Kigondoltam

száz foooriiintnaaaak ötvenafele

Segédanyag

Részeredmények

  • csillagkúll: @dzsessz.szesz.zen: nem lennék a helyükben, amikor megtudják. (2023.09.04. 19:50) Jogvédő szervezetek
  • Kardos doktor: @dzsessz.szesz.zen: nyilván a libsi maszlagra van ráállva az agyad, azért nem fogod fel. (2023.08.08. 01:11) Az UBI margójára
  • dzsessz.szesz.zen: @ripők: rendkívül érdekes feltevés, de ezen a blogon a válaszok a fontosabbak! Mosási hőfok a mosá... (2023.07.27. 15:09) Bajersó
  • Páska Süme: reciprok hűböllér igazodópötty. (2023.02.07. 01:37) Mőőőőő!
  • dzsessz.szesz.zen: @Páska Süme: youtu.be/IqzMUn90tMg (2022.12.20. 10:58) A rendes december 3-i éves poszt
  • dzsessz.szesz.zen: nna... idővel a történelem bebizonyította, hogy aki rosszul múúnvalkol, azt kibasszák a pártból ma... (2022.08.23. 15:41) Moonwalk

Bambák

Legényvállalatunk

BOIL.gif

Szopás

2009.12.20. 17:35 Frick László Emlékzenekar

KÖSZI PETI A FŐCÍMLAPOT!

A magyar nyelv afféle, mint Sharon Stone, csak szöghajszín (magyarszőke, amit a műanyagraffiahatású hajzatú nőiszegmens seszínűnek hisz...) vagyis nem csak bombajó, de a logikája is lenyűgöző, ugyanis, ha szopatásról beszélünk, az a szenvedő nőt lealázó férfi orális iogényének kielégítése, míg a szoptatást az anya a gyermekével folytatja elsősorban s csak máskor a fiatalfiúpasijával ("Gyere te kis huncut, anyád csecsére, két fiút szoptattam ebből!"). 

Persze, ha az alant majd izeiben taglalt hellókittyárnyalatú leánykakategória használja a szopás ill. szopacs kifejezéseket, pl egy rendkívüli villám bioszröpcsi bejelentésének hallatán, akkor az konkrétan szexuális utalást takar, bár lányok pornót, hacsak nem Subba Dadda jobbágynői az egyetemista(szociológus) lány kateg'ből, soha-soha nem néztek...

A férfi leszopása az egyik legősibb fogamzásgátlási trükk.
Ősnői attitüdben élő nő, ha az ura valahová dógát intézni megy, pl pozitívdiszkriminatíve kedvezményes vállakozási gőccsönyöt szerezni, előtte gyorsan leszopja, hogy ne csalhassa meg. A hazatérő ura gatyáján kiszagolja az idegenpina szagot.

Változat: Az egy hétig rabszógaellenőrzésen odalévő ura maga mondja meg az asszonynak, hogy a héten két magyar picsát jól megszopatott, az asszony viríkol kicsit, de végülis az ősnői hiedelmek szerint embernek a magjától minden nap meg kell szabadulnia, különben posztatátot kap. És az ősnői attitüd (vö. Clinton- Lewinsky jelenség) szerint a szopás nem a szex kategóriája.

Olyan kifinomult gondolkodású, műűvelt és piacvezetően okos jógyerekek, mint Homár Mollah, akiknek annyi befizetni egy 50000 Ft-os "egyetemistalánykategóriá"-nál egy éjszakát, nfvsz-szel, mint egy adag szusi étteremben, el nem képzelhetik, hogy a szolgáltatóágazat alsószéle közepén a szaxi gyakorlatilag kézimunka gumiban az o-ra nyitott száj előtt "élvezzé má elfelé, heee!" felszólítással. Nadehát nem a Horthy-fasiszta-éra ez, amiben haladóbalodali és liberális újságírók közvetlen kontaktust teremtettek az élettel...

Namost az udvarlási [nász, dürrgés] időszakban az ember-jelölt az asszony lábujjait is végigszopogatja és a  sorrendre ügyelve valamennyi lyukát gondosan kinyalja, miközben az asszonyjelölt a nővérééknél szokott hetifürdésre bekéretszkedni a fürdőszobába s lábat a sarki ártézikútnál most és az intimebb lyukait hétközben egy kis kotliból, amit ecélra dugdosnak a házikó nőneműi a gerenda mögött... Viszont guggolva kakál, ami a vécépapírnélküli területeken és korokban a paplika tisztántartásának egyik alapfeltétele. (A másik, hogy a nem evéshez használt kéz ujjaival kitörli..)  A SZERELEM KIFEJEZŐDÉSE a nyakkiszívás és a kinyalás és persze a leszopás is.

A jövőrenézve pedig:

Mintegy 4500 évvel ezelőtt a ma  Krétának nevezett szigeten, míg az ostoba hímállatokat a tengerre küldték a nőneműek, évi rendszerességgel tartották meg a maguk közt a Szűz a Bikával című akciót, a papnők egy fából készült speciális kalodába rekesztették majd felállították a hímvesszejét a Szent Bikának (ezek a mai szarvasmarháknál kisebb marmagasságúak, kb szamár nagyságúak un "szamárorrú balkániak"  voltak, Bulgáriában még néhol látni..) majd a sorsjáték által kijelölt szűz (ez ellenőrizték) leánynak a kalodába kellett feküdnie és a bikával megbaszagyakatták a leányt. A zoofília az akkádoknál is része volt a szent rítusoknak. A történelemhajnali Krétán már fából készült bikában egy férfi pap rejtőzködött...

Szodomában természetesen az egyik pasi (fiúk-lányok vegyest, és kutyák, lovak, barikák) ánuszából kihúzott vérveres-méterest sorba mártogatták a jelentkezők szájába  A mai viszonyokhoz képest annyi volt a különbség, hogy akkoriban még az europid férfiak hímtagja is használható félkemény feszességben maradt ejakuláció után, aminek lövelledéke a mai mennyiségeknek kb kétszerese lehetett (ennyit mérnek az új divatban kenyai férjüknél életúnt svájci hölgyemények, kb fél deci per ejakuláció) természetesen az ősnőknek nem volt annyira szikkatag a puncija, hogy kifeléhúzáskor az egész belsőberendezés tapadt rá a porszáraz farokra... hanem vastag, tejszínes állagú puncinedvük bőséggel áradott.. (a puncinedv kémhatása szelektálja a ivarimagvakat, háború után, hogy több hímnemű születhessen... pszichikai alapon savasodik a nők puncinedve...)

Gyűjteményemben a legbájosabbak azok a jelenetek, amikben a védőnő fiatal (16 évesnek látszó 14-és féléves) cigány prostituláltat kérdez a szoptatás körülményiről, az anya a szóban eljut az sz... -ig, lenyeli és aztán inkább így vág bele: Kétóránkánt kap didit a kicsim. (Ha valóban 16 éves, van már nagyobb-ja is...)
 
Hazánkban már három, olyan rendkívül masszív nőgeneráció halad a posztklimakteriális állapotok felé, akiknek hímtag a szájában sohasem volt. ( A hőskori nők már 1963 1960-ban orális [tablettás] fogamzásgátlókkal kisérleteztek a hypóval való irrigáció helyett. (A hypós irrigálás az I. világháború után jött a divatba háziaszonykörökben, amint azt James Joyce az alapműben [Ulysses] szociográfiai pontossággal leírja, az első magömlést vagy koitus interreptus kereteiben vagy orálisan intézték el s csak a második magömlés mehetett végbe vaginálisan, de ekkor is biztosítékképpen hypós irrigáció következett. Ezért az 1920-1939. közötti statisztikák enyhe leányújszülött-többlet-emelkedést mutatnak. )

A középgeneráció (1977-ben elsőmenstruáló leányok) inkább hagyta magát megdugni a zsiguli hátsó [műbőr] ülésén (amire a meztelen popsi pedig kellemetlenül tapadt...) semminthogy kézzel!!!  megfogjanak egy faszt. Ezen generáció a fasz szájbavételének még a gondolatától is kitette a taccsot, míg mondjuk az AB-bizottság előtt meg lezser ricsés csöveslánystílusban fújta a rágó[gumi] gömbicéjét.

A harmadik generáció e generációnak a lánya, a mama már nem emlékszik arra, ő milyen finnyás volt és hiábavalóan veszekszik leánykájával azon, hogy az a két ujjal az oldalpántnál megcsippentett bugyijával vajjon mííjjaa faszér nem talál bele a szennyeskosárba. Ilyenklor a haladó gothic leány a kabbe má anya az összesfaszomat [vált.: kisfaszomat] felkiáltással bassza rá a szerinte buzi anyjára a fürdőszobaajtót.

Persze, ahogy ezt a bezzegamerikaipite jellegű y-kateg' filmekből is jól ismerhetjük, másképpen van ez odaát, Nyugaton. Főleg  Bezzegamerikának azon a részén, amit ismerünk. Mert van egy másik amerika, a mélyen vallásos ámde nem katolikus, viszont kardigános, rakottszoknyáslányok amerikája. Ahol   a szopás méginkább dívik, a lányok szűzen mennek férjhez 22 éves korukban úgy, hogy ajkaikat kétoldalt mély pedagógusráncok szegélyezik a többmérföldnyi sokaságú szopástól, persze nfvsz kategóriában.

Gyüjteményem legértékesebb kincsét, a maszekbarneváli öltözőben kérdőrevont cigány anyát utoljára hagyom. Az asszonyok elkapták: hogyan képes egy olyan retkes-redves förtelmet, mint az ura fasza, bekapni. És ekkor az asszony így szólott: Már mért lenne retkes? Mind a 32 fogam ép, egy se lyukas. Van fürdőszobánk, minden nap lefürdünk! És az uram fasza, amikor jó alaposan kiszopom, mert nem érek rá, sietni kell valahová vagy megyen Pes're valamiért, arra gondolok, ez a fasz csinálta a gyerekeinket, ebből a geciből lettek , és szeretem őtet, mert ő a gyerekeim apja, akármekkora részeges szemétláda is tud lenni, de egy az biztos: sose csalna meg. (Itt megszakítom a történetet, akkora ribilló tört ki erre a védekezésre...)

A lenyelés korunk egyik legnagyobb férfigondja. Namost mit is vár egy férfi attól a házas-ágyas-és szülőtársától, akinek a csecsemő gyermekük kakija büdös és rémüldözve pfújjolva rongyol a fürdőszobába, ha pelenkázás közben véletlenül ooolyan lesz. Sőt, gyűjteményemben olyan rendkívülhaladógondolkodású teljesenfelvilágosultanya is szerepel, aki csecsemője vastagabb böfikéjétől undorodik.

A szaglás ugyanis nem puszta érzékelési és érzékszervi folyamat, hanem pszichés megképzettsége is van. Akit szeretünk, szerelemmel, annak mindene is illatos vagy legalábbis elviselhető szagú. Miértis-miértis vár el az az ostoba balfasz nfvsz-t attól a feleségétől, aki egy szellentésére is a hálószobában kisebb ám hangos részletet ad elő a Született feleségek c shakespeare-i mélységeket szonározó oktatófilmsorozatból? Mínusz a Synclavier-rel utánozott nagyzenekari staccato-k.Ha igazi a férfi, akkor van olyan magas az önálló jövedelemszerzőlépessége, hogy képes feleségülvenni egy 38 éves , 20 éve orthodox szinglit, aki nemcsakhogy a sülő kenyér illatával várja, de rendszeresen beöntést ad magának és híg, jólemészthető kajákat eszik az anális részekhez, amik után úgy teljesíti az Isteni 2,2 millka/hó szopatási kívánságát, mint egy torkos konyhamalac. (A profik eper vagy aloé vera ízű beöntést adnak maguknak,ámen. )

Az állavaszopatás ideája is újkeletű, a korszerű, fejlettgondolkodású, kulturált és hygienikus europid férfi állva vagy fekvőtámaszba kifeszülve képes még úgy ahogy fenntartani erekcióját. Az igaziférfialakú vállalati főnök, aki a munkahelyén állva szopatja az alárendelt nőket, otthon Gecibubus becenéven gyílovacskája a feleségének, aki puszta vágykielégítésből kézimunkázás közben a húsklopfoló nyelét dugja föl az igazán élvezni már csak lealázva képes vezérhímnek. (Ugyanez a jelenség az oka annak, hogy sörgyári dolgozók bort lopatnak be a sofőrökkel és a borgyári dolgozók inkább a borhamisításhoz szükséges tisztaszesz raktárját dézsmálják, mint cseresznyefa hordókból a tízéves ó-brandy-t.) Ámen.

534 komment

Címkék: szopás szopatás hellókarácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://kigondoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr921610319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

félemelet 2010.01.02. 08:06:25

@Frick László Emlékzenekar:

ez az elegancia nem az én érdemem. Egyszerűen csak a születetten kerek sztorik természetes esztétikája tűnt fel neked: nincs csinosabb, mint amikor ami úgy van, akkor úgy van...

Ami a nyalást illeti, az üde-szerelmes nuni nyalásánál bőven van jobb: az olyan nuni nyalása, ami ezt a nyalást tényleg élvezi.
A többiben viszont egyetértek: a nyalás messze nem heppje a nőknek úgy általában - a hímek vannak erre annyira rákattanva, mégpedig ahogy látom olyan formán, hogy azt képzelik: a hím nyalási hajlam egyfajta ingyen csodafegyver. Értsd: ha odateszed a nyelved a klitoriszra, akkor máris szükségszerűen visít a nő a sorozatos orgazmusoktól.
Azért az ilyen fokú naivitásban már van valami mélyen taszító, nem?

És megint mellé: Stahl Juditot sosem hordtam le, csak szerettem volna lehordani. Lehordani minden hétvégén valami jó kis nudiszaunás vellnesszhotelbe, ahol szigorúan 3 és fél óránként rámászhatok. Hiába, gyengéim a karcoshangú zsidó nők - főleg a Juditok...

félemelet 2010.01.02. 08:14:47

@radairosseb:

faszomalá gatyástóbiás, inkább ezt nézzed meg két okból is -
www.youtube.com/watch?v=IfhuOyHkobA - egyrészt van benne egy megacsöcs 0:44-nél, másrészt meg elhangzik a neved 1:57-nél. 103:17-nél pedig egészen biztosan elbuktad már a meccset...

Frick László Emlékzenekar 2010.01.02. 09:31:17

@félemelet: Megint egy tipikus feminimopicsoid maszlaggal leplezed le magad -vissza nyuszi a bokorba, hissteeee!
Valójában ugyanis a nők szeretik a szenvedőalakzatot, a nyalatás (mint a szopás) vizuális élvezet is. Lehet, hogy van pár akrobata amorzó, aki egy jó is análisért beveti a nyelvierejét, de az az igazság, hogy mi, akik élvezetből nyaljuk a pinát, minden MÁS-érdek nélkül, önmagáért a finom harmatos dús, csiklandós, gyümölcsfogyasztás-szerű élvezetért tesszük. És hát többnyire az ember, ha szabad éppen a lyuk, akkor igyekszik az ujjgyakorlatokkal is (innen megint bonyodalmak, mert ugye a párnácska-nyomi-nyomi pártiak szerint HP minden nő, aki dörgicés és viszont)

Na, gondolom, Stahl (a zsidó nő, ugye) nyomi-nyomi & dörgice is.

Frick László Emlékzenekar 2010.01.02. 09:33:18

@félemelet: Lehetne a pinanyaláshoz afféle borkostolószótárat is alkotni, pl az utóízek, nyammm...

félemelet 2010.01.02. 10:18:08

@Frick László Emlékzenekar:

ezzel a dominoid nyalatóösztönnel még nem találkoztam - persze, ennek lehet pusztán az is az oka csupán kizárólag, hogy az ágyban szeretem én nem viselni a nadrágot, és így szükségszerűen olyan nőket szedtem össze, akik a szoknyát nem szerették viselni.

Az ellen viszont hevesen tiltakozom, hogy a cselekvőkészség önmotiváltsága csupán hímcsíny lenne. A cekszben magukat otthon érző nők abszolút kedvből cirmantanak, nem csupán kötelességből (mint sokminden másban, itt is a teltebbek a legmegbízhatóbbak) - az orgazmusképteleneknél pedig megfigyelhető az a kizárólagos jellegzetesség, hogy a fellációt egy igen kifinomult pszichés trükkel saját élményükké transzformálják, így kifejezetten áhítattal és jókedvvel oralizálnak férfiakat. A baj az utóbbi típussal az, hogy pont úgy viselkednek, mint a szopásmániás férfiak: semmi más nem tudja lekötni őket, csak az egyből bestartolt oboja...

Frick László Emlékzenekar 2010.01.02. 12:52:49

@félemelet: Sokmindent nem tudsz még te, kedvesem, mert nem tanulmányoztad még az egyik legszinvonalasabb honlapot, a www.pudingocska.com -ot. Mindjárt megnézem neked, ma milyen ízű a pudingocska (a vastagabb tejszínű női örömned, amit nem ismersz, te antikóstista dörgöléscentrikus!)
Tehát a művésznő pudingocskája: c/v.: "most éppen örömködés ízű. jó is az ollé.:))))"

Amúgy hiába dicsekedel cukrom, mintha arról számolnál be, MINDENFÉLE szállodai szobák szőnyegén milyen jót hemperegtél meztelenül. Én jobb szeretek a jó kis hazaimon. Sőt, a törölközőkkel is így vagyok :)))

Frick László Emlékzenekar 2010.01.02. 12:54:50

@félemelet: Jóformán egy hete nem tudo már: Mi van Flaarika szülő, szerinted városával? (Hogy lennél ott építési előadó nyugdíjas korodig!)

félemelet 2010.01.02. 12:59:38

Szóval, fick, rada, borzosgeci, igent kell mondanotok! Ne foglalkozzunk most azzal, hogy ki kit ölt meg, fogjunk össze egy kis csíny - és egyben egy tudományos kísérlet - érdekében!

A lényeg az lenne, hogy találjunk ki közösen egy abszolút barom, de valamiféle mély aktuálközéleti ál-jelentést sugalló jelmondatot, és szórjuk be mindenféle blogba, mint magot. (Kb. olyasmit, mint "Feró for president! vagy még kevésbé konkrétat, pl.: Zsuzsit a felügyelőbizottságba!)

A legjobb az lenne, ha önmagában is megállna ez a jelszó, hogy lehetőleg sok blogféreg gondolkodás nélkül átvegye, és terjessze, mintha ő maga is tudná, hogy mi van mögötte. (kb. úgy, mint a "sunáznám" vagy a "blokkolnám" esetében zajlik, függetlenül attól, hogy ezeket tényleg értik...)

Amelyikőtök elkezd finnyáskodni most, és nemet mond, az egy sznob geci...

Frick László Emlékzenekar 2010.01.02. 13:05:57

@félemelet: Benne vagyok.

Nem ezt neveték a régi netokráciában floodolásnak? - most pedig törökgáborelemez címen játszák.

A Zsuzsit a felügyelőbizottságba, az nagyon jól hangzik, bár a legfiatalabb Zsuzsi, akit ismerek, 40 éves (viszont anno szivesen hajolt be nekem, előre kinyúlította a pólója nyakát, hogy beláthassak a cicijére, ami nem volt jó, olyan árpaérőkörte forma)

félemelet 2010.01.02. 13:07:02

@Frick László Emlékzenekar:

(Tiszaroff, és abban a mondatban az ÉN szülővárosomról volt szó, ami de facto Szolnok. Korábban pedig azt próbáltam elmagyarázni, hogy Flórit, mint önálló entitást Szolnok adta imádott hazánknak, és nem Tiszaroff, hiszen nem az a lényeg, hogy hol született, hanem hogy hol erektálódott politikussá. A téma részemről ezennel END...)

félemelet 2010.01.02. 13:15:08

@Frick László Emlékzenekar:

A flood-olás - bár nem vagyok nagy netspíler, de angolul elvagyok - szerintem az, amikor egyszerre kibaszott sok szöveget nyomsz be egy csetbe, pár másodpercre, és néhány oldalnyi szkrollozás erejéig lehetetlenné téve a fórum működését. Flood = árvíz, özönvíz nagyjából...

Én nem erre gondoltam, hanem csak úgy bedobni egy-egy blogba minden előzmény és utózmány nélkül kommentként. A lényeg, hogy feltűnő legyen, jól skandálható, és sok helyen megjelenjen ahhoz, hogy sokak kíváncsiak legyenek, mi is ez.

A legjobb jelszó szerintem valami tévesen beazonosítható nevet és valami közismert, politika-botrány szagú intézményt tartalmaz. A "felügyelőbizottság" talán nem a legfrappánsabb, akkor már a "for president", de biztos lesz jobb ötlet, ha ráfekszünk a témára...

A nevet meg úgy kellene megválasztani, hogy semmiképpen se celeb-asszociáció legyen, ahnem inkább valami feltörekvő politikai figurát sejtessen...

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.01.02. 14:30:24

@félemelet: NEM.

(illetve akkor, hogyha felvethetem, mint saját ötletet, erre ti meg buzgón helyeselve mondogatjátok, "jaa, tényleg, az király lenne!" én meg szerényen "ugyan azért nem, annyira nem" ti meg " de, de, na csináljuk", stb. stb.-oksa?)

félemelet 2010.01.02. 14:51:59

@Borziiii:

felőlem ennek semmi akadálya, te szardíniakonzervvel fogmosó, bélhúrral fogselymező köcsög - feltéve, ha brutáljó ötlettel állsz elő. Különben azon túl, hogy szarunk rád, még fossá is alázunk...

Frick László Emlékzenekar 2010.01.02. 15:20:22

@félemelet: Nyelvileg egyre kompatibilisebb leszel ide. Igaz, már a kurvanyádozással is tendáltál.

szanalmas 2010.01.02. 15:22:30

Ez a két idióta tisztára egy az egyben a Muppet-show két öregje but without humor bazzeg.
Faszomba, nyissatok már magatoknak egy "leggtöbbcelebet felsoroló barmok vagyunk" bloglófaszt! Az alcíme lehetne az, hogy mi mindent sokkal jobban tudunk bárkinél, bár lófaszhoz se értünk, csak a rizsázáshoz. Fakk!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.01.02. 15:33:18

@félemelet: @Frick László Emlékzenekar: várjatok...van egy ötletem! mi lenne, ha kitalálnánk valami tartalmatlan baromságot, de látszólagos politikai utalással hogy pölö "marikát a vezetőségbe", és mindenhova ezt írnánk be, a többi barom meg követné is a példánkat, bár fingja se lenn, miről van szó, csak azt tudná, hogy menő mondani! na?

félemelet 2010.01.02. 17:19:36

@szanalmas:

ahelyett, hogy folyós haltetemeket ontassz a szádból, koocsoog, inkább nyilatkozzál, hogy benne vagy-e a gerillakampányunkban... termékenységedet elnézve hasznos cinkostárs lehetnél, buzurnyák...

félemelet 2010.01.02. 17:20:52

@Frick László Emlékzenekar:

a kurvaanyázást ki kell érdemelni, faszpörgettyű. Az csak akkor lesz, ha ismét homoerotikus harmónia lesz itt a csapatban...

félemelet 2010.01.02. 17:26:36

@Borziiii:

baaaazzzzmeeeeg! De hiszen ez zseniális ötlet, borzigeci!!! Elsőre én is marikát mondtam volna, de rám jellemzően ez szar ötlet lenne, mert túlságosan poénkodásgyanús, és kiszimatolják a kis pondrók, de a vezetőség, az nagyon jó szerintem.

Kurv'anyád hát!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.01.02. 17:30:00

@félemelet: na jó, megengedem, hogy használjátok a király ötletemet, de viszont akkor rántsd le végre a leplet magadról, hogy megbizonyosodjunk róla, tényleg dagadt bölcsészlány vagy-e, vagy egy buzi, mint te állítod!

félemelet 2010.01.02. 17:33:08

@Borziiii:

látom, nem jött át a második kommented, amiben azt javaslod, hogy a startot követően az összes (de legalábbis a legtöbb) címlapos blogot meg kell támadnunk, hogy gyorsan terjedjen a kór. Meg azt, hogy azokba normálisnak tűnő kommentekkel kellene beférkőznünk, és a kór-jelmondatot valami olyasmi, mintegy mellékes formában kellene a kommentek végére írni, hogy pl. "...amúgy meg Angélát a vezetőségbe!" Szóval, moliére-es ismétlődő zárópanelt kellene csinálni a jelmondatból.

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.01.02. 18:21:55

@Frick László Emlékzenekar: Én nőkkel kapcsolatban csak egyvalamit érzek: a mindent átható menstruációszagot. Úgyhogy akkor a pinanyalás mégsem nekem való.

@félemelet: Csak azon töprengek, a jamaicai kiejtés erőltetése vajon szükségszerűen eredményez-e ilyen undorító sváb akcentust az angolhoz hasonló nyelvet használók körében. Alapos kutatás tárgyává kéne tenni.

@félemelet: 1. Te csontra be vagy baszva. 2. Veled nem közösködöm. Ezekhez képest az már mellékes is, hogy 3. Ennek semmi értelme. Nemet ezek után nem is kell mondanom.

@Borziiii: Ekkora szart is csak te tudsz kitalálni.

félemelet 2010.01.02. 18:34:07

@Borziiii:

Mi szóval, baszod? Nem elég, ha nyalom a segged, még ki is kell mondanom?

félemelet 2010.01.02. 18:35:28

Na, ezek szerint radageci is benne van! - mondjuk mondhatott volna ötletet...

félemelet 2010.01.02. 18:43:16

@radairosseb:

(a kolszban tényleg volt egy csaj, aki fürdött rendesen, meg minden, de olyan mentehetlenül ősnő volt, hogy mindig tudtam, mikor menstruál...

...sváb? Az "eat no parizer"-es részre gondolsz?

Lássuk csak: 1., hülyeség; 2. hülyeség; 3. jóhogy semmi értelme, de attól még tudományos kísérlet, basszad meg! - vagy hátat fordítasz a tudománynak, hogy így juss anális élményhez, te fasztrombózisos gennytasak? A kedd esti baszásnak sincs semmi értelme, oszt mégis csinálod, koocsoog, úgyhogy ne akarjál már minket ilyen ócska rizsával kimagyarázni.

Amúgy meg csinálod és kész, csicskafiú... nem emlékszem, hogy kérdeztelek volna, hogy van-e kedved hozzá...

félemelet 2010.01.02. 18:47:53

@Borziiii:

hogy rántsam, le a leplet magamról geciputtonykám? Küldjek át diplomamásolatot a ratyijuniverszitiről, vagy hogy gondolod...?

csőr dzsinn ész 2010.01.02. 18:59:02

@félemelet:

na, te meg még mindíg itt baszod az anyád?

mondd el őszintén mit akarsz borzitól. Gondolom rákattantál a rózsás ánuszára!

Te, mesélj, mikor biszex vagy, téged basznak, vagy te farkalsz valami szőrösmellű gecinyelőt?

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.01.02. 19:10:29

@félemelet: tehát?

@csőr dzsinn ész: ha már az ánuszomról van szó, elmesélem, ma megértettem, mégis mi ösztönzi félelemest, amikor seggbe tolatja magát, ugyanis szartam egy hatalmasat, és azóta kellemes bágyadtságban renyhülök..

csőr dzsinn ész 2010.01.02. 19:36:25

@Borziiii:

inkább csináld a leckéket!

geccóka, elmondanám, hogy egy jó kemény szarás az kb. 40% orgazmus, egy rejsz 50-60, egy kiadós hányás 30%, feszítő hólyagból vizelés 35-45

NAMOST:

Amennyiben jól besör-unikumozol, és leülsz a vécére, vered a faszod, beszarsz , vizelsz és elhányod magad, olyat élvezel, mint egy nővel soha!

szanalmas 2010.01.02. 23:10:24

@csőr dzsinn ész:

Bazmeg szörcsi, iszonyú undorító egy állat vagy, képzelem, hogy milyen lehet felétek a WC. És még te írtál fétises postot bazmeg?! Nem véletlen!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.01.03. 01:10:11

@félemelet: Te most itt ilyen vezéregyéniségnek képzeled magad csak azért, mert néha válaszolunk a kommentjeidre, vagy mi van? Kéne admin jog, hogy visszamenőleg törölhesd az égő dumáidat, mi?

@csőr dzsinn ész: Na mondjuk egy erőteljes vizelési inger mellett átélt orgazmus már önmagában sem rossz, de ha épp be is szarsz közben, az már tényleg ínyenceknek való!

Frick László Emlékzenekar 2010.01.03. 03:41:29

@radairosseb: félemelet az iskolában osztálytitkár volt, nála az osztálypénztár és a csajok mindig számíthattak rá, volt nála vatta, tampon, aszpirin és Postinor is. Csak paradicsomlevet felejtette el betebnni a szütyőjébe, így, aki korai nagylányságot akart csalni, többet nem tehetett, mint vattát kért s azt gyomoszolta az anyu szekrényéből kilopott melltartóba. Kosztümben is alul XL, felül M-es kell neki. Anyatípus, na.

szanalmas 2010.01.03. 03:47:10

@Frick László Emlékzenekar:

Akkor borzos mégis csak belecsapott a lecsóba, és bár lehet, hogy nem bölcsészlány, de akkor dagadt kémiatanárnő! Persze szingli és még szűz, mert iszonyú randa pattanásos!

Frick László Emlékzenekar 2010.01.03. 06:46:58

@szanalmas: A pattanások mára már lehúzódtak az ülepére, ahol az ülőcsont környéki rész a sok képernyőelőttüléstől már elefénttalp-hatású. Na, és onnan befelé a muschili irányában vannak a patik. Meg a hátán. (A rendszertelen nemiélet... ugye...)

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.01.03. 19:26:55

@Frick László Emlékzenekar: Megboldogult Rózsika nagynénémre emlékeztet. Annyi a különbség, hogy Rózsika főiskola nélkül is idióta és aggleány volt, folyékonyabb volt a második első nyelve (gyk: a magyar), és csak két cerebet ismert, a Kudlik Julit meg az Antal Imrét.

Frick László Emlékzenekar 2010.01.04. 08:12:40

@radairosseb: Ismerni csak Kudlik Julit és Antal Imrét és tegyük hozá azt, akire te nem emlékezhetsz, a Savanyú Jóska becenévre hallgató Varga József-et . És azért, miután A négy páncélos és a kutya után kihúnyt az ernyő (ámbár még fluoreszkált egy darabig, nedves vágatában a mogyoróját Janek-re a szőke lengyel harckocsizóra gonolvást bizserizte meg... (A Tenkes kapitánya akkoriban már matinéban ment... )

Frick László Emlékzenekar 2010.01.04. 08:14:26

És bodog is volt Rózsi néni és nyugodtan alhatott téli vasárnaphajnalokon: a böllér gumicsizmája nem néki klaffogott az akol felé... (Viszont moshatott belet a nyárikonyhában...)

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.01.04. 17:55:18

@Frick László Emlékzenekar: Te honnan ismered Rózsika nénit? Csak nem vagy te is rokony?

félemelet 2010.01.04. 18:40:51

@csőr dzsinn ész:

ha jó kis hazai töltöttkáposztát is eszel közben, akkor össze lehet hozni a 120 %-ot is...

félemelet 2010.01.04. 18:45:53

Viszont revideálni kell a korábbi álláspontomat! Előzőleg azt hittem, hogy radageci a vérpiszkolt áruló, de most már tudom, hogy fick dich laci az!

Elárulta magát ugyanis azzal, hogy már elsőre nettó kooperatív viselkedést tanúsított egy felvetésre - és mi lenne árulkodóbb arról, hogy valaki nem vérszerinti magyar, mint ez az elvtelenül undorító összetartóskodás??!!

radairosseb · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.01.04. 21:14:52

@félemelet: Én becsületes ember vagyok, rólam még átmenetileg se merd azt gondolni, hogy több közöm van a magyarokhoz, mint hogy a ti véreteket szívva élek. Menj inkább dolgozni, paraszt, ne itt lebzselj folyton, mert nem vagyok elégedett a szocinális hálótokkal, és elmegyek Straszburgba megmondani, hogy hátrányosan megkülönböztettek a kevés segíllyel.

félemelet 2010.01.04. 23:00:00

@radairosseb:

Ó, bazmeg, te koocsoog... nem jöttél rá, hogy engem azért fizetnek, hogy itt legyek?

Frick László Emlékzenekar 2010.01.05. 05:39:42

@félemelet: Ez nagyon indexes ízű rinyálós nyafogás, még jó hogy nem kezdesz el itt egy nagy bakelittelefont lóbálni, hogy Ez pedig a K-vonal! Vagy: félemelet: LMP -nicken bomolsz...

félemelet 2010.01.05. 20:12:36

@Borziiii:

Lakmározzanak Makkodon Prérifarkasok

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.01.05. 20:19:12

@félemelet: hát nem tudom, összetett szót elfogadhatunk-e, igazán nem tudom!

csőr dzsinn ész 2010.01.05. 21:27:51

Lófasz Mélyen Pofátokba

félemelet 2010.01.05. 22:06:09

@Borziiii:

Likvidáld Magad, Paraszt!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.05. 22:52:02

Na de kérem, ez itt egy komoly blog! Ha valaki még egyszer szájára veszi az LMP-t (pláne a HP-t!), úgy éljek moderálom a gecibe!

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.05. 22:53:17

Nem tudjátok mi van Mirliával? Meg azzal a bohóccal?

csőr dzsinn ész 2010.01.05. 23:07:25

ciccuska, lopják az avatarod, most láttam a vastagbőrön.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.05. 23:11:14

@csőr dzsinn ész:

Ja, a vicsorgó pofa. Kartal. Meg van egy Mária is. Én nem vicsorgok.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.05. 23:29:43

Lassú Melodramatikus Penetráció

csőr dzsinn ész 2010.01.05. 23:33:45

@Panther_V:

á, unalmas beszari banda. kétpofára cigányoznak meg zsidóznak, de ha bekeveredik egy kicsit is cigányízű szöveg, sikonganak, mint szűzlány a női börtönben.

est komor őre. 2010.01.06. 00:16:08

@Panther_V:

kicsit meglendültek, de átszorulnak inkább más posztokra, úgy kell őket hajkurászni.

vicces banda.

MŐ Jolán 2010.01.06. 09:25:54

Ledaráltak Minket Panti.

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.06. 11:48:29

@MŐ Jolán:

Höhöhö. Van másik feketecicám is raktáron.

MŐ Jolán 2010.01.06. 14:28:56

@Panther_V:

ostoba béna faszok. aranyat érő tanácsaim voltak, mely nagy nemzeteket tesznek gazdaggá. hát kitörölték.

ráadásul kibannoltak.

mintha olyan nagy cucc volna az indamailen újat regisztrányi.

2 perc.

félemelet 2010.01.07. 00:17:40

@lakatos józsef, magyarnyűvő:

Látom, Lakatos, Mióta Megjöttél, Pöpecül Parolázol, Geciszájú... oh, elbasztam...

félemelet 2010.01.07. 00:33:52

@piréz vitéz / életértelmező-kéziszótár:

Lesheted magad, pirézgeci: lemorzsolódsz, mint parmezán a lukasra mart pizzáról.

És még valami: Legyen Más a Politika!

Fiacskáim, ideje Dunába esnetek szépen!

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.01.07. 19:12:13

na végre elhúzott ez az idióta félelemes.

félemelet 2010.01.07. 19:48:38

@Borziiii:

Már mér húztam volna el, gecó? Melyik rész hatására jutottál erre a következtetésre?

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.01.07. 19:59:46

@félemelet:

Abból, hogy leírtad a bűvös szókapcsolatot, amiért most moderállak a gecibe!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.01.07. 22:45:05

Jééé, ez a sehonnan sehová se tartó lépcsősor még mindig itt van? Kitartó egy nick!

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.08. 01:03:51

@Zsit (nyújtózós macs; révülettündér):

Egyszerűen szeret szopni.
Ez egy efféle nőtől, mint félemcsi (szül. Feles Emőke), teljesen normális.

félemelet 2010.01.08. 19:33:20

@Zsit (nyújtózós macs; révülettündér):

ez a "sehhonnan sehová sem tartó lépcsősor" metafora sérti a szerénységemet. Hiszen ha materialista módon értelmezem, akkor ennek a lépcsősornak végtelen hosszúnak kell lennie (bár a véges kiterjedés ugyanakkor még belefér), ha meg transzcendensen értelmezem, akkor eleve túlzott bóknak érzem, hogy csak ilyen távlatokban lehetne engem megragadni.

Egy szó, mint száz, gyakorolj még kicsit, életmézem, és ha nem pont te vagy valakinek a kurva anyja, akkor a kurva anyádat...

Lev Alekszejevics Nyunyeszkij · http://evacuo.blog.hu/ 2010.01.08. 19:38:14

@félemelet: na, elő a farbával félelemes: nő vagy, vagy férfi (eh) vagy?

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.01.08. 21:51:29

@piréz vitéz / életértelmező-kéziszótár:
MCSi, rohadtéletbe, nagyon röhögök!

@félemelet:
de vagyok, ámbátor attól még a tiédet is!
És megtisztelsz, hogy ennyire elgondolkodtál szavaim értelmezésén. Legalább hasznosan töltöttél el egy napot életedben, meg agysejtjeid (sic!) is részt vehettek némi izomtornában. Mondd, nem fájt?

félemelet 2010.01.09. 00:06:52

@Borziiii:

Még soha sem próbáltak ilyen ügyetlenül farokfotót kicsalni belőlem, borzosgeci...

félemelet 2010.01.09. 00:10:01

@21méter:

miva, 2100 centis? Tényleg halucinálsz, vagy csak flessed volt?

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.01.09. 00:56:01

@félemelet:
kakaós! meg mazsolás!
A dolgokat ne sinkófáljuk és ne aprózzuk el!

félemelet 2010.01.09. 17:08:57

@Borziiii:

borzi, baszod, amióta belecsöppentem a fasznyűvő kis bandátokba azóta folyamatosan kísért a bizonytalanság, hogy amikor kérdeztek, akkor valóban kérdeztek, vagy csak unalomból ragadtok le egy-egy dolognál...

Na, monnyad, tesó, végeredményben mi a lófasz is érdekel téged?

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.01.10. 00:00:45

@Zsit (nyújtózós macs; révülettündér):

Valószínûleg attól nôtt ki a farka meg a melle. A fahéjmolekulák felzabálták az agyvelôt, s nemi jelleg szerûség formálódott az anyagcseretermékükbôl.

félemelet 2010.01.11. 21:15:02

@Zsit (nyújtózós macs; révülettündér):

Sokminden allergén, ha beledörzsölöd a zsemedbe... ha nem hiszed, kezdd egyszerű konyhasóval - de ha van benned egy szemernyi önzetlenség is, akkor mutass egy fotót a végeredményről, léééécccciiii!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.01.12. 20:53:26

@félemelet:
Most nem azért, de te fahéjas kalácsot gyömködsz a szemeidbe?
Ööööö, elég fura perverzió! Nem mondom, ha kisöcsédet kényszerítenéd bizonyos alantas vágyaid kielégítésére, _AZ_ perverzió lenne. De ezzel még egy vándorcirkuszba se vesznek fel, te fantáziátlan kis nihil!

Mirlia 2010.01.14. 21:52:01

@csőr dzsinn ész: a hányást miért soroltad közé? A többi ad némi megkönnyebbülést vagy kellemes érzést talán, de hányás után sem érzem magam sosem jobban, közben meg előtte meg tuti, hogy borzalmasan. Lehet, hogy van, aki nálam is perverzebb?

váltakozó feszültség 2010.01.15. 20:38:12

@Mirlia, a korbácsos szerb transzvesztita:

a hányás során rengeteg örömhormon szabadul fel, te golyhó!

természetesen a varázskombinációm nem a magadfajta alantas nőszemélyeknek szól!

ápropó, nem vagy te szociológusch?

Frick László Emlékzenekar 2010.01.17. 08:15:28

@váltakozó feszültség: Viszont az, aki annyira profi alkoholista már, hogy a hányását vagy képes visszatartani vagy minimális mennyiségre korlátozni (most azokat a háziasszony alkoholistákat, akik szivaccsal itatják föl s facsarják vissza pohárba, nem basztatnám, mert megint megvádoltok nőgyűlölettel) ORGAZMUST élnek át, csak kérdés, mit szólna ehhez a hasnyálmirigy, ha beszélni tudna.
süti beállítások módosítása