Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Házasság

2009.12.29. 05:23 Panther_V

A házasság egy férfi és egy nő között létrejött élet- és vagyonközösség, amely egyben a társadalom alapköve és motorja. Ezen állítás könnyen érthetővé válik amennyiben felismerjük, hogy normális, a közösség számára hasznos egyén kizárólag rendezett családi körülmények között hozható létre, s nevelhető fel. Az elmúlt években a beteg Nyugattól átvett tendenciák nyomán kialakult helyzetet - miszerint homoszexuális egyének élet- netán házastársi kapcsolatba léphetnek egymással - szomorúan támasztják alá Hazánk demográfiai mutatói. FOGY A MAGYAR*!

Természetesen tudjuk, hogy a magyar közélet irányítóínak, így az Index szerkesztôinek soha nem áll módjukban megtapasztalni a házasság szentségét ennek köszönhető a törekvésük, lerombolni azt.

* Köszönhetően a gumióvszergyártóknak, a nőgyógyászoknak, s a liberálisok agymosó propagandájának.

Magyar férfi telespricceli a magyar puncit, s megtermékenyíté a Nőt magjával.

16 komment

Címkék: család biológia férfiak európa liberalizmus nők hellókarácsony zsidóbűnözés

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr61629733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.29. 06:55:41

Bezzeg az úniós normának megfelelő jógyerek férfi a haverja seggelyukából kihúzott faszából a barátcsajszija szájába spricceli a spermát de mégjobb fordítva és utána a derék román népet követve elmennek eperszedőnek Spanyolországba. Angolulbeszélőknek ott vannak a skót epergyárak, a gumikutyaízű holland műeper egész évben terem, mint az állat.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.29. 07:09:49

Én az összes maradi magyarkodó pinabaszót elhoznám ide a falumba, az ablak elé ültetném őket úgy oviba-isibemenés idejére, számlálhatnák sorban a gyerekeket, csapatostul vonulnak a huszonegyéves apuka tolja biciklin a kettőt, a húsz éves anyuka meg hajtja gyalog (szíjjelváglak kurvanyádat halaggyá möááá!!!) a két nagyobbat. Hol élnek ezek a feketegyulatudatú barmok? Annyi itten a falu végin a gyerek, mire megszámlálná az alvégen, e felvégen már kettővel is több! Oszt akkó még középen hozzá se fogtunk.

magyar-magyar szótár 2009.12.29. 08:19:35

Nem akartok gombot varrni erre a ké tételre?
1. tétel: Ratiznger, a klerikális buzi. Elképzelése szerint a 13 éves fiatal nő Afrikában a fiatal pasi-jáak ezt búgja a fülébe: Ne használjunk óvszert, az AIDS-mentesség záloga az örökszerelem és örökhűség.
2. tétel: A Jógyerekek tonnaszám küldik az óvszert a konzervák mellé Afrikába.
És amikor tehát Mbondolo Miniszter Úr Őfelsége katonái megérkeznek a faluba és elkapják a 12-15 éves kínálatot, akkor először így szólnak: "Várjál aranyom, mielőtt seggbe kurrantalak, gumit húzok!" Variáció: "Várjon tábornok úr, fölszopok önnek egy gumit, mielőtt jól megdurrantani sziveskedik!"

Szerintem a két tétel jól fejezi ki a fasza europid válaszok miként alternatívái egymásnak..

Stupidella 2009.12.29. 14:32:38

Óóó, ez a kép, órákon át elemeztük művtöri órán. Tele van egy rakat szimbólummal.

Stupidella 2009.12.29. 14:34:36

én nem a melegeket okolnám a népesség fogyásával. Sokkal inkább azt, hogy értelmes magyar ember nem szeretne éhen halni, amíg gyesen van. Persze egy bizonyos népcsoportot ez nem izgatja, náluk csak nő a szaporulat, mert tudják, hogy segíjjből majd összeszedik, ami kell.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.29. 17:04:21

@Stupidella:

Ahha. Tehát a magyar embör éhenhal ugyanabból a segíjbül, amibül a nemmagyar dőzsöl.
Akkor asszem mégiscsak a magyarokkal van a baj.

magyar-magyar szótár 2009.12.29. 17:16:47

@piréz vitéz / இதொ-kutató: Borzasztóan (de tényleg ám!) egyszerű: A bolon' a magyart nem használnám, mert effélék a dabasi szlovákok, a mátészalkai hazallátogató chasidok és pl a cigány zenész meg lókupec kaszt is) szóval a bolon' szülő nemhogy a segélyeket és támogatásokat a gyerekre költi, de még a saját jövedelméből is szakgajt. Míg az okos póletárr ingyír potyára ruházza a gyermekét, egy hónapra számíthatunk 15 kila lisztet, egy kis zsírzót a bodagnak (de különben ügyes nagylyány, olyan 7-8 éves a száraz spórhétplatnin is megsüti a bodagot. Nyáron ot a borsikafű, a ződszilva, a paradicsom, ződalma, mindezek bodaggal, Tiszavidéken lehet áradás után a kiöntésekben kuttyogatni, aztán meg kosárral szedni a halat. Na persze, segélynapon, akkor a banántospörkőtt danyonttal, dinnye milkacsokival, nagylyánynak egy kis kevert cigiritta ... de úgy összességében 8-9 gyerek utáni járandóság már fedezi egy igazi ember (= fűrfi) gépezési szükségleteit, meg a napibetevőt. Kedvenc póletárrszülőim lakattal zárják a szekrényt (szekrénybőlevők) az apa meg anya hóttkövérek, a gyerekek meg sportos alkatúak.

magyar-magyar szótár 2009.12.29. 17:20:17

@piréz vitéz / இதொ-kutató: Dögpörköltreceptet mondjam?
Akkor ott a sok büdösparaszt, a tyúkólak tele tyúkal. Namost éccaka a tyúk alszik, szépen csendben le klehet szedni a tyúkokat, nyaktekerés és megy a zsákba, onnan meg a sifonyba. lyenkor szokta a fejlettudató coccojológijus megkérezni, hogy mit csinál egy háztartásban húsz ember 160 tyúkkal meg csirkével. Ha mindnek ki van tekerve a nyaka. Hát, rájárnak, az utoljának már nem kell koppázóvíz, gyün a tolla magátúl.

Én már olvastam Frickék Cigány életmód tábor című pályázatát ( 120 millió Ft-ból szeretnének a nyáron cigány életmód tábort rendezni. )

Frick László Emlékzenekar 2009.12.29. 17:56:03

@Stupidella: Kismama koromban sokat gondolkodtam ezen. Ment a Nirvana a magnón, meg más efféle kismamáknak való depis zene ( The Cure, meg blues vegyesen) Ugyebár, itt a sok égő csipkebokor a határban s akkor megveszek a gyóccertárban egy kis zacsi csipketeát 300-ért. Amikor egy zsákkal tudnék szedni. Milyen depressziós lettem, amikor azt a hat-nyolc köbméter tökfölösleges babafelszerelést fölhordtam a padlásra... MIJJJA [SÍP]nak az a rengeteg hülyeség.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2009.12.29. 20:29:49

@Stupidella: Irigykedsz, mi, szuka? Mink bizony nem fogyunk.

Hahó, a gyerekhez nem házasság meg gólya kell, hanem baszni, anyaszomorítók! Jól berendezkedett társadalmakban a hímek egy jelentős részét nemzésre fogják be, a nőket meg szülésre ill. strihelésre. A domináns hímek dolga a nevelés, hogy a gyerek megtudja, milyen az, amikor szerelemből baszik, nem szaporodási céllal. Ilyenkor ugyanis köztudomásúlag a végbelet használja behatolásra.

21méter · http://kigondoltam.blog.hu 2009.12.29. 23:53:41

@radairosseb:

Mivel látszik, hogy jól sikerültél, így minden bizonnyal te is szerelemgyerek vagy! Ezzel azt akarom mondani, hogy jóapád szart világra!

Stupidella 2009.12.30. 23:10:33

@piréz vitéz / இதொ-kutató: magyaroknak nem jár annyi segély, na meg genetikailag nehezükre esik óbégatni meg ajvékolni a mindenféle hivataloknál.

Stupidella 2009.12.30. 23:12:37

@Frick László Emlékzenekar: el kell ajándékozni, vagy adogatni valamelyik online aukciós oldalon azt a sok vackot, úgy nem kell pakolászni többet.

Frick László Emlékzenekar 2009.12.31. 02:44:41

@Stupidella: És az onokáááák?? Mindjárt gyönnek! Tudod, mikor ajándékoznám el azt a barna plüss versenyautóskezeslábasra emékeztető rugdalózót??? (Ésígytovább...)

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2009.12.31. 03:02:15

@21méter: Ha már úgyis közöm van hozzá, legalább ez a tenória a riherongy génjeitől megszabadítana a hipnotézis szintjén.

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Mi rátalálunk a hozzád hasonló homokosokra, és farokra húzzuk őket.
süti beállítások módosítása