Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Kerékpárosok

2010.02.20. 13:37 csőr dzsinn ész

A kerékpárosok olyan emberek, akiknek nincs pénze bérletre, sem autóra, vagy homoszexuálisak, esetleg mindhárom.

Valljuk be, mikor meglátunk egy kerékpárost feszes nadrágban, szűk felsőben, napszemüvegben és bukósisakban, csakis a röhögés lehet a válaszunk. Ráadásul a kerékpárosok izzadnak és büdösek. Teljesen topis öltözékükkel nem átallanak éttermekbe, szórakozóhelyekre bemenni és ott a tisztes állampolgárokat jelenlétükkel és bűzükkel zaklatni.

A kerékpározó férfiak a férfitársadalom leginkább lenézett tagjai, hiszen nőies bicepszükkel, szűk ruhájukkal nyílvánvalóan alsóbbrendű, bétahímekről van szó. Ezek az alantas férfiak már majdnem nők, genetikiai csődtömegek, hiszen egész nap a heréjükön ülnek, nagyon helyesen, mivel ez terméketlenné teszi őket.

Mi sem biznyonyítja liberális mételyezettségüket és borzasztó szexuális irányultságukat, mint az, hogy a már -sokak bánatára és még többek örömére- halott főbuzi sipákoló szörnyeteg megénekelte a kerékpárosok himnuszát. (ez az együttes az intelligens heteroszekszuális férfi számára olyan undorító, hogy nem is ágyazom eme posztba, férfitársaim csak saját felelősségre kattintsanak):  www.youtube.com/watch?v=NOHXPNvVEwo

Bárhonnan is nézzük, arra a konklúzióra jutunk, hogy jelenlétük nem kívánatos sem a városokban, se vidéken, az erdei kerékpárosokat egyenesen büntetni kéne környezetromboló viselkedésükért!

A kerékpáros ostoba és rosszindulatú, csoportosan és maffiában mozog, mint a romák! Titkos szervezetet tartanak fönn, gyűléseiken furcsa ruháikban izzadtan, pumpáikat lengetve kívánják a társadalom szétbomlását és a totális anarchiát. Mindenhova beépültek, veszélyes összeesküvésükkel rejtett mozgalmuk mára már a törvényhozás szintjeire is eljutott, szélesebb tömegekre támaszkodnak, mint a szcientológusok.

A titkos gyűlések tömeges manifesztációja az évenkénti liberális tobzódás, melyet ők kritikus tömegnek hívnak. Ennek során a társadalom többi tagját ignorálják, és bemutatják anarchiára hajló életfilozófiájukat: megbénítják a forgalmat és végül ordítozva lengetik kerépkpárjukat.

Ezek a képek gondolom mindenki által ismertek, és intő jelként hatnak. Amennyiben kerékpárost látunk, semmiképp se segítsük őket haladásukban! Tegyük olyan kellemetlenné haladásukat, ahogy csak lehet. Tömegesen sétáljunk a kerékpárutakon, szórjunk minél több szöget szét, autósként hívjuk segítségül a tócsákat, szorítsuk ki őket a kátyúkba, gödrökbe.

Hálával és szeretettel forduljunk a BKV buszvezetői és a lelkes autóstársadalom felé, akik oly sokat tesznek a kerékpárosok folyamatos létbizonytalanságban tartásáért !

Mit tesz Ön a kerékpárvandalizmus ellen?

320 komment · 2 trackback

Címkék: liberalizmus anarchia világvége kerékpárosok

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr331775730

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Horgas Judit - KRITIKUS TÖMEG 2011.05.01. 10:46:51

„Ha a radioaktív anyagok hasadása során önfenntartó láncreakció jön létre, akkor nevezik a reaktor tömegét kritikus tömegnek.”Tömegben lenni rossz: tülekedés, gorombaság, hónaljszag. Egy leküzdhetetlen, láthatatlan erő szardíniadobozba töm,...

Trackback: Anyátokat biciGlisek! 2010.04.06. 20:15:53

Sose tarcsátok be a szabályokat, szartok mindenre, nem fizettek egy forint adót se de azért kurva nagy a szátok, nem hogy örülnétek hogy egyáltalán MEGENGEDEM hogy használjátok az ÉN utamat, amit az ÉN pénzemből építettek. Pusztuljatok el!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Emlékzenekar 2010.04.25. 13:05:31

Nem is igaz, topis kerékpárosok Hollandiában vannak, egy jó vbicóra nem telik nekik, max 2-3 sebességes agyváltós szarok, kontrafékesek is vannak köztük ám! Csupa lepukkadt mamabicikli szoknyavédővel meg csomitarcsival is! Meg bevásárlókosarakkal, ÉS MINDEGYIKEN LÁNCVÉDŐ vel égőznek meg sárvédőkkel!

Bicikliparkolóház Amsterdamban -hát látsz egy bicót, ami nem égő?
www.adambutler.com.au/adamB/wp-content/uploads/2010/02/amsterdam_bicycle_parking.jpg

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.25. 13:26:51

@tomsawyer: Sokan vannak ezen a blogon is ebből a fajtából. Ha liberálbolsevik lennék, igazolva látnám a zsidóviccek szalonképtelenségét, mikor egyik-másik házmesternáci vergődését nézem a saját hányásában.

Ehhez a Pozsonyi-Tóta vitához nem tudok hozzászólni, én másik kultúrkörből jövök.

-Tom- 2010.04.25. 13:28:22

@Frick László Emlékzenekar: Gyögy Péter esztéta bácsi nagyon nem azon az oldalon esztétizál mint Tóta publicista bácsi.

Ennyi. Az, hogy személyeskednek is, az ő problémájuk.
Gyögy Péterrel nem értek egyet de mivel állandóan a cenzúra ellen hablatyolok, és azt magyarázom, hogy egyelőre nem lehet jól szabályozni az internetet, mert gyorsabban fejlődik mint a jog, és mindig lemaradásban, fáziskésésben van a jog, úgyhogy csak röhejes szánandó próbálkozásokat tehet - ez elég unalmas, hogy ide is idecsulázom ezt a véleményemet.

Ilyen okosságokat kerékpáros témában tőlem ne kérdezz. Engem itt bohócnak tartotok, arra vagyok peredesztinálva.

Pozsonyinak helye van, mint másoknak is. Engem szórakoztat. Attól, hogy nem értek vele egyet, nem korlátozhatom sem én sem más az ő jogát, hogy elmondja, amit gondol. Legfeljebb magamban gondolkodhatom dolgokon.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.25. 14:00:35

@tomsawyer:

bohócnak tart téged a nyavaja.

....kabalaállatkának már sokkal inkább!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.25. 15:23:21

@"the dragon":

Há há, hát mégis iwiw-en ismizel, te kis emósnáci! Beégtél, mint négerfasz a képernyőre!

Egyébként el nem tudom képzelni, hogy egy ilyen mély humánummal megáldott emberrel, mint te, hogy lehet összeveszni...

Frick László Emlékzenekar 2010.04.25. 18:46:09

@tomsawyer: Csókolom, Csili-Csala bácsio vagyok és piri -a parádé, jöttem és viszem a kurvannyába
Pozsonyi Ádámot
Bayer zsioltot
Fábry Sándort (de viszem ám a Szentkuthy riportot is meg a 22 éves kori szkeccseitm, nem válogatunk, megmondta Popper Péter, hogy nincsen szelekció, vagy az egész ember kell vagy nemkell, de ilyen, hogy iogen, de a fejére húzzanak zacsklót, nincsen. Tehát bór-emm-bukk és Fűábry is a hernyótalpas nénikéjébe vissza.
Nemú' FEXXX . tudom, hogy ha Bayert viszem, akor a Dr Kovács-Váncsa Megyesi trió életműve harmada pl slusszpoen nélkül marad (ez afféle bármelytéma refrénje, hogy a végén Bayer kurvannya kurvannyája.

Szentmihályi Szabó Pétert meghagyom, mert a MH önmagában akkora legyalázása a magyar újságírűásnak, hogy már Pilhál Györgyöt se kell odavenni.
Kristóf Attilát is meghagyom, mert Esterházy OPéter ővéle gyakorolta a műelfogulatlanságot.

na. Kiket vigyek még.
Lovas István, piff kurvannya, nyekk.
Még ? N a! Ungváry Zsolt? De jótollút mondjatok nekem! Ne afféléket, mint akik most a Népszavában föstik az eget korommal!

A márciusi Alföldben van benne az a tótanyalás György művészúrtól, olvasd el. Amúgy is érdekes szám.

Frick László Emlékzenekar 2010.04.25. 18:49:12

@teabore: Ön iszionyúan el van tévedve drágám. Ez a cikk egy vicc és..... kigúnyolja azokat, akik súlyos előítéletekkel vannak a kerékpárosok iránt. Hogy a rákba is lenne szegény egy magyar bringás, egy Hős Pesti Bringás bicója árából Amszterdamban megveszek egy sort a bicikliparkolóházban. És akkor még az entellektüellekről, LMP-s politikobiciklisták bicóiról elő se fordítottam az árcédulát.

Frick László Emlékzenekar 2010.04.26. 08:06:30

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Bocsáss meg, de teabore úr félanalfabéta-funkcionális analfabéta, szakkterülete panelekből épülő szövegein kívül más már értelmezve olvasni képtelen, ezért.. hogy mondjam, mint pudlikutyust a lóverenypályáról.. csak szól neki az ember, hogy ez nem a kutyaszépségverseny itt.... Tudom, hogy ti szeretitek látni azt , ahogy az m 0-ás dél-nyugati szakaszán a halásztelki felhajtónál bekényszerítőző Opel F Astrát a nagytétényi lehajtóig húsra darálják a kasznival összefocizó kaminyonok, de én .. érző ember is voltam még egykor...

drake1984 2010.04.26. 17:29:09

Aranyos a keménykedő IQ betyár autóhoz nőtt gyökerek és a bringa mindenek felett elvakultak faszverése a téma körül.
A két dolog (auto és bringa ugyebár) teljesen másra való és jó.
Személy szerint néha bringával járok néha autóval, és a heréim, bicepszem seggem köszönök szépen teljesen jól megvannak, szal talán leeshetne itt a szánalmas acsarkodás közepette, hogy senkinek nincs igaza, csak az egyensúlyt érdemes látni a kettőben.
(Gellérthegyről óbudára reggel 8-kor gyorsabban eljutok bringával, de nyilván nem azzal megyek ha öltönyös tárgyalós napom lesz... Remélem segít a megértésben.)

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.26. 20:03:29

@drake1984: Neked sincs igazad, és nem az egyensúlyt érdemes látni a kettőben.

Az meg már a te bajod, hogy középkori szertartásokat látogatsz, ahová nem engednek be emberi viseletben!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.26. 20:34:17

@drake1984:

én a kerékpárban látom az egyensúly fontosságát, bár nem vitás, te egy kerékpáros buzi vagy!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.26. 22:04:54

@Csönd-Nesz-Rizs.®: A kerékpárban én nem látok egyensúlyt, bár a kerékpáron ülők egyensúlyoznak, de mindannyian tudjuk, hogy ez mindig megalkuvással jár! Itt van például ez a műzöld köcsög, aki auttóval jár, ha úgy kényelmes neki, miközben megjátsza a biciglist.

Ez a legundorítóbb fajta, rosszabb, mint aki elvakult biciglista, azoknak legalább vannak elveik, de ennek még az sincs!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.26. 22:18:56

@radairosseb:

az ilyenek baszki a legalja. tegnap még lengette a kibaszott drótszamarát, ma még lllemből legurult a cégéig, de haza már az asszony vitte kerékpárostul!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.26. 22:21:25

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Ezekből a füves bringásokból lesznek aztán a bankárok meg a jobbikos képviselők! Akkor már persze inkább ágyékon szúrják magukat, hogy ne legyen fűszaga a hajunknak, hiszen ha a saját fajtájuk közé mennek, ott mindenki messziről felismeri azt is, hogy melyik termőhelyről szerzi a cuccot!

drake1984 2010.04.26. 23:40:43

Ezzel a buzizással meg az ingerülten szűklátókörű, értelmetlen eszmefuttatásaitokkal csak a saját sajnálatraméltóan frusztrált kis lelketek mutogatjátok.
Ezek mint az autó vagy a bringa csak eszközök, nem valamiféle életfilozófia megtestesítői. Elég fura hogy ez nem világos mindenkinek.
Na további jó acsarkodást, ha lealacsonyodnék ennek a forumnak a szintjére sem hiszem hogy felfognátok miről beszélek.
És mindenkinek jó utat... bringával vagy autóval :)

drake1984 2010.04.26. 23:45:57

@radairosseb: Beengednek, de valamiért nekik jobban esik ha nem egy rövidnadrágban és poloban beszélek velük. Erről nem tehetek ez az ő hülyeségük, de nem lehet és nem is kell mindenkit megváltoztatni.

drake1984 2010.04.26. 23:46:54

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Erről beszéltem... Kifogástalan logika, gratulálok neked!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.26. 23:49:36

@drake1984: Mégis lealacsonyodtál, mikor visszatoltad a képed, sőt: egyesével is válaszolgatsz, holott mindenki tudja, hogy a kifogáskeresés a bűn beismerésének legbiztosabb jele.

Ha meg beengednek, de jobban esik nekik, ha nem "rövidnadrágban és poloban" beszélsz velük, két eset lehetséges. Vagy ők homoszeszkulálisok, vagy pedig kerékpárral közlekedni undorító, antiszociális dolog!

drake1984 2010.04.26. 23:51:05

@radairosseb: Ha küldesz egy címet megajándékozlak egy értelmező kéziszótárral, és felütheted az "elv" címszónálmár... ha van ilyen benne.

drake1984 2010.04.26. 23:54:22

@radairosseb: Talán igazad van, de ha lealacsonyodtam azt állítod volt is mihez.
Amúgy meg meggondoltam magam, végülis pofátlanság válszra sem méltatni valakit.

Nos, erre azt a meglepő megoldást találtam hogy amikor nincs efféle igényű ügyfelünk akkor bringával megyek ha vna akkor nem. Sokat gondolkodtam rajta ;)

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.26. 23:55:31

@drake1984: Persze, mindenkinek joga van elvtelen megalkuvónak lenni, sohasem vitattam ezt. Legfeljebb gusztustalan, de kétségkívül kényelmes megoldás.

drake1984 2010.04.26. 23:56:49

@radairosseb: Nem keresek kifogást, tényeket közlök.
Egyébként ha elmondod hogy lehet egy postban több más postra reagálni akkor nem egyesével fogok válaszolni.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.27. 00:00:06

@drake1984:

óbazdmeg, te kerékpározol, hevesen szmájlizol, ráadásul csevegsz a blog buzijával, aki ráadásul egy cigó!

micsoda liberális métely, pfőj!

hát ezért tart itt ez az ország!

drake1984 2010.04.27. 00:00:17

@radairosseb: Lehet, hogy igazad van, sőt az biztos hogy kényelmesebb egyes kérdésekben megalkudni, vagy középutat keresni (ahogy tetszik) mint körmünk szakadtáig ragaszkodni hozzájuk. De beláthatod hogy ezutóbbi sok esetben elég nagy ostobaság. Ezzel nem állítom hogy ez már az az eset lenne, de mivel sem zuhanyzó sem öltöző nincs az irodámban (tudtommal) mégiscsak megkötöttem ezt az alkut.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.27. 00:01:00

@drake1984:

te gyenge lélek, ez nem post, hanem komment! ott felül vana poszt!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.27. 00:01:24

@drake1984: Ha különböző posztolóktól van, akkor csak ráklikkelgetsz a nevekre. Ha ugyanattól, akkor ez nem működik (csak az elsőre klikkelt kommenthez ugrik be a név a linkkel), kénytelen vagy idézni, hogy tudjuk, mire utal, amit mondasz.

drake1984 2010.04.27. 00:01:56

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Bevallom nem olvastam vissza hogy "kivel beszélek". De ha nem az a cigó aki lelopja az autóm vagy a bringám kerekét akkor nem érdekel.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.27. 00:03:50

@Csönd-Nesz-Rizs.®: hát ezért tartunk itt!
Hová tartunk baszki, hová?!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.27. 00:03:52

@drake1984:

te átkozott, globalista liberális féreg, te fűmámorban fetrengő kerékpáros LMP-s!

szégyen vagy ezen a blogon! hol egy admin, moderálják ki azonnal!!!

gondolom buddhista vagy!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.27. 00:04:55

@gájricsi dezső:

mit kérdezősködsz, re rossz buzi!

férfiember tesztoszteront termel, üt és válaszol!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.27. 00:05:48

@drake1984:

az az ótvar libsi rada sem tudja mi a komment és mi a poszt!

hát hová lett a világ!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.27. 00:08:06

Én tudom, csak feltételeztem, hogy a delikvens nem tudja, és keveri. Ez egyébként szemlátomást helyes feltételezés volt, mint ahogyan az is, hogy te egy MSZP-szavazó plébános vagy! A fajtád szégyene!

drake1984 2010.04.27. 00:09:13

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
"-te átkozott, globalista liberális féreg,
-te fűmámorban fetrengő kerékpáros LMP-s!
-szégyen vagy ezen a blogon! hol egy admin, moderálják ki azonnal!!!
-gondolom buddhista vagy!"

-
- mostanában rég nincs füvem, annyira nem hiányzik és nem az LMP-re szavaztam, bár ehhez semmi közöd nem lenne.
-
- nem vagyok buddhista

drake1984 2010.04.27. 00:13:15

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Na hová lett a világ, most már elárulhatnád, kíváncsi vagyok!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.27. 00:20:15

Úhh... Ez tényleg komoly.
Azt hittem a Dragan szórakozik megint.
De még egyszer nem utalt a négerekre.

drake1984 2010.04.27. 00:26:38

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Elcsendesedett a kis foltos delfin... most akkor mégsem lehet tudni hová lett ez a világ? Pedig úgy megtudtam volna tőled :D

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.27. 00:29:49

@gájricsi dezső: Vannak ám itt ilyen emberek néha, nagyon ki kell fogni őket, de ha horogra akadnak, van egy félóra-óra ekézés belőle.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.27. 00:31:21

@drake1984: Szörcsi tisztességes dolgozó ember, aki ilyenkor már túl van a nyolcadik sör-unikumján, már a jappán tőzsdeindexet is megrogyasztota, úgyhogy épp durmol, és ministránsfiúk pihés alfelével álmodik. Világmegváltásra ne számíts tőle, ellenben még lehet, hogy egy tavaszvégi langyos éjszakán jól megfarkal!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.27. 00:38:03

@drake1984:

ne szmájlizz bazdmeg!

én TERMELEK! VÁGOD?

hová lett a világ, hová!

megy bele a konzumidióta félállatok kezébe, akik mételyezett lelkekként templom helyett a fogyasztás szentélyeibe járnak, és ott hódolnak az új istenségnek, mammonnak!

drake1984 2010.04.27. 00:38:20

@radairosseb: Egészségére... a farkát meg nyugodtan felnyomhatja saját magának... biztos próbálta már!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.27. 00:40:17

@radairosseb:

te ostoba lény, lépést váltottam, átváltottam nemesfémre, és junior gold minerekre, az infláció miatt szinte biztos befektetés!

japán és ázsia nem érdekel, ellenben napi szinten át kell néznem és elemeznem kétszáz céget

drake1984 2010.04.27. 00:42:43

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Az látom hogy termelsz, de miért ennyi hülyeséget. Állíthatnál magadon egy picit.

Ha hinnék is valamiféle szupermindenható Istenben, akkor sem egy kereszttel díszített nagy hodályban keresném. De te tudod... végülis: Boldogok a lelki szegények, mert ővék Isten országa." Valahol irigyellek!

drake1984 2010.04.27. 00:47:46

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
8*60 = 480 -> / 200 = 2,4 perc.
Keményen szételemezhetsz egy céget átlag 144 másodperc alatt.
Apropo, ha ilyen módon "termelsz" akkor tulajdonképp abbol a világból termelsz hasznot magadnak/cégednek amit annyira fikázol. Ráadásul a jelen fogyasztói társadalom nélkül tényleg megbaszhatnád magad ;)

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.27. 01:08:00

@drake1984:

A takaród alatt matekozzá', ne itt, te huxley-szökevény!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.27. 01:22:35

@drake1984: Persze, de tudhatnád, hogy az ismétlés unalmas dolog. Ezért szeret itt téged mindenki, mert szaglik a segglyukad attól, hogy szűz még!

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Na, végre egy közös téma, a nemesfémben én is érdekelt vagyok. Ha tudsz jó árat egy kis rézdrótért, tudod hol találsz.

@piréz vitéz / plüssmacsó: Ne bántsd már szegényt, végtére is igaza van! A szörcsihez hasonló tőzsdéző csuherek jobb, ha nem ugatnak!

drake1984 2010.04.27. 01:56:40

@piréz vitéz / plüssmacsó: Jujj... te már akkor egy egész könyvet is elolvashattál... Ősember.

drake1984 2010.04.27. 02:00:25

@radairosseb: Gyanusan kattogsz a témán... Nem érdekel amíg nincs hozzá közöm, szal tartsd meg másnak. Biztos van itt olyan akit érdekel.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.27. 08:41:30

@drake1984:

igen, de ne 8 órával számolj egyrészt, másrészt mások több ezer céget fésülnek át, harmadrészt erre van a CATA - AI

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.27. 08:43:20

@radairosseb:

te mocskos csaló, már nagyban is kevernéd a színesfémet a nemessel ?

(érdemes ezüstbe nyomni kicsit, gold 2x ETF-be, és junior mine) óvatosan!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.27. 09:37:15

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Miért, a réz már nem elég nemes neked?! Tizenhat karátos, itt haljak meg, ha nem!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.27. 09:46:43

@radairosseb:

esküszöl anyád pénztárcájára?

drake1984 2010.04.27. 10:09:20

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Csodás, majd ha ráérek tözsdézni meglesem mi ezerfaszom-féle program van hozzá.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.27. 10:47:03

@drake1984: Helló Drake.
Kérdezhetek valamit itt, ha már így összefutottunk?
Miről szól szerinted ez a poszt?

Érdekel a véleményed.
Kérlek foglald össze a remek, egzakt stílusodban, ha beugrasz, hadd okuljak.
kösz előre is.

drake1984 2010.04.27. 11:03:46

@gájricsi dezső: Valaki affölötti dühöngéséről, hogy hiába vette meg a kocsiját, nem lett nagyobb farka tőle és a pirosnál/dugóban megelőzik a bringások.
Amúgy lehetne akár jó is ha a humorosnál nem lenne sokkal.. gyöpösebb.

Egyébként autósként engem is idegesítenek a bringások, váratlanul tünnek fel, a pályájuk kiszámíthatatlanabb egy autóénál és többnyire basznak a szabályokra, de megértem a dolgot mert én is közlekedek bringával és tudom, hogy ami idegesítő és váratlan irányváltásnak tűnik az többnyire a nyeregben űlve egy átgondolt és onnan nézve egy teljesen biztonságos gyors megoldásnak tűnik.

Röviden: A post csőr dzsinn ész-ről szól. És nem nagyon dícséri :)

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.27. 11:15:42

@drake1984: értem.
Köszönöm.

Utolsó kérdésem: Dragon te vagy az?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.27. 12:07:47

@gájricsi dezső: Hidd már el végre, tényleg itt tart a szellemi színvonal. drake1984 egy teljesen átlagos zsindelyolvasó, aki ha idetéved és elolvas egy bejegyzést, ez jut róla eszébe. Majd megszokod, itt sok ilyen fordul meg, aztán elhúznak oda, ahova valók.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.27. 12:13:22

@drake1984:

köszönjük az összefoglalót. A szerző a blogunk szégyene, azóta már eltávolítottuk szerzőink közül, akinek ezúton is a kurva anyját!

kérlek térj be hozzánk, kritikai észrevételeid jogosak, kell nekünk egy külsős vízmérték, hogy ilyen soha ne fordulhasson többé elő!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.27. 12:14:02

@radairosseb:

fogd be a pofád, te rühös dzsipó!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.27. 12:14:49

@Nyunyóka:

döbbenetesen rávilágít a lényegre!

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.27. 13:06:24

@drake1984: értem, hát elég jól átláttad a lényeget.
SZerintem kicsinyes szánalmas és pöffeszkedő attitűd vezette a posztírót, mert
a) kicsi a farka (ez mindig probléma hidd el, írtam egy posztot a mikropéniszről azóta állandó nambörvan)
b) kompenzálja a kis farkát a nagy autójával.
c) gázolt már biciklistát, és a bűntudatát kompenzálja
d) nincs bűntudata

Vagy mindezek kalákában.
Engem undorít, én azért jövök néha ide, hogy kifejezzem nemtetszésemet és megvetésemet.
Nagy az Isten állatkertje.
PEst tele van az ilyenekkel, azért van annyi baleset.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.27. 13:09:19

@drake1984: Nekem egyébként két biciklim van, felváltva használom

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.27. 13:29:18

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Elgurult a gyógyszered, hogy velem kötekedsz, te hájpótlék! Azt hitted, nem vesszük észre, amit Szörcsiről írtál, mi, te paraszt!

drake1984 2010.04.27. 13:38:29

@radairosseb: Szörcsi a kedvenc köcsögöd éppen, hogy így véded?

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.27. 13:41:52

@drake1984: Nem, de listás. A favorit te vagy, mondtam már, hogy a szűk végbelekre bukok.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.27. 20:28:39

@drake1984:

Te Drék, most kíváncsivá tettél. Írjál már be ide egy humorosat, vagy a kedvenc viccedet, vagy komikusodat vagy valami, hogy mi is tudjuk, mi az igazi.
Irigy Hónaljszagúakat szereted-é?

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.27. 20:42:08

@radairosseb: igenis megérdemelte a sorsát, ilyen szörnyűségeket írt, sértegette az embereket.

hiába véded még mindíg, hidd el, jól tette a vezetőség, hogy megvált tőle!

@drake1984:

ez egy folyamatos feszültség a blogon, de most már a végére járunk, még ha a blog szét is esik!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.27. 21:13:52

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Én azt hallottam, hogy ennek a bringás posztnak a hatására Szily előléptette személyi titkárának, és azóta halakat etet a zsindely szerkesztőségének akváriumában, másodállásban pedig naked cleanerkedik a szerkesztőknél.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.27. 21:18:43

@radairosseb:

továbbá Új Pétert legyezi egy pálmaággal.

-Tom- 2010.04.27. 21:30:25

Ne már!
Én eddig úgy tudtam, ezt maga Uj Péter írta!
Azért dicsértem!
Azt suttogják, azóta ebből a blogból ki van zárva.
Mehetetett a tumblr-re.
Akkor most mi az igazság?

drake1984 2010.04.27. 23:09:20

@piréz vitéz / plüssmacsó: Álmos vagyok, részeg vagyok és most inkább a londoni "csajomat" fűtöm, hogy ne egyedül kelljen baszódnom éjszakánként egy hétig arrafelé úh. bocs, de most nincs kedvem. Jó éjt mindenkinek.

drake1984 2010.04.27. 23:11:21

@tomsawyer: Azért dícsérted mert azt hitted tudod ki írta!?!?! Micsodaaaa!?!?!?!... na de kérem ez hülyeséég!!!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.27. 23:12:09

@drake1984:

A "csajodat" Bélának hívják, ha jól veszem a célzást.

gájricsi dezső · http://senkilendtajmsz.hu/ 2010.04.27. 23:16:34

@drake1984: TE ezt nem értheted.
Tomsawyer kollégám(sose ír a blogra, ami a neve mellett van, csak kommentel, de felvettem tagnak, jó reklámember, ha gondolod téged is felveszlek) szóval ő eléggé szervilis, vagy mi.
Ahogy nálam is sokat nyalakodott, gondolom az Uj Péter valagát is tükrösre nyalta, azért rohant ide dicsérni a posztot amikor azt hitte, ő írta álnéven.
Megvan a véleményem róla.
De annyit kommentel szanaszét, hogy jó reklámfigura, hát nem raktam ki még a szűrét.

drake1984 2010.04.28. 01:00:33

@piréz vitéz / plüssmacsó: Béla...De persze... Hát te megmit vacsoráztál?
Az idézőjel arra vontakozik hogy eddig kb 3-szor találkoztunk, de azért... hát elég odaadó lánynak tűnt...
De mi a fasz közöd van neked ehez!? :)

drake1984 2010.04.28. 01:10:45

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Igen, megesik. Bár úgy néz ki régi kollégista fényem megcsorbult picit etéren mert meglepetésemre kicsit fejbevert 3 pohár bor...

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.04.28. 01:36:51

@drake1984: Én sem értem, hogy miért nem a szakítósblogon sírod el, ha nincs nőd.

Aki kollégista, az egyébként a három liternél kezdi a borivást, bár ha kannás, az már tényleg kicsit fejbeveri. Nálatok csokis tej a menü a "kolibuli"-ban?!

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.04.28. 01:48:46

@drake1984:

Most már biztos vagyok benne kiskalóz.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.04.28. 07:46:34

@drake1984:

huhh.. te nagyon bírod az alkoholt, nekem 2-3 deci után már forog a világ.

vigyázz a májadra, az alkohol méreg!

ugye nem drogozol?

Peeeet 2010.08.14. 22:50:34

Sztem aki írta annak van kisebb rendűségi érzése.
Remélem már kezelik vagy már nem él..

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.08.14. 23:04:16

@Peeeet:

Időzítés: 1; Helyesírás: 1; Mondanivaló: 1.

Te biztos futár vagy, aki a pótérettségire próbál készülni az internet segítségével. Nem lesz meg.

2011.05.01. 12:12:29

ihhihi, jó írás :)

2011.05.01. 12:43:16

@ripők: valószínűeg a bi jobban találna, hisz nem csak kerékpárral közlekedem...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.05.01. 12:49:06

@randomgenerator: Gondolom, vonatoztok is és mindig te vagy a mozdony. Ettől függetlenül kurvanyád.

**büdösmackó** 2013.07.21. 14:45:37

váháhá, csak beérett a folyamatos elemzésünk a témában, szopatják a rohadékokat!

index.hu/belfold/2013/07/21/tovabb_vadasznak_az_ittas_biciklisekre

REND A LELKE MINDENNEK!!!

kiraaaaa 2013.07.24. 07:34:43

jah, meg azt is utoléri az isten haragja , aki a macskakővel rakatja ki a biciklis utat.
süti beállítások módosítása