Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A Top 10 Top 10 lista

2010.08.29. 07:30 Kadarka Jánoska

 

Engem egész életemben elkerült a toptenezés, mert mindig első voltam és lenéztem a mögöttem levőket, de nemrég egy mezőgazdasági haszongépjármű választást segítő dolgozat kapcsán* belefutottam a Top 10 listákba. Ezekről írok most, pontosabban összeállítottam tudományos pontossággal a Top 10 listák Top 10 listáját. Hogy megértsék a buta lurkereink is, leírom lassan: mindenfélékről csinálnak „Legjobb 10” listákat, én ebből a rengeteg sok listából választom ki a legjobb tízet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Erős, férfias, szexi, a legfejlettebb technikával felszerelt gépjármű.
Vonzó, ugye? 

Visszafelé kell haladni, hogy csigázzuk az olvasókat, de aki most a végére ugrik, annak letöröm a derekát. Tudom és kész, hogy ki csinálja!

A legnépszerűbb Top 10 listák tízes listája a következő, ahogy már mondtam, visszafelé:

10.: Legjobb filmek top tízes listája. Mindenki szereti sorba rakni a kedvenc filmjeit, ráadásul külön szakmájuk van a filmesztétáknak, akik a listáikkal akarják bizonyítani létjogosultságukat. Az Oscart is azért találták ki, hogy lehessen listázni.

9.: Legszebb nők: első ránézésre furcsa, hogy csak a kilencedik helyet csípte meg ez a lista, de nyilvánvaló, hogy az internetes pornó korában a legszexisebb nők top 10 listája ezt messze veri.

8.: Legjobb férfiak: nem akarom részletezni ezt a listát különösebben, legyen elég annyi, hogy a legtöbb ilyen listán én is szerepelek, és ha a dolgozatom elejére visszaemlékszik az olvasó, akkor a pozíciómat is kitalálhatja.

7.: Legjobb zenék: összevont lista, a legjobb blues, rap, sanzon és valahány stílus van a földön, mindről van lista.

6.: Legszexisebb nők: az ilyen listák még mindig prűdek, jellemzően felöltözve mutatják be a szexi nőket, pedig tudjuk, hogy nagy hazugság a női öltözködés, kívánatossá tudják csomagolni a löttyedt zsírszatyrokat is.

5.: Legviccesebb reklámok: intellektuális lista, entellektüeleknek való. Csak jelzem, hogy azok a hülyék, akik ide intellektueleket írnának (a Word helyesírás ellenőrzője elfogadja), meg sem értenék a legviccesebb reklámokat.

4.: Legjobb blogok: szakmailag ide betagozódunk, minden lista örökös második helyezettje a Kigondoltam!. A Goldenblog és a többi haszontalan állista itt nem játszik, azok kereskedelmi szempontok szerint alakulnak. Ha valakit érdekel, melyik minden idők legjobb blogja, az itt megtalálhatja.

3.: Nők, akiket magadévá tennél: vannak ennél durvább Top 10 szexlisták is, de sokan szégyenlősek, ezért a Gauss-görbe alapján ez a legnépszerűbb nőkkel foglalkozó lista; még elfogadhatóan perverz, de nem elítélendően durva. Nagyközönségnek való, a szemüveges informatikusok kedvence.

2.: Legerősebb traktorok: ezt szerintem nem kell részletezni, aki egyszer is látott nagyszerű erőgépet munka közben, az tudja, hogy a traktorokénál nincsen jobb Top 10 lista. Csak az első helyezetté.

1.: Legjobb Top 10 listák: igen, most olvasod minden idők legnépszerűbb Top 10 listáját.

Ha valaki nem ért egyet a tanulmányommal, sorba szedett gondolataival megpróbálhat velem vitatkozni.

 

* Írni akartam egy zseniális dolgozatot arról, hogyan kell kiválasztani a legjobb haszongépjárművet mezőgazdasági célokra, például aratáshoz arató-cséplőgépet (kombájn), vetéshez vetőgépet, és szecskázáshoz szecskázó gépet, de kifulladtam, ezért bóklászni kezdtem a neten. Így akadtam a Top 10 listákra, amikről viszont tudok írni, ellentétben a mezőgazdasági haszongépjárművekkel.
 

 

169 komment

Címkék: lista férfi szex top 10 blogolás zseniális poszt top ten

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr792242640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szanalmas 2010.08.29. 10:36:42

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Szevasz bálna, rég láttunk hálisten!

bogancs · http://nivo.blog.hu 2010.08.29. 10:38:28

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Ez övön aluli volt. Ilyen az, ha valaki felfedi a gyenge pontját! Micsoda TOP10-es dzsungeltörvények vannak itt kéremszépen!

Hajdú Péter motorvonat 2010.08.29. 10:44:12

@bogancs:

komám, én szánalomból elmeséltem a minapi idióta cikkedre reaálva, hogy nem értesz a devizakereskedés alapjaihoz. elmeséltem, hogy milyen fundamentumok mozognak a háttérben.
először is leszmájliztál, emlékszem. ez sértés.
utána közölted, hogy melyik iskolához tartozok. ez sokkal komolyabb sértés.

engem nem muszáj komolyan venni, viszont a piacot már muszáj.

most nem bontom ki, de a kormány olyan ugyes, fasza gyerek volt eddig, hogy gyakorlatilag semmi nem védi a forintot és senkinek sem áll igazán érdekében már védeni, sőt. a devizaösszefüggések, az aranyár várható örjöngő emelkedése és komrányunk balfaszsága olyan hámras, mintha ruhákra benzint öntenénk, majd azt meggyújtanánk.

imádkozok, hogy az MNB-ben valaki odafigyeljen, mert ha nem, a végén az IMF fog mélytorkra húzni minket, és mi örömmel megtesszük.

szanalmas 2010.08.29. 10:48:32

@Hajdú Péter motorvonat:

Te fasz, minek védené a forintot bárki is, minél gyengébb annál több a bankok különadója, nő az áfabevétel, meg persze jó sokat nyertek a váltogatással a fiúk is!

Hajdú Péter motorvonat 2010.08.29. 10:51:33

@szanalmas:

zseniális összefüggést találtál, továbbítom is az illetékeseknek! szeptembertől megüresedik az MNB-ben egy osztályvezetői állás, felvesznek, és te majd rendet raksz bazdmeg!

Yvettebabacool 2010.08.29. 11:12:56

azt nem ertem hogy a buzik miert nem az en blogomon kaminautolnak

szanalmas 2010.08.29. 11:15:05

@Yvettebabacool:

Mert nem írod ki a blogod címét a profilodhoz! Kettőt-hármat kattintani már nem könnyű!

bogancs · http://nivo.blog.hu 2010.08.29. 11:15:22

@Hajdú Péter motorvonat: Melyik hozzászólásodra gondoltál a kettőből, barátom? Szellemekkel vitatkozzak?

Aki blogol (főleg itt) az ne legyen sértődős

Rosszindulatú Vászka 2010.08.29. 11:17:24

@leginkább tejből: ej, daliás idők voltak azok bizony.

@bogancs: csak szólnák, hogy az első kis nyominger depis buzi, aki leírta, hogy romlik a világ és régen minden jobb volt, az bizony a hélóta Arisztotelész úr szeméjesen. Oszt lófaszt, pont ojan patent recskázni meg hányásig telezabálni magunk, meg egy jó egésségeset szarni, mint a régvolt-szépvolt rabszolgatartós időkben. Sőt, ez utóbbi még jobb is. Hát hol volt eleinknek vízöblítéses, újságpolcos, wifis fajansza?

bogancs · http://nivo.blog.hu 2010.08.29. 11:22:21

@Yvettebabacool: Jé! Tényleg! Te tele vagy blogokkal. Eddig fel sem tűnt. Nna elkezdelek visszaolvasni, hátha!

@Rosszindulatú Vászka: Ne légy rosszindulatú! Ki a fasz mondta, hogy régen jobb volt he? A régi jó dolgokból nem maradt semmi. Ez nem jelenti azt, hogy ma szarabb lenne.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.08.29. 11:27:18

Amúgy annak idején még a Rájöttem hőskorában vezettem be azt a szokást - páran egy ideig át is vették, de azóta már kihaltak a blog.hu-ról -, hogy az ontopik hozzászólásokban a moderátorok munkájának megkönnyítése végett nagybetűkkel kiemeljük azokat a kulcsszavakat, amelyek révén az asszocanális lánc megindul a téma felé, mutatva a buzgó igyekezetet a diszkusszinó mederben tartására. Tehát például mikor offtopikolást emlegetnek a moderátorok, ennek egyedül az az oka, hogy rajta vannak a TOP10 mocskos TRAKTROSOK listáján! Ez a mondat jól igazolja a kiemelések segítségével, hogy nem térek el a tárgytól!

Ennek a kiváló eljárásnak a feltalálásával és népszerűsítésével is ösztönzöm a LEGJOBB BLOGOK kommentelőit, hogy ne térjenek el a tárgytól, ami jelen esetben az, hogy egy magát levéltárosnak hazudó, enyhén kopaszodó NŐ, AKIT MAGADÉVÁ TENNÉL, valójában végbélileg értve szűz-e még!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.08.29. 11:28:13

@bogancs: Hiába reménykedsz, nem fog ezért leszopni. A szőrös, nagydarab homokosokra bukik, nem a metrószeszkulálisokra.

Commandante Jayasuriya 2010.08.29. 11:32:34

@bogancs:

Azért ne keseredj el, még semmi nincs elveszve!
Vlagyimír Iljics örökérvényű szavait ajánlom figyelmedbe:

Учиться, учиться, учиться ...!

Katonai Biztonsági Hivatal · http://leveltar.blog.hu/ 2010.08.29. 11:36:42

@Hajdú Péter motorvonat:

Azt nem értem, mit erőlködsz te bogánccsal, pénzpiac meg aranyfedezet stb. Hiszen a tudtad egy mélybulvár blog volt, ami arra épült, hogy a széles néptömeg azt érezhesse, hogy értelmiségi körökben forog. Az mondjuk érdekes, hogy bezárt, mert nem érnek rá, aztán nyitnak egy újat, ugyanazok ketten, akik most már ráérnek.

@radairosseb:

Terád még lovat se bíznék, te SZAMÁR! Megyünk érted, az már biztos!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.08.29. 11:38:25

@Katonai Biztonsági Hivatal: Te mindig a LEGJOBB FÉRFIAKat fikázva próbálod felhúzni a kamunickjeid resputácinóját?!

Katonai Biztonsági Hivatal · http://leveltar.blog.hu/ 2010.08.29. 11:39:42

@radairosseb:

Ennyi SÜLETLENSÉGET még nem olvastam sehol, te valami TOP10-es ember lehetsz a BLOGOSZFÉRÁBAN. TRAKTOROKKAL fogunk négyfelé szakítani!

Katonai Biztonsági Hivatal · http://leveltar.blog.hu/ 2010.08.29. 11:41:13

@radairosseb:

Legjobb férfiak?! Hát nem a nagyszerű LEVÉLTÁROSNAK írtam, hanem a TOP végtelen utolsó helyezettjének.

Rosszindulatú Vászka 2010.08.29. 11:42:23

@Katonai Biztonsági Hivatal: hát tudod, ez ékes példája annak a kétezeréves hazugságnak, hogy az ejrópai kultúra emberbarát, meg pártojja a szabaccságot. A lófaszt. Kasztrencerbe műxik, csak ajjasabban, mint az indiai, mert ez még zártabb és kecsegtet az átjárhatóság illúzijójával. A prolik uszítása és tápolása csak erősíti ezt a hamis közösségi- és felsőbbrendűségi érzést. Eléggé szánalmas.

Sosahesen keverednék ijen cenkekkel. Még mit nem, a sok prolja csak szekerünket tolja.

bogancs · http://nivo.blog.hu 2010.08.29. 11:43:15

@Commandante Jayasuriya: Szerinted engem még tanítottak OROSZul?

@Katonai Biztonsági Hivatal: Mondom! A TUDTAD a KIGONDOLTAM MIATT szűnt meg! Az a poszt csak egy diplomatikus púder. De a NÍVÓ-n már a magunk urai leszünk.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.29. 11:43:43

@radairosseb:
Olyan ez neki, mint bekapni egy egész doboz Viagrát! És tényleg, mert ettől se áll fel.

Commandante Jayasuriya 2010.08.29. 11:44:09

@Katonai Biztonsági Hivatal:

Te ne akarj engem megkerülni ezzel a "megyünk érted" szöveggel!
A fenyegetés, és a megtorlás az én dolgom, úgyhogy ne üsd bele az orrodat, mert seggbedurrantatlak a Radaival!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.29. 11:46:07

Azért LEVÉLTÁROS kutatótársunk a dolgozatában nem túl elegánsan elhelyezett egy orv reklámot, nem tudom, nem kéne nekünk ezért kibasznunk?!

bogancs · http://nivo.blog.hu 2010.08.29. 11:46:51

@LadyCarambole: Jó ez a nagybetűzés! Egy bolond százat csinált.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.08.29. 11:48:32

@Commandante Jayasuriya:

Persze, te vagy a tizedes, a radai meg a többiek.

@LadyCarambole:

Nem orvreklám az, hanem teljesen egyértelmű. Nagyon elegánsan csináltam, és pontosan mérhető a hatása (0), mint a többinek, amiket már eddig is elhelyeztem itt.

Hajdú Péter motorvonat 2010.08.29. 11:54:03

@bogancs:

BOLOND? AKI MONDJA!

AMÚGY MINDENKI TUDJABAZDMEG, A KAPSZLOKK FEGYVER!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.08.29. 12:00:48

@Katonai Biztonsági Hivatal: Benne vagy a TOP10-ben, aki a saját faszodat szopja!

Hajdú Péter motorvonat 2010.08.29. 12:01:18

@Katonai Biztonsági Hivatal:

hát igen, a minőség bazdmeg, a minőség! az roppantotta be a tudtad-ot! most majd megpróbálnak minőséget produkálni, de hát látszik, csak vergődnek, még a blog nevében sem tudtak megegyezni!

Commandante Jayasuriya 2010.08.29. 12:01:21

@Levéltáros:

Jobb lesz ha abbahagyod a találgatást, mert hamarosan téged is meglátogat egy lefüggönyözött, sötét színű autó...!

Commandante Jayasuriya 2010.08.29. 12:03:09

@bogancs:

Szerintem téged még oroszul sem TANÍTOTTAK!

szanalmas 2010.08.29. 12:08:28

@Hajdú Péter motorvonat:

És még az új blog nevét is tőlünk lopta, ahogy az index is belőlünk él mert mi vagyunk a TOP1!

bogancs · http://nivo.blog.hu 2010.08.29. 12:11:07

@Hajdú Péter motorvonat: Na de mégis! Első Fórumos poszt rögtön TOP 10-es volt. Amúgy a kislányomnak is két neve van, mert nem tudtunk megegyezni rajta. :))

Juci meg az én ajánlómmal lett címlap. Na?

szanalmas 2010.08.29. 13:39:05

@bogancs:

Gondolom, hogy Bogáncs Angelina Jolán lett végül.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.29. 14:14:30

Azt az ötletet, hogy a bejegyzés saját magát dicsőíti, már ellőtted egyszer, Gedeon. De ügyesen húzogatod a bőrt ugyanarról, azt elismerem.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.08.29. 14:20:29

@21méter: De ez annyira eredeti, hogy feltétlenül le kell írja még pár helyre! Benne van a TOP10 legbalfaszabb kommentben, még az elsőzést is veri! Szerintem terjesszük internetszerte, persze hozzátéve, hogy idézet tőle!

kiraaaaa 2010.08.29. 15:52:54

Szerintem a TOP10-es hülyeség favoritja ehet:

index.hu/gazdasag/magyar/2010/08/29/viz_alatti_szalloda_epulhet_bonyhadon/-ezt is pasik találták ki:)

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.29. 16:03:01

@kiraaaaa:

Bazmeg, te vagy a levéltáros, te se tudsz rendesen linkelni.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.29. 16:03:52

@radairosseb:

Ne cimbizz velem, nem őriztünk együtt bodzát.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.29. 16:16:49

@kiraaaaa:

Asszem most magadat is feltetted a hülyeség listára, nyuszifül.

kiraaaaa 2010.08.29. 16:16:53

@21méter: egyetértek, ezzel nincs is mit kezdeni.

kiraaaaa 2010.08.29. 16:21:48

@21méter: egyébként megjegyzem, ne kifogás, meg picsulás, de csak ezen az oldalon marad le az eleje.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.29. 16:27:51

@kiraaaaa:

A kifogáskeresés egyik legbiztosabb jele, ha úgy kezded a mondókádat, hogy ez nem kifogás.

kiraaaaa 2010.08.29. 16:32:52

jéé, oldalt látom a válaszod, (a Részeredményeknél), itt meg nem.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.29. 16:36:07

@kiraaaaa:

Szerintem, ha kézenfognálak és nekivezetnélek a falnak, még azt is megköszönnéd.

Friedmann Juci 2010.08.29. 17:01:21

@kiraaaaa: tényleg ennyire, vagy csak tetteted? még engem is túlszárnyalsz!!!

szanalmas 2010.08.29. 17:04:23

@Friedmann Juci:

Ti mindent tettettek, nem csak az orgazmust?!

Friedmann Juci 2010.08.29. 17:07:29

@szanalmas: azt is tettetem, hogy lélegzem.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.08.29. 19:02:33

Azért ez a poszt rendben van.
Nem szívesen mondom, de majdnem olyan jó, mintha magam írtam volna

kiraaaaa 2010.08.29. 19:43:21

@21méter: anyámék elbasztak, evan.

@Friedmann Juci: esküszöm tudom überelni.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.29. 19:48:02

@pixelpiréz plüssvitéz:

nem csodálkozom rajta, hiszen a traktorokra izgul.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.29. 19:49:05

@kiraaaaa:

Megint csak a kifogások, ne próbáld a kedves szüleidre fogni a nyomorodat.

kiraaaaa 2010.08.29. 19:54:26

@21méter: valahogy csak létre kellett jönnöm? vagy te nem? Szűznemzés kizárt, mivel ezt hamarabb lefoglalta egy Mária nevű nő.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.29. 20:05:44

@kiraaaaa:

Nem is erre céloztam, hanem arra, hogy jobban kellett volna figyelni az iskolában, akkor talán okosabb lennél, mint egy tök. De lehet, hogy tényleg apád hibája, hogy nem állt a hátad mögött egy derékszíjjal a kezében, mikor a házi feladatot írtad.

Friedmann Juci 2010.08.29. 20:47:02

@leginkább tejből: ezért most rádokádtam egy csillagot.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.08.29. 22:07:16

A dolgozatom TOP kommentjeinek kiemelt fődíját megnyerte: @A Hannibal Lektűr-attitűd:

Mert objektív, nem beszél mellé és csak kicsit használja önreklámra a hozzászólását.

A fődíj pedig: @kiraaaaa:

Hannibál, használd egészséggel a díjadat, viheted!

Friedmann Juci 2010.08.29. 22:30:37

@kiraaaaa: szerintem félreérted. te nyertél. nem téged. galambokkal találkoztál mostanában?

kiraaaaa 2010.08.29. 22:36:28

@Friedmann Juci: ááá lehet a kettőspont ott van a nevem előtt vagy sem? ebben a korban ezt a légypiszkot nem lehet már látni.
Akkor majd Hannibált használom el, végül is mindegy.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.29. 23:58:28

@pixelpiréz plüssvitéz:

Csak szerényen megjegyzem, hogy ez egy remek visszautaló POÉNT volt, kevésbé eszes olvasóknak BOGÁNCS kolléga fog MAGYARÁZATOT tartani a holnap esti órákban.

leginkább tejből 2010.08.30. 00:14:42

véleményem szerint SZOPhoklész sorait kéne itt kiemepni, hogy tanulJATOK is valamit, vagy FA tusfürdővel kéne a hónaljatokat mosni, hogy ne áraSZszaTok bűzt!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.30. 00:15:40

@pixelpiréz plüssvitéz:

Ja, hogy poént volt! Azt hittem már, hogy vicceltél.

szanalmas 2010.08.30. 00:26:20

@leginkább tejből:

Fú, de ügyi vagy! Most olyan verset írj aminek az első betűi ugyanezek!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.30. 00:42:40

@szanalmas:

Szopjatok faszt!
Zopjatok faszt!
Opjatok faszt!
Pjatok faszt!
Jatok faszt!
Atok faszt!
Tok faszt!
Ok faszt!
K faszt!
Faszt!
Aszt!
Szt!
Zt!
T!
!

Azt!

szanalmas 2010.08.30. 00:56:33

@21méter:

Rólad tudtam, hogy megoldanád de a zsíragyat akartam kicsit megizzasztani, tutira beszarás lett volna, ha ír egyet, szóval elbasztad a bulit, köcsög!

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.30. 01:03:08

@szanalmas:

Mint közismert humanista nem tűrhettem, hogy földön fekvő emberbe rúgjál, ezért segítettem ki a dundikát.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.30. 01:26:08

@szanalmas:

Sköltőnek lenni
Znem erkölcs és főleg nem forma
Ode úgy mégis erkölcs és főleg forma
Phogy élni a szépért megbomolva

Jígy élek érted én
Amegküzdve minden rosszal naponta
Tés mert puszta vágy maradsz
Oami körülvesz hiányoddal
Ka szerelem sivataga

Fmintha anyám méhében is
Aismertelek volna
Sannyira hiányzol
Zhogyan fogok nélküled
Tlerogyni a porba.

leginkább tejből 2010.08.30. 07:59:30

@szanalmas:

Maklár Amál: Őszi Szél

SZeptemberben eljő az ősz
Ormok alján bagzik az őz.
Peregnek a levelek
Járnak-kelnek a verebek

Aranysárga lesz a napfény
Tavak színén csillan, megtörik,
Olykor bólogatnak a fák és bokrok mondván
Közeleg a tél.

Fecskék borzolják tollukat
Afrikába készülnek, négerek közé
SZőlő érik a dombokon
Tosszad szájba anyádat.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.08.30. 09:57:01

@leginkább tejből:

Az első versszak fantasztikus, utána a költő kicsit leeresztett, érződik a teljesítmény centrikus költés, nem a művészetnek, hanem bizonyos olvasói szempontoknak akar megfelelni. Mindazonáltal korunk egyik meghatározó verse az Őszi szél, a képversekben megismert technikát viszi tovább, és emeli művészetté, emelett a Kis Füles rejtvényújság legkisebb iskolásoknak szóló rejtvényeiből is építkezik.

leginkább tejből 2010.08.30. 10:10:52

@Levéltáros:

Köszönöm elismerésedet, engedek az olvasói nyomásnak:

Maklár Amál: Őszi Szél

SZeptemberben eljő az ősz
Ormok alján bagzik az őz.
Peregnek a levelek
Járnak-kelnek a verebek.

Aranysárga lesz a napfény
Tavak színén csillan, megtörik,
Olykor bólogatnak a fák és bokrok súgván:
Közeleg a rideg tél.

Fecskék borzolják tollukat
Afrikába készülnek a buta, nagyfaszú négerek közé,
SZőlő érik a Tokaji dombokon
Tosszad szájba szeretett anyádat.

Commandante Jayasuriya 2010.08.30. 12:26:36

@pixelpiréz plüssvitéz:
@21méter:
@leginkább tejből:

Uraim!

Most, amikor a Kárpátok bércei közt szilárd vártaként álló, véráztatta kis országunk oktatási rendszere mélyreható változások előtt áll, javasolni fogom illetékes helyeken, hogy az irodalomoktatás alapvetéseként, kötelező olvasmánnyá nyilvánítassék az önök örökbecsűen felülmúlhatatlan műalkotása.

leginkább tejből 2010.08.30. 12:37:25

@Commandante Jayasuriya:

ahol a zsenik találkoznak, ott leborul a nép

bogancs · http://nivo.blog.hu 2011.04.24. 22:53:43

Ha rám hallgattok, akkor kiteszitek a toplistás dobozt.

Sokat segítene, ha az ember elmarad az olvasással, hogy mely posztokat érdemes utólag visszaolvasni.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2011.04.24. 23:35:44

@bogancs:

Először is minden posztunkat érdemes utólag (is) elolvasni, sőt mindegyiket el kell olvasni legalább hetente egyszer, hogy a folyamatos erkölcsi tartása meglegyen az embernek.

Másodszor nem az olvasottság jelenti a jó poszt ismérvét. A nívót is milyen sokan olvassák, aztán ugye.

Harmadszor ott vannak a címkék: a "zseniális_poszt" címkével ellátott posztok zseniálisak, a "garantált_minőségű_legkiválóbb_poszt_a_címke_kizárólagos_használója_levéltáros_az_illegális_címkehasználat_büntetendő" címke pedig magáért beszél, kötelező olvasmány mindenkinek.

Örülök, hogy segítettem.

bogancs · http://nivo.blog.hu 2011.04.24. 23:46:20

@Levéltáros:

A jó posztot felesleges címkézni. A jó poszt az, - ha már ez így felmerült - amelyiket elég egyszer elolvasni, és az megragad. Mint például ugye a mélyszegénység.

A címkéket csak a legritkább esetben olvasom el (a jó címke egyébként rövid). Ennél érdektelenebb már csak az ajánlások és lájkolások száma, a cím és a szerző lehet.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.04.25. 14:16:32

@bogancs:

Talán mondanom sem kell, mekkora suttyóságnak számít egy ilyen régi poszthoz kommentelni... Pláne egy ilyen blőd felvetést továbbfűzni! A TOP10ben ugyanis a címlapos posztok szerepelnének, amiket a zsidó index válogat, tehát nyilván a legszarabbak!

bogancs · http://nivo.blog.hu 2011.04.26. 19:50:23

@"the dragon":

Hmm. Nálunk már egy index címlap valymi kevés a toplistára kerüléshez.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.04.26. 20:02:56

@bogancs:

Ami a hülyeséged tükrében elég meglepő... Most mondanám, hogy minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár, ám vélhetően akkor sem értenéd meg, mi a stájsz.

bogancs · http://nivo.blog.hu 2011.04.26. 21:53:41

@"the dragon":

Hehe, mondtad. És nem értem.

De azt értem, hogy miért van mindig az aktuális posztod linkje feltüntetve a nicked mellett.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.04.26. 22:57:03

@bogancs:

Mert az a blog aktuálisan legjobb posztja. Nem kellett sok ész, hogy ezt kitaláld, elég, ha elolvasod!

Rosszindulatú Vászka 2012.03.30. 21:39:06

@Rexike007: én meg tudok egy mondatot, amiben kéccer benn van a neved.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2012.03.31. 23:22:38

@irigységtől sárguló kispolgári mimóza:

Köszike, előidézted a szép emlékeket, mikor még Anettkával forgattam. De ez titok!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2012.04.02. 09:23:51

@ripők:
Nem hát, tudom hogy amish vagy
És megvan a magadhoz való eszed.
www.youtube.com/watch?v=DwhObnjadmw
süti beállítások módosítása