó senkinek a rendetlenség.

Aztat a sok pénzügyi meg panamás hírtet meg be kék tiltni, még aztat gondolják ezek a jenki megmondók, hogy itten korrupció meg összefondódás van. Nohiszen! Pedig csak azér foglalkoznak főleg a mi kutyánk köjkivel, hogy terejjenek, mer ők csinálnak minden háborút. Meg Izrael, ez köztudott. Sőt, hiába sunnyognak, még a négereket is verik, csak letagaggyák.

Frick László Emlékzenekar 2011.09.12. 07:23:13

@Rosszindulatú Vászka: Én azt hittem, hogy a Kigondoltam! fő alapszabálya az, hogy nincsenek alapszabályok se, nemhogy főszabályok. De Levéltáros úrnak ez az írása is olyan szabályos, hogy az ember lebénul, mint a zsilettpenge. Tudom, hogy az írástudó embernek a tudata is kettős és tisztában van azzal, hogy a hűlyeparaszt úgyse értene meg olyan bonyodalmat, hogy ha az Indexnek 6 éve jobbos a tulajdonosa akkor hogy is van az, hogy a székesfehérvári Videoton mimnden dógozója kurvannya cigányapjafaszázza a Fiktórrot, de Szélesért viszonjt, csak egy Szélesre való csúnya reánézésért pl egy haladó jóoldali gyermeknek a belét az alkarjára csavarná föl egy nyugdíjas raktárosnéne is. Nem fér az ember fejébe, munkásember hogy tud finencmírjádoss uralma latt dógozni.

Ilyenkor az ember elolvas egy Lewvéltáros dolgozatot, ugye Uj-t meg Tótát már kirúgták, hát mit olvasson, Szilyt is ki fogják rúgni, Bedét is ezek a szőnyetegek eltávolították.

Frick László Emlékzenekar 2011.09.12. 07:26:13

@Rosszindulatú Vászka: Maszekban elárulom neked, hogy a Karnevál, az burleszk és kb jelenidejű már úgy értem, hogy XX. századi. Hamvas egy csomó ismerősét beleírta, meg még a brit tudósokat is, pedig a XX. század az osztráéktudósokkal kezdődött. Ezt a Karneválról olvashattad valahol, valami olyan irodalomporfesszor találta ki, akinek a Karnevált még nem volt ideje átfutni (tudod, úgy a kanapéra ledőlve délutánonként), de azért megnézte, mit írt róla Kulcsár-Szabó.

Frick László Emlékzenekar 2011.09.12. 07:27:56

@Rosszindulatú Vászka: Aki Krúdy olvasása közben megtanulja, a velszi herceg mért szövel van írva és nem wales-i hercegnek és hogy Hamvas Szilveszterében a gin valójában cukorpálinka a tiszapalkonyai kantinban, az már elboldogul a Karnevállal is. Azaz: nnem irodalomprof.

Rosszindulatú Vászka 2011.09.12. 07:33:40

@Frick László Emlékzenekar: csak cselből egyirányú, az ellenség megtévesztésére. A végső terv ellenben számomsra is homájos. Lehet, hogy annyira ravasz, hogy nincs is cselvetés.

Persze, hogy eddig is jobb volt az Indeksz, de most még jobb lesz. Egy ügyesen kommunikált tisztogatás üzenete mindég elér minden hová. A látszatát is kerülni kell a széthúzásnak, az egyénieskedésnek, ez minden fiúpopzenekar első számú irányelve is. A tervezetlen, ill. utólagosan korrekcióra szorúló prekogakciók csak gyengítik a sokharmadot,a zokat le kell törni.

Meg külömbe is, aki elkezd lazáskodni, még a legjobb eséjekkel is, úgy jár, mint Kokó. Megasztán, ha elég nagy és erős valaki, nem bohóckodik az eséjek láccatát keltve, az kommancs porpagandafogás csak, hogy az ellenséget felnagyíccsuk a gyúzelem túlfényezésér, itten stabil rend és győzelmi mámorot kell sugározni, külömbe lehet megint új bérleményeket kereseni pártirodámnak, mint a múltkori plakátharc után. Ez a harc már nem az uccán lesz megnyerve kéremszépen.

Rosszindulatú Vászka 2011.09.12. 07:38:24

@Frick László Emlékzenekar: látod, mekkora könnyebbség, ha tuggya az ember, hogy kell érteni, mielőtt belekezd?

Frick László Emlékzenekar 2011.09.12. 07:56:03

@Rosszindulatú Vászka: Bocsáss meg, jó poen, de valamit félreértettél. Nem hogykellérteni, hanem TECHNIKAI jelegű a téma. A JASKOLÁBA' kapod a magyarázatot, hogy kell érteni. Én viszont technikai magyarázatot adok (mintha azt mondanám, hogy aparadicsomleveshez, amiről mazt tanítják, hoögy lésel villával, tehát ehetetlen) hogy kanállal egyed. Az majd már olvasás közben derül ki s ez éppenséggel Hamvas egyik -az irodalomesztetikánk által máig ismeretlen- erénye, hogy kalideoszkópszerűen, még új olvasatra újat ad. Pl Pynchon 49-eséről 12szer olvasván sem tudom elmondani, mi az értelme. Kétévente elolvasom s mindig újabb.

Frick László Emlékzenekar 2011.09.12. 08:04:15

@Rosszindulatú Vászka: Várjál, szemléltetem, tehát egy értelmes ember, aki tudja, hogy nem a politikust udvarolja a gazdaság, hanem a politikus GŐNYŐŐRŐGG a gazdaságnak, hogy szophasson, tehát a vállalkozó KEGYESKEDIK adni egy kis apatejet a jaj már annyira könyörgő politikusnak, de az üzlet-az-üzlet, ezt már egy nyomo9rult kis autóvigác is megtanulja. Ezért szokása félanalfabéta pógármestereknek, akik többet értenek a poltikához mint Levéltáors vagy egy kis LMP_s geci, hogy azB Ellenzéki Tanarak egy-egy jótanácsát megfogad. Lehet az a pógármester jobbikos is, de ha pl a Tornatanár Bácsi javaslatát megköszönve megfogadja és ződre festeti a focipálya kerítését, akkor a tanárbácsi szemében RÖGTÖN szimpatikusabb lesz ez a pógármester. Ezt ismerte föl Ferenccönk és ezt nem a Fiktórr a Rém.

A vállalkozók oldafüggetlenül leadták az apatejet a politikának, amelyik többet csummázott, abnnak többet, amelyik kevesebbet, annak kevesebbet is.

Tehát Levéltáros első mondata már egy urabanlegend mmarhaság, bár szép kis hiedelem, meg kell hagyni.

Csányinak a háborúzás kapcsán szőlőbányás size kisvállakoz7ó eszébge se jut. Sokszor hallottam pl Építőipari Rt tulajdonosokat kifakadni, hogy CSányi mit gondol róluk, minek nézi őket, szarba se egy pimf kétmillárd bruttó volument 2040 -ig eladósodottan.

Ismertem egy cxsajt, aki leszopta az egész Korál zeneklart, ám a Korál zenekar meg nem emlékezett rá, jó, valami mammáűzó nedves csiklandásra, de hogy a sok topis csöveslány közül melyik?

magyar-magyar szótár 2011.09.12. 08:06:45

@Frick László Emlékzenekar: @Rosszindulatú Vászka:
Szerintem Levéltáros túl sok időt tölt a Hirszarda "blog"-ban. És annak a levegőjén pállik ki benne ilyesmi, mint ez az írás. valószínű, a cégnél ezt humorosnak gondolják a finom irónia szegmensből.

Rosszindulatú Vászka 2011.09.12. 08:14:15

@Frick László Emlékzenekar: jaj dehogy! Éppenhogy remek ötlet adtál, miszerint, hogy már minden alapból senem komplikált jenki filmhez meg ponyvához is létezik ki-kicsoda, genya-e meg kivel kúrt lekszikon.

Kiváncsian várom, hogy a száz híres regény meg a mit hallgassál mielött megdölesz jelelgű könyvek után mikor jelenik meg ugyanaz a Krúdykhoz, meg Jókaikhoz meg a Kekete István könyvekhez. Hamvassal azér kicsit többet kell dolgoznia a kiadónak. Bár ezzek a fiúk, akik azoknak a fiúknak a sarjai, akik nem szeretik a rákkendrollt ne szoknak bonyolultabb művekhez fogni. Pl., most, hogy Márai is betör a plázákba, hiába Eperjes művészúr, csak egy kamaradarabot színesítettek meg.

Mókás, úgy tűnik kifogytunk a nagy történelmi tablókból, 56 még túl meleg, meg szennyes, marad Márai. A pedigréje is kifogástalan, meg eléggé pógári is, meg nem használták el még eddig.

szanalmas 2011.09.12. 08:16:46

Arra leszek kíváncsi, hogy Levéltáros hogyan fogja kielemezni azt, amikor Levéltárost kirúgjuk a picsába (ami épp időszerű lassan)! Mondjuk nekem az a tippem, hogy átmegy a konteóra.

Rosszindulatú Vászka 2011.09.12. 08:30:12

@Frick László Emlékzenekar: az a nagy átverés ebbe a mostani plotizélélésbe is, hogy azt hiszik a fiúk, hogy attól, hogy tuggyák mia rossz, attól már azt is tuggyák, mit akarnak, pedig dehogyis. Ellenbe ritka szarul barátkoznak, még a szomszédokkal se bírnak pacsizni, csak hisztiznek meg rikoltoznak, mint az oviba. Mire megtanujják, hogy azzal kell abrátkozni a homokozóba, akinek a legjobb játékai vannak, már rég le lesznek szerválva azzal a nagy igasságos világképükkel együtt.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2011.09.12. 08:52:38

az uram szerint ez nagyon meredek gondolkodás van ez olyan mint abban hinni hogy a világot a zsidó tőke rángatja

azért az kisstílű dolog lenne hogy az indexes Uj Péeter miatt az Orbán ekkorát akasztana Csányin

szerintem a szerzőnél elmentek otthonról és mivel már a farka kiverésétől márcsak meleglevegő hagyja el a hímtagját az uram szerint kevesebb markolás több ész

-=büdösmackó=- · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.12. 10:09:59

hú, micsoda kontágóról rántottál leplet!
nem hiába, ez a blog a nagy tudósoké!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.12. 10:23:09

@szanalmas:
Vagy a szkeptikus blogra.
Szerintem kifejezetten élvezné, ha Vágó Pisti kecskeszakálla csiklandaná az alfelét!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2011.09.12. 10:26:54

ebből baj lesz

ne mongyátok hogy nem szóltam

én mindenesetre átírom a nikkemet és ezután kintekunta néven fogok bejelentkezni, hogy nehogy felismerjen az embéhá

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.12. 10:47:52

Ebben az esetben az az egy nagy szerencsém, hogy nem vagyok egyszerű ember.

szanalmas 2011.09.12. 10:54:45

@borivoje surdilovics:

Beszari egy alak vagy te, Béla, csak akkor nagy a szád, mikor nincs mire!

"Írónak a tapasztalat, a szenvedés drága kincs!"

Ki vagy tiltva!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.09.12. 12:26:47

Utánajártam a dolognak, és Levéltárosnak nincs igaza! Szóval csak a szokásos.

Frick László Emlékzenekar 2011.09.12. 12:37:06

Tanképpen az a haladóbaloldali mélybúbánat jutott eszembe erről az agitációspropaganda anyagról, ami a kirúgott és elüldözött szegény Tóta művészúr fn-pont-hús riportjában van benne, az a naivitás, ami amúgy is jellemzi a mélymagarpokat, maximálisan egy vidéki téeszelnök-size-ban képesek elgondolni egy nagytőkést (halmozót tehát, aki mirríjádoss, azt végképpnem) tehát hogy nemjó az íze a téliszaláminak, mért nem megy be Csányi a Pickhez, ami az övé és csap az asztalra.
óta bácsimnál ez úgy jelentkezik, hogy lám-lám, bezzegLengyeleországban a mult8ik megúnták a CsacsinszkyIkreket, ahogy dudliztak Angela Merkel csecsein és jól összeesküdtek ellenük. És Tóta meg a haladóbalódali búbánat nagyon is el tudja képzelni, hpogy a Csányi féle fideszmÍrjádossok, ha tönremennének (pl az OTP vel együtt, miért is ne) akkor újra hasadhat az Auróra.

Frick László Emlékzenekar 2011.09.12. 12:38:43

Lehet, hogy Levéltáros egyszerű ember
de én nem vagyok egyszerű ember, a Kigondoltam Co. két hiteles tanújával igazolhatom, akiket szintén nemegyszerű embernek ismertem meg!

Frick László Emlékzenekar 2011.09.12. 12:41:53

@Rosszindulatú Vászka: Furcsa lett volna, ha az Olaszországban Edmondo de Amicis-szel egyformán népszerű Alessandro Márai nem tör be a plázákba A gyertyák csonkig égnek című regényével meg a borászati & füvészeti bőcsességeivel.

Frick László Emlékzenekar 2011.09.12. 12:45:09

És akkor, nem tudom, a gyászév letelt-e, de még Popper Péterről nem is beszéltünk és az Egy csésze vigaszról, amit nemtom ki írt, viszont arra jó, hogy elképzelhesd, komoly irodalmáraink milyennek képzelik Hamvas regényeit más komoly irodalmáraink ítéleteiből (amiknek kutyanyelvemn pár,mondatos kivonatát olvasták. Az utolsó regény, amit még magyar irodalmár (beleértve irodalmárt nőket is) el tudtak olvasni, Nádas 3kötetetes , a XX. sz-i német irodalmat parodizáló és parafreáló hardpornója volt.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.12. 12:45:38

@Frick László Emlékzenekar:
És ez is mennyire jellemző...de azt igazán elárulhatnád nekünk, no persze csak a szörnyűlködés végett, hogy Márai idézetekkel tényleg le lehet-e venni a lábáról a negyvenes háziasszony-réteget vagy sem?!

Frick László Emlékzenekar 2011.09.12. 12:49:39

@Rosszindulatú Vászka: Bartha Bandika professzor nagybánatomra szabadidejében alig barátkozik valakivel. A legeslegfiatalosabb író, akivel volt szerencsém, az temesi Ferenc volt, 30 éves írónők már klimaxban szenvednek, Karafiáth Orsolyát láttam élőben, azt hittem, hogy egy leszbuikus tornat6anárnő nagyoncsúnyán, sok-sokfestékkel kimázgálva, jóindzulattal adtam neki olyan 55 évet, erre kiderült, hogy nem azért van KO könyv a csummára izzadt hónalatt, mert dedikációért keresei, hanem ő KO és keres valakit, akinek dedikálhat. Oszt Friedeman Juci még csodálkozik, hogy az ő lábujját szopogatnám inkább, ha engedné… Hhá néz má’ meg Feri Hillt, a Faszmonológok szerzőjét, ahogy sajnáltatja magát az index videósorozatán…

Frick László Emlékzenekar 2011.09.12. 12:55:11

@LadyCarambole: Mai negyvenes asszonyokat senki le nem vesz a lábáról Márai idézetekkel, az a tornatanár volt 13 éves korukban (vagy a technika-drámapedagógia szakos tanárnőjük) . 18 éves korukban Malcolm Lowry-ra vedelték a triple sec-et... Mai negyvenes asszonyoknak a konyhaszekrényfiókban a Stahl magazin alát Salinger Kilenc története- van bedugva (mert ez a kulcsa az agyonolvasott Glass Sagá-nak) Nyaralásra (szigorúan melltartó nélkül napoznak) Pynchont visznek magukkal és Nagy Ildikó Naomit [Noémit] ő nekem is nagyon bejövős.sunáznák. Néha elhangzik Erdős Virág neve, de őrá 70 éves irodalomtanszékvezetők szoktak rejszolni, már 44 éves ő is.

Frick László Emlékzenekar 2011.09.12. 12:57:17

@LadyCarambole: HA nem lenne az a 20-30ezer 40-es kékharisnya nő, elmehetnének a maradék szépirodalmi könyvkiadók is Esze Dórával Miami-ba telelni.

Frick László Emlékzenekar 2011.09.12. 12:58:14

@LadyCarambole: Gyönge 30-as nőket mivel lehet rávenni egy kis kinyalásra? Ellis?

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2011.09.12. 13:05:56

@Frick László Emlékzenekar: az uram szerint ha elölük leszopsz egy faszt de ezt is dragontól tudja

Frick László Emlékzenekar 2011.09.12. 13:14:07

@LadyCarambole: Azt áruld el, hogy egy lábfetisiszta vidéki barom hogyan tudna 27 éves imádottja használt titokzoknijához jutni? (a kézenfekvő ötlet, na, az nem jött be, valami mást mondj)

@zsanett- a csillagkútról: Sajnos hetero vagyok, eddig összesen egy fiatal orosz csávó diákcsemege-méretű faszáról tudtam volna elképzelni, de arról is csak addig, amíg a hihetetlenül szép és csinos orosz lány pinája fincsije mammázható róla, de ez is elmélet. Azt gondolom, hogy az efféle csajok milyen édeshármasokat tudnának elképzelni, de az uradról nem feltételeztem volna ekkora empátiát a hgyönge harmincasok titkos elképzeléseiről, hacsaknem kedveskedni akart neked...

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.12. 13:28:47

@Frick László Emlékzenekar:
Igen, Ellis mindenképp jó ötlet, vagy esetleg Haruki, ha álmodozó irodistákról lenne szó!
Viszont a titokzokni projektnek meg eleve rosszul fogtál neki, most már cseszheted, pedig egyedül rólad hittem azt, hogy ismered a nőket! Utolsó mentsvárad most már csak az igazság, és a remény, hogy ez elég izgalmas lesz ahhoz, hogy kegyelem nyerj a nő előtt.

szanalmas 2011.09.12. 13:38:56

@"the dragon":

Na, majd pont egy LMP-snek hiszünk, te tökorrú!
Mivel Levéltáros a poszt megjelenése óta valószínűleg kínvallatáson senyved és nincs fél arca sem, inkább hiszek neki!

Frick László Emlékzenekar 2011.09.12. 13:43:19

@szanalmas: Szerintem Kevélytáros azért hallgat, mert a hallgatag az ooolyan bölcs benyomnását kelti, majd elnézdegéli itt a puffo-offogásunk, aztán jól megkapjuk tőle a zárszóban a friderikuszi mélytartalmat.

szanalmas 2011.09.12. 13:45:47

@Frick László Emlékzenekar:

Látom, már te is kiismerted a taktikáit! Csak azon csodálkozom, hogy hol a címlap, amit oly gondosan előkészített!

szanalmas 2011.09.12. 13:50:51

Aztakurvaélet, olvasgatom itt az országvédelmi tervet, basszátok meg, Vikike feltalálta a szocializmust! Azért a Kommunista Ifjúsági Szövetség alapos munkát végzett, semmi kétség!

Frick László Emlékzenekar 2011.09.12. 13:50:52

@LadyCarambole: Mindig megtévesztenek a kékharisnyák, azt hiszem, hogy ha egy nő valamennyire jól foghalmaz, akkor különb a többinél és ha tehát AKAROK tőle valamit, akkor azt meg lehet mondani egyenesen is. Igazad van, amnnyit tudok a nőkről már, ha arra vágyom, hogy megujjazhasam, akkor a budai hg-béli kerékpároskirándulások szépségei felöl kell kerülnöm. Volt egy tornatanárom, pl ő végigbaszta minden évfolyamból a kínálatot, 15-17 éves lányokat és mindet azzal a dumával, hogy a lányban a soselátott édesanyját vélte fölfedezni. a feji nemiszervével a dzséziszkrájzról papolt. A csajok mind kibeszélték, mlyen nagy és jószagú a fickó fasza, a csajok pdig kézről kézre adták, adva az ártatlant, hogy az Eagles lemezét akarják hallani

spájdernecc 2011.09.12. 15:42:00

Colheo már nem is játszik?
Bassza meg Klárika! Elsuhant az idő

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.09.12. 16:43:08

@Frick László Emlékzenekar:

Maximálisan egyetértünk abban, hogy nem vagy egyszerű ember. Hurrá!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.09.12. 16:48:04

@szanalmas: @Frick László Emlékzenekar:

Haha, akárki kezd majd el kérdezgetni, vallatni, kerékbetörni, majd azt mondom, hogy én a Csányi Sanyi filmszínészről írtam, biztos van neki OTP számlája.

Rosszindulatú Vászka 2011.09.12. 19:57:03

@Frick László Emlékzenekar: megváltozott a világ, már nem csak tévét néz teamtikusan az igéynes foygasztó, hanem könyvet is így soppol. Ráadásul vagy nete, ha látojan bannert, hogy kellneki, vagy a teszkóba miközbe csíkos irkát vesz e sarjna, esetleg pucolt répát vacsira meg macsaktápot. Kömyvesboltba már nem trendi járni, csak ajéndékvásárlás céljából haszontalan albumot venni, mint, szintén tematikásan.

Azt kiváncsiam várom ki lesz az új magyar írósztár, mert a régiek elkoptak, trendi nagyon magyar holtakból meg kifogytunk.

Frick László Emlékzenekar 2011.09.13. 05:45:48

@szanalmas: Hányszor mondjam már el, magyarázzam el?? a törtető nyalinger és a stréber között mi a különbség. Direkt nyaló cikkből sose lesz címlapos, csak a differenciáltan provokatívból ami kommentvihart válthat ki. Namost itt mindenki egyetért azzal, hogy A Cigány és a büdösbunkó vidéki türk [jász] mmocskos disznók, összejátszanak és a fideszes-MSZPs nagytöke is. Mi lenne itt a vitatéma, még a sarki dinnyecsősz is tudja, hogy CSányi és Orbán hadban áll. Csak Csányi meg Orbán nem tudja.
Tegnap láttam pár kockát a Gyula vitéz télen nyáronból, a lengyel Kislovag (akkor még nem vetítették Magyarországon!!) filmsorozat frusztrálta a magyar tévéseket s ezért készít5ettek olyant, amiről a Hírszarda kollektívája és Levéltáros azt hiszik, saját találmányú humoruk.
www.youtube.com/watch?v=JwIKM63vJBo.

Egy példa a kormányelnyomás nyögő jobbos index minapi címlapjáról: "Reggel tüzet oltott a kormány, délben már gyújtogatott" [ szokásos órás tőzsdeingások beníígyításával)

Frick László Emlékzenekar 2011.09.13. 05:55:41

@Levéltáros: Bassz, ez is nagyon Hírszardás riposzt volt. Felnőhetnél már végre ebből az entellektuális ihosjózsefista maksazoltánizmusból. @Rosszindulatú Vászka: Hogy ki lesz az írósztár egy országban, ahol Uj Pétert és Tóta Wórlyukot még a blogtündéreik se értik? Hát pl jelenleg Fejős Éva és Vass Virág az írósztárok, Vass Virágnak picit lógnak már a mellei, de azért megbimbizném.
Aki sztár akar lenni, a nőknek kell írnia. Friedmann művésznő kisérlete bizonyítja, a faszcspegtető férfierotika is lehet eredméynes, de nem hoz a konyhára annyit, mert a pornóipar 97%-ban csakis férfiízlésnek megfelelő pornót termel, elenyésző az aránya a pisi, a kaki pornónak, úrnő szobalányt lealáz és a Bátor Nő Sgebebassza az igazgatót, akit pórázon tart témakörnek, amit a nők preferálnának a sok undorító, arcbafröcsivel végződős síkférfiagyvelőnek való direktpornónál. A nők az utalásos-áttáteles finomségokat kedvelik,. egy szájbahúgyozás sokkal hosszabb és tartalmasabb pár puruttyányi Peter North-nál, nembszélve, hogy a férfiaknak fingjuk nincsen arról, mi az élveztető a popsizásban [ a vaginális izomzat izgató össöeránulása a végbéltájiakkal + pisilhetnék, amit vissza kell tartani é így orgazmus előfokozó hatású)

szanalmas 2011.09.13. 08:09:25

@Frick László Emlékzenekar:

Ezzel a Levéltárossal kurva sok baj van!

Frick László Emlékzenekar 2011.09.13. 08:23:26

@szanalmas: Én hiába ugatok neki, hogy ha politikailag megfelelő akar már ennyire lenni szegény, akkor Török Vidort olvassa, vagy a szovjetorosz újságírás remekeit 1917-21-ből. ESetleg azzal lehetne megzsarolni, hogy Friedemann művésznő egyszer végre feláll mellette és akkor ő nézhet rá föl, hm? ha így folytatja...
Hagy nézzem csak, mi a sláger máma, amivel címlapra lehet kerülni.. ö...
Török Vidor: Két akut probléma van és egy alapvető kérdés. Az egyik problémát a devizahitelek jelentik, a másikat a költségvetési lyukak. Utóbbiról ma szinte semmit sem tudtunk meg, pedig azt a kormányzati oldalon is elismerik, hogy a múlt héten bejelentett 100 milliárdos csomagnál sokkal többre lesz még szükség. A devizahitelek ügyében már több történt, de a lényegi kérdésre még itt sincs válasz: megoldást jelent-e az, amit a kormány tervez. Ma nagyon úgy tűnt, hogy a szereplők egyelőre tényleg nem a problémákra koncentrálnak, ezzel a mentalitással azonban ilyen ügyekben csak kommunikációs-taktikai csatákat lehet nyerni.
Djokovicsot Nadal sem tudta megállítani

Egy szettre fel tudott pörögni az elején kínlódó spanyol, a szerb pedig ápolást is kért, de 4 óra alatt nyerte a US Open-döntőt. Idén négyből három Grand Slamet megnyert, 66 meccséből kettőt veszített el. A gyanúsított: Gyurcsány Ferenc
Vádlott helyett vádló leszek, mondta jobbikos hőbörgés mellett, mielőtt a parlament felfüggesztette a mentelmi jogát.
Ezért állhat bíróság elé Gyurcsány
A sukorói ügy a rendszerváltás óta az első, amiért miniszterelnök bíróság előtt felelhet.
Mindent lehet, ha minden szétesik
A tabuk döntögetése maradt a kormány kedvenc fegyvere. Orbán szerint háború van és statárium.
Ezt le kell nyelni
A munkanélküliek kötelező közmunkát, a bankok fix árfolyamú törlesztést kaptak a kormánytól.
Alkotmánybírósághoz fordulnak a bankok
A Bankszövetség szerint elfogadhatatlan és veszélyes a kormány előtörlesztési terve.

Frick László Emlékzenekar 2011.09.13. 08:27:11

Kis baráti segítség, mi a menő:
A HVG-t erősíti Tóta.A portál úgy tudja, egyelőre publicistaként, a Blog.hu-n vezetett felülethez hasonló megjelenésben folytatja munkáját, de részt fog venni a Hvg.hu szerkesztőségi munkájában is, erről azonban még nem tudott részleteket elárulni Tóta W Árpád. Az Indexnél 2000 óta dolgozott, és ő volt az első magyar internetes újságíró, aki Joseph Pulitzer-emlékdíjat kapott.

Az Indextől több meghatározó munkatárs távozott: Uj Péter a héten jelentette be, hogy szeptember végével lemond a főszerkesztői pozíciójáról és otthagyja a portált. Korábban Kardos Gábor is távozott az ügyvezetői székből, helyére Pusztay András addigi lapigazgató került. A szerkesztőségből Tóta W. Árpád előtt Baksa Roland, a gazdasági rovat újságírója ment el, aki azóta az Origónál folytatja munkáját, illetve a nyár végén jelentette be Bede Márton, hogy felmond a lapnál azzal az indokkal, hogy egy évre Dél-Amerikába utazik nyaralni.

Forrás: Kreatív Online

szanalmas 2011.09.13. 08:34:28

@Frick László Emlékzenekar:

Gondolom, ma tele lesz a címlap országmentéssel meg ferikézéssel, meg egy-két damus izével.
De azt elmagyarázhatnád, hogy a velvet kommentezést miért nem indítják el újra, pedig arra dőltek a népek ezeren!

Frick László Emlékzenekar 2011.09.13. 11:29:14

@szanalmas: Na látod, Gréczynél megvan az a csavar (úgy értem, dreiche) . amit L.G. úr kifelejtett a dolgozatűból és ha nem Gréczy lenne odaírva szerzőnek, hanem Szleng József a Hírcsárdából, akkor halálra röhöghetnénk magunkat a passzusain. Szerkintem Gréczy ma már szemtelenkedésben még Tótát is felülmúlja, tökös, igen kemény srác! Senki nem ír ilyen bátran, mint Gréczy, a mai sajtóéletben, nem ismer félelelmet!

Frick László Emlékzenekar 2011.09.13. 11:29:45

@szanalmas: A Damuzásról? Láttad tegnap azáááldozatot t, arra nem vette a fáradságot, hogy a kisujjával nyálazzon könnyet magának a tetztetett brühühühöz. Panaszkodott, hogy amióta ez az [Damu] ügy tart, nem akarja se dugni, se szopatni senki, még egy nyamvadt kis kézimunkája se kell senkinek, de vajjon miért??

Frick László Emlékzenekar 2011.09.13. 11:31:30

@zsanett- a csillagkútról: Az uradnak bejövős Pal'csik Tímea? Már úgy értem, hogy ha nem a te unalomtól savanykás írószagú sunádat kéne neki izélni házastársi kötelességből.

Fenehorizont 667 2011.09.13. 11:59:14

@Frick László Emlékzenekar:
fú, én láttam tegnap. de arcbarugtam volna azt a nőt.

Frick László Emlékzenekar 2011.09.13. 12:46:23

@kchkscak: Sőt, én ott se lettem volna.Ha az utcán szembejönne, elfordítanám a fejem s visszatartanám a lélegzetem az utána kélő léghuzatban.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.09.13. 14:55:53

@Frick László Emlékzenekar:

Tipikus Frikk válasz volt a kommentemre, ez meg tipikus válasz a kommentedre, jöhet a következő kör.

szanalmas 2011.09.13. 14:59:06

@Levéltáros:

Azt csak szeretetből mondtam, de most már utállak!

Frick László Emlékzenekar 2011.09.14. 04:12:56

@Levéltáros: Ez sértően gyönge riposzt volt. A Walter Melone-Medwe-Tóta-jógyerektengely ezt a problémát, amikor ész-érvekkel érvvel reagálni nem tud, úgy szokta megoldani, hogy oda se ránt, nem reagál (ignorálásnak hívják ők, de hát szerintük egy komment gyűlölettől mhabzó szájjal könyékkel kidűrűllése az moderáci, istenem, micsinájjak...) . Én érvek sokaságát , ha a bőlevet, amire ersztettem, leszikkasztjuk róla, akkor is 8-10 értelmes tartalmas mondat marad, világítottam rá az írásod főbb hibáira. Te csak azt hiszed, hogy a szükséges csavarást beletetted ahhoz, hogy szükség esetén azzal lehessen védekezni, hogy viccnek szántd, de sajna kifelejtetted és... megint!
Csak ismételni tudom magam innen: kevesebb Hírcsárdát olvass, mert a Hircsárda egykaptafára készülő [-> nejlonabszurd] gagyi. hogy mondjam, ahhoz, hogy a Hrcsárdán az ember szórakozni tudjon, meg kell előlegeznie egy "na, nézzük meg, milyen vicceset írtak ezek a jópofa gecik megint!" Szóval olyan, mint a Kőbányai Sör volt a múlt század 80-as éveiben, amíg az ember föl nem rándult Budapestre és három kőbányai árán be nem nyomott az Állatkerti körúton egy Pilsner Urquelle-t, azt hitte, hogy a Zölbányai A Sör.

Olyan vagy, mint a vadász, aki vadászatokra jár, nagy elánnal céloz, lő és nem talál, aztán esténként heheg, hogy ő tanképpen nem is akar találni, minden relatív és ő csak úgy itt van. Egyzser aztán jön egy vadászbaleset, egy keresztbelövés, aminek nem akar gazdája lenni annyira nem, hogy inkább ráhagyják a kocavadászra, hpogy ő lőtt. NA, akkor derül aztán ki, hogy a csávó is azért jár vadászni, mint a többi , hogy vadat lőhessen ki. (Pőőőerszöee, igaz7ad van, mindegyik azt mondja, hogy semm9i célja, csak a marhulás, okádásig inni és megbaszni a szakácsnéni által összekerített 12-13 éves cigány nőket ill kiffiúkat)

Fenehorizont 667 2011.09.14. 11:30:09

@Frick László Emlékzenekar:
azé annak van egy aranyos bája számomra, mint kívülállónak, hogy levéltáros 10 leütésére 7000 leütéssel magyarázod el neki, hogy milyen béna.

mit tett az önbizalmaddal ez a jóember?

Frick László Emlékzenekar 2011.09.14. 13:40:54

@kchkscak: Mint említettem, Levéltáros úr a maga nemében még udvarias is a 10 karakteres "válasz"-aival, ugyanis a hozzá mérhető nagyságook, úgymint Walter Melone vagy Szily úr még ennyit se szoktak válaszolni. 3400 karakternyi kattogásfokozásomra egy szmálylival se fizetett Szily blogtündére.

Fenehorizont 667 2011.09.14. 14:50:20

@Frick László Emlékzenekar:
ja, levéltáros válaszait látom, szilyről el tudom képzelni, walter melone-nak meg utánanézek, mert nemtom, mi az.

node akkor minek görcsölsz? te is küldetést hajtasz végre, mint árpád jómunkásember a better magyarlandért, vagy mi?

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.09.14. 18:19:00

@Frick László Emlékzenekar:

Azért nincs kedvem bő lével válaszolni, mert az érveid homokra épülnek, és minek ismételjem magam. Meg nem érek rá.

Alig-alig olvasok Hírcsárdát, unalmas már elég régóta. Az már lehet, hogy hasonló stílusban nyomom, de nem a Hírcsárda hatására, hanem mert ilyen vagyok. Olyan vagy, mint a friss menyecske, aki hisz abban, hogy az alkesz urát meg tudja változtatni. Hát nem: lehet, hogy megfogadok ideig-óráig valamit a tanácsaidból, vagy legalábbis megpróbálom, de ki nem lépek magamból, megváltozni nem fogok. Nehogy már a karakter számokon mérd, mennyire vagyok udvarias. Tök sok munkám van, alig kommentelek. Minden szabadidőmben a Hírcsárdára írom a posztokat. Haha, ez egy igazi Hírcsárdás poén volt a végére, remélem, értékeled!

Pusszancs!

Frick László Emlékzenekar 2011.09.15. 03:44:29

@kchkscak: Walter Melone [Dinnye Valter] annyira tipikus, hogy karanténből kéne mutogatni. A neve sponyabobisztikusan álbutuskáskodó, Tunyacsáp eljátszaná, hogy ő Patrick (az egérke egyszerre kint- s bent megfogása, ha nem nő az illető, hanem egyéb, akkor milyenoldali? és a jóoldalon belül is hol foglal állást?) Körülbelül a magyar jóoldali újságírás középmezőnyét képviseli, abból a jó középszerből, ahol pl kedvencemet ezügyben, Szakonyi Pétert találjuk. Mindig az aktuális tőgyet általában az aktuális szarvak között, de a spontaneitás tettetésében találja el (tehát ezért is találod meg tőle nemmessze srvizavi hátrébb a Levéltáros fGedeont..)
süti beállítások módosítása