Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A Kellemetlen Illatokról a Nemzetközi Nőnap jóvoltából!

2011.03.08. 11:51 Frick László Emlékzenekar

 

Még egy magamfajta semlegesneműnek is feladat a Nőket illően köszönteni a Nemzetközi Nőnap alkalmából, ami egyébként azért tört ki alig több, mint 100 évvel ezelőtt, mert 40000 new yorki (ejtsd nú oak) varrónő féltette az állását a varrógépek új generációjának előretörésétől.
LE A VARRÓGÉPEKKEL!
 
Éljen a nők szabad varrásgyakorlása!
 
Namost szerintem a leghálásabb nőitéma, mely egyben kellően ötletadó is Márc. 8-ra a Nő Nemzetközi Napjára alig egy ciklusnyival Valentályn után
A Kellemetlen Illat.
 
Segítsünk nőtársainknak a kellemetlen illatokkal kapcsolatban.
1.Ha férfiről van szó, és reggel pisil a WC-n azt tegye ülve akkor is, ha a farka az ülvepisiléskori leszorítás következtében megtörik és ellapítja a húgycsövét.
Ezután HÚZZA LE TELJESEN A WC-t ne törödjön azzal, hogyan flúdolnak a vadzöldek a WC pisilés utáni lehúzása ellen:
MAJD A KELLEMETLEN ILLATOK ELLEN FÚJJON
LÉGFRISSÍTŐT.
 
2. A nő hálószobájából, amit érez, az sajt kellemtlen illata és nem fingszag. Ide is juttasson be a légfrissítőből.
 
Illatosítónak álcázott macika a Tóta MaciButik-ból.
 
3. lepje meg női élettársát a nőigardrobe kellemetlen illatát semlegesítő
Szekrényillatosítókkal!
 
4. A nőihónalj relatíve kellemetlen illata
 
 
ellen valóak a dezodorok, és a kellemetlen nőihónaljillatot elnyomó dezodor kellemetlenillata ellen pedig
Vásároljunk parfümöket, de nem kimérőset ám!
 
 
5. A nőiautó volánjára is csepegtessünk parfümöt, mert a nőiautó belsejének kellemetlenillatát semlegesítheti.
 
Hello Kitty öntapadós damenfahrzeug
luft entpfrischung
 
6.Azért akasszunk ki Wunderbaumot is.
7.Na, az iroda, az aztán a kellemetlen illatú, a sok picsa ellenséges női munkatársa a nőnek már reggel összeszedi a hajával a budiszagosítót, aztán a hálószobájából a   a telefingás bűzeit   semlegesító szobadezdor, aztán nem mossa ki a hónalját csak fúj, aztán parfümöt a ruhájára és az a buzi pasija még a szar kis Mici-kéjét vagy Corsá-ját is összecsöpögteti óccsó kimérős parfümmel!
 
8.Elképzelhetjük tehát, mi fogadja irodai munkahelyén a nőt, ezért lepjük meg az íróasztala illatkörzetének kellemetlen összetevőit semlegesítő irodailégfrissító szerkezettel!
  Ami a baszatlansága miatt kellemetlen hónaljszagot árasztó klimaxos  főnökaszony közeledésére automatice lép életbe!
9. Ezután már csak a büfében kell a kellemetlen büfészagot legyőzni egy jó kis rágóval!
10. majd a kávé szagát semlegesíteni Liszterin szájöblítővel.
 
 
 
Jó napot minden férfinek:

 mars a vegyiárúosztályokra!

78 komment

Címkék: jövő állat liberalizmus nők állatkert amazon ostobaság állatvilág állatok fetisizmus néprajz hellókarácsony jövőbelátás igazságbeszéd másodlagos nemi jelleg női csacskaságok asszonyállatok nyominyomi original söke

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr882720675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.08. 13:12:50

100 éves a Nőnap!
Megállapítom, hogy a női propaganda sokkal jobban működött az elmúlt évszázadban, mint a férfiaké, mivel mi anyák napjával is rendelezünk, sőt, a pedagógusok napja is túlképp egy rejtett nőnap, lévén ott is tetemes a kékharisnynák száma!

Én jobb szeretnék könyvet kapni, lévén könyvfetisiszta vagyok, meg nem árt karban tartani az agyállományt, nehogy előgyertek itt mindenféle férfinappal, meg az autószerelők napjával, még csak az kéne, hogyisne!

Frick László Emlékzenekar 2011.03.08. 13:34:13

@LadyCarambole: Sajnos az ötlet kiindulóhelyén, az Egybesült Állatokban van Apák Napja is. Amerikában ugyanis sokáig nőhiány volt. Egy-egy borderosnőre a bányavidékeken, ha a férjüket nem számoljuk 10-12 férfi jutott. Ezért a nők megtanulták becsülni a férfiakat. Egy borderosnő kb úgy élt, mint Hófehérke a Hért Faszival, ezek a bányász fickók elég tagbaszakadt figurák voltak, a borderosnő reggel 3 kor kelt és éjfél elmúlt, mire az utolsó bányásszal is végzett, persze kézimunkára kell gondolni. Hetifózetéskor aztán kaszát csináltak a férjjel, volt ennyi ing és gatyamosás, reggeli és vacsora, viszki, elkopott egy pakli kártya és kézimunka 2 vagy 3. 10 centjével. De persze ez erős dollár volt ám, de milyen erős! 10 dollár voolt a hetibér és ebből a szállás meg a kaja meg minden 8a pia is ) összesen a dohánnyal 6-7 dollár. 1 dollárból busásan kijött az ember, ha nem akart dugni is. Szálloda,, három étkezés, pia ami belefér (ma is állítólag vidéken még kapni a (39centes Állami Viszkit)

Frick László Emlékzenekar 2011.03.08. 13:38:19

@LadyCarambole: Én mainőnek nőnapra könyvet Carson MecCullers magányos vadász a szív c. könyvét venném meg. Vagy ott van pl Závada Pál Jadviga párnája, az szép is. Olyan titkos csermelyeket eredeztet meg a felnőtt nőben, amire már nem is emlékszik, mert ugyan mire emlékezne 12 éves és 7 hónapos korából?

Bezzeg a mai 14 éves és 3 hónapos nőknek már konkrét emlékeik révednek elő a múlt mélységesen mély kútjából 12 éves és 3 hónapos nő korukból!

Frick László Emlékzenekar 2011.03.08. 13:42:54

@LadyCarambole: Az olyan nőnek, aki szereti a vicces könyveket, Boris Vian Venyigeszú és plankton című könyvét venném meg.
13 éves és 8 hónapos nőnek feltétlenül Salinger Zabhegyezőjét, előszöris azért mert egy mai 13 éves lánynak hasonló alkohol és szexuális problémái vannak, mint egy new yorki fiúnak voltak 1936-ban (cssak Salinger elhazudta a sztorit tíz évvel későbbre)

Idősebb 44 éves néniknek, akik még olvastak Alberto Moraviát is anyu párnája alól kilopva redőnyünátszűrődős délután, Defoe Mol Flandersét vásárolnám meg.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.08. 13:45:11

@LadyCarambole: A legtöbb írónő azért nem tud írni, mert nem olvasta el Grace Paley-nek azt a maximum öt írását, amit lefordítottak magyarra. Valószínű, az az oka annak, hogy nem fordítnak a magyar férfifordítók Grace Paley-t mert nem akarják, hogy egy olyan magyar írónő legyen, aki olyan durván egyszerű mondatokat alkot, mint Szergej Dovlatov.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.08. 13:46:21

Ha én lehetnék Friedemann művésznő pasija, akkor neki Szentkuthy Miklós Barokk Róbert-jét tojná a cica Nőnapra.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2011.03.08. 14:36:07

az uram tízévvel ezelőtt kapott könyvet nőnapra egy baj volt vele hogy még ígyis billeget a stelázsi

Rosszindulatú Vászka 2011.03.08. 14:38:30

Javaslom a Szerzőt Klátacetkin emlékéremre felterjesztni.

Továbbá jelezném, hogy a Nőnapnak, mint ojannak semmi köze a jenkikhez. Rendes fasiszta ünnep, lévén a Dúcse elhappolta a burkus pókhálós sziciagitprop nénik ötletét és bevezette taljánföldön, hogy bekussojjanak a Párt nőtagjai. Hasonlóképpen a könyvnaphoz,a mi mókás hirig a náczi autódafék romantikásan talányos tűzavrázsfényében.

Rosszindulatú Vászka 2011.03.08. 14:48:27

@Frick László Emlékzenekar: a középkorba élsz héla? Molflandersz? Mostan nem az a menő, hogy lesz a cemendéből kirájlány, hanem, hogy hogy lesz az uncsizó háziasszonyból vámpírribanc. Szal azt a protenstáns agipropot lehet felejteni. Mostan már Neil Jordan megy, hogy mennek félrekútni a pápista háziasszonyok a térre, miközbe fő a leves a sparhelton meg ijenek. Meg azko a légyönmagad könyvek, azokat onann leht felismerni, hogy egy boldog ribanc van a borítón, a belív meg maximega betűmérettel, tripla sorközzel tördelve és volumenizált papírosra nyomtatva.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.08. 16:10:41

@Rosszindulatú Vászka: A direkt pornó a férfiaknak való, akik képtelenek elvonatkoztani. Ha egy férfinek azt mutatod, hogy két nő egy paplan alatt alig mozdul, de a szájukkal viháncolnak, az egyik lihed, a másik meg az ujját odatartja szimatra aztán megint alig mozdul valami, de a szájukkal mégjobban viháncolnak: ez egy férfi fanntáziáját csak nem is moccantja. Főleg, mert a mai 24 éves vagy fiatalabb korosz6tály már pinaillattal vagy ízzel nem találkozhat jóformán, hacsaknem perverz és úgy alkuszik az elkényeztetett 27 éves üzletágigazgató a 43 éves dominával, hogy az nefürödjön le. (persze lefürdik, reggel, de a kis pöcs mit ért ahhoz?) A Subba Jókislányblogban lemérheted, hogy Zsazsa nénéd hogy beindult egy gyári műsor forgatókönyv szerinti akciójától 8ugye, gondoljunk eleve a szereplőkiláasztásra már)

Vagyis a Mol Flanders neked uncsi, de azért egy Felnőtt Néni még ma is talál benne izzzgit.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.08. 16:17:41

@Rosszindulatú Vászka: A férfiaknak kb annyi eszük van, hogy talán a Southpark-e5t színén felfogják, d a fonákját mnem értik. Példaképed Szily művészúr feltett egy neked való hoaxot a ritkánhasznál gyáriblogjába, a Méteres Áttbaszások A Szemed Láttára! címűbe. Vidám szlovák félamatőr pornókészítők magyar irredente és revizionista rekvizitumokkal kitacepaóztak egy garázst, bepocsékoltak két nammamarország matricát, de úgy 10:23 táján szlovákul instruálja a szlovák faszi a színésznőt, de ezt a neked kedves jógyerekek nem veszik észre..

Az uncsizó háziasszonyok az utolsók, akik még olvasnak vagy keresztrejtvényt fejtenek. Te már lenézed a keresztrejtvényműveltséget, pedig nézz az én műveltségemre és megláthatod, hogy elég jól el lehet vele trükközni.

Egy nő élvezi az élete, nem úgy, mindt a vánnyadt pöcsök, egyedül van a háztartásban olvas, harangáz a lábával a rökamién hasalva, keresztrejtvényt fejt, és olyan titkos perverziói vannak, amiről férfi pornófilmkészítő, de főleg nem reformátusok, álmodni sem mernek.

A református háziazony egyszerűen és a leghagyományosabban, Pedro Álmodóvár kamerájához méltóan baszatja magát a postással, a fundaróüókaügynökkel vagy akit ér.
De a katolikus házaiaszonyok sokkal kifinomultabbak, pl az ellenséges polgármester választási plakátját kiviszik a virágoskerbe, vagy beguggolnak vele a kádba és lepisilik vagy ami mégrosszabb. És csupa ilyesmi, a női titkok tára kimeríthetetlen.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.08. 16:24:37

@Friedmann Juci: @Rosszindulatú Vászka:

És még akkor a katolikus háziasszonyok titkairól lehet is valamit tudni, bár alig várom azt, hogy mikor lesz Szily agitátor úr felvilágosító blogjában valami apácás videó, ahol napozástól stráfos csipejű, szilikonmellő, botoxos pofájú pornószínésznők alakítják a rendfőnöknőt és a a kellékes öszetéveszti a plébános pünkösdi miseingjét a bíbornoki palásttal, de koicsire nem adnak, mert a mai szeminaristák már viszont a plébánosra meg bíbornoki tökfödőt hoaxálnak.

Az Pázmány péter pápista, meg Alvinczi Péter reformáta volt, aki még, két magyar ugye, viszonylag színvonalasan tudott médiapárbajozni.

De ma már 179 jógyerek kardozik kardikard kasán a 3-4 lézengő.. hát a felekezeteket jobb ha hagyjuk, mert ugy van két felekezet, az evangélikusok (Donát László miatt ) meg a 'gyülike, ami bánthatatlan.

Így aztán a nemes küzdelem a klerikális reakció ellen a legmókásabb istentiszteleneti show-val operáló és a legnagyobbat harácsoló egyházat hagyja ki a szórásból...

Bezzeg a német jóoldali megfelelőgondolkodású antklerikálisoknak mit össze nem kell harcolniuk az NSZK-ban elúrhodó evangyéliusokkal...

Frick László Emlékzenekar 2011.03.08. 16:31:40

@Rosszindulatú Vászka: Ha érdekel egyébként a téma, van a Harmadik Vonal, a Rácz Zsuzsa, vass Virág Fejős Éva line. Hamint megfigyeled, hogy a mérnökurak milyen szépírást fejlesztenek ki, lényegében a tervrajzok kézírásképe alapján a tervező személyiségét illetően nagyjából a semmire menni. Azám! -1999-2001 körül Rácz Zsuzsa könyveire párásodott a magosszellemiszínvonalú függetlennő bikininyerge, a férj este nem tudott mit összahzudni, amikor megkapta a lucskos és biztató forrópuszit (ő ugyanis már kiverte magának még a pljázson a WC-ben, ugye annyi biki és monokinis nő) anyucci meg lucskospuszit ad és a lábával kulcsolódik, amikor a jankó még nem regeneráőlódott az utolsó spricc óta. Na, ez pől egy korunkproblémája, de erről a magosszellemiszínvonalú nő a Három Gráciák máveiben nem olvashat, csak afféle tüchtige, nőketnemidegesítő line-t.
HAHÁÁÁ most jöb Vászenykám a poen, mert Rácz művésznő bekapta a legyet és szült és hirtelen belesüppedt abba a pozícióba a gyeszsindrómás háziasszony, aki a piciri szünetecskékben (értelmiseggi nő gyerekek 3 órát egyfolytában nem alszik SOHA ezt jegyezd meg úgy értem, hogy a 2 hónapos baba se már!!) lába harangáz, ül és.. néz, mit csinál, az unalom csiklandja lent valahol, mintha valamije viszketne, fölvesz egy lakáskultúramagazint, de asse, és nézi a telefont és a barátcsajszi se ,de hajnali 11 magasságában még be van havazva a szerki, miért is hívná, majd ha vége a munkaidőnek, úgy 14 óra felé...

Rosszindulatú Vászka 2011.03.08. 20:10:20

@Frick László Emlékzenekar: nohát azért válasszuk el a divatpicsálkodást a valós olvasásélmenyekre vágyástól. Amúgy valóban mókás, hogy amíg a trendy nőstényt senki nem kúrogassa addig szingli, de miután elkelt már főállású feleség és háziasszony és egyben igéynes gúrmann, de mihejst bekapja a legyet már faltól-falig napi húszonégyórában böfikommandós Anyuka, így nagybötűvel. Hát így csinál, akinek nincs hobija. Az külön fles, hogy mostan már a félrekúrásnak is van divatja meg gyűjtőve, hát ide jutottunk.

A női irodalomra meg nincs igazán rálátásom. Bár nem vagyok műveletlen bunkó, még a kisalakú újságosnál kaphaó rinyaponyvákat is radaroztam, párat elolvastam kiváncsiságból, mindazonáltal fenntatrom véleményem, hogy a Molflandersz, amiben azért nem csak történet van (opcénság kevés és túl burkolt a mai felfokozott igényeknekj), hanem terhelve van tanúlsággal is nem általánosan elterjett nőiálmodozásra tatrott könyv.

Persze ne a Jucinkhoz hasonlatos finom és művelt hölgyek budoárjára gondojjunk, hanem az átlagos nőstényekre, kik a kereskedelmi tévécsatornák célcsoportya.

A legnagyobb fles mindemellett nem is a diavatribanckodás, mer mostmár nem csak lehetőség az análvibri egy cekcuálisan igényes nászágyba, hanem szinte kötelező kellék, hanem a bor- és éteksznobéria, már minden magára valamit is adó díszpitscha főz is, igényesen, frissen-biósan. Mekkora már a legtöbb tévés főzősműsor,a szuflék a teszkós vaníiliás öüntettel meg a paszták aldente az üveges egyenszószokkal, de szigorúan bivajsajttal "gazdagítva".

Frick László Emlékzenekar 2011.03.09. 03:07:04

@Rosszindulatú Vászka: Én Rácz művésznő Terézanyu ciklusának kiteljesedését faltam, mint egy disznó, még csámccsogtam is. Alig tudtam letenni. Vannak nekem ilyen ciklusaim, elvégre az állatban, ami vagyok, ember is kucorog, pl egyszer zsinórban 14-szer hallgattam meg a Coldplay Clocks című koppintását. Ahelyett, hogy az eredeti francia filmzenét nézdegéltem volna Audrey Tatou vagy hogykellírnivel, tudod, a mozgássérűtt lyány-t mímeli...

Igen, pontosan jól klátod a "szinglilét" rejtelmét, dszámomra azok a végkifejletek a cukik, amikor a szingli máűvésznő köztörvényes bűnöző igaziférfival áll össze, egy virtigli golyófejűvel, mosfőztakarít, hetente háromszor köttkalács és persze kenyérsütés (tudod, csak beszórsz mindent a kenyérsütőgépbe, ja az élesztőt kiccicatálkányi tejen felfuttatod) Jön haza az Isteni Férfi a beírónője hüvelynedvétől még iszamos faszával, futnak a gyerekek, majd az egykori szingli, igen és a hitvesi nedvespuszi közben az egyik lábinkóját fölemeli.

Isten áldjon, testvérem!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.09. 08:32:54

@Frick László Emlékzenekar:
Nem tudok a témához hozzászólni, én csak női pornót olvasok, amit álságosan lektűrnek illik nevezni, és aminek láttán az ujján szolid karikagyűrűt villantó könyvtárosnő olyan mély és gyilkos, intellektuális megvetéssel nézz rád (amikor bazdmeg az egész könyvtár tele van ÉRTÉKES IRODALMI MŰVEKKEL - sajnos jelenleg egyet sem tudok felsorolni), hogy kényszeredetten azt hazudod, csak anyukámnak viszem.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.09. 08:46:44

@LadyCarambole: Mért nem olvasol Alberto Moraviát meg Joyce carol Oatest, -ja azért, mert ezket leselejtezik a könyvtárosnénik -igen, pont azok, akik felháborodva néznek rád!- hogy ne legyen annyi meló leltározáskor.
Joyce carol Oates volt az, akit olvasván Elfriede Jelinek korai Fa sprés flakonokat dugott föl magának (síkosító nem kellett, volt neki bio) Alberto Moravia pedig 1960-és 1987 között 2 millió magyar pinát hozott tűzbe (ebből 1.1 millió beatlesrajongó is volt)

1913-ban viszont Krúdy Gyulán izgultak föl a nők, de ők sokkal jobban tudtak olvasni, mint a cenmzorok. Jellemző, hogy 1930-ban james Joyce Ulysses-e állt (nőknek való) pornográfia HÍRÉBEN holott Krúdy sokkal többet és merészebben írt. Csak nem direkt kifejezésekkel, hanem pont nőknekvalóan szépen kürülingyombingyomozva... egy kis tutaliberrel, Curst-Mahler az már aztán lektűr tényleg. Neki 1990-91 ben volt enyhe boomja, de aztán az Alberto Moravián kifinomodott nőiízlés ráfanyalodott arra az igazságra, hogy C-M. jogosan volt indexen.

És aztáán jött a Kacsa magazin, amire a falusi nyélonothonkás szegmencs izzguútt

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.09. 09:16:00

@Frick László Emlékzenekar:
Hát nem is! Ki van zárva!
Nekem teljesen értéktelenek ezek a könyvek, túl sok benne az érzelgés, a dugást meg sosem domborítják ki benne rendesen, vagy egyszerűen ki is hagyják, ami egyenesen f e l h á b o r í t ó !
Amúgy meg tévedni tetszik a művészúrnak, a kor hölgyei a kéz alatt terjesztett, meglehetősen pajzán pamfleteken és a puncijukhoz írt ódákon izgultak fel az olvasókörnek álcázott tea- és pletykadélutánokon, míg az urak a klubjaikban csinálták ugyanezt, csak ott pucérnős fotográfiák jártak kézről-kézre.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.09. 09:28:37

@LadyCarambole: Krúdy mindkettőről ír úgy, hogy csak a cenzor nem érti. A pornóképeket idős urak anbból a célból vásárolták, hogy a mnenőbb bordélyjházak konyháin és a spájzaiban üldögélő tökéletesen civil egyszerű háziasszonyoknak és leányoknak, akik egy-egy cipőért merészkedtek föl (aki gyerekkel volt, lent hagyta a házmesternél) meg tudják mutatni, PONTOSAN mire gondoltak a szolgáltatással kapcsolatban.

természetesen az utolsó békeév 1939. ezt a műfajt is félévszázaddal visszavetette, vagyis akik 1970-ben rendeztek meztelenbálakat (ma szvingerpartinak hívnánk) a fasorban sem voltak azokhoz a jelenetekhez, amiket Ady Endre csókcsukái rendeztek Ady fiakerében, amíg Dénes Zsófia Duka közibük nem cserdített.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.09. 09:31:03

@LadyCarambole: 1964-ben a legpucérabbnős egy-egy B.B kivágás volt valamelyik állami gyártású képes magazinból, majdnem a posijáig meztelen combú B.B-ra gondolj. (Ez az a B.B. akivel Jimi Hendrix 1970-ben összejött a párizsi repülőtéren és elmenrtek dugni azonnal, ami kb 67 óráig tartott... tudod, a számodra már csak kövér depis állatvédő öregnéni)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.09. 10:47:41

@Frick László Emlékzenekar:
Igaz. A régmúlt ráncos testei hajdanán friss-ropogós nedvekkel telin várták, hogy az éjszaka hűvős lepedőt terítsen alájuk felitatni tivornyás testük párolgásait, amibe most már jobb bele sem gondolni! De akkoriban tán még kamáslit hordtak kézzel varrott bőrcipők felett, és divat volt franciakórban megőrülni.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.03.09. 11:07:02

@Frick László Emlékzenekar:
szeretem a töltelékszavaid - olyan hangsúlyosak, mondhatni nyomnak a latban!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.03.09. 11:22:46

@LadyCarambole: Persze, ez a két-három nap a tiétek a másik 360anakárhánnyal szemben.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.09. 11:36:38

@radairosseb:
úgy érted, amikor azért dolgoztok, hogy nekünk jobb legyen? Igazat kell adnom, az valóban a tiétek!

szanalmas 2011.03.09. 11:39:25

@radairosseb:

Áááá, minek árultad el neki a titkot, olyan boldog volt, hogy milyen jó is nekik!
Tulajdonképpen összesen 5 napjuk van, a nő, az anya, a gyerek meg az állatvédelmi.
Az 5. az pont holnap lesz, az a legfontosabb, a (mély)torkos csütörtök!

magyar-magyar szótár 2011.03.09. 11:42:32

@LadyCarambole: Akárha egy Karinthy féle Krúdy paródiát kopipasztáztál volna be.
De ha ez így megy neked, akkor miért nem?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.03.09. 11:47:24

@LadyCarambole: Azért dolgoznak a fehér férfiak, hogy legyen mire fogni, miért nem segítenek a házimunkában. Nemes Római sarjak nem dolgoznak, erre mink nem érünk rája.

@szanalmas: Mert én a felvilágosodás pártján állok. Az állatokat is megilleti a szabad informánódás joga. Ez most különösen fontos, amikor a médiákok törvényeket akarnak bevezetni.

Egyébként meg hadd bosszankodjon, hogy még egy fehér férfi is túljár az eszén!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.09. 12:03:28

@radairosseb:

Nézd, én például fehér férfi létemre kurvára nem dolgozok, inkább csak utazgatok szerteszét a nagyvilágban! Néhány hete még Libanonban próbáltam elvetni a forradalom magját - sikertelenül, ellentétben saját magommal! - maholnap pedig a Balti-tengerben lógatom a lábam...

Ezt csinálja utánam bármelyik suttyó korvald komád!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.03.09. 12:49:08

@"the dragon": Mink benépesítettük a Világot, te Libanőkről álmodozó suhanc! Egyébként is, a forradalom Libaiában zajlik, miért nem oda mentél, azt még el is hittük volna, hogy megláttak, és föllázadtak az ellen a rendszer ellen, ami ilyen férgeket beenged az Országba!

büdösmackó 2011.03.09. 13:19:31

@"the dragon":

most komolyan a balti tengerrel pózolsz? oda tavasszal a lábadat nehezen lógatod be, koma, még a halak is bele vannak fagyva a húszcentis jégbe!

büdösmackó 2011.03.09. 13:21:12

@radairosseb:

majd adnándak a fajtádnak az arabok! nagyon helyesen kezelik a magadfajta félmajmokat: tengődés kint a városszélén, szarás a homokba, és ha már kurvára megunják a tesóidat, akkor arrébb húzzák a lajtos kocsit valami buckához.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.09. 13:26:39

@büdösmackó:

Képletesen értettem, te fasz, elvégre milyen hülyén hangzana, ha a Mazuri tavakban lógatnám a lábam!

@radairosseb:

Nem a libanők miatt mentem, csak utána akartam járni, hogy arrafelé tényleg mindenki Hummerrel jár e. De kurvára nem, mert mindenki BMW-vel. Tisztára csicskagecik!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.09. 13:29:59

@büdösmackó:

"Jó az arab gyerekeknek, mert homokozhatnak
Az eszkimó pedig korcsolyááááááááááááázhat"

büdösmackó 2011.03.09. 14:10:02

@"the dragon":

drága egyetlen házisárkányka, szar lehet neked, hogy ennyit ittál, már hazudni sem tudsz megfelelően!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.09. 14:37:56

@büdösmackó:

Na jól van baszod, megfogtál! Igazából csak Zakopaneba megyek csúszkálni, meg esetleg befigyel egy kis krakkói ferdülés is. Most örülsz, te hájas fasz, most örülsz???

büdösmackó 2011.03.09. 14:39:21

@"the dragon":

hétvégén én is krakkóba teszek látogatást. majd hívj fel merre jársz, messze elkerülöm a környéket!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.09. 14:46:32

@büdösmackó:

Örömest meghívatnám magam néhány sörre, de nem tudom, mit mondjak az asszonynak, ha megkérdezi, ki az a lapaj strici bézbólsapkában, aki miatt ejteném egy este erejéig!

Friedmann Juci 2011.03.09. 14:53:17

@"the dragon": szóval te is papucs vagy. öröm olvasni.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.09. 14:58:34

@Friedmann Juci:

A csudákat, csak tartunk itthon patkánymérget, és szeretek biztosra menni!

Friedmann Juci 2011.03.09. 15:00:28

@"the dragon": vagyis még félsz is. egyre szomorúbb.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.09. 15:09:03

@Friedmann Juci:

Szóval szerinted Kevin Sorbo is félt mikor - Herkules bőrébe bújva - elkapta a felé lőtt nyílvesszőket?? Az egészséges életösztön igazi férfiúi erény, te emós szuka!

Friedmann Juci 2011.03.09. 15:10:41

@"the dragon": ne sértegess légbőlkapott fasságokkal. nem mondom mégegyszer; előbb tájékozódj töki.

Friedmann Juci 2011.03.09. 15:34:22

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: először is ne turkálj a fürdőszobaszekrényemben, másodszor pedig te beszélsz?!!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.09. 16:13:14

@Friedmann Juci:

És mégis honnan tájékozódhatnék? Most szólok, nem regisztráltam egyik erotikus társkereső oldalra sem... És egyébként is tájékozódjon az, akinek hét anyja van, esetleg egy fikarcnyit is érdekled. Öreg vagy, és szörcsi kikotyogta, hogy még ronda is. Ennyi épp elég!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.09. 16:14:48

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Örömmel olvasom, hogy megfogadtad atyai jótanácsom! Még a végén egyszer ember lesz belőled!

Frick László Emlékzenekar 2011.03.09. 16:45:09

Na alakul a makrobiológiai feszültség [kéz dörgöl] hoplnap már ánusz, nyeőheee, buzi, zsidók és egyéb felkiáltásoktól lesz élvezetes ez a teke szigorúan 12 éven aluliaknak szülőifelügyelet nélkül.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.09. 18:38:04

@"the dragon": Na még az baszna be igazán, ha te osztogatnál kinézeti tanácsokat másoknak...van már új bölcsészes szőrpulcsi a régi helyett, amit kinyújtott a pocikád?

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.09. 22:15:38

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Megértem, hogy az alpaka szőrből szőtt pulcsim - mely bárhogy nézzük is, többet ér, mint a családod élete - előhozta belőled az amúgy sem szunnyadó komenyistát. De balszerencsédre memóriám nem kopott, így még emlékszem mily irigykedve tekintettél férfias alkatomra. Ami nem is csoda, annak tükrében, hogy milyen csökött kis anorexiás buzi is vagy valójában.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.09. 22:40:02

@"the dragon":

Ne bántsd Nyunyót, egy értékes cucca volt, valami noname táska, azt is ellopták tőle egy kocsmában. Azóta nejlonszatyorral jár kukázni.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.09. 23:12:26

@Levéltáros:

Gondolom a Szépművészeti Múzeum egyik kurátora lehetett a ludas! Mármint a libás.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.09. 23:18:39

@"the dragon":

Inkább valami hajléktalan "rajzolóművész", aki lelki rokonságot érzett a mi kis rajzolóművészünkkel.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.10. 11:02:54

@"the dragon": Hát nemtom, szerintem ha hozzád hasonlóan sörhasat eresztenék, könnyen lehet, csak egy vérlázítóan buzis körszakállal tudnám kompenzálni a jóltáplált óvodásjelleget, akkor meg már inkább az éhhalál!

Commandante Jayasuriya 2011.03.10. 23:21:16

@"the dragon":
@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Korábbi, "dragi - nyunyó secret story" néven elhíresült találkozóitok predesztinálják mostani liezonotok napvilágra kerülését.
Két Középhang dobná miattatok Halfejű Vilmost, ha nem tudná, hogy buzik vagytok.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.10. 23:25:28

@Commandante Jayasuriya: Amúgy meg kell mondjam, élőben dragi szende és udvarias, mint egy Hans Castorp, és pirulva rebegtette a szempilláit, amikor meghívtam egy tengergyümölcsei pizzára valahol a hetedik kerületben!

Commandante Jayasuriya 2011.03.10. 23:32:47

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Azon gondolkodom, hogy vajon Nina Riccsivel, vagy Kokó Sanellal fújta be a seggét, hogy bedugd az orrod az ánuszába.

büdösmackó 2011.03.10. 23:34:15

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

hjajh.. ezt ne említetted volna. már anno is rendkívül jót kacagtam a két hülye vidéki faszon, ahogy kézenfogva elsétálnak és mirelit fagyasztott kagylókat ropogtatnak megsütve valami ótvar kelttésztára sütve!

Commandante Jayasuriya 2011.03.10. 23:54:25

@büdösmackó:

Kérlek ne ítéld el őket!
Nekik ez oly nagy élmény volt, amely természetesen meghatározó további életükre. Mintha a párizsi MAXIM diszkréten megvilágított, félhomályos budoárjában kortyintottak volna egymás kezét fogva, egy jól hűtött MONOPOL KRUG pezsgőt.

büdösmackó 2011.03.10. 23:59:30

@Commandante Jayasuriya:

te, elképzelem amint ez a két kis cezaromániás pattanásos gyerek tenger gyümölcsei pizzát rendel abban a reményben, hogy kagyló is lesz a sült tésztán, mert a haveroktól azt hallották a suliban, hogy a kagyló úgy néz ki mint a pina!
erre megkapták a tonhalas-polipos rákos pizzájukat, nagy bánatukra!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.11. 00:01:45

@büdösmackó: ha úgy írod "bálnatukra", na úgy talán még vicces is lett volna..így azonban csak a szokásos szar, és a szokásos kurva anyád, kocsonya!

Commandante Jayasuriya 2011.03.11. 00:05:40

@büdösmackó:

Na hallod ez kurva jó volt!

Tudod akkor, amikor a Frikk a muschi-muschit emlegeti, az pont erről szól.

büdösmackó 2011.03.11. 00:06:16

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

nyunyóka, hiába mérgelődsz elűzetésed miatt, te kerested magadnak a bajt, te gézengúz!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.11. 00:20:10

@büdösmackó: Én nem vagyok mérges, mert megbocsátó vagyok, még az olyan háládatlan hebehurgya malacokkal is, mint te. Viszont az elégedetlenkedők tömegével, akik szemedre hányják majd, hogy kinyírtad innen a hiteles, honszerető férfihevület egyetlen szószólóját, neked kell majd megfelelned!

Commandante Jayasuriya 2011.03.11. 00:26:08

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Én nem szívesen adok tanácsokat senkinek sem ingyér, de kibaszott jó lenne, ha ezt a "vidéki fiú vagyok, de kemény a fütyim" stílust ledobnád végre magadról.
Lehet hogy ez bejött egyszer Dragi barátodnál, de legközelebb majd csak a magyar állampolgárság kérvényezésénél kell bizonyítanod, hány magyar honleány bibéjét vagy képes beporzózni.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.11. 00:32:14

@Commandante Jayasuriya:Szóval nagyon...nagyon feltűnő? ej a csudába, pedig hidd el, olyan nehéz ilyen másnak mutatkozni, mint amilyen vagyok, néha úgy gondolom, ez egy rámkövült álarc, és senki sem látja hogy mögötte patakokban folyik a könnyem, mert itt mindenki elvárja, hogy álarcot viseljek, közben meg legszívesebben barátságos lennék, érzem én, és tudom, hogy itt legbelül arra vágyom, hogy szeressenek..eh olyan nehéz ez, de megérted, ugye megértesz hogy nem könnyű nekem?

(na menj a kurva anyádba!)

Commandante Jayasuriya 2011.03.11. 00:46:57

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Ehhh..., patakkönny, patakvér egy tőről metszettek.
De te ne keseredj el, hiszen annyian szeretnek itt. Mondjuk itt van például legkedvesebb "phösti" barátod Dragon.
Értem én hogy nehéz lehet neked, hiszen titkos találkozásotokkor félrecsúszott féltve őrzött inkognitódat rejtő szopóálarcod.
Kiömlő könnyeid ellenére próbáld meg feldolgozni ezt a helyzetet, és én megígérem neked, hogy mindannyian azon leszünk, hogy átsegítsünk ezen a minden kétséget kizáróan nehéz helyzeten.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2011.03.11. 09:44:56

@Commandante Jayasuriya: "blablablablabla szörcsi morgója ecetízű blablablablabla!"

büdösmackó 2011.03.11. 09:46:39

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

satírozz kismókus, mert megbuksz, aztán apukád ad a nádpálcával, mielőtt velős sikolyok közepette az ánuszodba hatolna!

ja, és nézzél mélt bazdmeg, mélt!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.11. 18:16:08

@szanalmas:

Szerintem ez teljesen nyilvánvaló volt, minden értő olvasó számára. Várj, levezetem.

Szörcsi egy pufók nyomoronc, és pesti. Én oltári nagy király vagyok, ergo... érted már?

@Commandante Jayasuriya:

Te ilyen Fásy Ádám féle zsigerből behízelgős nyikhaj vagy, aki olyan hévvel kezdi nyalni a blog régi-új urának férfiasan bozótos alfelét, hogy még bemutatkozni is elfelejt? Aztán meg csak zavarodottan vigyorog, miközben a peternác ott fityeg a fogai között...

szanalmas 2011.03.11. 20:52:34

@"the dragon":

Abban mindenképpen egyetértek, hogy a pestiek buzik!
süti beállítások módosítása