Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Az tyúkok ízeslábúságának egyes kérdéseiról

2011.03.08. 06:47 Frick László Emlékzenekar

 Hungary is one of the leading scientific & academic blog Kigondoltam! (a group of index Publishing and Brainwash Ltd, Hungary) on march 7 fucked up the occasion of the female workers.
British Scientists Looking p 872. 08.03.2011.

    
 
Múlt századi tyúkkupecok a tyúkok lábának revességéből tippelték meg a tyúk életkorát. Ha nagy pikkelyekben vastagodott a bőr a tyúk lábán gombás karfiolszerűségekben, akkor úgy tippelték, hogy már öreg a tyúk. Ez törvényszerűség azonban csak a korszerű, modern un. tyúkgyári , természetazonos hatású húshibrid és tojóhibrid tyúkokra igaz. Tanyasi tyúknak megtévesztő módon mégf 14 éves korában is olyan a lába, mint egy csibének, tollazata ragyogó, dús, a tolltetveknek esélye sincsen, mert ezek az elavult magyar vidékiparaszt tyúkok szembemenve Az Únió Előírásainak  és a HCCP szabályaival porban fürdenek! A porszemekre rátapad a tetű, ami igazából atka és annyi lesz neki!
 Egyébként az állatorvostudomány mai állása szerint egy tyúk max 7 évig él, esetleg laboratóriumi körülmények között 9-ig. Vagy egy tanyán ahol még soha nem volt gyárikakas, 15 évig.
 
ÉLJEN ÉS VIRÁGOZZÉK A TESTVÉRI EURÓPAIÚNIÓ ÉS MAGYARORSZÁG MEGBONTHATATLAN TESTVÉRI BARÁTSÁGA!
ÉLJEN AZ EGYBESÜLT ÁLLATOK!

Csakhogy főleg a vidéki kulákság,   alacsony osztályöntudatú a zsírparasztság (ezek alkották a munkások mellett a fóradalmi kormányt).  Régi Ápr4. ünnepi dísztribünökön látszik,  hogy Losonczi Pál, az Elnöki Tanács elnöke kucsmában [!] képviselte a büdös (alacsony osztályöntudatú) parasztságot. Losonczi még a nevét is úgy írta alá, mint egy 2. oszt. tan. kislány, gyöngybetűkkel. 

 
 
Az Ezredforduló (Úniós nevén Millenium) óta különösen jóízű a tyúkok lába, hiszen nem is lehet olyan büdös, mint a férfiaké: sok nő (azaz tyúk) naponta vált annyiszor cipőt, mint a férfiak hetente. A férfi igénytelen állatfajta, sok jelentős férfinek összesen van talán 12 pár cipője, ebből egy pár az éretsségiző cipője, pár sportcipő, egy makkoscipőpár, amit azért már mégse vehet föl (Friderikusz Sándor ilyenben tartotta első tóksóit, természetesen fehér zoknival, de 1986-ban) . A leltártól eltekintve így kiderül, hogy a férfiak max 2-3 pár cipőt variálnak, igen gyakran egy férfi egy egész héten át viseli napközben ugyanazt a cipőt. Irodai munkahelyen megfigyelhető, hogy a nők Scholl és Dr Batz papucsokban szellőztetik a tündéri pici lábinkójukat, csak a fallokraták  tipródnak egész nap kecsegeorrú krokogyélusbőr fehér cipőben.

Egy átlag nő 2-4 nap múlva veszi föl újra ugyanazt a cipőt, ami ma a lábán volt, ezalatt kiszárad a cipő és a tejsavfaló baktériumok mindegyszálig megeszik a gombákat a sok tejsav után EZÉRT nem büdös a nők lába. Esetleg az lehet, hogy a munkahelyen annak a potenciálisan ellenséges nőnek a lába büdös, aki jobban fekszik a főnöknél vagy több jutalmat kapott vagy kivehette a gyerekesnapját. 

A nők maguk is szeretik a saját lábszagukat, de csak akkor, ha senki nem látja. Az már bebizonyosodott, hogy a nők, pl Subba Zsazsa néni, képesek látni is a pinaszagot, sőt EPIC érzés borzolja az epéjüket az olyan idegenpinaszag láttán, amit a sajátjuk alapján képzelnek el. De most a legújabb kutatások azt is bebizonyították, hogy a nők, főleg egy másik, tehát ellenséges nő lábszagát is képesek vizuálisan felfogni.

Fültanúk előtt képeket pukkasztanak, fitogtatják az orrukat s például ilyenekre fakadnak ki: "Rohaggy meg Frikk, te divatjamúlt ócska telefaXXX, semmi nem igaz ebből!"

De persze Fundarókás vagy indexes meetingeken, ha egyágyas szoba jut nekik, az unalmas délutánok, a 17 órási összekovácsoló koktél előtt, amíg várnak, az összes lábujjuközéből végig veszik a sajtszimat mintát, de ezt senki nem tudhatja meg! Ha kettejüknek jut egy szoba, akkor addig csinálják, amíg a másik pisil, aztán csere.

Úniós szinteken már nem gond a tudományos igényű ízvizsgálat, de a magyar nőtársadalomnak még fel kell zárkóznia -A KÉP NEM ILLUSZTRÁCIÓ!!
 
Ilyenek az ízes lábú nők.
 
axióma: kifejezetten Levéltáros Gedeon úr felvilágosítására:
A lábszag a férfitejsav bomlásának gáza. Nő lábának ilyenje nincsen, hacsak nem nő ír egy ellenséges nőről, mintegy véletlenül elejtve az infót ellenség lábának kellemetlen illat-áról.

 

151 komment

Címkék: biológia művészet mindennapok nosztalgia nőnap intelligencia művelődés jappán nszk igazságbeszéd másodlagos nemi jelleg magyarszellemiélet bezzeg a cseszlovákok! nyominyomi nyalófólia netokraták

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr792718078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.09. 09:48:24

@"the dragon":igazából megtettem volna, ha szokás szerint nem csaptak volna hatalmas botrányt belőle, a különböző újságíróféle görényeket meg nem igazán lehet elviselni...de nem lesz mindig rabláncon tartva ez a nemzet, táncolok én még szarcsi sírján.

@Frick László Emlékzenekar: nem igazán értem, miről beszélsz, az meg hogy francia buzeránsokkal példálózol, különösen sértő...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.09. 09:55:43

@Frick László Emlékzenekar:

Az kamaszsegszpír volt, te mamlasz! Kérlek ne próbált devalválni a "zsenit", mint eposzi jelzőmet. Köszönöm.

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Gyávaság, nyuszi a neved! Hogy Nagy Alekoszt idézzem: "Néha egy ember többet ér, mint sokan mások együtt".

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.03.09. 09:58:22

@Frick László Emlékzenekar:
nem kell életem, nem kell!
Mindazonáltal közlöm, hogy hamvas korú leánygyermekeim vannak. Életcélom, hogy megtanítsam őket arra, hogy nemi aktus után IS jó csókolózni, és uralkodjanak magukon, mert ha belehánynak a hím szájába, az már szinte fétis. Szóval csak ésszel.
Egyébiránt feltűnt, hogy mennyire életszerűen írsz a barackszínű leánygyermekekről. Bizonyos, hogy a te privát környezetedben is leledzik pár. Azt még nem tudtam eldönteni, hogy te nemzetted-e őket (hmmm... ez mondjuk kizárt), vagy kúrni szeretnéd-e őket. Az, hogy ekkora állat strici légy, aki tizenéveseket futtat (ha fiú, ha leány), gondolni sem merek!
A sámli a hokkedli alatt/mellet van rendszerint. Csillag meg az égen, de ezt a zsanett jobban tudja!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.09. 10:07:49

"Azt még nem tudtam eldönteni, hogy te nemzetted-e őket (hmmm... ez mondjuk kizárt), vagy kúrni szeretnéd-e őket."

Mintha e kettő kizárná egymást, balga nő!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.09. 10:08:19

@"the dragon": Szokásod szerint megint egy vesszőn lovagolsz, de ezúttal legalább megválogathatnád, mifélén...hát hol volt az az egyes ember, mikor sárba tiporták az igazságot és a haladást, hol volt, a hátbadöfött méltóság délelőttjén, a csürhe diadalának sötét óráiban, kérdem én, hol?

Frick László Emlékzenekar 2011.03.09. 10:14:27

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: Nem is neked kell értened. Az Rimbaud volt, aki nemkomoly 17 évesen, de egyrészt ő a nővéreivel is malackodott már 12 éves korában meg a szobalányt is dugta 14 évesen. Ma a komyoltalanság felsőhatára egészen a pánpéterszindróma kialakulásáig 8amikor is a XXI. századi matekosnak az jön ki, hogy ha a 180000 Ft-ját mind magárakölti, anyuéké marad a rezsi és kaja, akkor jól kijön és a férfinek 27 fölött pont elég heti 2-3 ejakuláció)

@Zsit (nyau és rémizé): Bocsáss meg, megint nem jutott eszembe, hogy a legtöbb nő magából indul ki és eszébe se jut, hogy 57 éves, a nyugdíjba vonulásról már nem is álmodozó védőnők mennyit küzdenek azzal, hogy a fenéktörlés helyes irányára figyelmeztessenek olyan 13 éves lányokat, akik egyébként 16 éves álnickjükkel kérdéseket intéznek Vad Málna édesanyjához az anális seksz titkairól. Szóval a variációk sajnos a végtelen felé tartanak. És akkor még az iskolai takarítónők életét nem is ecseteltem...
Ezúton tájékoztatlak, hogy nem szeretnék kúrni éretlen nőket, ez pedig ma kb a 27 éves nőikorhatár és ami alatta van... Viszont szüleje se szeretnék lenni 13 éves nőnek.

Azonban sokszor látom azt, hogy 8 éves leánykák homlokát olyan korai mindentudás felhőzi: csak arra gondolhatok, hogy már anyu őőt Leve Geráb Ági néni örömére is szülte 8sívatánc mozdulatok kereteiben pucsítván Ági Néninek) és látott már méhlepcsikét is vagy egyéb magasszínvonalú értelmiségi az anyukája.

ma már szinte biztos lehet a magamfajta állatkerti töltelékáru, hogy ha kétcoffos kislány hulahoppkarikázik a ketrece előtt, az kislány valami istenhátamögötti elmaradottmagyarországi falubú gyütt és mindjárt elkezd Duna kavicsokkal dobálózni..

Frick László Emlékzenekar 2011.03.09. 10:16:50

basszameg wow, egyszerűen nem tudok leszokni innen
LOL

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.03.09. 11:10:25

@"the dragon":
konzervatív és mííísz vagyok, egyes lehetőségekre nem is gondolok, de jó, hogy itt vagy, te anyaszomorító! (szíjjelkáromkodtam magam, most pirulok)

@Frick László Emlékzenekar:
nálunk a butaság és a korlátoltság dívik, magam szinte sírok, mert megszűnt a Maunika só.

szanalmas 2011.03.09. 11:45:57

@Zsit (nyau és rémizé):

Ezt a konzervatívot hogyan is gondolod, meséld már el! Kíváncsi vagyok, a huszonéves fruskák vajh mit értenek konzervatívságon, hisz a legutóbbi emlékük is fiatalabb mint bármely konzerv! Filozófiai síkon elmélkedsz, vagy ez is csak olyan sajtreszelővel rejszolás mint Frikk posztjai és kommentjei?!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.09. 11:57:31

@szanalmas:

Zsit, mint huszonéves?! Bazzeg, közelebb van a hatvanhoz, mint a húszhoz, sőt a feje és ványadt csöcsei alapján már be is töltötte azt. Vagy neked nem tűnt fel, hogy amikor férfiideáljai után epekedik, akkor Butler kapitányt és Bogartot emlegeti, nem pedig Justin Timberlake-et, vagy engem?!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.09. 12:00:53

@"the dragon": Mondjuk hogy nem a homár geciket preferálja, azért éppenséggel dicséret illeti!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.09. 12:12:03

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Homár lennék, csak mert őrjítően jó a hajam?! Nagyon el vagy tévedve pubi, csupán arról van szó, hogy anyám úgy bánik az ollóval, mint Rembrandt a pemzlijével!

szanalmas 2011.03.09. 12:12:53

@"the dragon":

Az a baj veled, hogy állandóan a gúglit kell használnom ha kommentelsz, mer' a faszom se tudja, hogy ki az a Timberlake bazmeg, sose hallottam róla! Azt meg honnan tudod, hogy milyen ványadtak a Zsit csöcsei bazmeg, talán bizony taperoltad, most meg kiadod az infót mert kiröhögte a mismikedet?!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.09. 12:18:25

@"the dragon": a körszakállcit is ő nyírja, hogy szívecsücske fess és férfias legyen? jó tudom, körszakállat már levágattad mert Csurka István nem szereti,ha bajuszszőr akad a húgycsövébe...

szanalmas 2011.03.09. 12:22:28

@"the dragon":

Anyád sokmindennel úgy bánik, mint Rembrandt a pemzlijével, csak szólok! Nem beszélve arról, hogy sokkal olcsóbb!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.09. 12:26:34

@szanalmas:

Egyszer leszólított egy kakiszagú hajléktalan, hogy pénzt kunyeráljon piára, valahogy szóba került Zsit, és ő mesélte, hogy miután belepürrögött a kannái közé, az még másnap reggel is remegett, mint a kocsonya!

A Timberlake meg az, aki elvette Britney Spears szüzességét! Vagy ő, vagy a Cincinnati Bengals támadó fala.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.09. 12:34:48

@"the dragon": Hogy Zsanett ura kuckándja meg a szocilógiai mélységű vénádat, a Brittney Spears 13 éves és 2 hónapos korában veszítette el az ánusza szüzességét egy tini szvingerpartin. Azt a másikat meg lovacskázás közben veszítette el apró részletekben 3-és 9 éves kora között... Az egyik ezért nem emlékezett, a másiknál meg amúgy is be volt már baszva rendesen.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.09. 12:37:53

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Én úgy tudom, hogy Csurka Pista pont szereti, ha bajuszszőr csiklandozza az alfelét, azért is szedett össze egy öreg zsidó luvnyát, akikről köztudott, hogy mellbimbóig lóg a legénybajszuk!

@szanalmas:

Amennyiben általánosságban szeretted volna dícsérni létező kézügyességét, és a művészetek - mint női tudomány, igaz-e Nyunyó? - iránti fogékonyságát, akkor átadom bókodat, de ha ez alatt valami ízléstelen szexuális utalást értesz, akkor a te kurva anyádat!

Nina Skye 2011.03.09. 12:39:45

@Frick László Emlékzenekar: amit kertel, megtettem-gondolom rad fog reagalni

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.03.09. 12:53:56

@Frick László Emlékzenekar:
hipertitkos vagy, bébike - imádlak! De sosem nyomingerkedek, hacsak nem kényszerítenek rá. Már most sajnálom, hogy nem lehetek ott a következő Osön-parkolós partin, te hülye, te!
(dinamikus ip-ről hallottál-e már?)
_Nagyon_ jó hallgatóság vagyok *sámli*

magyar-magyar szótár 2011.03.09. 12:53:58

@Frick László Emlékzenekar: Nyőejj töeee Csöre, csálé hajjsz töeaaaaa!

Frick László Emlékzenekar 2011.03.09. 12:55:36

@magyar-magyar szótár: Jájj, kedvesanyám csak a lábamszárát ne, a popsikámat lehet, de a lábomszára kilesz a szoknyából, amilyen divat a 30-as években lösz mán!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.03.09. 12:55:39

@"the dragon":
te valakivel összekeversz, én nem ereszkedem a te színvonaladra, nálam csupa hájend kurva található számodar megfizethetetlen minőségben. Én vagyok a madám (most akkor gondolkozz el, mennyi mindent tudhatok ÉN!)

magyar-magyar szótár 2011.03.09. 12:58:20

@Zsit (nyau és rémizé): Ja, értesültem én is , a baromarcú! Most aztán a z egész Free Assange and Lybia Faszbúk mozgalomn azon csámcsog!
@Frick László Emlékzenekar: Nyetenye, kussska, állatnak ólban a helye, töeaa Csöreee, rusnyafíreg, a Flokikuttya nyalja szíjjel a ragyogódat, töeaaa! !

Frick László Emlékzenekar 2011.03.09. 12:59:30

@magyar-magyar szótár: Jááj kedvesanyám, csak a fejem üsse itt a tetejit, ússe leszek okos, majd csak diktálom én az író úrnak a Csibe -ciklust!

magyar-magyar szótár 2011.03.09. 13:01:14

@Frick László Emlékzenekar: Csiba te, csípasz! ilyeneket beszíllsz ki a falu filehalllatára, hogy ciklus, oszt még nem is mestálltá, te szokakölyök, elpicsázlak! Gyerűnk a jaószág után, mán a jégre menne! Szőröstalpú!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.03.09. 13:15:04

@LadyCarambole:
mit még nem, te NŐ? (érzed, hoyg hová helyeződik a kérdés hangsúlya, úgy-e?)

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.09. 13:34:05

@Zsit (nyau és rémizé):

Nem akarlak kiábrándítani, de madámnak maximum egy gerontofil francia cserediák nevezne, mielőtt átadja a helyét a 3-as villamoson.

szanalmas 2011.03.09. 13:37:08

@Zsit (nyau és rémizé):

Miért pont denevér bazmeg, gondolom, erre ugyan olyan magyarázatot adsz mint a konzervatívra! Akkor sem nyalok pinát, ha nem menstruál!

szanalmas 2011.03.09. 13:44:01

@"the dragon":

Az kizárt dolog, hogy focisták voltak, esetleg valami krikett csapat vagy a buzi kosarasok.
Mondjuk azon se csodálkoznék, ha te dugtad meg Britney-t, sosem volt jó ízlésed!

Friedmann Juci 2011.03.09. 13:49:53

@Frick László Emlékzenekar: megtisztelő, hogy hozzámigazítod a korhatárt.
bepisiltem örömömben.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.03.09. 13:58:14

@szanalmas:
nem lehetsz ennyire ótvaragyú! Milyen jó a szeme a denevérnek, hmmm? Húzzá' má' vissza az oviba kisgyerek!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.03.09. 14:01:05

@"the dragon":
szívem, én nem ülök fel holmi 3-as villamosra (egyébiránt mi az a villamos?), én csak SLK Mercedesekbe helyezem el pompás lábikóimat!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.09. 14:02:02

@Friedmann Juci:

Te jó Ég, már 27 éves vagy? És mit szoktál csinálni, amikor nem ide kommentelsz? Jane Austint olvasol és kötögeted a halotti lepledet? Haha!

Friedmann Juci 2011.03.09. 14:05:48

@"the dragon": ha a pinámba is ilyen jól látsz be, alhatsz a kanapémon. (nyunyó egyszer már visszautasította, persze hónapokkal később zokogva könyörgött egy újabb lehetőségért, szóval kurvajól gondold meg a választ)

Friedmann Juci 2011.03.09. 14:08:45

illetve lehetőséget. faszom, már megint nem aludtam ki magam.

megyek ásni.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.09. 14:11:29

@Friedmann Juci:

Sajnálom, de inkább meghagynálak a Frikk-féle regisztrált öregnőkúróknak... Én ha valami idősre vágyok, akkor borozok, esetleg elutazok egy Loire-menti kastélyba!

büdösmackó 2011.03.09. 14:13:18

@Friedmann Juci:

hanyadszor okítsalak, te buta picsa, hogy neked nincs faszod!
az eszem megáll ettől a sok frusztrált emancitól. nem elég, hogy állva akarsz hugyozni papírtölcsérbe, most már faszt akarsz növeszteni!

az igazi nő attól igazi nő, hogy nő, nem attól, hogy férfinek akar látszani, te elfuserált transzi!

büdösmackó 2011.03.09. 14:14:16

@"the dragon":

megjegyzem harminchétnek néz ki, és örökké fémeket rágcsál. nem hiába no, a zsidó vér ott csorog az ereiben!

Friedmann Juci 2011.03.09. 14:21:47

@büdösmackó: az hagyján, hogy akarok, de meg is van hozzá a képességem. mámint a fasznövesztéshez. a titkot nem bíznám rád, mert összezuhanna a vérkeringésed, ami egy ilyen nagy testnél már alapból necces téma.

nem csordogál az, hanem ömlik. a fogaimról meg ne ábrándozz többet, mert kezdem kínosan érezni magam a beteges fetisizmusodtól.

@"the dragon": szóval buzi vagy. remek.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.09. 14:24:02

@büdösmackó:

Remélem ezzel arra célzol, hogy kerámia helyett alumíniumból oldották meg a metszőfogai pótlását, és nem pediglen, hogy a nyelvpiercingjét rágcsálja, miképp a legostobenkóbb kurvák szokták.

büdösmackó 2011.03.09. 14:26:10

@Friedmann Juci:

ó, egyet se bánd, az a jó ha kínosan érzed magad. ha olyan szarul néznék ki mint te, én sem érezném magam túl jól.
na mindegy, ezen már nem lehet sokat változtatni, bár az orvostudomány csodákra képes, például a tömpszliorrú négerből simán leprás fehérbőrűt varázsol pár millióért!

Friedmann Juci 2011.03.09. 14:26:33

@"the dragon": csupa kerámia a szám. nemhogy holmi vashulladékot engedjek a fogaimra ragasztani. persze mi más lehetne, mégiscsak egy rohadtzsidószajha vagyok.

büdösmackó 2011.03.09. 14:27:48

@"the dragon":

nézd, mivel egyik szimpóziumunkon sem jelentél meg, a találgatásod több, mint siralmas. nagyon messze vagy a valóságtol. (megjegyzem ilyen kapafogakat rég láttam. a patkányoknak van ilyen arca bazdmeg, szegény csaj, örül hogy kurogatja valmi szerencsétlen kan)

Friedmann Juci 2011.03.09. 14:29:09

@büdösmackó: eldönthetnéd végre, hogy melyik arcoddal kommentelsz ide, mert hetente változik a véleményed a külsőmről. egyszer sunázásra alkalmasnak, és feszesbőrű jókisnőnek találsz, máskor meg ódákat zengesz az ocsmányságomról. nem így kell udvarolni, nem oviban vagyunk tündérke.

büdösmackó 2011.03.09. 14:29:24

@Friedmann Juci:

nézd, a kerámiát a polcra szokták rakni, nem a szájakba.
ilyen szar testmódosításról még nem hallottam. eddig sem tartottalak nagy ikúbajnoknak, nade mostmár az a veszély sem fenyeget, hogy változtassak a véleményemen.

büdösmackó 2011.03.09. 14:30:36

@Friedmann Juci:

nézd, abban az időben épp kirúgtak a nehezen megszerzett munkahelyedről, gondoltam felvidítalak. ha ez megnyugtat, mostmár elmondhatom, kurva szarul nézel ki!

Friedmann Juci 2011.03.09. 14:31:43

@büdösmackó: látom, nem ismered el az igazi invenciókat, paraszt!

Friedmann Juci 2011.03.09. 14:33:14

@büdösmackó: minél többet írsz, annál reménytelenebb a dolog, mivel látom, már dátumokkal sem vagy tisztában. nem hittem volna, hogy ennyi idősen bevégzed, de hát basszameg, vannak még szomorú kivételek.

büdösmackó 2011.03.09. 14:33:50

@Friedmann Juci:

nézd, javaslom, varras üvegszemet a mellbimbóid helyére. az nézne ki csak trendin, ráadásul a rólad alkotott hányingert okozó összképen már nem sokat rontana.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.09. 14:34:41

@Friedmann Juci:

Nézd, aki nő létére "pajzán" (értem ez alatt, hogy kúrós) kamu sztorikat posztol magáról - mivel a valóságban egy börtönből épp szabadult kancigányt sem tudna felizgatni -, az garantáltan alulról szagolja a középszert.

büdösmackó 2011.03.09. 14:35:30

@Friedmann Juci:

nana, kérem nana!
tereled a szót látom a lényegről: kirúgtak kisbárány, mert nem dolgoztál.
node ez a te fajtádnál az élet velejárója.

büdösmackó 2011.03.09. 14:36:27

@"the dragon":

ráadásul az a buta lujza soha nem volt boldog. na az ilyen nő menjen el feketemosogatónak egy buzibárba.

Friedmann Juci 2011.03.09. 14:37:16

@"the dragon": mondhatnám, hogy tévedsz, de inkább azt mondom, hogy bazdmeg, mielőtt ítélkezel.

@büdösmackó: a tényket nem ártana ISMERNI cicuka, és azután kinyitni a kis szád.

Friedmann Juci 2011.03.09. 14:39:03

@büdösmackó: mit érdekel téged lujza boldogsága?! örülj neki inkább, hogy kinyírtam, bár tudom, neked semmi nem elég jó. telhetetlen fasz.

büdösmackó 2011.03.09. 14:41:35

@Friedmann Juci:

a tények ismeretében írom: lusta dög voltál, ezért ki lett téve a szűröd! tudom fáj neked , de hidd el, a rideg és metsző igazság mindig jobb a mocsaras lódításnál!

mondjuk vallásodat tekintve a Jézusi teve és tű foka hasonlatot gondolom nem is ismered!

Friedmann Juci 2011.03.09. 16:56:13

@Frick László Emlékzenekar: frikk, leszelszíves visszavenni ezekből, mert 1)vagy kétségbeesek, vagy 2)nemcsak privátban fogok butaságokat kérdezni.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.09. 17:16:56

@Friedmann Juci:

Most ezzel arra célzol, hogy látatlanba nem kéne ítélkeznem? Hát ki a faszomnak képzeled magad?! Ezt a blogot azért hoztam létre - pár csicskásommal -, hogy bármikor bármi felett megkérdőjelezhetetlen ítéletet mondhassak!

Akkurvaéletbe. Mi lesz majd a következő? Talán szörcsi kikéri magának, ha VV Lacihoz hasonlatos csirkefejű-zsidónak titulálom?! Álljon meg a menet, de gyorsan ám!

Nina Skye 2011.03.09. 17:33:19

@Friedmann Juci: akkor szopni fogod dragonka faszat, vagy bokazol.

Nina Skye 2011.03.09. 17:37:34

@Friedmann Juci: pedig itt az a menet, en is leszoptam a delinel, a mondgol etterem bejarati ajtajaban, csak nekem nem akart fizetni, igy en vittem huslevest.

Friedmann Juci 2011.03.09. 17:41:25

@Nina Skye: ha te leszoptad őt, akkor én leszoplak téged, és így őt is. de körforgást nem vállalok.

Nina Skye 2011.03.09. 17:48:38

@Friedmann Juci: en kimaradnek a hoditasaidbol Juci, de a Kárámbrülét megkerdezem:D
az uram nem birja ha felrekurok

Nina Skye 2011.03.09. 17:50:14

@Nina Skye: no meg a mellbimbom is erzekenyebb az atlagnal

szanalmas 2011.03.09. 21:38:37

@Zsit (nyau és rémizé): Nehogy már megmagyarázd nekem, hogy amire gondolsz azt én nem tudom jobban nálad! Azért gondolkozz már picit, hahó, én vagyok az aki gondolkodik itt, te meg végezd a dolgod az alsó részen, mert kurva mérges leszek ám!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.03.09. 21:46:15

@szanalmas:
már aktualitásodat vesztetted, kismókus
Igazán sajnálom, itt szipogok (az még elég hiteles tőlem)

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.09. 21:59:37

@Nina Skye:

Húslevest?! WTF, én frankón azt hittem, hogy szilvásgombóc... Akartam is mondani, hogy kicsit furcsa volt, de már értem a dolgot!

szanalmas 2011.03.09. 22:34:06

@Zsit (nyau és rémizé):

Az ilyen hihetetlen arrogancia vezet a családon belüli erőszakhoz, azért isteni szerencse, hogy nem a feleségem vagy, mert most kemény büntetést kapnál. Sajnos hozzám túl fiatal vagy, dragihoz meg túl öreg, szóval ma sem lesz szeksz, hacsak szörcsinek nem áll fel véletlenül, de az kizárt dolog!

szanalmas 2011.03.09. 22:37:47

Azért a fasz ki van, most nézem, nekem van az egyetlen értelmes avatarom, a többin vagy medve van, vagy valami cafka testrésze! Mekkora buzik vagytok már!

Friedmann Juci 2011.03.09. 22:47:30

@szanalmas: de a te avatarod is en csinaltam!! muhahaa

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.09. 22:59:22

@szanalmas:

Kicsi bajnok, gondolkozz már, egy blogot reklámozol, nem vagy több, mint a mi felületünk. Ha dizájnt váltunk, eldobunk.

szanalmas 2011.03.09. 23:00:56

@Friedmann Juci:

Ez helyesebben úgy hangzik, hogy az avatar amit én csináltam, jobb mint az eredeti izéd! Amúgy nálam nem látszik a fejléc sem meg a lábléc sem, mert blokkoltam, hogy ne lássam, milyen ocsmány!

szanalmas 2011.03.09. 23:02:18

@Levéltáros:

Nem akarlak elkeseríteni, de te miért nem vagy admin?!
HÁHÁHÁÁÁÁ!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.09. 23:08:41

@Friedmann Juci:

Te aztán szőröstűl-bőröstűl (de főleg szöröstűl!) a harmadik évezred imposztora vagy...

Egyszer teszel le valami közepesen szarnál egy lehelletnyivel jobbat az asztalra, és abból próbálsz életed végéig megélni, mint holmi Tanita Tikaram.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.09. 23:14:53

@szanalmas:

Azért nem vagyok admin, mert jellemem, elviselhetetlen arroganciám alapján én antihős vagyok. Te pedig egy modern Zorro, napjaink hőse, aki egyedül szembeszáll a rohadék puccsistákkal, rendet vágsz a káoszban, kiegyenesíted a színuszt stb. Mit mondjak, napjaink szupermene, talán ha itt lenne még plumbi, indíthatna rólad egy szuperhős képregényt.

Sajnos a bloghu címke korlátozása miatt (csak az jelenik meg, ami legalább kétszer van használva) a következő zseniális posztom zseniális címkefelhőjéből kimaradsz, de egyébként megörökítettem heroikus tetted. Az utókor még szobrot is állít neked! Bár lehet, hogy az szánalmas lesz.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.03.10. 09:58:19

@szanalmas:
családilag szeretnélek tűsarkakkal tapodni, de persze uralkodom magamon, hisz tudom, hogy te ilyesmire élvezel, te lábfétises, teeee! (biztos tele a szekrényed a szocialista boltok kirakatából visszamaradt műűűűanyag babák lábaival - szépen katalogizálva, beosztva a hétköz és ünnepnapokra! A fétiseken túl még buzi is vagy, csak jóanyád meg ne tuggya, mert leszopatja veled apádat!)

szanalmas 2011.03.10. 19:09:53

@Zsit (nyau és rémizé):

Frikk lábfétises, én mellfétises vagyok, te tyúkeszű! Amúgy én toleráns vagyok, a kismellű nőket is szeretem.
Persze a nagy duda azért jobb, ez tudományos tény. Lehet írok is egy posztot a cickókról, he nem volt eddig!

szanalmas 2011.03.10. 19:25:28

@Friedmann Juci:

Én semmi jónak nem vagyok az elrontóka, már írhatod is! Mivelhogy majd úgyis én kommentelek bele okosakat, meg én vagyok a leglustább a földön! Van 10 perced rá!

Friedmann Juci 2011.03.10. 19:33:27

@szanalmas: annál kidolgozandóbb a téma. egyébként sem tudok a nőimell, és a koramenstruáció, meg a hüvelyváladék közt választani. mármint témaírás szempontjából.

szanalmas 2011.03.10. 19:48:26

@Friedmann Juci:

Hááát, ezek közül a női mell a legjobb. Az a baj, hogy röviden nehéz írni róla, mert ugye kurva sok dolgot lehet, pl. annyi féle van, hogy csuda, meg az összetevői is változatos formájúak, meg ugye kislabdát is lehet belőle csinálni, a mellpornót meg meg sem merem említeni!

szanalmas 2011.03.10. 19:49:31

@Zsit (nyau és rémizé):

Lófaszt! Az végképp nem, már milf párti vagyok rég!

Friedmann Juci 2011.03.10. 20:04:02

@szanalmas: akkor mégse dugunk. picsába!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.03.10. 20:07:25

@szanalmas:
mentegetőzni buzis, magyarázni a bizonyítványt végképp. Szóval egy emós buzi vagy, leleplezted magad! Hahaha

Vili bácsi 2011.03.11. 01:35:07

@Friedmann Juci:

Jucuska!
Hát mivégre ez a csúnyácska beszéd...?
Magácska annál sokkal csínosabb, hogy az ilyen pökhendi ficsúrok kegyeire ácsingózzon.

Friedmann Juci 2011.03.11. 07:59:33

@Vili bácsi: jaj vilibá, már úúúúúgy tetszett hiányozni!! hosszúhétvégén nem tetszik akarni kimenni a temetőbe? ha úttörőnyakkendőt nem is, de matrózbéúzt felvehetek.
süti beállítások módosítása