Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A barátság

2011.04.27. 09:00 LadyCarambole

Barátságnak hívjuk azt, amikor két ember között szoros, bizalmon alapuló lelki kapcsolat jön létre.

Vagyis máris bátran levonhatjuk azt a következtetést, hogy a barátság nem létezik, egy utópia, illetve olyan, mint a kereszténység vagy a szocializmus eszmerendszerei: remekül hangzanak, és a nevükben a legnagyobb aljasságokat is el lehet követni!

Barátság férfi és nő között

Itt két esetet különböztethetünk meg: ha a férfi barátkozik a nővel, akkor igazából meg akarja dugni a csajt, csak túl béna, ellenben ha a nő barátkozik a férfival, akkor biztosra veheted, hogy a csóringer pasast férfiként szarba se veszi, rosszabb esetben ily módon kívánja egy másik, kiválasztott hím figyelmét felhívni, és annak a közelébe férkőzni. Sajnos egyik esetben sem beszélhetünk klasszikus barátságról, és szinte biztos, hogy a férfinak mindkét esetben komoly anyagi ráfordítással jár majd e "barátság" fenntartása.

Barátság nők között

Nők között nincs barátság: a nők riválisok. Állandóan szkennelik egymást, és mélyről fakadó örömet éreznek, ha a másiknak szarabb a haja, kinőtt a fején egy hatalmas makesz, pocsékul áll rajta a ruha, vagy felszedett pár kilót és azt se mellre, ha sikerül megdugatniuk magukat annak pasijával, de a legjobb barátnő mindenképpen az, akinek sokkal szarabb, mint nekünk. Ebből is látszik, hogy a nők – a modern kor rákfenéjeként - csakis az önértékelési zavaruk miatt tartanak állítólagos barátnőket!

Külön kategóriába tartoznak az ál-leszbi barátnők, ők igazából annyira gyagyásak, hogy egyedül nem tudnának felszedni egy pasit, ezért duóznak, hogy így fel tudják magukra minél jobban hívni a figyelmet. De ne legyenek illúzióid, együtt soha a büdös életben nem dughatod meg őket! A nők egyáltalán nem képesek osztozkodni, amint elkapták a pasit, rögtön elkezdődik a fúrás, és a „barátságnak” nagyon rövid időn belül vége szakad.

No comment

Barátság férfiak között

Sajnos ki kell mondjam: a férfibarátságoknak egyetlen oka van, és az bizony a jó öreg homoerotikus vágy.

Ezek a férfiak rettentően szégyenlik magukat amiatt, hogy szeretik a seggükbe is megkapni a jót, ezért látványosan utálják a buzikat, miközben legalább 95 %-uk* szeretné lepippantani a legjobb barátját, és csak a maradék 5 %* az, aki ezt kisebb-nagyobb rendszerességgel meg is teheti.

*Nem reprezentatív felmérés a Kigondoltam! alkotói közösségéből

A férfibarátságok legszebb pillanatai közé a közös pisálások és zuhanyozások tartoznak, amikor félve, lopott pillantásokkal megleshetik, felmérhetik végre barátjuk méreteit. Az összes férfiasnak tartott sportban folyamatosan tapizzák egymást, de még horgászás közben is folyton az épp csalit felhelyező barátjukat fixírozzák! A férfibarátok gyakran kerülnek lyuksógórságba, de ez őket nem nagyon veszélyezi, mivel igazából nem is a nőre vágynak.

Férfias sportbarátság

 

Mindebből levonhatjuk konklúzióként, hogy az egészséges lelkületű, heteroszekszuális férfiaknak és nőknek nincsenek „barátai”, csakis haverok és cimborák hosszú sora, akikkel nem szükséges ilyen mélységben fogalkozni, és így temérdek időnk marad jóval fontosabb dolgokra. S ha mégis a barátság mély érzésére vágynánk, akkor egyszerűen beszerzünk egy kutyát.

Önnek vannak barátai, esetleg kutyája?

36 komment

Címkék: pina társadalom barátság nők ostobaság leszbikusok végbélnyílás karambólé

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr252857660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.04.26. 21:39:22

Barátom, micsoda poszt! Mindazonáltal biztos vagyok benne, hogy sose pisiltél piszoárba, mert akkor nem írnál ilyen hülyeséget a közös vizelésről.

Felhívom a figyelmedet, hogy a nők körében a barátság ismeretlen fogalom, ezért dolgozatod ugyanúgy értelmezhetetlen és felesleges erőfeszítés, mintha én próbálnék buta dolgokat írni.

Commandante Jayasuriya 2011.04.27. 06:54:22

Fel vagyok háborodva, ennél már nincs lejjebb!

A posztíró romlottságában attól sem riad vissza, hogy egy kutyát is belekeverjen a dologba.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.04.27. 08:02:59

Cöcö, a kérdésre bezzeg egyikőtök sem mert válaszolni, beszariak!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.04.27. 09:40:18

@LadyCarambole:

Azt hittem, hogy vagyunk már olyan viszonyban, hogy tegeződjünk.

Commandante Jayasuriya 2011.04.27. 09:50:06

@LadyCarambole:

"Zsebre dugott kézzel
Az utcán ballagok
senkihez se szólok
Csak nézem a napot.
Minden kéz a zsebben
Egy se nyúl felém
A barátság egy koldus
Kopott és szegény."

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.04.27. 09:59:01

Ez a poszt mérhetetlenül alattomos, gusztustalan éppen azért, mert féligazságokkal operál... Mintha én azt mondanám, hogy a nők azért fogják kontyba a hajukat, hogy hátulról is nyakon lehessen élvezni őket!

A férfibarátság rész merő rágalom, amit most kénytelen vagyok cáfolni. Hiszen mi értelme lenne két egyenrangú, értelmes ember lélekemelő kapcsolatát - mely utolsó mentsvár az asszonyi gügyögés monotóniájában - feláldozni a testiség oltárán?!

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.04.27. 10:01:36

A kedves szerzőnek igen nehéz gyermekkora lehetett

Valószínűleg több nagybácsi és nagynéni is abúzálta szexuálisan (talán még egyszerre is), kutyástúl.

Így alakulhatott ki ez a különleges - ám sajnos egyáltalán nem egyedi - sexualis perversio, mikor a nőnemű egyed csak homosexualis férfiakról való fantáziálás hatására kerül sexualis izgalmi állapotba, akik persze rá se basznak.

Így marad neki a kutya...

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.04.27. 10:42:42

@"the dragon": Szóval van igazi jóbarátod, de persze ezt eddig is sejtettük!
A férfibarátságokról szóló rész pedig igazi áttörés jelent, ez egy forradalmi munka, kevesebbel nem is tudnék megelégedni, és hidd el, az az őszinte jószándék vezetett, hogy felnyissam minden Kigondoltam!-os férfitársam szemét, milyen gyengeségek választják el még őket az igazi férfivé válástól! Nekünk itten példát kell mutatni, nem elégedhetünk meg félmegoldásokkal!
Tudom, hogy fájdalmas szembesülni az igazsággal, de ami enm öl meg, az megerősít, és hidd el, már egy kutya is érzelmileg sokkal többet tud nyújtani, mint Nyunyó!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.04.27. 10:46:22

@LadyCarambole:

Nem vagyok Gyurcsány, hogy így a távolból diagnózist állítsak föl, de ha már így rákérdeztél, akkor az imbecillitásra tippelnék. Már csak azért is gyanús, mert nagyjából tényleg a kutyákkal vagy egy értelmi színvonalon.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.04.27. 10:47:39

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Lehet valami igazságod, mivel több jóbarát is sikeresen közelebb került általam egymáshoz is, de szóra sem érdemes, én ezt karitatív munkának fogom fel. Viszont a gyermekkoromat elbaltáztad, én már akkor is komoly tudósnak számítottam, időm java részét könyvtárban töltöttem, fejlődésemet pedig petricsészék és teleszkópok szegélyeztek!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.04.27. 10:50:25

@21méter: Aggódom érted, szerintem keress fel egy manilai csodadokit, aki még talán megtalálhatná az elvesztett értelmi képességeidet, meg egy nő sem ártana, ha már kutyákkal képzelsz egy szintre!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.04.27. 11:06:41

@LadyCarambole:

A petricsésze vélhetően a fogantatásodnál is bejátszott, így apádat csak a becenevén ismerhetted meg, mint G0835.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.04.27. 11:13:01

@LadyCarambole:

Ebből csak annyit értettem, hogy egyek egy vanília csokifagyit. Ilyen könnyen azért nem veszel rá a nyalásra!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.04.27. 11:15:22

@"the dragon": Ha most donornak ajánlkozol ilyen sunyi módon, akkor közlöm, hoyg nálam sajnos az intelligenciateszten nem mentél át, bár ha a spermáid elég mozgékonyak, akkor talán még a védett főemlősök programba bevonhatlak valahogyan, lásd, kivel van dolgod!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.04.27. 11:16:34

@21méter: Olvasok én a sorok között, legközelebb akkor fagyizni megyünk, már úgy is jó idő lesz!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.04.27. 11:51:35

@LadyCarambole:

Miért ajánlkoznék donornak, he? Hisz közismert, hogy csoffadék öreg méhed maximum egy huszadrangú osztrák kihordására lehet alkalmas...

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.04.27. 12:03:01

@"the dragon": Hogy jön ide az én méhem?! Vagy azt hitted, hogy...?! Hát ez igazán aranyos, de mégis csak a kurva anyádat, te perverz állat!

a kis lebowski 2011.04.27. 12:48:17

Minden kétséget kizáróan tudományos megalapozottságú, precíz, jól átgondolt érvekkel operáló bejegyzés ez, nyilvánvalóan egy disszertációból kiragadott részlet. Arra lennék kíváncsi, hogy az emberekétől génállományban csak árnyalatni eltéréssel rendelkező majmoknál vajon mi lehet a helyzet a barátsággal.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.04.27. 13:06:31

@LadyCarambole:

Nyilván barátkozni szeretnél. Igazán hízelgő tőled, hogy kinézed belőlem, hogy meg tudlak hívni egy fagyira.

a kis lebowski 2011.04.27. 13:19:07

@"the dragon": Ezt a (z amúgy helytálló) következtetést nyilvánvalóan az avataromból szűrted le, ami pedig nincs is!

Ha befejezted a csonkolós pornót, amit éppen nézel, elmesélhetnéd, mi a helyzet a pandákkal e téren.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.04.27. 13:31:48

@a kis lebowski:

Nem! Az avatarod hiánya a homoszexualitásod csalhatatlan indikátora, a nickedből következtettem, hogy majomgeci vagy...

A pandák nem viseltetnek túlzott bizalommal egymás, pláne nem az emberek iránt, viszont elég jópofán néznek ki, ami fél siker!

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2011.04.27. 13:51:28

az uram szerint a fenti írás szégyene az emberi nemeknek hogy mindent ilyen szögletes és kifordított módbna sejtett nem beszélve arról hogy a szovjetizmust keveri a komunizmussal

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.04.27. 14:03:53

@zsanett- a csillagkútról: Hello Zsani, van barátnőd? És leszbik-e vagytok?
Mondjuk az itt kommentelők színvonalát jelzi, hogy te vagy az első, aki ezt a kis pikáns apróságot felfedezte!
De az urad biztosan jár horgászni, én a helyedben résen lennék!

szanalmas 2011.04.27. 17:36:28

Sosem volt barátom, csak csajokkal dugtam, mert király vagyok.
Az viszont szomorú, hogy lédiparkinzon már a hollywoodi effekteket is beveti, úgymint pl. a kutyát. Ezért tart itt ez az ország!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.04.27. 18:09:07

@LadyCarambole:

Vannak barátaim, nincs kutyám, és egészséges heteró vagyok. Létemmel cáfolom a fércművedet. Sajnos kávét főzni nem tudsz, tudományos munkát alkotni nem tudsz, az egyetlen lehetőséget majd Száncsi mondja meg arra, hogy a köreinkben maradj.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.04.27. 18:24:01

@Levéltáros:

Az első mondatod három állítása közül pontosan kettőt nem hiszek el.

szanalmas 2011.04.27. 18:24:18

@Levéltáros:

Mit mondok én meg?! Baszki, aki 4 kilós kalácsokat süt, meg több tepsi sütit, miközben kielégíti egy osztrákot, és még tudományos munkát is végez nap mint nap, annak még én sem merek beszólni!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.04.27. 20:14:31

@szanalmas: Ha erre jársz, bármikor a vendégem vagy egy sütire! *sámli*

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2011.04.27. 20:19:26

@LadyCarambole:

A sámli valami különleges szertartási eszköz törpék részére, akik épp madártejet sütnek?

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.04.27. 20:25:10

@LadyCarambole:

Könnyen ígérhetsz ennél különb dolgokat is... Nyíregyházáról a legnyugatibb dolog, amit el szoktak érni, az Tiszaújváros!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.04.27. 20:33:02

@"the dragon": Akkor viszek neki, te majom!

@21méter: Kell is, anélkül nem érem fel a konyhapultot!

szanalmas 2011.04.28. 10:10:36

@Levéltáros:

Ne gondolkodj, tedd!

@LadyCarambole:

Egy tányér zserbót toltam be a meccs közben, ezért csak most kezd újra érdekelni a süti téma!
Egyben tájékoztatásul közlöm a nőnemű lényekkel, hogy a hétvégi menü firtatását a hímektől NEM vacsora UTÁN kell megkérdezni -mert akkor már kurvára nem érdekel senkit a kaja-, hanem mikor éhesek!
süti beállítások módosítása