Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A nők jobbak mindenben!

2010.08.03. 09:35 Frick László Emlékzenekar

kisebb közlemény

mely

cáfolhatatlan, a zenekarunkon kívül és felül álló tudományos tények összehordásával mintegy

mondolat

-ként szolgál Levéltáros úr dolgozatára

 

Aki került már zöldfülűként csajos munkahelyre, ahol a dogozók maguk főzték a kávét, azonnal megtapasztalhtatta, hogy a nők hogyan tudnak lényegében a paleolítikum hajnala óa permanensen sokkal okosabbak, ügyesebbek lenni mindenben úgy a férfiaknál, hogy azért egészen a mai korig föntarthassák az alávetettségük látszatát ahhoz, hogy bizonyos előjogokat küzdhessenek ki. A frissdiplomás férfit ugyanis a csajos munkahelyen először csak szivesség-szerűen kérik meg a nőimunkatársak, hogy főzzön egy kávét, majd földicséréssel azonnal meg is állapítják, hogy az a kávé annyira isteni, hogy azontúl majd mindig ennek az egyébként távollétében perverz hülye kis pöcsnek (maikifejezéssel élve nördnek) kelljen főznie a kávét.

 

Amint azt a kora-paleolitikumi csontvázleletek is bizonyítják, a kezdetek kezdete előtt a férfiak láb-és kézméretei, de általában minden főbb csontjuk (combcsont, állkapocs , szárkapocs, bordák, csigolyák) azonos méretűek voltak mindkét nemnél, a nőket csak a szeméremcsont és a szülőúti célegyenes eleje volt különböző. Mindenféle tevékenységet közösen végeztek a hordában, pl a vadászatot is. Ami naponta úgy 30-40 ezer jó hosszú lépés futásban való megtételével járt. A nők már a kezdetek-kezdetén is innovatívabbak voltak, pl a gondolkodásuk eleve fejlettebb lehetett, hiszen a vadászfutás kétezredik hosszúlépése táján mai nőinyelven kifejezvén így szólhattak: Fussok a faszom ennyit, majd kitalálok valamit! És a mai állapotok tükrében biztosan ki is találtak valamit azok az ősanyák, hiszen ha nem, akkor a mai nők lábmérete európai mérce szerint úgy 44-46-os lenne.

A kezdetleges vadászati eszközeik miatt ugyanis kénytelenek voltak a pöttyes mézeskalácspopsijú őzikéket, szarvasokat meg antilopokat halálra fárasztani és eleinte, ha az ember lovat akart a segge alá, addig űzte, amíg a ló fáradtan nem rogyott térdre.

Namost mára  már egyértelműen tudományos tény, hogy csak a bolond meg a hülye rohangászik ennyit. Ezért a nők kitalálták, hogy az ostoba faszokat majd jól megdicsérik, milyen ügyesen vadásznak. Valamint eleve a legjobb vadászoknak tartottak popsit az esti tűznél. A jobb vadászok mellkasán cirókamarókáztak. A jobb vadászok több húst, nagyobb hátbőrnek valókat zsákmányoltak. Így aztán egy kisebb jégkorszak meg pártucat özönvíz, vagy négy Golf-áram-szünet után kialakult az a munkamegosztás, hogy míg a férfiak kedvenc szórakozásuknak vágtak neki A Természetes Órán, ami ma már csak a krisnásoknak meg más ostoba vallásos fajtáknak a hajnali három, épeszű ember föl nem kell reggel tizenegy előtt, csak ha muszáj, pl munkába hajnali nyolckor vagy ha címlaptündér és a főnök leszól, hogy még lefekvés előtt föl kell tennie valaki faszfej népnevelő hülye cikkét a kiajánlóba... . Míg a férfiak aztán kedvenc szórakozásuknak éltek  és kétszer húszezerlépés futás közben harminc-negyvenköbméteres mammutcsapdák kiásásán szórakoztak, a nők fejük búbjáig merültek a finommanipulatív házimunkákba, súlyos áldozatokat téve a kommunikáció oltárára az un "anyanyelv" kifejlesztésébe. Így a második jégkorszak utánra sokkal picibb kikkezük meg édes lábinkójuk lett a nőknek  és ez még semmi, hogy további terheiket növelje az Evolúció, csak azokat hagyta életben a húsz-negyven-százhónapos ínségek után, akik a jólét hónapjaiban megfelelő zsírpárnákathttp://tiara.imect.com/sites/tiara/media/kozerzetstilus/kettoezernyolc/augusztus/anorexia/willendorf2.jpg tudtak hízlalni a megfelelő testrészeik köré.  A vadászok bezzeg, a hülye faszok, csak ógni-mógni tudtak az általában egy, max kétszótagos szavaikkal, hun a kaja, jeztet főzted? piff! 

A férfi nem több, mint a nőnek valamiféle meghosszabított tagja. Az emberi társadalom minden fontosabb fejlődési állomását a nők találták ki, bár a megvalósítás konkrét fizikaiszakaszába gyakran vontak be férfiakat, pl igen kényelmetlen lett volna a szomszéd horda luvnyáinak a nyakaiból megkaparintani a borostyán nyakéketet, ezért az amúgy is  erőszakos, durva hajlamú ostoba férfiakat nógatták rá: ha nincsen borostyán, nincsen se kaja,  se pucsítás az esti tűznél. Aztán persze a nők is átrándultak a szomszéd horda táborába s ha találtak még életbenmaradott nőtársat vagy a barlang falához vert csecsemők között olyant, amelyik rúgott még a lábával, azt felkarolták és mindenféle gonosz, kegyetlen fasznak lehordták a mohó férfiakat, a felkaroltakat pedig az ősi női együttérzés és empátia jegyében betanították rabszolgának a piszkosabb házimunkák elvégzésére meg a gyerekek pesztrálására. A fiú nemű túlélő csecsemők pedig a hordánbelüli vérfrissítést szolgálták nemzőképes korukban. A borostyánkultusz nem csak a kereskedelem és földrajz tudományát alapozta meg, de a politikáét is. Az is a nők végtelennagy tengersok eszének a bizonyítéka, hogy ezt a gusztustalanságot majd a férfiuralom feltalálásával az alsóbbrendű nemre hagyták.

 A fiúkultusz egyik emléke: Falfestmény a nyílt nőuralom egyik utolsó védbástyájából, az ókori Thirából (olasznevén Santorini) . A férfiak 20 éves korukra teljesen elállatiasodott büdös , szőrös böfögő és fingógépek, akiknek feszt a tömésen jár az a maradék kis esze, a felső testnyílásukon az ételnek befeleé tömködése, alsó nemzőszervüknek pedig valamilyen lyukba valaó bele-beletömködése nagyjából ez lenne a férfiműködés, ha a tudatilag fejlettebb nem hagyja őket ebben pangani. http://www.sy-thetis.org/Thetis2000/ToSantorini/santor3.jpg

A fiatal fiúk sokat halásztak, a tenger (Thallatta, nőnem, ős-anya-rész) tisztára mosdatta egyelőre még csupasz testüket.

52 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr332148069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.07.14. 17:22:02

Meg kell jegyeznem, a mostanság kiadott munkái egyre kidolgozottabbak, tetszetősek no!

Sajnos ezzel a poszttal nem tudok egyetérteni, a nők mindenképp alantas lények!

Gondoljon bele Frikk úr: a Férfiak lendítették előbbre mindíg a történelem kerekét!
Az összes hatalmi harcot, ami a mai modernizációhoz vezetett, férfiak vívták!
A háborúkat férfiak vívták, a nők gyáván hátul maradtak!
A nők semmi lényegeset nem találtak föl, csak sopánkodtak a sparhelt mellett!

Mikor nő kerül egy miniszterelnöki székbe, utána az a nemzet összedől! A vaslédi alatt úgy kellett könyörögni sorosnak, hogy ne döntse be a fontot, végül az anyakirálynő meghívta és szépen megkérte, hogy ne tegye! Vágod?

Rosszindulatú Vászka 2010.08.03. 10:05:52

Nagyon szép összefoglaló. Még annyit fűznék hozzá, csak úgy lábjegyzetként, hogy a nincs borostyán, nincs pucsítás valójába egy igen ravasz csel volt. No nem mintha kellett volna az a daran bogárhullás gyanta a nősténynek, de a hímkan addig sincs láb alatt, míg aztat kajtassa, nomeg a borotyánbiszbaszok okán kitört kisebb harcokba az evolúcióra is rásegítettek így.

@Csönd-Nesz-Rizs.®: és a hábotúkat ki találta ki he? Naná, hogy a nők. Rendes fingógép meg nem mozdulna ojan badasrágokért, mint elméleti fogalmak, hogy szerelem, meg szabadság meg egyéb bölcsészpicsogások.

Commandante Jayasuriya 2010.08.03. 10:16:07

@Yvettebabacool:

Minek azt, úgyis eltart egy hálás nőstény.

Yvettebabacool 2010.08.03. 10:31:59

@Commandante Jayasuriya: kotve hiszem te homokszoras!
Not te akkor lattal belulrol, amikor edesanyadba behelyeztek egy percre, hogy megois vagjad milyen az a born filing, amugy meg o is inkabb akvariumban hordott ki.

Rosszindulatú Vászka 2010.08.03. 10:46:51

@Yvettebabacool: sztem én sohasenem szeretnék nőt belülről látni. Nekem a külcsín is épp elég nagy cselendzs.

Rosszindulatú Vászka 2010.08.03. 10:59:45

@Yvettebabacool: nem vagyok senem kórboncnok, senem nekrofil. Én úgy egybe kedvelem a nőket, élve, nemám kifordítva. Tudom, elsőre perverznek, netántán abberráltnak tűnhetek, pedig de.

Yvettebabacool 2010.08.03. 11:15:25

@Rosszindulatú Vászka: a normalis szexualis elet definiciojanal kihivasokkal kuszkodhetunk, lasd kulonbozo korok, es nepek kulonfele erobik szokasai. Perverzionak hivhatjuk azt, ha a szexualis finkciok atlepik a testreszek vagy a szexualis targyvalasztas MEGSZOKOTT hatarait, de pl a gorog ifjaknal az, amit mi lesutott szemmel sem nezunk, es nalunk mar perverzio,akar aberracio, az naluk fontos tarsadalmi funkciot toltott be, ezert ezt a szot nem hasznalnam.
Egy felbemaradt szexualis eresi folyamatrol van szo, ahol az alany , mint gyermek megmegrekedt egy szinten, s az ott fojtott vagyi kesobb azonban egy magasabb aszexualis celra valo szublimalasaban szamos muveszi teljesitmenyben jelethet peldaul hajtoerot.
Lasd Karl Lagerfeld.

nem hinnem hogy perverz vagy

Rosszindulatú Vászka 2010.08.03. 11:28:19

@Yvettebabacool: mostanság van néhány fonéma, mellikek veres poszt(ó)ként idegállapotba és méj gyanakvásba taszajtanak, az egyik ijen a "normális". Amúgy meg a cekcuális aktivitás elfogadott avagy pellengérezett móggya pusztán szocializáció kérdése, akár koronként inverzbe csapva át. Nomeg az análizálásért nem kell a hélótákig visszamennünk, a zárt férfiközösségekbe nem ritka mostanság senem ojasféle ivari atak, ami kívül esik az átlagoson - noha ez is gyanús, nem ismerek átfogó elemzéset polgártársink szokásairól. A legmókásabbak ezügybe a középkori szerzetesrendek, merhogy szerintük egymás abúzálása kisebb bűn, mint egy alávaló cédával hetyegni. Az ember nagy mágus az indokkeresésbe.

Rosszindulatú Vászka 2010.08.03. 11:44:07

@Yvettebabacool: azér vannak abszolút értékek. PL.: a sör, a pina, a rákkendroll meg a fradi.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.08.03. 11:44:59

Ki tehet róla, hogy a férfiak tehetnek arról, hogy mindenről a nők tehetnek?
hannibal.blogter.hu/70455/mindenrol_a_nok_tehetnek

on

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2010.08.03. 12:01:55

az uram szerint ez egy férfi hebehurgyaság ami szerinte azért támadja ennyire a nőstényeket mert elmaradt a pucsítás azt is mondja hogy nem bírja az olyan hímeket akik a fizikai fájdalomra azaz baszatlanság okán a nőket korholják az ilyenek még arra sem jók nem hogy vadászni madarászni halászni meg kihasználja őket a nőség szerinte a női motiváció sokkal összetettebb mint ilyen agyatlanoknak felfeseljen a szál

Rosszindulatú Vászka 2010.08.03. 12:04:26

Azért mostan belévillant, hogy pont az állítólagosan legősibb mesterségbe meg a nők gyengébbek a férfiaknál, mer csak odapucsítnak, meg lihegnek oszt kész, ellembe egy botkormányos libancnak tettleg köll produkálni a megfelelő állagot a hejtálláshoz. Pesze lehet, hogy ez is egy ravaszabb nagyobb terv része, amit korlátozottan rátermett csekéj értelmem felfogni nem képes.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2010.08.03. 12:14:40

@Rosszindulatú Vászka: persze mert amíg a piacon egzotikumként jelen van a "botkormányos libanc "addig az igazi nőség pletyiz sopingol és szerelemből baszik

Commandante Jayasuriya 2010.08.03. 12:47:43

@Yvettebabacool:

Én nem nézek bele a nőbe, az a nőgyógyász, és a pszichoanalitikus dolga.
Az akváriumos gondolatod érdekes, de remélem nem okozok nagy megrázkódtatást neked azzal ha elmondom, nem a gólya hozza a tóból a gyereket.

szanalmas 2010.08.03. 12:49:07

Frikk bazmeg, látszik, hogy te egy őstermelő paraszt vagy, mert ennyi zöldséget több hektáron lehet csak termelni! Alapból a nő egy darab csontból készült, és ez meg is látszik rajta, mert egyszerű mint a faék! Meg, hogy vadászott az őskorban, ja mekkora egy hülye vagy te bazmeg. Láttál te már nőt célba lőni, dobni? Ne röhögtessél már bazmeg, talán Igaly Diána az, aki eltalál valamit, de ő meg a nő mint olyantól van messze! Nyilván lekoptatták az ősök a vadászatról a nőket, mert csak ugattak meg nyavalyogtak, semmi hasznuk nem volt! Főleg, ha vemhesek lettek!

Külömben is, a vadászat során ha az ember találkozik jó csajokkal, akkor hogy dugja meg, ha ott virnyákolnak körülötte a nyanyák! Szóval az a férfi leleményessége volt bazmeg! Arról nem is beszélve, hogy gyorsan háziasítottak egy csomó állatot, az alja népe meg bíbelődhetett velük míg a férfiak jót szórakoztak a környéken! Ha meg találtak jobb csajokat, egyáltalán nem mentek haza, csináltak maguknak új kölköt oszt annyi!
Manapság is csak szórakozásból vadászik egy férfi. A háború meg nyilván megint nem a nők ötlete volt, új csajokat meg egy csomó jó cuccot lehetett szerezni egy kis férfias bunyó után!
Nyilván mit értesz te ehhez, hisz homoszekszuális vagy, de ki a fasz főz kávét manapság bazmeg, az okos férfi feltalálta a 3in1-t, te elmaradott agrárproletár! Jobb lenne, ha máskor nem kevernéd össze a buzikat a férfiakkal, és nem írnál ilyen szégyenletes posztot a kigondoltamra, mert ez már pofátlan agresszió a türelmünk határainak feszegetésére! Bazmeg!

Fenehorizont 667 2010.08.03. 13:44:52

@szanalmas:
plusz a nők picsatolása a vadász elé olyan 16 (egyefene: 13) és 22 éves koruk között vonzó 100%-ban, és azok között is csak azoktól, akik jól néznek ki. utána szép lassan, de biztosan süllyednek a kiafasztérdekel kategoriába, befelé, teret hagyva az új, még érdekes fiatalabbaknak - akik már szintén kezdhetnek fosni attól, hogy pár év után a morrisons-ban koktélozó külföldipasik csak 23 asztal körüli kör és csábos mosoly után fogják észrevenni és egy szopás erejéig megszánni őket.

najó, a plasztikai sebészet, meg az erobik kicsit elhúzza ezt az agóniát, de minek is...

szanalmas 2010.08.03. 14:02:09

@fenehorizont:

Szerintem az igazi nő 25 után kezdődik, addig csak tanulgatja a szakmát!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.03. 14:03:14

@szanalmas:
Az van Száncsi, hogy amíg Frikk felismerte az elnyomó rendszert, addig te hálásan kiszolgálod, követve azt a mémet, amit pirinyó agyacskádba ültettünk az idők hajnalán. Akárki akármit mond, én bizony büszke vagyok őseimre! Éljen a pina!

Fenehorizont 667 2010.08.03. 14:07:36

@szanalmas:
áh, csak kompenzál...valamivel el kell terelnie a figyelmet a narancsbőrös segge fölött gyűrődő ribancrendszámról.

szanalmas 2010.08.03. 14:07:42

@LadyCarambole:

Te már kora délután részeg vagy, te Mócártkugli!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.03. 15:36:46

@szanalmas:
Ne tagadd a tant, mert elpáholylak! A minden kecsességet nélkülöző lejárató kampányodon meg csak csendesen mosolygok, te fülesbagoly!

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.08.03. 17:35:34

Jó ez a dolgozat, de vagy deja vum van, vagy valamelyik admin kitörölte a kommentemet, amiben már minden lényegeset leírtam. Mindegy, kedves olvasó, te szegényebb vagy néhány magvas gondolattal.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.08.03. 19:23:30

ahhoz képest, hogy klikkvadász a poszt, ölég kevés a komment

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.08.03. 21:37:34

@Zsit (nyau és rémizé): @Yvettebabacool: @Friedmann Juci:

Itt kattog három nő, már az se jó nekik, hogy véletlenül Frikkúr magasztalja őket. Na ebben jók vagytok tényleg.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.08.03. 22:13:27

@Zsit (nyau és rémizé):

Mert a zemberek felismerik, ha valaki részegen ír posztot, vagy ha direkte át akarja verni őket áltudományos nyenyerékkel, és ilyenkor inkább nem kommentálnak semmit, nehogy hülyének nézzék őket.
Vagy nőnek.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.08.03. 22:28:27

@pixelpiréz plüssvitéz:
hoppá, kommenteltél, baszd meg
heréltek téged közben?

@Yvettebabacool:
rohadt bátor egy némebr vagyok - biztonságos távolban!

@Friedmann Juci:
ami sosem volt, azt nehéz elhagyni
ugye

@Levéltáros:
hát a másikat hülyének nézni mindenkinek szíve joga
De, kis moly barátom - van aki szereti a hitet meghagyni
(lenne szmájlim ide - de féltem az orromat)

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.08.03. 23:17:23

@Zsit (nyau és rémizé):

Moly az micsoda? Ez most marha rejtélyes volt, nem értek egy szót se.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.08.03. 23:47:42

@Levéltáros:

amúgy ezért érdemes aranybányát venni:

www.usdebtclock.org/

imádom nézni!

Frick László Emlékzenekar 2010.08.04. 04:07:41

@Csönd-Nesz-Rizs.®: A férfiak lendítették a történelem kerekét: Azért gondolj bele, egy nőnek több az esze annál, semhogy a küllők közé nyulkáljon. Másrészt a magyarnak csak Alumínium Lédi-re telik, de Szili Katalin nem felelt meg a FASZcentrikusoknak és Index Anyával geciztették rendszeresen, kib Tóth Károly szintjén, őtete használták Török Vigyor féleségek az álsemlegessségük és műelfogulatlanságuk hoaxálására és ez ellen a jellegzetesen indexes műgeciség ellen titakozott az Országos Nőtanács vagy Yvette Babakula? ? Nem.

Frick László Emlékzenekar 2010.08.04. 04:21:04

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Volt már nőd 42-esnél nagyobb lábbal vagy huszas csuklómérettel?

@Rosszindulatú Vászka: Ekkora baromságot, miszerint a szerzetesek homoszexuálisok voltak, mert valami eszkatológiai izé szerint farttúrni kisebb bűn, mint luvnyát vaginálisan... szóval ezt a marhaságot a Rákosi Korszak haladóbaloldali népnevelői, a kor Bede Mártonjai találták ki az alsóbb néprétegek épülésére Ugyanis a bűn, ha fejben elkövetik is bűn, méghozzá ugyanakkora. A gyakorlatban pedig a szerzetesek részben a kolostorba látogató parasztasszonyokat és lánykákat toszták meg, részben voltak koedukált kolostorok, a kolostor olyan volt, mint az Antagon Jógyerek Újságíró Blog, hogy a valóvilágh nyűgei elöl rejteztek oda s nem különösebb vallásos hevületből. (pl abban a korban a hidakat lakásépítésre használták, vagy a fogadókban a szobalányok, amikor rendbehozták az utazónak a szobát, felcsapták a hátukra a szoknyát és pucsítottak a lovag utazónak, tessen kérem esetleg gyakni, ha gondújja a zurság. Más korok, más eszmék. Rákosi alatt pl a prostitúciót üldözték, tilos volt , egy fiatal férfinek Sztalinvárosban kellett munkát vállalni,a, hogy téglát saroglyázó zsenge 15-16 ves lányokat dughason két fél rumért meg két szál Mátra cigiért.

Frick László Emlékzenekar 2010.08.04. 04:28:44

@Rosszindulatú Vászka: Elfelejted azt is, hogy ez a férfiállapot, miszerint ejakuláció után záéroshatáridő belül a fark összetöpörödik, fiatalabb hímegyednél még esetleg egy rátöltés de csak fél óra múltán előfordulhat, de középkorú, pl 30 éves hímegyed, europid fehér, lekókad úgy, hogy örül, ha 5 óra múlva lakalmas lesz, nos, eredeti fejlesztésű férfi (ma már csak négerek, pápuák, nem alkoholista ABO-k vagy esetleg pár maori) farka attól nem töppedt össze, hogy ejakulált, alkalmas félkeménységben operálhatott vele tvább a XVI. század raffinált-ja vagy bravo -ja a nagyaszony bukszájában. Persze a nagyasszony se online sexboltban vette a mutschiflutschot, hanem termett neki, bio.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.08.04. 16:59:58

@Frick László Emlékzenekar: a népesség átlagánál azért talán csak némileg nagyobb arányban volt jelen a homoszexualitás a szerzetesek között - miként pl a katonák, focisták, angol bentlakásos fiúiskolások stb között is

alkalom szüli a buzeránst is, még ha nem is minden bolgár az (szoszedet.blog.hu/2007/07/16/buzi_1)

és akkor még nem is pedofilpapoztam egy jót

Frick László Emlékzenekar 2010.08.05. 08:06:35

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Hát előszöris szerzetesnek lenni 500 éve más volt, mint ma. 500 éve olyan volt szerzetesnek lenni, mint ma indexes jógyereknek, az ember, ha jót akart magának, beállt valami szerzetesrendbe és élt, mint azelőtt, egy Ágoston rendi szerzetes, bizonyos Martin Luther ezért csinálta azt a nagy cirkuszt. Máma már eléggé unalmas szerzetesnek lenni, az, amit a jógyerekek fantáziája pornósan dédelget a szerzeteséletről, eléggé naív. Olyan kolostorok vannak,, ahol 7-8 szerzetes tengődget, annyi a meló, hogy este a zuhany alatt már bealszanak rejszolás közben is . Az az őszinteség, ban egy német szappanopera egy apácazárdáról, amit ugye jógyerek me nem nézne, hiszen ő műűvelt is ám, nem csak fejlettudatú. Nem a köztes XIX. században élünk, hogy az apácáknak egymásnak kellett ujjazniuk, az apáca, ha dugni akar, fog egy pasit, kiugrik a rendből és külső civil támogató lesz. A kolostor nem tengeralattjáró vagy tankhajó. Aki oda bemegy, nem fart túrni megy, de ezt egy fejlett Bede-Tóta-Tamás Bencus klisétudatú jógyereknek lehetetléen még érzékeltetni is. Ugyanez a téma már fölmerült a tavalyelőtti szezonbvan a miseborvedeléskor is, hogy a jógyerekek azt hiszik, a pedofilkatolikuspapoknak hordószámra van a bor a sekrestyében, amit kupaszám vedelnek mise előtt, amikor naponta kb 200 km-t kell autózniu é a magyar rendőrségnek akkor van pénze, ha birságol meg elkap. És ma már megyei rendőrkapitányok is kénytelen fizetik az útisarcot, amiből a rendőrség fizuja van.

Ha a világ rigó lenne, Uj Péter alakú lenne és akkor nyáridőben szépen elmehetnénk valahová a kurvanyánkba napozni meg hűsölni egy folyópartra, vagy pl nálam a vízcsapból is a Juicy Lucy zenéje folyna egybe Sztravinszkijjal.

Frick László Emlékzenekar 2010.08.05. 08:14:47

@Friedmann Juci: szeretnéd, bébi, ugye? [ha elvesztettem volna az erőmet, nyaljon beléd Miszike]

Frick László Emlékzenekar 2010.08.05. 08:30:17

@Friedmann Juci: Túl korán emelinted a lábinkódat Ronda tanár úr fejére, csak ki ne bicsakoljon a maradék bokácskád az elbizakodott mozdulatra!

Yvettebabacool 2010.08.05. 08:32:39

@Frick László Emlékzenekar: kb derektajnal tartott, amikor elestek mindketten a susnyasba

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.08.05. 10:50:20

@Frick László Emlékzenekar:

bazdmeg én nem medvékkel kúrok!

szóval tefelétek az ismerkedés méretvétellel kezdődik!

szabó-nász az avaron.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.08.05. 11:55:16

@Frick László Emlékzenekar: szerencsére a világ nem csak jógyerekeből és jógyerekfóbiásokból áll:))

Frick László Emlékzenekar 2010.08.07. 03:32:04

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ha meg akarsz sérteni egy jógyereket igazán, akkor mondd neki azt, te jógyerek. Az óvodában, ha ki akartam hozni a sodrából a legfőbb jógyerekekt, csak jógyereknek mondtam és máris látványosan ütött először, nem pedig szokása szerint az óvónénik látókörén kívül, hátul, a budi mögött, orvul.

Frick László Emlékzenekar 2010.08.07. 03:37:20

@Yvettebabacool: Bánom én, majd megtudja Ronda tanárnéni korában, amikor a pljázson felnézve meglátja az első fimomívű kamaszfiúhátat és rádöbben, hogy nevermore, nem hajol immár soha-soha ilyen fölé. A nők viszont fellülmúlhatatlanok az önhazugságok dédelgetésében és majd kitalál magának valamit, hogyviszont, és 44 éves kora után a Palya bea kígyó-ból sokkal-sokkal több elemre kezd el emlékezni, mint majd 33 évesen (33 évesen úgy emlékszik, hogy kb 73 pasival dugott, holott 124-gyel... visdzont Ronda tanárnéni korában hirtelen előbukkannak azok a pofák is, akiket részegségéből felrévedvén a kialvásos reflex miatt elfelejteni hitt örökre... ezekkel együtt a korrekt szám 164, ami nem eggy kiss judit ágnesi szám, de egy tripperrel meg lehet úszni... és azt a trippert egy kezelhető méhszáj-gyulladással...)

Yvettebabacool 2010.08.07. 05:39:54

@Frick László Emlékzenekar: azert azt te is tudod, hogy ez a szam egy igazi 33 eves "divatos modern" no eseteben is csak 10, az igazi profi elvezeti szexturistak csak sejtelmes mosollyal legyintenek az erre iranyulo kerdesekre.

Frick László Emlékzenekar 2010.08.09. 06:44:07

@Yvettebabacool: Ennek a számnak a működését (tudományos dolgozatom már a szerkesztő'ben!) az a nő értheti meg, akinek van férje, aki mindig csak két sört iszik meg, ha kérdi. Pl reggel 4-kor, amikor termeli föl a kamionjában a levegőt, a felesége emgy utána termosszal, hát látja, hogy ott térdelt oldalt a bogikeréknél és kergeti a rókát. "Berúgtál mint állat, bazmeg, mi?" -szól kedvesen a feleség, miközben fölbassza a termoszt az ülésre. A férj meg eszonyga: "Tudod, hogy csak két sört ittam -biztos a babgulyás a Joli Büfé-ben, amit délben ettem!
Közben meg már hazafelé a Hagyó-csárdánál megivott két korsó sört és betárazott négy dobozzal, aztán persze elkéreckedett meginni egy sört a Sivatag Büfében, ami hat volt hat fél unikummal, és persze az asszony a "másik" sört maga töltöte a vacsorához. na, valahogy így működik az értelmiségi picsa palyabejakélgyója, hogy ő emlékszik etwaa tíz pöcsre és volt közben 47. (Ráadásul 13 éves korában még a csókolózós pasikat is egy egészbe számította, ám a 47 nettó és cak azok vannak benne, akikkel gumi nélkül is dugott)
süti beállítások módosítása