Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

A pina szaga

2010.06.25. 07:42 Frick László Emlékzenekar

 Nejlonfeministáknak! -minden külön értesítés helyett

Och, ecettel kendőzött hagymabűz!

/Miguel de Cervantes: Don Quijote/

Azt tudjuk, hogy természetazonos hatású parfümöt már lehet kapni: Korunk nője, aki először mozzarella ízűvé és szagúvá mosta a pinkulettáját, majd ügyesen szappanízűvé teszi, később lefújja sprével, hogy az azt nyaló férfi gyermekláncfűízűnek érezhetvén kellően elkeseredjen, majd korunknője a blogjában panaszolja, hogy a fallokrata finnyáskodik egy steril punci nyalása közben is, viszont a mikibácsi [bezzegamerikaiul szantakláá] pinaillatú parfümöt tojik neki és akkor ez lesz a negyedikje az ízek s nemkellemetlenillatok rétegeinek

A pinaszag-képemmel azt hiszem, sikerült ábrázolnom a mai nejlonfeminizmus legnagyobb bújátbaját a cicca kint is bent is egérfogási vágyainak frusztrációiban...
(Arra gondolok, hogy a cukrász, amikor a krémest készíti, még egy plusz olyan szagösszetevőjét érzi a krémesnek, amit majd a látványtárlóból azt kikérő vendég nem fog -És ezen örök vita lesz, hogy milyen ízű a krémes, ami a cukrász szerint, aki meg nem kóstolná, vacak, hiszen ő pecázta ki a keverőedényből a tojásbafulladt kispipi tetemét, viszont mégis keljen el az a szar, ha már annyi jótojást belepocsékolt a tojáspor mellé...) 

Minek erről az unalmas témáról hosszan írni, még utalok arra, hogy a pina szaga az élet szaga,

és más az élet és más az ágy,

mondá egyszer egy idősebb donna a fiatalpasijának, amikor az egy kis jó nyalakodásból morcsos pofival fölnézvén arra utalt jópofin, hogy akkor megkapja-e a negyedik százados szerepét a Hamletben. A pina szaga mikrokozmosz, mondhatni kvantumpszichika, összetevői spin-szerűek, azaz relativizálhatóak is. Biztosan gusztusosabb a nejlonpina szaga, mint az igazi, viszont a nejlonpinában még annyi izomzat sincs, mint egy renyhe europid szülőúti célegyenes-ben. A szőkéknek úgyis bekapálnak 2400 körül. És akkor majd az ősnéger pina korszaka jön el, amiből az ember, ez genetikai tény, vétetett valahol ott, ahová még fölzenget az idén a vuvuzelák zümije, ámmeny.

Pinaszagot empírikusan orr által tanulmányozni ugye milyen tudománytalan lenne, ezért nézzük képekben és esetleg, aki állja, zenével. Köszönöm a figyelmet, aki nem figyelt, annak meg úgyis mindegy, a lényeg, hogy a pina szó benne legyen, prokontra agyvérzsíremelkedés[nejlonfeminista szekció] és hormonturbózás [mocskos fallokraták]. 

A GTO a legalkalmasabb, most nem lennék tudománytalan a biografizálással, tehát kellő hermeneutikusságban hallgatok arról, hogy a Rock Nagy Arck (nagyarc) Képcsarnokai farkalták ezeket a nőket és ezeknek a fasziknak afféle pucsogi csacsinszka élőguminők a faszukra sssee hiányoztak pamutbojtnak.

 

(szinpadi félre, utólagos betoldás a hülyék kedvéért, akik hajléktalan nők pinaszagával szoktak dögunalmasan [ de feminimopicsoid jellegzetességgel] poenkodni: )

 

Sajnálom, hogy még egyszer rá kel fordulnom erre a, korunk valamit magára adó modern nője szerint kellemetlenillatú témára, de egyes olvasóim műveltsége annyira kifinomult, hogy kénytelen vagyok szájbarágósra venni és egy kicsit a papa és sokat-sokat a mama kedvéért még beléjük tömni a szaftjából is és nem ám katonázva!  

 

Sajnálatosan igaz és még csak nem is axiomatikus tény:  A pina öntisztuló szerv, főleg, ha eredeti bio állapotban tartják. Gondolom, egyes kritikusaimnak nem volt még hetero nemi aktusa így nem hallhatták azokat a fingáshoz hasonló hangokat, amikben egy egészséges pina phrúúúzza magából kifelé a spermát vagy mint minden moder', fejlett tudatú értelmiségi nő, csak gumiban engedte/gumiban engedi magának.

 

Eleve a hüvelyváladék önmagában tartalmaz bizonyos jóbaktérium és jógomba állományokat (efféle a baktériumok pl a gyomorból "bélflóra" néven említődnek hülye picsáknak célzott reklámokban és kiskegyedszövegekben). Akinek volt már pinája, az tudja és nem kell neki régi Ifjúsági Magazinokban sárgás törékeny papírról Veres Pali bácsit olvasniuk ahhoz, hogy rájöjjenek, egy bugyin mindig van valami csiganyom, ha a gazdáját nem érte szexuális inger (vagy érte, de minek, ha fapina) Apropó, még fapina is levelhet, ez a tisztulási folyamat.

Végül az ember lyánya pisil, maga a vizelet is tartalmaz csupa, a pina hygiénéjében hasznos anyagot, s amikor a gazdája odatöröl magának az alsószoknyával (és nem a Nőgyógyászok Öröme elnevezésű bugyiban pállasztja...)

már meg is tisztította.

 

Tudom, hogy egy biopina szaga egy mai korszerűen (pl waldorf iskolába járatott) gondolkodó nő számára relatíve büdös, de ezzel az ízlések és pofonok kiserdőjébe tévedünk. A pina tulajdonosa a pinája szagolásakor éppen nem létező bukékat is hozzáképzel/emlékez a menstruálása idejéről, amit pl az ezt a pinát nyaló szerelmes férfi (moder' nőnőnél csajszi) nem érezhet.  Ámmeny.

 

Javaslom, hogy ha férfi vagy, egyszer legalább az életben, de megjegyzem, hogy leginkább szerelmes is legyél a pina tulajdonosába, nyaljál pinát vagy efféle, vagy ha van neked esetleg pinád, mint ilyen, és az pl olyan állapotban van, mint a Német Szövetségi Köztársaság mezőgazdasági területei, hogy a mikroflóra_faunáig lemérgezett, önkomposztálódásra képtelen, lényegében a kavicshoz vagy kőzuzalékhoz hasonlóan halott, akkor... nem is tudom, mit csinálj, Németországban bioboltokbvan lehet kis zacskóban venni mikroflórát és faunát a talajhoz. vannak valamifféle regeneráló intim szappanok, de most ez, ha pinával rendelkező vagy, már tényleg égő, hogy még erről is nekem, hülye fasznak kell papolnom, ámmeny.

Egy núbiai lánynak a pinája sohasem lehet annyira büdös, mint egy modern, jujdehygienicus fejlettkulturájú művelt egyetemista lánynak a Sziget fesztiválon, ha egy jólsikerült bebaszás után a hányástócsájában ébredett föl, pedig 36 órája mosta a pináját már. Tudom, hogy nagyon kellemetlen egy igazság ez, ha fiú vagy, ha lány, esetleg, ha buzi lennél...

 

lábjegyzet: a moder’ nő, aki pinanyaló típusú kutyát tart (mert a gyerekszülés lógattatja a csöcsöt és a császár' hege csúnyát mutat a 35 kg terhességi ráhízás következtében töttyedt hasikón) az tudja is, hogy a kutya nyála milyen egészséges összetevőket tartalmazhat..

képmelléklet: Núbiai zuhany (ma már nem létező világból, 40 évvel ezelőttről) Ma már a zéjraópaji sokkútúrák kibaszottul fokozódása és a kínai fegyverek meg japán duplafülkés terepjárók elterjedésével, hagynemondjam. Inkább nézzük ezt a régi képet: 

309 komment

Címkék: pinaszag

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr562082525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yvettebabacool 2010.06.25. 15:52:41

@radairosseb: rada, megha el is hinnek barmit amit egy cigany mond nekem, nehogy azt gondold kis csucsoriszaju kolomparmuncoka, hogy egy fikarcnyit is visszafogom vagy szedative blokkolom magam a mas komfortja miatt barmelyik blogon.Ahhoz tiltsatok ki a veres gecibe. De azert cuki vagy, hogy effelet felteteleztel rolam,meg is mosolyogtam egy pillanatig.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.06.25. 16:00:22

@Yvettebabacool: Mivel mint mondtad is, hogy nem beszélsz jól magyarul, leírom még egyszer. "Érdemes lenne megtanulnod" - ez nem feltételezi azt, hogy akár hajlandó, akár képes lennél rá szerintem.

Yvettebabacool 2010.06.25. 16:06:33

@Csönd-Nesz-Rizs.®: mit baszakodsz, jol irtam

@radairosseb: rada,a monologodban a szerintemen a hangsuly:)

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.06.25. 16:10:12

@Yvettebabacool: Még mindig szövegértelmezési gondokkal küzdesz, de leírom más sorrendben a szavakat, hátha úgy könnyebb lesz.

"Érdemes lenne megtanulnod" - ez nem feltételezi azt, hogy szerintem akár hajlandó, akár képes lennél rá.

Yvettebabacool 2010.06.25. 16:15:30

@radairosseb: @Csönd-Nesz-Rizs.®: ejj, be szep ez, csettintek es tancol a maci, hat erted mar?
:DDDD

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.06.25. 16:21:22

@Yvettebabacool: Tipikus női taktika, amikor vert helyzetben van, tereli a szót.

Hát legyen, kedves, nem bánom: maradj meg hülyének, nem okítalak tovább anyád nyelvére. Ő jobban használta, mikor apád szarát nyalogatta le a farkam botjáról.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.06.25. 17:31:36

@Friedmann Juci [kreatívszajha]:
én nem tudom mit zabálok benned ennyire - ugye nem vagyok ettől leszbi?

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.06.25. 17:42:05

@Friedmann Juci [kreatívszajha]:

jucika, te az elküldött dizájnt meg tudod csinálni, vagy csak PDF-ben rajzolgatod?

Rosszindulatú Vászka 2010.06.25. 17:48:43

@Csönd-Nesz-Rizs.®: hát mekkora egy böszme makonya vagyol! Hát hány blogot akarsz még szétqrni he? Mér írtad fel a fejlécbe, hogy KIGOMBOLTAM? Perverz-e vagyol? Picsábamá!

Rosszindulatú Vászka 2010.06.25. 17:49:43

Haló! zsIndeksz gépház!
A MOTOR SZARJON SÜNT!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.06.25. 17:51:18

@Zsit (nyau és rémizé): Frici mindegyik nickje alatt férfi, bár saját bevallása szerint pinát nem látott vagy harminc éve, csak NSZK pornófilmeken. Ebből kiindulva egy leszbi csajjal mégiscsak jobban járnál, hiszen legalább a maszturhálás révén vannak emlékei arról, hogy hol lehet a csikló. Persze tudom, valakinek ez nem fontos, és csak a lelki kapcsolat számít.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.06.25. 17:53:44

@Rosszindulatú Vászka: Látod, én külön ezért szereztem ide moderélő jogot, mert ha csak duplázva küldi el a posztomat, máris tudok takarítani a zsindelyes informatikálisok balfaszsága után!

Persze téged ingyen is kimoderéllek, egy szavadba kerül! Sőt, ha akarod, úgy kimoderéllek, hogy többet meg se találod a zinternetet a gépeden!

Rosszindulatú Vászka 2010.06.25. 18:03:52

@radairosseb: beszólsz, kicsinállak baszki, van egy barinőm, akinek még autópájamatricája is van és nem fél használni, ráadásul kicsit pitizek neki, lekapcsojja az egész internet. Szal csak moderájjál, meg bannolgassál Házmesterke, csak sasinkázol majd, hogy sohasenem többet nem nézhecfc onlájn álaltos pornót meg teletubbizot!

Rosszindulatú Vászka 2010.06.25. 18:05:07

Haló! zsIndeksz gépház!
A MOTOR SZARJON SÜNT!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.06.25. 18:10:20

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Megbuzultál, hogy ilyen hülyeségeket kérdezel? Szerinted ki a péló csinálta a lujzadizájnt, talán a nagyanyja?

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.06.25. 18:12:56

@Rosszindulatú Vászka:

Te vikunya, te szutyok te! Hö! Osszad széjjel!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.06.25. 18:13:59

@pixelpiréz plüssvitéz:

a jó anyádat kérdezgess! férfiember kijelent vagy felkiált!

Rosszindulatú Vászka 2010.06.25. 18:24:08

@Csönd-Nesz-Rizs.®: nemtom mi az a vikunya, de csakazértsenem fogom Édesanyádat gyalázni, hiába provokálsz. Nem az ő hibája, te elfajzott ártány! Szégyejjed magad összefele de üstvöllést!

Gyere csak idefele hozzánk, majd én jómodorot verek a fejecskédbe szívlapáttal!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.06.25. 18:26:34

@Rosszindulatú Vászka:

férfiember kurvanyázik!
ez amolyan hetero szokás!

vikunyáról itt:

mek.niif.hu/03400/03408/html/img/brehm-02-057-1.jpg

majd írok róla posztot!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.06.25. 18:29:16

@Rosszindulatú Vászka: Hová tart az emberiség! A picsababa után te már a második vagy ma, akinek a legjobb szándékkal felajánlom a segítségemet, és erre hálából nekem esik!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.06.25. 18:30:52

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Na most jól beugrattál, te csótánykirály!

Édes jó anyukád állapota felől érdeklődnék, úgy egyébként.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.06.25. 18:35:56

@radairosseb:

mőőőőőőheheeeeee....

betyárkörtében a birkák vannak toppon!

szanalmas 2010.06.25. 18:40:27

A hal például pinaszagú!

Rosszindulatú Vászka 2010.06.25. 18:41:42

@radairosseb: na persze, parittyával kilőni mi? Jóvanmár.....

@Csönd-Nesz-Rizs.®: az mán biztos, a friss gyapjúbúl szüretelt birkabogyó igen érdekes matéria. Namost konkrétan veri a tyúkudvarot szagélménybe.

Yvettebabacool 2010.06.25. 19:26:46

@Rosszindulatú Vászka: ez azert van mert az ZsIndex is Zsindi!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2010.06.25. 19:31:16

@Rosszindulatú Vászka:
Nem mind. Bizonyos kultúrkörben úgy választották ki az ágyasoknak való hölgyeket, hogy megszaglintották a nedvelést, és ha ott volt az a bizonyos illat, akkor ágyast neveltek belőle. És az a bizonyos illat nem halszagú, elárulom.

Yvettebabacool 2010.06.25. 19:33:37

@szanalmas: te butus, a ruszli az ruszli szagu, a pina meg pinaszagu, ez ilyen egyszeru

Yvettebabacool 2010.06.25. 19:50:14

@radairosseb: pofabe, nem kertem engedelyt seggarc

szanalmas 2010.06.25. 19:55:06

@Yvettebabacool:

Akkor én eddig mindig halakat dugtam?!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.06.25. 19:56:50

@Yvettebabacool: Látom, ismét kezded. Senki nem mondta, hogy engedélyre szorulsz, kicsi virágszálam. Azt mondtam, hogy nem szólt hozzád senki. A részemről ezután ez ismét így lesz, így aztán megkímélheted magadat a felesleges választól arra, ami nem hangzik el. Attól még fröcsöghetsz, ha gondolod, hiszen a zinternet mindenkié. Neked speciel különösen jól áll, mikor kommunikálni próbálsz, még ha nem is nagyon sikerül többnyire.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.06.25. 19:57:37

@Yvettebabacool: @szanalmas: Látod, most szólt hozzád valaki, tessél szépen válaszolni, ha már ez a homoszeszkulális guberátor eszkimó kérdezget a blogomon!

szanalmas 2010.06.25. 20:05:55

@radairosseb:

Te kommunista kisebbségi, az avataron nem az van ám, aki ír, hellóka! Például vászka tényleg olyan mint az ávatarja, meg te is, meg szörnycsi és piréz is, de én például tudtam, hogy nem azt kell oda tenni, aki én vagyok, hanem egy szimbóleumot! Látszik, hogy háromszor jártad a 2. elemit!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.06.25. 20:41:51

@szanalmas: Nyasgem, de ezt olyan szimbólikásan mondom, érted!

Sallalíz · http://globalicum.blog.hu/ 2010.06.25. 20:51:19

@Csönd-Nesz-Rizs.®: egy faszt a világ megdöntését akarom intézni egy pár emberrel, reszkessetek!!!

szanalmas 2010.06.25. 20:54:14

@radairosseb:

Pmpfmfpfffpmmmm mmmpppffmámpm!

Rosszindulatú Vászka 2010.06.25. 21:27:30

Namost természetesen kizárólag tudományos igénnyel, szívesen veszek szagmintát reprezentatív jelleggel - eztet így mongyák a rádióba is - puncicaillatilag itten. osztánmajd jól statisztikázom.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.06.25. 21:34:12

@Rosszindulatú Vászka:

Teljes mértékben támogatjuk tudományos kutatómunkád.

Kérlek készítsd fel lakodat a minél precízebb vizsgálat lefolytatásához, elsőnek Szanalmas fog nálad genitális inspekcióra megjelenni, holnap Szörcs, majd Radai.

(Nem kell megköszönnöd a gyors szervezést, a tudományért tettem.)

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.06.25. 23:52:06

Mi a fasz ez a fuck the system, bazzeg?
Pirézfiam, ti megőrültetek szajhával!

Mi nem vagyunk pánkok!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.06.26. 00:21:00

@szanalmas:

hamár ilyen grafikus vagy igazítsd már kicsit meg a grafikát, hogy ne legyen annyira a betű a szélén

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.06.26. 00:22:17

Lujza, Száncsi, kibaszott jók vagyunk!

Frick László Emlékzenekar 2010.06.26. 00:48:34

@bobolysz@: Pedig szerintem a feminimopicsoidok butch szakágazata is egyetérthet az első bekezdéssel... Neked nem mondtam még, hogy az újságírás, mint szakma , nem lányoknak való?

Frick László Emlékzenekar 2010.06.26. 00:54:52

@zsanett- a tótok bosszúja és szoci fan:
Hihetetlen, de igaz: A pina öntisztulóképessége igen magas. Ezért van az, hogy dugás után, az urad még hörög mint a gyisznó, már kifordulsz alóla, rohanni a fürdőszobába, de győzelemre nincsen esélyed, mert még az a renyhe hüvelyi izomzatod is hullámzó mozgáéssar prhuuu-procc-procc préseli kifelé az undokságot. Persze (és hálistenynek uuuggyeee??? a modern hygiéneipar faszául betette a kaput a flóra-s fauna állománynak, amik a tisztulás továbbijait intéznék, így kénytelen az emberlyánya konzumálni ezügyben is:)) Ezeket csak azért írtam neked, hogy segítsem a hoaxációdat háziasszony ügyben: mi háztartásbeliek tartsunk össze.

Frick László Emlékzenekar 2010.06.26. 01:10:18

@Friedmann Juci [kreatívszajha]: Ezt nem tudom, csak unom*, hogy a nők feszt akkor a másikvégletbe csapnak át, hogy akkor brühühü, miahhooogy, akkor a retkes (lásd bobolysza néni reagját is) a joóó? A láb nem öntisztuló, a pina meg igen. Tulajdonképpen a hónalj összevetésében érdekes ez, tehát tüncimünci reggel a hónalját nem mossa ki még meleg vízzel sem, pedig az annyira nem jujjuj, de a pincsit mozarellaszerűre, azt igen.
Egyébként, akinek nincs pinája, annak nem tragédiája ez.

*Igazából ez az únás egy retorikai fogás [mint nálad], mert én az életemben még nem tudtam unatkozni.. arra emlékszem, hogy öt éves koromban fél napokat kellett ülni a szemészeten várakozván, de akkor anyám a kezembe nyomott egy üres gyufaskatulyát és akkor az autó lett és vooom-vooom a dizájnos fekete műbőrtámlákon.. nem mindegyik néni akart nyakonvágni, amikor megborzongott a nyakszirtje...

Frick László Emlékzenekar 2010.06.26. 01:13:05

@Yvettebabacool: Nagyon kevés zene maradt ki az életemből a bepróbálás után, de a R H P S az egyik. Nálam nem kult'. Viszont üdvözöllek a csokorban, amibe fogtátok magatokat, cukkíni!

Frick László Emlékzenekar 2010.06.26. 01:16:56

@Friedmann Juci [kreatívszajha]: Szerintem a fasz-biopiktoogramot mutató faszi közhelyes és szinté utalnék arra, hogy a két fekete w a sárga m helyett elég lett volna jav'nak. A jellegzetes amerikaibácsi túl nagy, túl szájbaba... rágós.

Frick László Emlékzenekar 2010.06.26. 01:21:58

@radairosseb: Én ezeért szeretek cigány lenni. Hazamegy az ember, röpülnek a fazekak, a nyélonotthonkagombok, sikoltozás, idegenpinaszagot szagútam a gatyádrú, tteee, te rohadék, magyarpicsát kúrtá, te geci! Erre az ember fogja, komótosan, lenyomja négyképzlábba a karosládára, az asszony, ha éri, rája acsít a nagylyányra, hogy figyelje a kicsiket a spórhétná, a koppóvizet magukra ne rántsák, süssön föl pár bodagot, az ember megelégíti az asszonyt (a fijatalok szembebabámmba jiss csinájják, az asszony a magyar picsáknak miheztartásra kiszíjja a zura nyakát.. egy nyakláncot körbe [=orgazmusok száma]oszt közbe a nagylyány már a bodagot mindmegsütötte.. a tyúkot meg is koppázta, tevődik föl a pörkeőtt...
Ami ezen kívül van, az a rinyálás kategóriája.

Frick László Emlékzenekar 2010.06.26. 01:24:35

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Mióta a Fischer Jóska ződ létére nyakkendősbuzi külügyminiszter is vót, azóta lehet Demszky Gábor jógyerekfrizárával még mindig egy tökre ártatlan babaszappanarc, hogyne lehetne pánk zakóban, ha Bob Geldoff.

Friedmann Juci 2010.06.26. 03:26:00

@Frick László Emlékzenekar: ezt a fejlécet nem én követtem el, összabaszták, és még részeg is vagyok. a pina citromos. bárki bármit is mond. savanyúúúú.

Frick László Emlékzenekar 2010.06.26. 08:39:51

@Friedmann Juci [kreatívszajha]: Ha nem tüncizett volna ki neked a münciből, meg se fordult a fejemben, hogy az amerikaicsávót te nyálaztad oda. Lehet, hogy tényleg berúgtál, azért érzed citromosnak [=savanyúnak] a puncit: Nekem is savanyú, de azért, amiért a rókának a szőlő. Bánnám én, ha mozzarellaízű is, mert fincsi a cirókája (olyan narancsgerezdes) .

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.06.26. 08:48:28

@Friedmann Juci [kreatívszajha]:

Természetes, hogy összebasszuk! Ugye nem gondoltad, hogy babaszoba-dizájnt csinálhat itt egy nő, tisdzta mosogatóval, fregolin lógó öblítőszagú fehérneművel! Következő a pelenka lenne, de azt nem!

A iz intelligens heteroszekszuális férfi mindíg mindenbe belebasz.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.06.26. 08:50:03

@Frick László Emlékzenekar:

persze, a mikimauz az a te kurva lelkednekk jobban illik, tudjuk mi.
leginkább valami véres kell oda, de lehet, berakom radát!

Frick László Emlékzenekar 2010.06.26. 08:56:42

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Amidőn én cicializálódtam, Mickey még a Bűnös Amerika jelképe volt, viszontz a Michaela, az a román bábfilmhorrormaci meg még az apja kaszájának kostökjében volt valami csira vagy zigóta vagy mi a farkam. Máma azt kell a palánkra meszelni, hogy Fuck off békelibák, bómbázzuk Iránot! Akkor meg Veled Vagyunk Vijetnyám! vót a line. Mickey volt a métely. Egérből csak Inci és Finci jöhettek a Hanna & Barberától.

Frick László Emlékzenekar 2010.06.26. 09:04:50

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Hűű, ide süss, most keresőmotorozom a kibaszott Michaela román animációslány iránt, erre mit találok, egy beteg, perverz cseszkó grafikusnő, a paulovkin Boglárka kutyafasza hozzá képest, nesze, nézd meg, fasza képek, pl ez:
www.awn.com/files/imagepicker/1/chan01_animaMundi.gif
Csőr Dzsinn ÉSz!!!
journal.animationstudies.org/media/articles/dialogues/MHarrisHowMichaelaPavlatova/carnival.jpg
Nézd meg, Picasso fejű Paulovkin Boglárka -lány!!
2.bp.blogspot.com/_yZ25ZxZBhDw/RxXLdDfaK1I/AAAAAAAAALM/8e40Ro4MgHI/s320/montage+copy.jpg

Frick László Emlékzenekar 2010.06.26. 09:09:29

Lehet, hogy Ali Hewson for President, de Paulovkin Bogi nemkevésbé: Ilyet rajzol,
kritikusvagyok.sfblogs.net/files/2007/09/paulovnik.jpg amikor nem akarja elbasszusgitározni a renoméját gyermekkönyvkiadóknál, akik azzal zsarolják, hogy különben a Füzesi Zsuszát kérik mweg, vagy ami mégborzalmasabb, Vavyan Fable legújabb könyvének a borítóförmedőjét!

Frick László Emlékzenekar 2010.06.26. 09:11:31

Ez nmem a legújabb Vavyan, de fasza:
http://amadea.freeblog.hu/files/Ap%C3%A1d,any%C3%A1d%20ide%20l%C5%91j%C3%B6n!.jpg

Friedmann Juci 2010.06.26. 12:37:21

tőlem összebaszhatjátok, de ez a miszterbín kurvagáz. én szégyellem magam helyettetek.
@szanalmas: száncsi a tiéd kibaszottgyönyörű. láv.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.06.26. 12:39:49

@szanalmas:

tényleg jól néz ki. a mostanit így lekerekíthetnéd és árnyékolhatnád, ha már grafikus vagy!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.06.26. 12:53:44

@Friedmann Juci [kreatívszajha]:

holnap száncsié lesz kint, bár a fuck the system szerintem nagyobb gáz,mint a mr. bean.

szanalmas 2010.06.26. 12:58:43

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Anyád grafikus, tőlem már csak te értesz a grafikussághoz kevésbé a fiastyúkban!
Csak azt nem tudom, hogy nyunyeszt mi a fasznak tartjuk!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.06.26. 13:56:29

@szanalmas:

nyunyó csodásan osztja a nőket, azonnal elijeszti a friss kommentelőket

fantasztikus pofa, haha!

száni, ott az adminod, tedd föl a fuck the systemest akkor.

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.06.26. 13:57:38

@szanalmas: én csinálnék normális fejlécet, de félek, hogy a szörcsi és piréz nevével fémjelzett sémita elhárítás azon nyomban megtorpedózná!

szanalmas 2010.06.26. 14:06:44

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Egy igazi művészt nem lehet terrorizálni bazmeg, maximum megölni!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.06.26. 14:07:53

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

Volt egy fél éved rá, hogy alkoss valamit, nem mi tehetünk róla, hogy a vécéülőkén túl nem jutottál!

Ha nem tudnád, lejárt az oligarchák meg az urambátyámozás ideje, most már csak a teljesítmény számít!

Báncsa a lelkecskédet, hogy egy nő lenyom, mi? Wahahaaa!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.06.26. 14:20:46

na nem bánom, megcsinálom a magam verzinyóját, aztán majd meglátjuk, diadalmaskodik-e az igazság a korrupt kacsintások és kenetteljes kézfogások rendszere fölött!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.06.26. 14:23:48

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

nem azért te kis geci, de eddig én tettem a legtöbb erőfeszítést a blogunk dizájnja érdekében.

ott basszátok az admint, tessék lemásolni a jelenlegi aktívat, azátn faragni valami új verziót!

tiétek is bazmeg!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.06.26. 14:24:25

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

de ha megint nagyanyós barnát csinálsz, inkább szarj egyet és fényképezd le!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.06.26. 14:27:17

@Csönd-Nesz-Rizs.®:minekutána a legutóbbi arculatmódosításomkor elvetted tőlem az admint...te geci!

szanalmas 2010.06.26. 14:27:50

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Minél jobbat akarok csinálni, annál szarabb lesz, mostmár értem, hogy miért buzi az összes művész! Nem való az ilyesmi komoly úriembernek bazmeg.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.06.26. 14:42:54

@Frick László Emlékzenekar: Ez az! Ürgepörkölt! Idejét se tudom már, hogy mikor ettem utoljára! Ebben a tetves városban csak patkány van, abból nem az igazi!

Frick László Emlékzenekar 2010.06.27. 06:20:44

@radairosseb: Sün bőrében? Varjú nyúzva? Nyúzott lófejpörkölt, a lófejből a szemgolyót Az Ember kanalazza ki, szépen leeszi az asztalnál a húst a csontról, a gyerekek meg várják, körben a padlón ülve, erősorrend, a lyányok meg az asszony(ok)kal a maradékra (majd az asszony baltával széjjelüti a fejet és a picinek az egyik combáján, a kicsi már áll a másikcombáján, az ujjával váj ki egy kis lóvelőt? -közben a nagyobb gyerekiket a könyökével igazíjja.

Frick László Emlékzenekar 2010.06.27. 06:22:02

@radairosseb: Révedjél csak vissze le ide szépen a Dopeman-i Magosságosból!

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2010.06.27. 07:09:24

hijányzik belőletek a szépérzék

és a morális inditék

márha értitek hogy gondolom

tekeritek csavarjátok miközben kinnt a zenbereknek az elemekkel kell megküzdeniük élethalálharcukat

a médijaszakosok pedig éppen államvizsgáznak hát kell ennél nagyobb para

de minek is népnevelek itten reménytelen csürhe

sose lesz belőletek semmise még énekes halottis csak véletlenül

Frick László Emlékzenekar 2010.06.27. 12:54:17

@bobolysz@: Én annyira tele vagyok morális töltettel, hogy elmehetem vóna a Mora Lisa zenekarba basszgitárosnak. Ha elébb kelek föl. Eeleve ez a bejegyzés is hótt moralisa, nemhiába prüszköl tőle tüncimókus annyi intimszappandéodorantlevet.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.06.27. 16:54:23

@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij:

FEKETE dizájnt csak a magadfajta kis szar emós csinál!

a mostani egész jó, még mindíg kibaszott nőcis! nekünk koszos a körmünk, szőrösek vagyunk és büdös a szánk!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.06.27. 17:59:52

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Most mit nyifegsz, Szancsi azonosítatlan (és büdös) testnedvei már odacsöpögtek Jucika frissen vasalt logójára!

craft 2010.07.04. 09:09:37

Két dolog hallszagú a világban
süti beállítások módosítása