Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Rendszerváltoztatgatás

2010.08.30. 08:15 radairosseb

 

 

A Magyar Történelem neves pillanatai sorozatunk következő epizódjában a rendszerváltoztatgatás (1989-2010) időszakával fogunk foglalkozni.

A rendszerváltoztatgatást húsz évvel ezelőtt még mindenki rendszerváltásnak hívta, aztán valamelyik Magyarul kevéssé tudó idióta kitalálta, hogy a rendszert nem lehet leváltani, csak az alsógatyát, így aztán átnevezték rendszerváltozásnak. A Magyart anyanyelvi szinten beszélők számára feltűnhet, hogy ezek szerint a rendszer maradt, csak egy kicsit változott, így aztán hamarosan további verziók (módszervált(oz)ás, gengszervált(oz)ás, et cettera) kezdtek el terjedni.

Mint már az elnevezés körüli viták is mutatják, a Magyar Történelem egy homályos és tudományos szemszögből is igen nehezen értelmezhető korszakáról van szó, így aztán nem haszontalan alaposabb vizsgálódásaink tárgyává tennünk ezt az időszakot. Különösen fontos ez nekünk, a rendszerváltoztatgatás veszteseinek, az elnyomott kisebbségeknek és rajtunk kívül még a metrószeszkulálisoknak és a nyuggeroknak is, hogy megérthessük végre, miért van az, hogy akárhányat is írunk, mindig rosszabbul élünk, mint négy éve.

Mi is történt tehát a Magyar Történelemben 1989 és 2010 között? Mint tudjuk, a rendszerváltoztatgatás 1989-ben, Nagy Imre újratemetésével kezdődött meg hivatalosan. A mocskos komenisták uralma ellen eddigre már nagyon elege volt a Magyarságnak, ezért az új generácinós politikusok pártokat kezdtek alapítani, hogy leváltsák a rendszert. A legnagyobb rendszerváltó pártok a Fidesz és az MSzP voltak, akik választásokat kezdtek el kiírni, amiken aztán gyakran győztek is. Az első választást még a komenista Antal Imre nyerte, akit el kellett tenni láb alól, második helyen pedig a komenista zsidók nyertek, akiket viszont aztán szerencsére megvett kilóra Gyúrcsány, de azóta minden választáson valamelyik nagy rendszerváltó párt - tehát a Fidesz vagy az MSzP - lett az első. Éppen ezért a rendszerváltoztatgatás első öt évét még nyugodtan a komenizmushoz kell sorolnunk, de mivel már akkor is eltemették Nagy Imrét, ezért lehet néha ezt az első öt évet is a rendszerváltoztatgatás részének tekinteni.

Mint tudjuk, a rendszerváltoztatgatást azért is kötik sokan Nagy Imre újratemetéséhez, mert Orbán Viktor Miniszterelnök Úr ekkor mondta azt a büdös ruszkiknak, hogy takarodjanak haza. Ezért akkor bizony súlyos büntetés járhatott volna, amit Orbán Viktor kockáztatott, de mivel a "Világ Kisztitkárai Egyesüljetek" elvet alkalmazva Orbán titkos cimborája és egyben legnagyobb vetélytársa, Gyúrcsány Ferenc elérte, hogy Moszkvába egy rosszul fordított változatát küldték ki Orbán beszédének, mert így akarta elérni, hogy ne Orbán legyen a rendszerváltás kulcsfigurája. A büdös ruszkik elhitték, hogy Orbán nem váltott rendszert, és így Orbánt szerencsére nem lőtték a Dunába, hanem viszont Gorbacsov nyerte a béke Nóbeldíjat, így aztán a kecske is jóllakott, meg a káposzta is megmaradt. Gyúrcsány pedig már röhögött a markába, mert tudta, hogy már más dolga sincs, mint a trotyi Horn Gyüszit és a habókos Medgyesschit jégre tenni, és máris ő lehet az elmúlt húsz év legnagyobb formátumú politikusa.

Ez így is történt majdnem, de olyan böszme volt, hogy elkezdett reformkodni, holott a Magyar Nép nem szereti a reformokat, hanem akkor már inkább szereti a forradalmat, mert mindenkinek szimpatikásabb persze Petőfi, mint Széchsényi, akinek még a nevét is alig lehet leírni, ráférne egy reformhelyesírás, de mégsem csinált forradalmat egészen 2006-ig, holott tetszhetett volna forradalmat csinálni mondjuk amikor taxisblokádoltak vagy amikor traktorozni jártak az emberek Pestre (ami Magyar Ország fővárosa egyébként). De viszont 2006-ban az emberek mégis forradalmat csináltak, mert a büdös komenisták gumibogyószörppellőtték ki a szemüket, és azért, mert - mint objektív kutatótársunk a mellékelt videón részletekbe menően igazolja - Gyúrcsányelkúrta, és ezért megharagudtak rá. Persze sokan azt gondolják, hogy ez a félrekúrás csak Orbán ármányának volt köszönhető, aki így akart visszavágni Gyúrcsánynak a Nagy Imrés esetért, amire azóta is bosszút szomjazott rá. Így aztán végül Orbán nyert, és ezzel véget ért a hosszú kálvária, ami a rendszerváltoztatgatás körül volt, és végre már oroszra is lefordították, hogy takarodjanak a ruszkik, csakhogy a ruszkik ekkor már régen kitakarodtak, ezért szerencsére már nem sértődtek meg annyira, inkább csak a szlovákoknak nem tetszett, hogy lehet, hogy hozzánk is bevezetik az ejrót, de aztán szerencsére mégsem vezették be. Van nekünk elvégre Forintunk, minek nekünk az ejró!

(Ezt nem akartam elárulni, de mivelhogy én is cigány származású vagyok, persze végig Orbánnak szurkoltam, meg amúgy is okos ember a vesztesnek nem szurkol soha, de egy objektív kutató nem lehet faji alapon elfogult, meg különben se tehet róla Gyúrcsány, hogy egy büdös zsidó {anyád a büdös! a szerk.} , attól még nagyszerűen vezette az országot, és biztosak lehetünk benne, hogy jó hazafiként most is azon töri a fejét, hogy hogyan változtatgathatná meg még jobban a rendszert.)

 

208 komment

Címkék: homoszexualitás mszp fidesz 56 tudomány 1989 liberalizmus rendszerváltás rendszerváltozás cigányok kommunizmus zsidók szovjetunió zsidóbűnözés ánusz végbélnyílás 2010 et irunk rendszerváltoztatgatás

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr692241618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kiraaaaa 2010.08.30. 22:45:57

@killercsiga: a kommentek közt találsz, tallóz

Friedmann Juci 2010.08.30. 22:47:30

@leginkább tejből: de azóta legalább vissza lett vonva? csak hogy viccesebb legyen...

PesszimPista 2010.08.30. 22:48:42

Mijjafasszom ez itt? Vmi időutazás? a Poszt megjelent 30 cán, a hozzászólások töménytelen hada meg máer harminca előtt megvolt? Szegény Tótok bosszúja meg itt elkezdte magát verni záróra után?
Tényleg latolgattam, hogy végre ténylegesen végigolvassak egy tudományosanis végre megalapozott kutatás eredményeképpen megjelent posztot, de ez nekem így kissé bidess!!!
Magyarán: A punnyadt faszom a fületek mögé sem rakom!!!
Mijafaszom ez a kirekesztő attitűűűd? Basszamega lakodalmaskttya! Meg főleg Radai! Hát így kell nem megtisztelni a kívülállókat? Mijjeza politikustempó???
Kpajátok be!
(Egyébkánt a poszt egy kitűnő szar, de ez csak azér' van, mer' nagyjából szósenincsen benne a hocskinkóros mókuspofa, meg a maduárok ténykedésének nemaktuálpolitikai, de a területet lényegében betakró ténykedéséről.)
Jut eszembe! Persze ezt sem olvastam teljesen végig, mert vki a múltkor megsértett. Nem egyzserűen, hanem keményen, vérig! Na ezért. (Hogy ki volt az, és pontosan mikor és hogyan, arra már nem emlékszem, de ez nem is lényeges.)
Úgyhogy takarodó! . . . Szarfaszúak! (A lányok maradhatnak, de csak ha nem akarnak.)

leginkább tejből 2010.08.30. 22:49:46

@Friedmann Juci:

belebaszom a fejem a falba. most emberesen felhúztam magam.

Friedmann Juci 2010.08.30. 22:51:20

@leginkább tejből: ne tedd muci. lesántulsz, mint én. az kurvarossz.

leginkább tejből 2010.08.30. 22:51:49

@kiraaaaa:

kira. két lehetőség van.

az egyik, hogy elhúzol a büdös picsába magadtól.
a másik, hogy először eme blog történetében ki leszel tiltva, hogy raknád anyád szájba.

leginkább tejből 2010.08.30. 22:53:25

@PesszimPista:

ne nyíg bazdmeg, ne nyígj! ennek a blognak ez a hagyománya, jó hogy észreveszed hónapok után! ha nem tetszik, elhúzhatsz a vérbe, a csajok és pasik blogra, vagy a malackarajra a kutyatáp posztba!

Friedmann Juci 2010.08.30. 22:57:05

@leginkább tejből: láttam, szteppeltél ma te is egy kicsit a karajon. háháhhááááááá

kiraaaaa 2010.08.30. 22:57:37

@leginkább tejből: a faszomba bazd meg, mi retkes égnek csesztetsz itt ilyen pitiáner módon, csináld rendesen, a kurva anyád

Friedmann Juci 2010.08.30. 22:58:53

@kiraaaaa: az a kurvaanyád nem kellett volna a végére. vékonyabb volt, mint amit én szoktam mondani. nagy szó!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.30. 23:00:16

@PesszimPista:
Pistám, mi a faszt hőbörögsz te itt?! Kifogyott a sperma a zacsiból, vagy mi a katasztrófa tárgya? Gyakoroljuk a téridő kontiinum hajlítgatását, most mér baj ez? Tudományosak vagyunk, érted, baszki!

PesszimPista 2010.08.30. 23:00:28

@leginkább tejből: Bekapod te a tudodmimet! Keménykedsz itt, de mire mennétek kívülállók nélkül?
Szarra se! Csak vernétek itt a brét, aztán megunnátok két szaros hét alatt! Mer' mindég csak az illyen lurkerek beírásaira izgultok be, int én. (Vén kiélt trottyok vagytok! Ti is!) Tiszta tvájlájt zón-os vérszívás! Be kell szarni!
Úgyhogy legalább vmi kurvaanyádos minimális respektszerűség, vagy itt se vagy(t)ok!!!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.30. 23:00:33

@PesszimPista:

Látszik, hogy részegen kommentelsz, burnyák. Akkora májerok vagyunk, hogy először a hozzászólásokat csináljuk meg, aztán, aki a pirospecsenyében veszít, az írja meg rá a poszt.

leginkább tejből 2010.08.30. 23:04:30

@LadyCarambole:

ne pofázz belebazdmeg. a nők kurvára nem látják át, mi miért történik. nem fogunk újítani mindenféle picsogásra.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.30. 23:05:34

Én például megsemmisítő vereséget szenvedtem a múltkori kő-papír-ollóban, kénytelen voltam átfogó dolgozattal előállni egy közlekedési témában!

PesszimPista 2010.08.30. 23:06:44

@21méter: Burnyák vagy te (is!), úgyhogy pofa súlyba! Neked ez a részeges dolog úgy látszik vmi neuralgikus pontod, mer csak azzal vagdalkozik az ember úgy ált., ami az őnekije az ahilleszsarka.
Csak nem tolod a búrát kocsisirmával, hogy másokat vádolsz piálással?
Ejnye-bejnye! Fúúúj!

leginkább tejből 2010.08.30. 23:08:05

@kiraaaaa:

ki vagy tiltva a picsába. nagy esélye van, hogy ezt nem fogod elolvasni, pláne megérteni, mert hat ablakban csivitelsz, ilyen buta picsákat mi kúrunk, de egy szavára sem vagyunk kíváncsiak.

másfélnapig meg voltál hívva bazdmeg. mert panther szerelmes pillanatában rádizgult.

de te olyanhülye vagy bazdmeg, hogy nem fogtad föl, hogy kattintanod kellene!

lejárt az idő, a meghívó tévedés volt, szóval húzz a picsába!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.30. 23:09:07

@PesszimPista:
Ha bevallod, hogy te tolod Péter Annát, megadjuk amit akarsz!

leginkább tejből 2010.08.30. 23:09:56

@LadyCarambole:

ne hergelj bazmeg. ne hergelj. kezdődött a testmódosításbloggal, aztán folytatódott reggel a kutyatáppal. most ez a kirabazdmeg, aztán te jösz ezzel a hülyeséggel!

bent ki lesz fejtve, de egyszer és utoljára!

PesszimPista 2010.08.30. 23:10:34

@LadyCarambole: Hát ez igazán mélyről érkező volt.
De nem úgy van, hogy itt a csajoknak kuss? Vagy csak én olvastam félre a helyi "hímek" eddigi pofázmányait?
Ps.: Hé fiúgg!!! Mi ez itt? Segggííítséggg!!!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.30. 23:11:08

@leginkább tejből:
Megfejellek, majom! Minek zabálsz kutyatápot?!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.30. 23:12:53

@PesszimPista:
Idomított kutyák ők, ha nem lennél ilyen hülye, már rég rájöhettél volna, kik állnak valójában e fantasztikus blog mögött!

PesszimPista 2010.08.30. 23:13:37

@LadyCarambole: Eddig az volt itt a vád, hogy Pétert tolom, vagy ha nem, akkor ez legalábbis nem rajtam múlik.
Most meg még Annát is belekeverni, főleg így pariba, hát ez már igazán kemény!
Mingyá elgondolkodom valamin!
De tényleg!

leginkább tejből 2010.08.30. 23:14:31

@PesszimPista:

kisapám, kollegínáink egytől egyig válogatott csodafegyverek! hozzánk nem érnek föl, de a magadfajta bétákat tojással habarva fogyasztják!

PesszimPista 2010.08.30. 23:17:57

@LadyCarambole: Hát te is teljesen hülye vagy, hogy minden kívülállót hülyének nézel?
Tudom én hogy mi a dörgés, többszörös házas vagyok, vagy miaszösz, de nem helyeselhetek, mert ebből még később (is) baj(unk) lehet.
CSAAAAK CSÖNDBEEEEN!!!!

PesszimPista 2010.08.30. 23:20:29

@leginkább tejből: Na már a gamma mínusz is vartyogni kezdett!
Csak nem szedted be a holnapi szóma adagodat is még éjfél előtt?
Hmmmm? Béta vs. gamma? Hmmmm.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.30. 23:21:16

@PesszimPista:

Csakis tudományos célból iszom. Misszióm, hogy a hozzád hasonló csökötteket világosítsak föl, és hogy ésszel fel bírd fogni a lényeget, szesszel butítom le magam. De úgy néz ki, hogy igazán még sem sikerült, mert még csak nagyon a felszínt vakargatod. Ez onnan is látszik, hogy ha az Achilleses ötleted igaz lenne, akkor azzal lettél volna megvádolva, hogy az elmebeli képességeidnél csak a péniszed nagyobb.

leginkább tejből 2010.08.30. 23:22:14

@PesszimPista:

szerencsétlen buzeráns fasz vagy bazdmeg. ennyi kérdőjelet egy-egy hozzászólásban csak a nagyon elbaszott lúzerek halmoznak!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.30. 23:22:56

@leginkább tejből:

De kecsege vagy, színes egyénisége hiányozni fog.

Friedmann Juci 2010.08.30. 23:24:09

@PesszimPista: mi történt az arcoddal? olyan csúúúnya. nem tetszik. aludni akartam, de így nem fog menni. most hogy fogok kiscicákról álmodni? elbasztál mindent! ez is egy szar nap. meg a politikát is utálom! báááá

Friedmann Juci 2010.08.30. 23:26:12

@21méter: ja, csak a csoffadt kis fitymádra akartad húzni, hogy izzadtan próbáld bizonyítani, hogy nem vagy homokos! nem fog ez menni barátom! add el a harcot szivi! toleráns ez a közösség. radát is elfogadtuk.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.30. 23:28:48

@Friedmann Juci:

Oké, ha legközelebb újra adsz rá puszit.

PesszimPista 2010.08.30. 23:28:59

Most még a péniszem is! Hát be kell szarni! Ennyi burnyákot!
Na jó, csak hogy lásd kivel van dolgod. A fütyim valóan nagyobb!
DE EZ NEM OK A KIREKESZTÉSRE!!!
Tehetek én róla, hogy azért nem utazhatok tömegközlekedéssel, mert okos vagyok, és meg kell kíméljem a tömeget a közszeméremsértés útján létrejöhető megbotránkozástól, és egyéb lelki traumáktól?

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.30. 23:31:44

@PesszimPista:

Jólvan bazmeg, úgy látom, hogy esélyem sincs annyit inni, hogy átjöjjön számodra a mondandóm lényege.

PesszimPista 2010.08.30. 23:31:46

@Friedmann Juci: Kicsicica! Kukkancsad meg a zavatáromat jobban! Nem a külcsín a lényeg, hanem a belbecs! (Mindég ezt szajkózzák, aztán amikor kéne akkormeg. . . . )
És egyébként is kiafenét érdekel, hogy hogyan alszol? Mellettem horkolsz? Nem! Hát akkormeg?

PesszimPista 2010.08.30. 23:32:51

@21méter: Végre megértetted!
Csak nem lehúztál még egy pohárral mielőtt beírtad azt a faszságot?

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.30. 23:33:05

@PesszimPista:
Azt kell mondjam, hogy a heréid fölé nőtt szőrös bibircsóktól, amit konstansan a farkadnak hiszel, nem látod a világ pozitív vonulatait! És többször nősültél ergo evolúciós zsákutca vagy.
Ezek csak a tények, remélem nem sértődtél meg, mikor ilyen barátian beszélgetünk!

leginkább tejből 2010.08.30. 23:34:41

@PesszimPista:

bazdmeg, egyszerűen nem bírod ki kérdezés nélkül!

hihetetlen!

gondolom anyád maga az alien!

PesszimPista 2010.08.30. 23:34:54

Na jó de az még itt sem ér, hogy mostanság én vagyok mindenki macája, úgyhogy most elmegyek kicsinység bagózni. Mingyá jövök.
Addig is mindenki kapja be!

leginkább tejből 2010.08.30. 23:35:19

@LadyCarambole:

többször válni az igen, az emberes!

node többször nősülni!

nahát!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.08.30. 23:38:34

@PesszimPista:
Egy naaaagy slukk - a többi csend.
Remélem, érted, pörsikém.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.30. 23:39:59

@leginkább tejből: Most mondd! És ezek köztünk járnak! Pofám leszakad! Éberség!

PesszimPista 2010.08.30. 23:43:00

@LadyCarambole: Látom, te már most nagyon rá vagy cupanva a faszomra. Ezen nem tudok segíteni, így hirtelen, csak ajánlani tudom , hogy állj át az egyujjú patásokra. Tudod . . L-el kezdődik és Ó-val végződik.
Hajrá!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.30. 23:43:26

@PesszimPista:

Liftesfiú, elég ha annyit tudsz, ha én szállok be, akkor a penthouse gombját kell megnyomnod.

PesszimPista 2010.08.30. 23:44:12

@Zsit (nyau és rémizé): Nincs olyan szerencséd. Vagy te slukk után már csak kussolni szoktál?

PesszimPista 2010.08.30. 23:45:51

@21méter: Liftesfiú mi? Ne álmodozz! Nézelődj!

PesszimPista 2010.08.30. 23:46:47

@21méter: Penthose mi? Te ekkora májjerr vagy és ide írogatsz? Vagy csak nyomogattad korábban a gombot és innen van a tapasztalat?

leginkább tejből 2010.08.30. 23:47:37

@21méter:

te rohadt buzi! tudtam, hgoy köztünk áruló van!
először a jelenbe nyunyóval, mostmeg itt, pistikének tágítod már a végbelét!

leginkább tejből 2010.08.30. 23:48:14

@PesszimPista:

BESZAROKRAJTAD! LÉGY MÁR FÉRFI, NE KÉRDEZZ!

PesszimPista 2010.08.30. 23:50:05

@leginkább tejből: Háát annak aki nem érti, vannak még csodák.
De neked magyarázzam? Kismókus.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.08.30. 23:51:25

@PesszimPista:
hát, ha van, amivel betömjék a számat, akkor felesleges beszélni.
De ezen dolgok elsőrangú anyagtermelők is - veled ellentétben. Szerintem észre se vennélek a számban. Igaz, csak úgy ki se nyitom.
Cuncikám.

PesszimPista 2010.08.30. 23:53:25

@leginkább tejből: Na ja, egyszer rámuszítjátok a spinéket, aztán meg számonkéritek, hogy mért uszultak rám. Aztán mindenki egyöntetűen rám veti magát, és még kérdőjelet sem lehet alkalmaznom.
Azér' ez már tényleg emberkínzás! Lássuk be!
Nem lehettek ennyire kibaszottul szemétláda módon fasszopómód szívtelenek!
DE.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.30. 23:53:38

@PesszimPista:
Hát nézd, megmondom neked őszintén, nem vagyok bőrgyógyász. De állítólag lézerrel már szépen el tudják tüntetni a legnagyobb burjánzásokat is.
Elképzelni nem tudom, mit akarhatsz a LegÓval, pláne azt állítani, hogy az párosujjú patás!
Nem szivesen mondom ki, de szerintem buzi vagy.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.30. 23:56:06

@PesszimPista:

Csak a kedvedért hazudom, hogy az utóbbi verzió, hogy ne törjem le azt a kis önbizalmadat.

leginkább tejből 2010.08.30. 23:57:34

@PesszimPista:

következő kérdőjelnél leanyázlak!

PesszimPista 2010.08.30. 23:57:36

@Zsit (nyau és rémizé): Márpedig most kinyitottad, de hogy minek? Azt sztem te sem tudod. Tán csak úgy, szórakozásból.
Hogy én mit termelek kinek a szájába, háááát az meg ugye tisztán verbális támogatottságú kérdőjelezésben értékelhetetlen, empírikus tapasztlást nélkülöző vmi, legalábbis részedről.
Akiknek meg nem, azok meg már megfulladtak. (Egyet kivéve.)
Ennyi.

leginkább tejből 2010.08.30. 23:58:19

@21méter:

összetévesztesz a barátnőddel, nyunyókával! lásson szemész mielőbb, a különbség számottevő!

leginkább tejből 2010.08.30. 23:58:50

@PesszimPista:

úgy látszik ez ma egy ilyen este.

A KURVA ANYÁD!

PesszimPista 2010.08.30. 23:59:12

@leginkább tejből: (NEM) Bocs! Ezt nem tudtam kihagyni.

leginkább tejből 2010.08.31. 00:00:02

@PesszimPista:

késő!

na, tessék, mostmeg elnézést kérsz!

férfiember nem kér elnézést!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.08.31. 00:00:39

Most jöttem, szevasztok. Nem olvasom végig ezt a sok szemetet, volt valami érdekes? Nem? OK, mentem is, jó éjt!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.08.31. 00:02:29

@PesszimPista:
cucukám: ezek itt betűk. Nem kell hozzájuk nyitott száj!
De értékelem, hogy van olyan, aki túlél téged. Kicsit alacsony a sikerrátád, no de ne legyünk telhetetlenek.

Na, pihentetem légzőszerveimet elülső szakaszát, holnap dolgoznom kell!

PesszimPista 2010.08.31. 00:02:47

@LadyCarambole: Mondom a LÓ faszával legyél elfoglalava! Azaz: Basszon meg a LÓ!
Értetlen libuska!

PesszimPista 2010.08.31. 00:07:29

@leginkább tejből: Mondtamvolt: (NEM) Bocs!
Mi az ami ebből a csökött agyadnak a nembocsból azt súgja, hogy itt bárki emberféregfia (pláne tőled) bocsánatot kért volna. (nem kérdőjel bazzeg)
Itt tényleg mindenki illyen hüllye, vagy csak te mag a csajok. (ez sem kérdőjel! na jól érzed magad)

PesszimPista 2010.08.31. 00:09:25

@Zsit (nyau és rémizé): Végre, valami jó hír!
Jó éjt! (neked se)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.31. 00:10:17

@PesszimPista:
Huszár az, te szerencsételn! Mondhattad volna, hogy sakkozunk! Fehér bástya lép F5-re, sakk-matt!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.31. 00:11:09

@Levéltáros:
Ne már, történések voltak! Blogtörténelmet írtunk...már megint!

leginkább tejből 2010.08.31. 00:12:48

@PesszimPista:

nem nagyon viseljük el itt a sértegetést, felszólítalak, hogy moderáld magad!
hihetetlen, hogy emberek mit meg nem engednek maguknak!

kollegínáink nem hülyék, hanem nők! hasonló fogalom beismerem, de azért mégis, figyelj a részletekre!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.31. 00:13:52

@Panther_V:
ha admin lennék, én kitiltottalak volna már!

leginkább tejből 2010.08.31. 00:17:18

@Zsit (nyau és rémizé):

húúúzzzámáraludni! ha már szégyenszemre köszöngetsz!

ez nem ismiblog!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.31. 00:17:55

@Panther_V: Na ezért nem vagyok még admin, de tudtam!

leginkább tejből 2010.08.31. 00:18:18

@LadyCarambole:

én meg leszedném a tíltást!

így megy ez felénk!

PesszimPista 2010.08.31. 00:20:33

@leginkább tejből: "de azért mégis, figyelj a részletekre!"
Mást sem csinálok naphosszat baszod!
Túrom a pinás képeket a neten.
Folyton a lényeges részletekre figyelek, vagy legalábbis erőssen törekszem.
Nektek (de főleg neked, főgeci) semmi sem elég!

PesszimPista 2010.08.31. 00:27:52

@Zsit (nyau és rémizé): "Na, pihentetem légzőszerveimet elülső szakaszát, holnap dolgoznom kell!"
Gondolom ezt kellett volna megérteni. Nehéz összefésülni: birtokos/tárgy/határozó megmiegymás.
Előbb saját szemünkben a szálkát, mint máséban a gerendát!
(Na jó, ezt most én sem követtem, de jól hangzott.)

PesszimPista 2010.08.31. 00:29:44

Na jó!
Mára ennyi. Bezárt Pista mókatára.
Jó éjt mindnyájótoknak!
(Persze ezt se gondoljátok komolyan. Vagy de akár.)

szanalmas 2010.08.31. 00:34:54

@PesszimPista:

Pista, bazmeg, pörögsz mint a Chemotoxos légy!

PesszimPista 2010.08.31. 00:42:35

@Zsit (nyau és rémizé): Na jó. eElőbb használtam a kezem, mint a kezem.
Tehát nem járatod tovább a szád, vmin amiről nem derült ki mi az.
Akkor jó, ennek én is örülök. Neked is minden jót!
@21méter: pinát túrós, nem túrós pina! Csak Zsit-et tudnám idézni. Az pedig smafuként nem lehetetlen.
@szanalmas: És erről csak ti tehettek! Kíméletlen banda!
Na mostmár tényleg mentem.
Álmodjatok rémeket!

leginkább tejből 2010.08.31. 00:45:45

@PesszimPista:

NE KÖSZÖNGESS, EZ NEM A HENTES!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.31. 01:47:40

@leginkább tejből:

Érdekes, mindig azt a helyet keverik össze a vágóhíddal, ahol téged látnak!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.08.31. 10:56:21

@leginkább tejből:
te se tudol olvasni, te cecelégy!
Ki köszöngetett kinek, te ártány? Idézzed mán, no!

Yvettebabacool 2010.08.31. 11:17:15

mikor lesz mar kesz az a kibebaszott almaspite?!
süti beállítások módosítása