Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Vidéki Tyúkok élete régente and mainapság

2011.03.07. 04:02 Frick László Emlékzenekar

"Kár, hogy nem akkor találkoztunk [Frikk], amikor még volt humorérzéked."

/Levéltáros Gedeon intése a szerzőnek/

Vidéki tyúúúúúkok? -hö... höö... hö

avagy a Frick László Emlékzenekarnak a Magyar Sajtó Újabb, fehéroroszországi szinteken NEMSZABAD korszakában páratlan erejű szociológiai tényfeltáró felvétele
 
Dicsőmúlt: Vén szarzsák vagyok, de nemhogy a mai hillbilly cheeks, de már még az én falusi osztálytárs csajszijaim pisilni se mentek ki disznóvágás idején a Fa sprével citrátosan semlegesített maszkófszkaja parfőmös illatú fülledt leányszobácskáikból. Vagy a nagymaminál a veremhideg falú, pedig olajkályhával felfűtött , csehszlovák kombinált bútorral berendezett tisztaszobában nyomkorászták Alberto Moravia könyveit olvasván nedvesedvén tüzes mókinccukat a matrac szélére vagy ha nem fából volt, a fotel karján lovagolva. És ők még Vidéki Tyúk -nak talán joggal mondhatták magukat, bár egyik-másik jelentős budapesti műűvész, a haramdik pedig lőcsfaszú néger felesége..
 
 
Büszke Jelen Idő: Nincsen az a rekkenő July Morning,
 
 
amiben úgy reggel 2-től (3kor már méteres-kékeres-vöröslően dereng az ég Észak-Keleten... Az eget kondenzcsíkok trendicsek alakzatokba szabdalják: nyári csarterjáratos szezón is van , azám! És az amerikaiak egyre több irányban kénytelenek a Demokrácia Légi Hídjait csápoltatni bezzegóperenciális légibázisaikról: a tehergépek négyhajtóműből pászmázzák a vastag ikrásokat a sok kis túristavékonyka spricc-spricc keresztezésében... de ez Pesten nem látható csak egy óra múlva)

 

Rideg jelen: Este 22 órától eggel 5-ig légy repkedne?-Babám!-Ho-oo-ol? Maxx a hálószobádban a jellegzetes sajtillatra, ami hajnalbankövetkezik be. (ami Budapesten 11 óra mélységében van !!) 

 

472. ábra légy:

 
A legyek? -azok kussolnak viszonylag hűvösebb felületeken. Még az se szokásuk, hogy a halogén fényszórók körül repkedjenek, mert azok az éjibogarak , amiknek szakterülete: hülyén repkedni bele a fénybe. A légy éjjel okosan lapul, figyel. Meg van neki minden bocsátva, hiszen a szúnyogok, azok, a kurvannyukat, ők zaklatják a feketevágóhíd szorgossait. Mert az irigy szomszédok az APEKK-koknak reggel 8 után tudnak telefónozni. De addigra a "kóstolókat" (vagyis a megrendelt árut a büdösparaszt) körbehordta a Micu Icsi Pazséróval.
 
803. ábra Micu Icsi (röviden Pazséró):
 
 
 
 
Szerzői Elhatároló Nyilatkozat: Én nem tehetek arról, hogy A Dohánygyár nem foglalkoztat  büdösparaszt újságírót, akinek lenne egy fingnyi vidékiaffinitása, Babám.
 

54 komment

Címkék: nőnap hellókarácsony bogáncs bloggerina bitang nők könyvtároslány bioszarás asszonyállatok blogtündér bezzeg a cseszlovákok! kontírozócsajok

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr882708834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

büdösmackó 2011.03.07. 08:01:33

hát ez szép poszt! a kondenzcsíkokat kifejthetted volna jobban, hátha abban van a dolgok kulcsa. mondjuk egy átlagos repülőnek, ami kondenzcsíkot húz kétszáz kilcsi kábé 15 perc, nem 1 óra.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2011.03.07. 08:28:01

az uram szerint azt hittetni hogy az elmúlt és a jelenközt éleshatárvonalak húzódik puszta irigység ami abból fakad ahogyan azt a szerző is a köztudására adja" Dicsőmúlt: Vén szarzsák vagyok," és ezen nincs mit fejtegetni

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.07. 08:57:24

Egyre inkább az az érzésem, hogy rajtad már egy dugás se segítene. Semmi jövőkép, remélem nem kell azt hinnem, hogy beszoptad a kisnövésű indiánok 2012-es naptári tréfáját?!

@büdösmackó:
Egyszerűbb lett volna bevallanod, hogy nem érted a posztot, hogy mást nem mondjak, FÉRFIASABB, de hát mindenkinek megvannak a maga korlátai.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.07. 09:51:19

@zsanett- a csillagkútról: szerintem az urad irigy egy dög lehet. Úgy gondolom, hogy szegény a 300 szavas szókincse miatt csak gesztusokkal tudja kifejezni azt, amit te ilyen szép emberi nyelven tolmácsolsz az ő nevében.

A másik variácóra gondolni sem merek...

Frick László Emlékzenekar 2011.03.07. 10:03:30

@LadyCarambole: És még én akartam máma kifejezni a szolidaritásomat a faszizmus áldozataivá lett kigondolt5am!-os csajzuhataggal kapcsolatban, még jó, hogy nem ragadtattam el magam a tettek mezejére. Riposztnak nagyon jó a kommented, főleg, ha eltekintünk a főszövegtől. Vagyis úgy jó, hogy
"Na, ez a fasz Fruikk má megin írt valami baromságot, mindegymit, de a Lady jólmegadta neki! "

Ez tökre igaz. De miért is kaptam, cicám? Konkréten melyik azb a mondatom, (ugye a nő magából indul ki, ha baszatlan, akkor frusztrált és hiszterikus és kiszámíthatatlanul vagyőrjöng vagy vihog)
Jó, és akkor ha elárulnád, hogy a főszöveg hanyas számú soraiból vagy milyéből sütötted ki a szexuális kielégítettségem sz9intjére vonatkozó (egyébként persze fatálisan téves) következtetésedet?.
Sagítek összefoglalni, hogy ne kelljen hosszút olvasnod.

1. rész Arra vonatkozik, hogy Bogáncs súlyos tévedésbe esik, mert nyáron hajnali 2 és reggel 6 között a legyek KUSSOLNAK.
Max egy telefingott hálószobában, ha, de sőtétben légy nem repül, de városityúk honnan tudná ezt.

Melékszál: Ausztriában nincs légy, esetleg Burgenlland keleti részein.

Tény: Egy légy 70-120 méterre távozik el életében a kikelési helyétől, hacsaknem a szél ragadja el vagy feltekerik az autó ablakát és bentmarad.

Lady, már a 70-es években ivarérő lányok se tudták, mi a disznóvágás. (Bogáncs honnan tzdná . ugyan...)

2. pont: ma már vidéken is profi szakemberek vágják és bontják a disznót, egy 100 kg-os sertést két hentes 2óra azaz 120 perc alatt cakkbavág, kolbász megtöltve, edény elmosogatva tűűzz, de persze egy disznóval nem szaroznak. Annyi, hogy a tepertőt majd délután hordják körbe.

Konklúzió: Deeeeee, majd márciustól októberig nem vágnak disznót és feljárnak a fAuchanba a vizes dioxinos óccsódisznóhúsért , amit búvárszemüvegben kell hirtelensütni, ugyanis mire megsül 30% víz gőzöl és frecskel széjjel belőle.

Mi van a kistermetű indiánokkal, hogy a faszomba kerülnek azok ide, mond? Az indiánoknál az asszonyok dóga széjjelkapni a pekarit. Ember fekszik a függőágyában és instruálja az asszonyt aki bontja és belezi a pekarit.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.07. 10:06:57

@LadyCarambole: Zsanetten nem tudok csodálkozni, mert ő az ura egy szerve, alávetett rabszolganő önálló gondolat nélkül. Biztos neki is van véleménye (de nicknek pinája nincs.. se fasza...)

De ezt érdemeltem én, az egyetlen ostoba fasz, aki még emberszámba vett benneteket itt?? -hogy egy olcsó kis poenért..
Hát tényleg megérdemlitek, amit művelnek veletek ezek a fallokraták.
Bebizonyítottad, hogy tényleg azt tekintitek férfinek, aki Frau, marsch Bett ABSCHLAUCH' SOFFEN! bánik veletek
SCHLUCKN

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.07. 10:11:06

@Frick László Emlékzenekar:
Sajnos még én is az események hatása alatt állok, el-elragadnak az indulataim! Szóval a többieknek ettől még nyugodtan résztvét-nyilváníthatsz, eddig se estem volna abba a tévedésbe, hogy az nekem is szól.

A többi meg már egyszerű női logika, drága Frick barátom, hiszen én is csak visszautaltam magamra, illetve a Kerékpárossal folytatott évődésetekre, de nyilván azt a kommentemet még nem olvastad.
Egyébként meg nem magyarázkodom, egy istennőnek ez nem dolga!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.07. 10:14:11

@Frick László Emlékzenekar:
Egyem azt az érzékeny kis lelkedet, ha nem ezen a felületen lennénk, most írnék rá szépet, de itt nem.
És legyen elég ennyi. Na jó, meg egy sámli is, de aztán ne szokj hozzá!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.07. 10:15:16

És minden poén olcsó, ezen nem lehet segíteni.
Eladjuk a lelkünket - utolsó szegig.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.07. 10:18:05

@LadyCarambole: Ezt az istennő dumát olyan férfiak szokták bevenni, akik vagy ipari szakmunkásképzőben autószerelőnek tanultak vagy 'ámítástechnikai szakközépbe jártak vagy valami fiúsuliba, utána férfias munkahely, katonaság meg minden , előbb láttak pornófilmen ejakulációt, minta sajtájukat . Az ilyen faszik nem csak azt hiszik el, hogy te istennő vagy, de még beeszik a pornófilmen húggyozó nőket, hogy az woman ejaculation
de aztán, amikor nagynehezen lesz egy nőjük, akkor meg nincs gusztusok kinyalni, mert azt olvaasták egy poen-körímélbn, hogy a nő, ha rossz helyen nyaljuk, keserű.
Na, az ilyeneknek gyere ezzel az istennő dumával.

Két nő, ha verekszoik, az biztos hogy valamilyen szinbten férfi miatt van.

Férfiak viszont nem biztos, hogy azért birkóznak, mert buzik.

A labdát sem azért rúgják, mert az az ellenség levágott feje és aki amekkorát rúg, akkora legelőt szakíthat magána az ellenséges legelőből.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.07. 10:20:24

@LadyCarambole: Én csajososztályba jártam, csajosmunkákon dolgoztam sokszor csupa nő között, úgyhogy.. érted.. Én nem Zsanett ura vagyok, akivel be lehet szopatni akármit a csajokról.

na jó, megnyugodtam, mert közben leesett a tantusz, de tudod, hogy az nálam nagyon lassan esik le: a mélység ugye, a mélység

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.07. 10:41:46

@Frick László Emlékzenekar:
Egy utolsó homlokpuszi, mert még a végén rossz híremet keltik, mint gyengeszívű nősténynek!

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2011.03.07. 11:56:00

@Frick László Emlékzenekar: 300 szó te túlsokat képzelsz az uramról 100-150 betűt variál ha ezt nevezhetjük gesztusoknak

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.03.07. 12:11:09

most akkó' a tyúkok tulajdonképpen ízeltlábúak?

Frick László Emlékzenekar 2011.03.07. 12:32:40

@Zsit (nyau és rémizé):
1. Múlt századi tyúkkupecok a tyúkok lábának revességéből tippelték meg a tyúk életkorát. Ez azonban csak a tyúkgyári úgynevezett természetazonos hatású húshibrid és tojóhibrid tyúkokra igaz. Tanyasi tyúknak 14 éves korában is olyan a lába, mimnt egy csibének, pedig az állatorvostudomány mai állása szerint egy tyúk max 7 évig él, esetleg laboratóriumi körülmények között 9-ig. vagy egy tanyán ahol még soha nem volt gyárikakas, 15 évig.

Csakhogy főleg a vidéki kulákság, az alacsony osztályöntudatú pareasztság 8ezek alkották a munkások mellett a fóradalmi kormányt, régi Ápr!. ünnepi dísztribünökön látszik,l hogy Losonczi Pál, az Elnöki Tanács elnöke kucsmában kéviselte abüdös (alacsonyosztályöbtudatú) parasztságot. Losonczi még a nevét is úgy írta alá, mint egy 2. oszt. tan.

2.Az azredforduó óta különösen jóízű a tyúkok lába, hiszen nem olan büdös, mint a férfiaké, sok nő naponta vált annyiszor cipőt, mint a férfiak hetente. A férfi igénytelen állatfajta, sok jelentős férfinek összesen van talán 12 pár cipője, ebből egy pár az éretsségiző cipője, pár sportcipő, egy makkoscipőpár, amit azért már mégse vehet föl (Friderikusz Sándor ilyenben tartotta első tóksóit, természetesen fehér zoknival, de 1986-ban)

Egy átlag nő 2-4 nap múlva veszi föl újra ugyanazt a cipőt, ami ma a lábán volt, ezalatt kiszárad a cipő és a tejsavfaló baktériumok mindegyszálig megeszik a gombákat a sok tejsav után EZÉRT nem büdös a nők lába. Esetleg az lehet, hogy a munkahelyen annak a potenciálisan ellenséges nőnek a lába büdös, aki jobban fekszik a főnöknél.

A nők maguk is szeretik a saját lábszagukat, de csak akkor, ha senki nem látja.

Fültanúk előtt képeket pukkasztanak, fitogtatják az orrukat s például ilyenekre fakadnak ki: "Rohaggy meg Frikk, te fasz, semmi nem igaz ebből!"

De persze meetingeken, ha egyágyas szoba jut nekik, az unalmas délutánok, a koktél előtt, amíg várnak, az összes lábujjuközéből végig veszik a sajtszimat mintát, de ezt senki nem tudhatja meg!

Ilyenek az ízes lábú nők.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.07. 12:35:30

@zsanett- a csillagkútról: Lehet, hogy a te urad néma kínai mohamedánbiztonsági őr? Már 88 betűs ABC is fasza. Mindenesetre így, hogy néma és nem hangokat variál, hanem mutogatva a betűket.. Na, az, amit mutat, az a betű egy gesztus, így ,már érted?

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.03.07. 14:39:43

@Frick László Emlékzenekar:
szagoltál már 8 órányi hordás után műcipőben érett nájlonzoknis lábat?
Nnnna, maj' utána írj kisregényt - persze, csak ha túléled, mert kaptál katonakorodban vegyvédelmi alapképzést (ami biztosan nem vót, szóval haggyuk)

Na pupákok, egy élmény vót, már akivel. Mindenkinek a kurvaannya!
Bye!

Rosszindulatú Vászka 2011.03.07. 15:11:18

Nemtom a Mester milyen Hölgyekkel ismiziett eddig, de sztem rossz hejre született. Minkefélnk a Hölgyek gyesznótoron mossák a belet, meg sodorják a tőtöttkéáposztát, nem peniglen Moráűviára vagy Kunderára depizneka tisztaszobában, az urbánus szokás. No persze a műkörömnek ne tesz jót a vájlingsúrolás, meg gyesznóvágásra a koktélsmink sem elvárás.

Friedmann Juci 2011.03.07. 17:01:06

nemtudom, ki volt az a gyengeelméjű, aki újra meghívott ebbe a fertőbe, de ha elfogadom, akkor csakis azért lesz, hogy tönkretegyem ezt az egészet.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.07. 17:16:03

@Rosszindulatú Vászka: Kedves Jövő Mérnöke & Záloga, Reménységünk! Ki nem tudja, hogy te vidéki vagy, ráadásul a zsírtraktorosgazda métely legmélyéről, ami Joschka Fischert az aljas hippi szemétládát is evilágra kloákázta. Osztályidegenség, az osztályöntudat alacsony foka jellemzi a magyar parasztságot, de a svábokat? Látszik, hogy nem olvasod a múlt század un "Koalíciós Időszakának haladó jóoldali dolgozatait, legfényesebb elméin, legderekabb szellemni nagyságaink kardoskodtak , de hiába a tökéletes svábtalanításért a Budai hg-t illetően.

Lehet csudálkozni? A leg természetesebb: 1953-ban, még Sztalin halála előtti hetekben is a sváb kuláklányok maguk szőtték a stafierung-juk vásznait, a hétköznapitörölközőket, budipaprtartókat és vattatartóka, és ezeket HÍMEZTÉK is, ami egyenesen KULTÚRMOCSOK! Nem egy sváb nőszemély, de fiatalokról beszélek, kitakarítja a szobáját, sőt,, még a múlt század 90-es éveiben is voltak olyan sváb lányok, akik puszta kézzel dobták a szennyeskosár irányába a napi bugyijukat este! Sőt, konkrét információim vannak egy félsváb leányról, aki kb délután közepén bekapcsolta az automatamosógépet, hogy majd ha a mutti hazagyön, kiteregthessen szépen.

Én olyan öreg vagyok, hogy olyan sváb nőnemű ffiatal egyedeket ismertem, akik megstoppolták az ADIDAS zoknijukat, ha kilyukadt!!

CVászenykám, galambocskám, ez a tudományos feltárás Magyar (iromba) Vidéki Tyúkokról szól, mindjárt javítom is a címet.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.07. 17:25:44

@Zsit (nyau és rémizé): Katonakoromban mindenki kapott 3 pár nyerspamut zikni meg három mélyszarbarna barchent alsógatyát. Onnan mlehetett megismerni a sok egyforma egyenruhás között , ki a városiparaszt, aki nejlon Speedo vagy Adidas úszónadrágban gombásítótta az 'acskóját meg piros kék csíkos fehér sportzoknival etette a surranóját (egy szolgálat egyzokni) Én viszont, mint sötétben bujkáló, politikailag megbízhatatlan bérenc, kiszedtem a kukák mögül a nyerspamut zoknikat, amik SOHA nem lyukadtak ki , még leszerelés után is hordtam gumixcsizmávab és hintóporoztam a MINDEN NAP FÉNYESRE (azaz vízállóra) suvickolt surranómat. Ennek köszönhetően 24 órás szolgálat után olyan szagú volt a lábamj, mint a frissenfürdetett baba popsija, amit enyhédeden bepúdereztek (éreztél már ilyet?)

Természetesn így a báliszezon végén az embernek néhány orvos, gyógyszerész, vidékiföldbirtokos és egyéb magasfokúértelmiseggi bál után az orrában van az egyszerhasználatos női bálicipők (ezeknek nejlonból van a belseje és flitteres, műanyagporral kasírozott papírból a küllete) jellegzetes KÍNAICIPŐSKONTÉNER bűzét az ékszerdrága parfőmök bokáig érő felhői alól bugyborékolni.

Na de nem is azt mondtam én, hogy egy gyógyszerészné vagy egy jelentős értelmiseggné pállott lábai elé akarnék borulni vagy olyan tinédzserlányok lábai elé, akik eleve nem ismerik a helyes ujjrendet, mert bár az anyukájuk már 7 éves korukban elmesélte nekik, mekkora egy gecik tudnak lenni a pasik, de az ujjrendről valahogy elfeledkezett, nomeg ugye márciustól októberig retkes tornacipőben, októbertőél márciusig meg tréfás gummicsimmákban kell rohasztani a lábinkót, nadehát a Bütyök c. dógozaton már túlvagyunk.

Boldog nőnapo!

(az hiszem ez it blogban még annáliscsúnyábbnak számít, ugye? )

Frick László Emlékzenekar 2011.03.07. 17:29:19

@zsanett- a csillagkútról: Az urad megint nagyon okosat mondott, hiszen ki nem tudja, hogy 9 hónapos korom óta szófosó vagyok, ésmivel tanyán núőttem föl, a világtól elzárva, anyámmal ketten voltunk jóformán, a többit se tudja elképzelni az urad, de legalább próbúáld érzékeltetni neki, így csinálj a kezeddel struccfejet és az ujjaiddal hápogtasd a csőrét.

Boldog nőnapot az uradnak is!

Én ha a helyedbe lennék, fognám magam, ha ilyen uram lenne, mint a tiéd, -akkor inkább Ujjbegy Jankóval megszöknék albérletbe.. se mosni, se főzni nem kell rája és nála gyüngédebb nincsen az ágyban...

Rosszindulatú Vászka 2011.03.07. 17:42:39

@Frick László Emlékzenekar: most, hogyí ífy kicsit megrendaszabájoztál, bevallom, kicsit szépítettem. Mre amúgy a bélmosással csak a városi okosrokontot szokjuk szivatolni, hogy gyere testvér, segíjjél. Osztán, ha már nyakig szaros és kiröhögtük magunkat rajtuk, akmkor basszuk ki a szemétbe és vesszük elő a hentesnél doppolt mosott belet.

Az a napi bugyicsere meg UFÓ, nem a Kozmopolitenbűl kéne tájékozódni. Már mije, egy szutyok egy koszfészek lehet az a nőstény, kinek naponta kell alsót cseréni?

Katonaélményekkel salynos nem tudlak szórakoztatni, nem bizonyultam méltónak a Magyar Népkösztársaság honvéccságánek bizalmára és nem kaptam AMD-t a kis kezeimbe. Ez nagy teher nekem, nem is szeretek beszélni róla.

bogancs · http://nivo.blog.hu 2011.03.07. 19:47:25

@Frick László Emlékzenekar:

Te frankón profi vagy! Én nem tudok így hadonászni a szavakkal.

Ahogy mondani szoktam, aki a (szó)virágokat szereti...

_nyuszi_ 2011.03.07. 21:09:48

hát ebből az egészből csak a July Morning-ot értettem.
ez egy ilyen nap.
beszívott posztolók napja.

szanalmas 2011.03.07. 21:10:36

@büdösmackó: :D

@Friedmann Juci: Édesanyád hülye lánya gyengeelméjű, te pinablogger! Jobb lenne, ha a dolgodat végeznéd ami a blogszajhaságot jelenti, gondolkodni itt vagyok én!
Imához!

szanalmas 2011.03.07. 21:13:52

@márnyuszi.:

Te tényleg el szoktad olvasni Frikk posztjait?! Már akkor értem, hogy mitől lettél ilyen tompa zombi mostanában.
Fújd ki, hód, FÚJD KI!

Friedmann Juci 2011.03.07. 21:15:21

@szanalmas: mikor meg blogkurva voltam, akkor az volt a baj. hol a sapkad, te pocs?

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.07. 21:18:44

Arra büszke vagyok, hogy Mr. Frakk több posztjában is szerepelek már. Szinte érzem, hogy regényhőssé válok.

szanalmas 2011.03.07. 21:19:44

@Friedmann Juci:

Nem is tudom, miről beszélsz, senki nem panaszkodott, hogy fogazol, túlságosan negatív vagy!

_nyuszi_ 2011.03.07. 21:20:07

@szanalmas: :D

(ez nem szmájli, és kuss! )

légyszi, nézzetek át a globalicumra, és mondjátok meg, hogy mi a fasz az! köszi!

szanalmas 2011.03.07. 21:23:01

@márnyuszi.:

Normális férfi nem olvas globalikumot, egyébként pina.

_nyuszi_ 2011.03.07. 21:26:18

@szanalmas:
nem kell olvasni, csak nézni. menni fog?

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.07. 21:26:52

@márnyuszi.:

A globalikum olyan nekünk, mint úttörőnek a kék nyakkendő: kinőttünk belőle, gyerekesnek tartjuk.

szanalmas 2011.03.07. 21:28:22

@márnyuszi.:

Megnéztem, mondom, hogy pina, mit nem értesz ebből?!

_nyuszi_ 2011.03.07. 21:30:21

@szanalmas:
melyik a pina, a fölső, vagy az alsó?

szanalmas 2011.03.07. 21:32:35

@márnyuszi.:

Te most komolyan kérdezősködni jársz ide?!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.03.07. 21:38:47

@márnyuszi.:

Na megnéztem és megfejtettem, legyél boldog. 200 euró lesz, házipénztárban fizethetsz.

Friedmann Juci 2011.03.07. 22:03:49

@Levéltáros: ne tereld a szót másról.

@szanalmas: állandóan csak nyígtatok, és semmi sem tetszett, de mi mást várhatnék egy homokos társaságtól, ha nincs faszom. hívjátok vissza a radait, majd ő helyreteszi az emésztéseteket.

most pedig megyek kurvulni egy jobb helyre, hátha elérem vele, hogy eltöröljék a szinkront.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.03.07. 22:15:02

A vidéki tyúkokk azok, akik egy mojitóért szopnak, mint egy kjis boci, és még kényszertíeni sem kell őket? Lájkolom őkelmüket!

Frick László Emlékzenekar 2011.03.08. 04:38:14

@Rosszindulatú Vászka: És tegyük hozzá, juhbelet.
Viszont a svábok spórolnak, sok kis fillérből jön össze az apró Ft. De a groschenekből meg annyi Schilling jött össze, hogy ma már az NSZK lakosai jobban útálják az osztrákokat, mint a magyar cigányokat (félreértések elkerülésére nem balogh Artúrra, az ismeretlen cigányértelmiségire gondolnak, az NSZK-ban élők szerint az olyanok a cigányok, mint a tegnap a parlamentben felszólaló LMP-s képviselőúr, akinek halvány fingja sincsen arról, amit beszél, ami viszont jólhangzik avagyis: intellektuáális szájbőgőzés. Ugyanis az is baj, ha van (lesz) rendőr (ez ugyanis növeli a szociálisfeszültséget az LMP seggfejű szerint, de különben papírról olvasta, úgyhogy nemigazán tehet róla... stzegény ártatlankám...) de az is a szociálisfeszültséget növeli, ha nincsen annyi rendőr, hogy seggberúgdalja a gárdásokat Gyöngyöspatán. Ahol azt kívánom, kisérlet képpen pár LMP-s helyezze el romantikus parasztházban magányos lakóként a nammamiját egy évre.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.08. 04:43:20

@"the dragon": Vidéken még ma is nagyon kevés nő szopik. Nagy a globális kiegyenlítődés, de a legtöbb vidéki tyúk akkor lát ilyent, ha annyira elavult parasztbunkó családba születik, ahol van még egy gyerek és az fiú és amikor az anyukája rázsarolja, hogy porszívózza mán ki a szobáját, mégis, hogy néz az ki, hogy egy évek óta menstruáló nő szobájában az anyukájának kell órahosszákig guberálnija, hogy ne szíjjon be mindent válogatásnélkül a porszívó, naés, amikor a lány, tegyük fel, hogy fiú a másik testvér, bebasza z ellenséges szobába a porszívót, és véletlenül bekapcsolódik a gyerek háézozija és szopósvideóra van állítva, na akkor.

meg méég akkor szoktak 11-12 éves vidéki csirkék szopós videót nézni, amikor kisütik, hogy prostitúcióval Nyugaton viszonylag sok pénzt lehet keresni és meg akarják nézni, hogy kell azt csinálni 8azt hiszik, hogy dugni kell legfőképpen) és így véletlenül a szokásos pornódramaturgia áldozataként a puncikinyalós rész után következik a szopás.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.08. 04:52:37

@bogancs: Jutka nem a körmére néz, hanem a kitömött melltartójára: "Basszameg, mégis a szivacsosat kellett volna felvenni!" A többi stimmel, tényleg így képzeli el a vidéki (pl Kerepestarcsai) tyúkok életét egy városidisznó.

A szavakkal való hadonászsáról azt tudom mondani, amit a kakastrajzoló festő mondott a királycsávónak, amikor az sokallta a 20 jurót egy tízperces krikszkrakszért.

Tom Wolfe-t kell gyakran olvasni, Kurt Vonnegutot (aki a magar rettenthetetlen irodalmifikaisták szerint klimaxos gimnáziumi tanárnőknek valóakat írt) kb 10x kell elovasni Joseph Heller 22-es csapdája c,. művét, 300 jack London novellát, Hemingway öszes kisprózáját, Pázmány Péter műveit (na, azt hiszem, ez utóbbi szinte lehetetlen ma egy Felvilágosult Matulista Fikaista gondolkodó számára)Jack Kerouactól az Útont Déry györgy fordításban (ezt csak azért, hogy belegondolhass abba, Magyarország több, mint 50 éves spätben van az USÁ-hoz képest és egy füves srác, olyan, mint Dean Moriarty, Dosztojevszkijt olvasott szabadidejébe, fogd az édes kisaraszod és ezt mérd rá a Kendermag című gyáriblog tevékenységére)
Innen aztán már gyerekjáték.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.08. 04:54:58

@Friedmann Juci: Radaui Rossebet én is várnám, mert igen sokat okulok a kommentjeiből, innám, mint a szivacs, mert nekem nem volt annyi eszem, hogy valami áltudományos szarra jelentkezzek, mint pszichológia vagy szociológia szak. Addiktológiából tudok valamit, de csak a piálásra vonatkozó részt, meg a politoxikomániát.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.08. 04:59:30

@Levéltáros: Én a globalikomban lehetőséget látok arra, hogy a többrétű spongyabobizmó lehengerelheti az egysíkú southparkiánizmust. A Southpark igazi telibetalált célközönsége az ivarérőfélbenlévő pánpéterszindrómás 11-32 éves korosztály, míg a Spongyabob sokkal szélesebb közüönségnek szól, felügyelet nélkül nézheti az 54 éves de akár a 4-6 éves gyermeket is elélültetheted. A Spongyabob az egyetlen olan mai művészeti alkotás, ami a 40+ korosztály számára is készült. Ha nem számítjuk az India -Álmok útján c. peszeudoindiai brazil filmsorozatot.

Frick László Emlékzenekar 2011.03.08. 05:01:48

@Levéltáros: Az a jellemző a közepes vagy gyöngébb képességű vidéki újdondászokra, hogy mindig valami náluk sokkal magasabbfokú, amellett, hogy intelligens, maszekban [titokban] művelt jelentősebb budapesti művészt kezdenek el pécézni, hátha a farvizén kievezhetnek a száraz tóból a Nedves partok-ra.
süti beállítások módosítása